Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Producten besteld, op tijd binnen en in een goede verpakking. Wat je eigenlijk mag verwachten van een webshop. De waarschuwing op de verpakking was ook wel handig, niet openen met een kettingzaag, menig keer ben ik daarmee in de fout gegaan :-)

Prima oprijd binnen en goed verpakt

Goedkoop en snelle levering. Vaak krijg je er een klein grappig presentje bij. Vind ik geen must maar wel attent.

Goede service en zeer snelle levering! Ik ben zeer tevreden over megekko, en zal zeker in de toekomst meer producten hier bestellen!

Mvg Youssef.

Goed

Snel en zeer vriendelijk.

Het bestellen van mijn product ging vlekkeloos! Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de levering en het product zelf! Ik heb geen mening over de klantenservice omdat ik deze niet nodig heb gehad omdat ik erg tevreden ben!

Het product kwam de dag na de bestelling, zoals aangegeven op de PostNL-app, netjes tussen de twee tijdstippen aan.

Scherp geprijsd en snelle levering, alleen de website zou wat overzichtelijker mogen zijn, in zowel producten vinden als de informatie over producten.

Netjes en snel geleverd.

Door een misverstand werd het probleem vlug opgelost en eerlijk toegegeven Toppie een dikke AAAAA+++++++++++++De eerlijkheid en verantwoordelijkheid zelve Het bestelde product werd korts daarna geleverd en werd verwittigd per mail waarvoor dank Super service Tot nog eens !!!!!!!!

De perfectie zelve zoals men verwacht kwa levering en product.

Na mijn mailtje over het misverstand kwa product werd het met alle zorg eerlijkheid behandeld en opgestuurd waarvoor dank Toppie

Zoeken van het nodige product ging helemaal top. Ik was niet echt bekend met Megekko, maar heb nu wel een goede indruk gekregen.

Levering ging supersnel in een passende doos, en keurig beschermd. Stonden grappige teksten op de flappen van de doos, dit maakt het wel weer zo persoonlijk.

Het zoeken op de site naar producten werkt lastig, vaak krijg je gigantisch veel resultaten.
De website mag ook een stuk breder, alles is wat klein.
De prijs en snelheid van Megekko is altijd goed.

Altijd goed verpakt en goede prijs

Overzichtelijke site, makkelijk de componenten van mijn computer te vinden en eenvoudig afrekenen via hu webshop.

Je kan kiezen voor een postNL punt, wat handig is als je niet altijd thuis bent overdag. Je kan ook kiezen welke dag je het wilt krijgen, dus ook op een dag telewerk op donderdag kan je op maandag al bestellen.

Al vaak computer onderdelen bij de winkel besteld. Goede prijs, goede afhandeling. zeker tevreden mee.

Grappige teksten in de nieuwsbrief en op de website. Mooie prijzen (vaak de goedkoopste) voor prima spullen.

Tot nu toe is alles prima afgeleverd (op 2 verschillende adressen).

makkelijk te bestellen, snelle verzending. snel in huis, alleen jammer dat het naar een verkeerde postnl locatie gestuurd.

ik ondervindt altijd 1 probleem met verzenden.
en dat is al ik een postnl locatie elders in het land selecteer hij altijd naar een postnl locatie van mijn woonplaats gezonden word.

en dat is voor een reiziger al mij best lastig dan.

snel bericht als je een vraag stelt.

een correcte prijs, en makkelijk te bestellen, uitleg en beschrijving op de site waren goed.

het product werd vlot geleverd, de dag erna afgeleverd

Overzichtelijke webshop met voldoende informatie over de componenten en het bestelproces. Zeer gunstig qua prijsstelling ten opzichte van de concurrenten.
Zeker een aan te raden bedrijf.

Einde van de middag de bestelling geplaatst, direct hierna bevestiging per e-mail ontvangen. Later in de avond een update van PostNL dat het pakket ontvangen is.

Snel, overzichtelijke website, de ludieke instelling maakt het net iets anders dan de andere website(s), ondanks het speelse zijn ze toch goed zakelijk. Al meerdere dingen gekocht, laatste was het een Ducky One SF, was de andere werkdag (zoals beloofd) binnen, in een doos die ik uitdrukkelijk niet met een kettingzaag mocht openen.

Andere werkdag (zoals beloofd) binnen.

Op zondagavond spontaan besloten om een SSD in mijn PS4 te zetten. Na wat google’n kwam ik al snel op de website van Megekko. Dit vanwege de lage prijzen.
Hier heb ik een mooie Samsung SSD gevonden. Na bestelling gelijk een mail met bevestiging van mijn bestelling. Maandag ochtend diverse mailtjes over de voortgang van het verzenden.
Om 9.05 uur was mijn SSD al bezorgd.
Super service..

Snel, en goed ingelicht wat betreft de status van verzending.

De betaling verliep soepel en snel. Kon makkelijk betalen met Mastercard, maar Megekko biedt ook veel andere betaalopties die klanten kunnen selecteren. Zoals achteraf betalen, PayPal en IDEAL.

Verzending was snel en kon gelukkig zelf kiezen op welke dag de producten werden bezorgd.

Had een aantal vragen aan de klantenservice van Megekko, aangaande een lopende actie van AMD. Deze vraag werd snel en juist beantwoord.

Veel keuze, snelle levering, uitstekend product. Voor volgende aankoop eerste even bij Megekko op de site kijken

Ze hadden alles voor een nette en degelijke computer tegen de scherpste prijs. Normaal koop ik via sicomputers; dit geeft me hetzelfde vertrouwen.

Snelle levering, komt overeen met de status in tweakers. Alles was gelijk leverbaar.

Bestelling voor HDD online gezocht en deze direct besteld en betaalt via Ideal.
Direct een bevestigingsmail gehad met order nummer (Zondag).
Dezelfde dag (zondag avond) verwerkt en weer mail met Track and Tracenummer.
Maandag vroeg in de middag bezord!
Super snel de HDD ingebouwd. En 2 jaar garantie!! :)

Via PostNL, ging supersnel!

Scorekaart voor Megekko