Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHet uitzoeken en bestellen van de onderdelen waar ik naar zocht ging eenvoudig. Ook het afrekenen etc was een eitje.
VerzendingAlles was goed en netjes verpakt in een doos waar volgens eigen zeggen veel blikken bier in pasten. Ook was de pakbon in de doos super duidelijk, daar kunnen anderen wat van leren.
AlgemeenGewoon een duidelijke en goede webwinkel. Producten en eventuele leverings dag duidelijk zichtbaar weergegeven! Veel keuze en leuke prijzen, betaling gaat vlot en duidelijk! Gewoon een top winkel waar je op kan vertrouwen......
VerzendingMijn laatste bestelling was een tv beugel! Dag later opgehaald bij afleverpunt! Ook geweldig nooit meer thuis wachten op de bezorger! Netjes van bestelling tot levering door hun op de hoogte gebracht!
KlantenserviceAls je belt altijd netjes te woord gestaan en uitleg gehad.....
AlgemeenDe website is duidelijk en de service is betrouwbaar. Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling
AlgemeenMei Ideal betaald, geen problemen. Ik was al een tijdje van plan te upgraden, en toen de prijs van een Ryzen 3600 zakte naar 165 euro bij Megekko heb ik de knoop doorgehakt.
VerzendingTwee keer kort achter elkaar spullen besteld, de dag erna was het er, de tweede keer zelfs later op de avond besteld, de ochtend erna bezorgd. Prima.
AlgemeenDuidelijke website en zeer aantrekkelijke prijzen. Het product, Logitech Brio 4K webcam was hier ca. €50 goedkoper dan elders. Keuze was snel gemaakt. Wel mijn allereerste bestelling daar dus altijd zien hoe dat uitpakt. Helemaal perfect dus!
VerzendingIk vind het Coolblue waardig hoe snel de order klaar is gemaakt en verstuurd. En dat ook nog op de late avond. Binnen een uur na bestelling was de zending in de PostNL app al aangemeld.
AlgemeenOverzichtelijke site, bestellen is eenvoudig en snel. Goed assortiment en heb al eerder hier besteld.
VerzendingBestelling binnen 24h en verpakking was ok.
(enige probleem was met dubieus handelen van de pakket bezorging zelf waar volgens Track al was bezorgd en met hantekening niet van mij! voordat het uiteindelijk bij mij werd geleverd klein uur ltr,
Heb Megekko een mail gestuurd just in case het vaker gebeurt en misschien pakketten zo "kwijtraken")
Had een mail gestuurd na bezorging en kreeg netjes een reply.
AlgemeenDuidelijke webshop met vaak interresante aanbiedingen en snelle levering.Heb de keuze voor megeko gemaakt omdat ik vaak goede reviews zag voorbij komen hier op tweakers.
VerzendingVoor 22u30 besteld dus had alles de volgende dag al in huis en het was goed verpakt.
AlgemeenIk zocht een winkel waarbij ik een vijftal computeronderdelen kon bestellen en Megekko had ze allemaal op voorraad, plus ze konden binnen 24 uur geleverd worden.
Het bestelproces ging vloeiend vanuit de Pricewatch. Gedurende de levering ben ik keurig op de hoogte gehouden van de status, via mails en in mijn account. Na verzending kreeg ik een PostNL track & trace en de factuur in mijn account.
De initiële levertijd is door PostNL later nog aangepast, maar het pakket had ik de volgende dag op het afgesproken tijdstip in huis.
Bij Megokko hadden ze de onderdelen verpakt in een ruime doos, opgevuld met luchtkussens. De videokaart was zo te zien in de fabriek verpakt in een extra doos van Asus. Ook goed beschermd.
Keurig!
Een ssd bleek achteraf een onjuiste te zijn, door een fout van mezelf. Ik heb Megekko hierover gemaild met de vraag of ik hem kon ruilen voor een ander type. Hier werd niet op ingegaan, maar ik werd doorverwezen naar de retourprocedure. Die heb ik uiteindelijk doorlopen en wederom aangegeven dat ik mijn product wilde ruilen tegen een ander model.
Na vier dagen kreeg ik de melding dat mijn retourzending in orde was en dat mijn geld binnen 5 werkdagen terug gestort zou worden.
Met geen woord is gerept over mijn herhaalde verzoeken om de ssd om te ruilen. In de tussentijd is de prijs van de betreffende ssd bij Megekko met maar liefst 120 euro gestegen.
Als ze meteen op mijn verzoek hadden gereageerd had ik hem voor de oude prijs kunnen hebben. Nu heb ik helaas ergens anders moeten bestellen. Ook voor een hogere prijs, maar niet zo hoog als bij Megekko. Hier ben ik niet over te spreken!
