Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOp de pricewatch van Tweakers komt Megekko vaak wel als goedkoopste uit de bus. Aanbod is groot, klantenservice reageert snel en doen niet moeilijk. Zo heb ik een toetsenbord wat ik tweedehands had gekocht terug kunnen sturen voor reparatie omdat het nog onder garantie viel. Zonder enig probleem mijn adres en bankrekeningnummer gewijzigd via de klantenservice.
Het enige wat ik nog mis een goede filterfunctie op de website, maar daar heb je Tweakers voor.
Snelle levering, laat besteld en nog de volgende dag binnen.
KlantenserviceZie mijn uitleg bij algemene beoordeling.
AlgemeenBestellen, betalen en levering OK
Geen 5 sterren omdat ik nog geen gebruik heb gemaakt van de klachten afhandeling en dus hier geen oordeel over kan geven.
AlgemeenHet fijne van Megekko is, dat je zonder teveel gedoe met inloggen/profiel aanmaken je winkelkarretje kunt volplempen en met Ideal af kunt rekenen. Andere bezorgdiensten vragen je eerst meters aan formulieren in te vullen en allerlei wachtwoorden te bedenken. Alleen bij CoolBlue gaat dit net zo makkelijk. Maar ja, CoolBlue is, samen met alle andere bedrijven, áltijd duurder dan Megekko!
VerzendingBinnen 1 dag bezorgd als je ruim voor middernacht besteld, redelijke bezorgkosten en uitstekende tracking via PostNL. Veilig verpakte mooie producten, alles voor de laagste prijs: wat wil je nog meer.
1 puntje van attentie: mijn huisnummer heeft een toevoeging (49A), en hoewel ik toch echt op het formulier de juiste adresgegevens had ingevoerd, ontbrak deze toevoeging op de adressticker.
Mijn e-mail met vraag over een eerder geplaatste bestelling werd snel en vakkundig afgehandeld. Zeer vriendelijke service.
AlgemeenRond kijken en bestellen op de site is makkelijk. Levering conform verwachting. Prijs is concurrerend.
AlgemeenWebsite is overzichtelijk en kon snel vinden wat ik zocht. Product werd dezelfde avond in behandeling genomen en verstuurd. Pakketje kwam de volgende dag goed verpakt binnen.
AlgemeenIk heb meerdere malen besteld bij Megekko en elke keer is het soepel verlopen. Ik heb eigenlijk geen enkele hinder ondervonden bij het bestellen van elektronica.
VerzendingMegekko beloofde mijn bestelling na 2 dagen te bezorgen en dat hebben ze netjes gedaan.
AlgemeenIk had alle onderdelen besteld voor een computer volgende dag al in huis alles helemaal uitstekend werkt helemaal top ook kreeg ik er gratis games bij verder hadden ze ook een fijne website
VerzendingProduct was volgende dag geleverd in 2 dozen goed verpakt bet bubbeltjes plastic en piepschuim
Algemeenipods pro aangekocht. Nergens meer te vinden behalve hier en de volgende dag had ik ze al thuis. Snelle service!
VerzendingZeer snelle levering, ook al had ik laat besteld.
AlgemeenI decided to rebuild my system and was using Tweakers to find best deals, also visited Amazon, etc., so basically everything that I needed I ended up buying at Megekko.
CPU, GPU, Motherboard, RAM, m.2 SSD and some cables, all working straight out of the box, no problems, shows how good is quality control.
Prices are good and my orders were shipped to me well packaged and fast. Ever since my first buy with Megekko I am continuously shopping at their web shop.
I normally do not subscribe to newsletters, but I did at Megekko. Newsletters are fun to look at, really cool and fun pictures and good information.
Straight forward, no nonsense shopping experience.
Everything so far was delivered well packaged. Boxes and sealing material is also branded and good looking. I am a team leader in warehouse of one of the leading companies dealing with global satellite communications, so we do ship a fair amount of tech stuff, I can say Megekko is doing well in that regard.
KlantenserviceSo far I had no complaints, everything I bought worked from the get go. I did ask about compatibility between rtx 2060 and 1440p monitors, and was referred to Tweakers website, fair enough.
AlgemeenDe site is overzichtelijk met afdoende categorieën en keuzes daarin om de resultaten te kunnen sturen.De bestelling was snel geplaatst en er zijn voldoende betaalmogelijkheden. Ik vind het prettig om achteraf te betalen aangezien je vaak weer lang moet wachten tot iets evt. teruggestort wordt.
Al met al een prettige ervaring voor de eerste keer.
Het bestelde werd meer dan afdoende verpakt, het was daardoor ook in ongeschonden staat bij mij aangekomen. En een dag na de besteldatum op tijd geleverd.