AlgemeenIk heb nu al meerdere bestellingen gedaan 3 om correct te zijn van vrij grote bedragen totaal 4-5000 euro en deze is altijd goed aangekomen zonder problemen binnen de 24 wat ik enorm goede service vind zeker met het ruime aanbod aan artikels dit nog steeds kunnen waar maken is meer dan geweldig ik vind dit een top site en ga zeker nog meer bestellen staat weer al een bestelling klaar
VerzendingIs altijd op tijd en zonder schade aan gekomen zoals ze zeggen dat het gaat gebeuren
KlantenserviceIk had 1 maal problemen met een gratis spel bij een artikel en zy hebben my hier supper met geholpen het probleem was binnen 15 minuten opgelost en ik had men spel zoals het hoorde dus supper goed geholpen
Algemeenprima site. Kan alles makkelijk vinden zijn erg up to date en service is prima.
VerzendingPakketje werd snel verzonden, werd ook mooi up to date gehouden hierover, vind ik altijd zo fijn.
Klantenservicehad te korte kabel besteld en werd netjes terug genomen, retour kosten waren voor mijzelf uiteraard, béétje jammer dat ik niet werd geattendeerd op precies dezelfde kabel maar dan van 3 meter in hun assortiment. Toch bedankt
AlgemeenHet was super makkelijk om de bestelling te plaatsen. De prijzen zijn werkelijk top! Buiten alle concurrentie gewoon de laagste prijs op het internet.
Snelle afhandeling, correcte levering, gewoon MEGEKKOFENOMENAAL!
Zoals eerder gezegd correcte levering binnen de gestelde termijn, veilig verpakt om beschadiging te voorkomen.
AlgemeenRuime keuze. Scherpe prijzen en snelle levering. Ik heb hier al vaker besteld en denk dat ik nog wel vaker zal bestellen.
VerzendingSnel geleverd en goed verpakt.
AlgemeenMeerdere keer wat bestel. Als op de site staat opvoorraad heb ik het altijd de volgend werkdag ontvangen.
Een keer een kvm besteld en bij deze stond opvoorraad bij leverancier, en duurd twee dagen. Maar dit eindigde in 5 dagen. Nog steeds snel maar niet wat op de site stond.
Product ook altijd netjes verpakt. Nooit een doos los in de groter doos gehand. Altijd met luchtzakjes bijgevuld.
er stond een keer dat het opvoorraad bij leverancier, binnen twee werkdagen maar dit eindigde in 5 wekerdagen. Al de ander keren perfect op tijd.
AlgemeenEen goede en gemakkelijke webshop, snelle levering en snelle communicatie via e-mails. vaak goedkoop en geen problemen met retour.
Verzending2 toetsenborden besteld, deze waren zeer snel geleverd (volgende dag).
Klantenservice1x iets retour moeten sturen, en dat pakten ze uitstekend op.
Algemeenwas snel op zoek naar een kleine M2 SSD , kwam uit op Megekko (voor 22:30 besteld, volgende dag in huis). Duidelijke website en goede scherpe prijzen
Verzendingvoor 22:30 besteld en betaald, product was goed verpakt en kwam volgende dag al in huis (zoals aangegeven). Duidelijke emails met informatie wat de status was een extra 10 punten waard
AlgemeenVrij regelmatig bestel ik hier mijn computerhardware. Gewoon no nosence volgende dag in huis. Beste prijzen van Nederland. Ruime betaalmogelijkheden.
VerzendingLevering bijna altijd de volgende dag, zoals beloofd. Top!
KlantenserviceNiet vaak mee te maken gehad, maar prima en snel antwoord
AlgemeenIk heb al vaak ( via tweakers ) wat besteld bij Megekko. De levering is bij mij altijd op tijd en goed ingepakt. Geen doosjes die rammelen maar netjes opgevuld met zakjes lucht. Het bestellen gaat altijd zeer eenvoudig en snel. Het assortiment is zover ik kan beoordelen zeer compleet.
Over de klantenservice heb ik geen mening omdat ik die nog niet eerder nodig heb gehad.
Zoals gezegd is het altijd netjes ingepakt, de factuur zit in de doos en schuift het niet heen en weer.
AlgemeenZeer komplete en overzichtelijke site met scherpe prijzen. En snelle levering van je orders. Zeker een site waar ik vaker zal bestellen.
VerzendingProducten snel een keurig verpakt geleverd.
AlgemeenIk heb dit item makkelijk en snel kunnen bestellen, voor een goede lage prijs. top
Verzendingsupersnelle levering
AlgemeenOverzichtelijke website, ruim aanbod en keurig op tijd geleverd zoals altijd. Kon gemakkelijk de juiste producten vinden en bestellen, kwamen keurig op tijd en zorrgvuldig verpakt aan.