AlgemeenVoor mij is dit nu de beste webshop ook vooral omdat je met klarna kan betalen en ook omdat alles bijna altijd de volgende morgen probleemloos thuis aankomt !
VerzendingAlles komt hier altijd mooi netjes binnen de tijd binnen !
KlantenserviceOok helemaal nix mis mee. En ook altijd snel antwoord terug waneer er wat aan de hand is !
AlgemeenHele fijne webshop om onderdelen te kopen. Je kan makkelijk goede onderdelen vinden en ze zijn vaak de goedkoopste verkoper. Zo kun je dus al je componenten voor je nieuwe PC bij een shop kopen. Het viel mij op dat je winkelmandje werd opgeslagen via cookies. Je kon dus niet op een andere pc zien wat je eerder in je winkelmandje had gezet, omdat dit niet accountgebonden is.
VerzendingPrima verzending op zich, alleen bleek er achteraf een product niet op voorraad te zijn. Beetje vreemd dat op de site stond dat het product wel op voorraad was. Uiteindelijk hebben ze de producten die op voorraad waren verzonden en deze waren een dag eerder aangekomen dan gepland.
KlantenserviceOmdat een product niet op voorraad bleek te zijn, had ik een mailtje gestuurd of ze de rest dan wel alvast zouden kunnen versturen. Na een heel onduidelijk mailtje terug te hebben gekregen, heb ik er meteen een mailtje achteraan gestuurd met de vraag wat ze bedoelden in dat mailtje. Een aardige persoon had mijn mailtje binnen een kwartier beantwoord en gaf toe dat het mailtje erg onduidelijk was, waarna ze mij had uitgelegd wat de vervolgstappen zouden zijn.
AlgemeenNaast prima prijzen, vrijwel alles wat je zoekt wat daarna ook snel wordt bezorgd met een goede service.
VerzendingAls je wat besteld bij Megekko is dat mits bij hen op voorraad de volgende dag al binnen.
KlantenserviceMocht je vragen of problemen hebben dan kan je altijd terecht bij Megekko.
AlgemeenNa een keuze gemaakt te hebben uit hun enorme assortiment, had ik de onderdelen de volgende dag netjes op tijd in huis. 2x een bestelling geplaatst en 2x goed en snel geregeld. Perfect!!
VerzendingAlle onderdelen snel en perfect geleverd.
Onderdelen mooi op tijd binnen.
Toppers.
Ik werd vriendelijk en goed te woord gestaan bij een aantal vragen die ik had over een aantal onderdelen.
AlgemeenGoede snelle levering en een top klantenservice zelfs op een bestelling van bijna 2 maanden geleden.
KlantenserviceBegin december had ik een bestelling geplaatst die mij een coupon gaf voor AMD's processor actie voor een gratis game. De geleverde coupon bleek ondertussen al gebruikt te zijn door iemand anders. Hierover even een mailtje gestuurd en wat later kreeg ik vriendelijk een nieuwe werkende voucher toegestuurd. Dit is top service!
AlgemeenIk kwam via de pricewatch uit bij deze website. Na wat vervelende webshop ervaringen let ik weer wat meer op reviews; deze shop werd goed beoordeeld, dus ik durfde het wel aan. Ik vond de webshop duidelijk, het bestellen ging gemakkelijk, ik had binnen no time een bevestiging in mijn mailbox en de producten waren snel in huis. Heb daarna nog twee keer besteld en dat ging net zo prettig!
VerzendingSnelle verzending, producten waren goed verpakt. Optie om product naar een PostNL shop te laten sturen vind ik erg fijn.
AlgemeenDuidelijke website met een groot aanbod producten. Prijzen zijn marktconform. Probeert zich als merk op een grappige manier te onderscheiden. Top!
VerzendingIk heb al een aantal keren producten bij Megekko besteld. Alle keren werd er snel geleverd en waren de producten goed verpakt.
PS. Je mag de verpakking niet openen met een kettingzaag. ;-)
Mijn serviceaanvraag is prima behandeld.
AlgemeenDuidelijke website met veel keus en grote voorraad. Prijzen zijn ook goed. Al met al zeer tevreden.
VerzendingGoed verpakt en snel geleverd volgens afspraak. Duidelijke factuur.
AlgemeenGoed bedrijf met prachtige reclames/advertenties en erg mooie prijzen. Levering en service is ook top.
VerzendingErg snelle levering.
Algemeensteeds goede levering en op datum zoals beloofd
Duidelijke beschrijvingen en foto's op de website
steeds goede levering en op datum zoals beloofd
Klantenserviceduidelijke uitleg en snelle service