Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenAlgemeen
---
Ik heb zelf nog nooit klachten maar ik ben er zeker van dat je snel woord geholpen
De verzending bij Megekko is top! Mijn bestelling werd vanuit Nederland naar België razendsnel geleverd, binnen 24 uur. Alles was netjes verpakt en in perfecte staat. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar snelle en betrouwbare levering!
AlgemeenIk heb onlangs pc-onderdelen besteld bij Megekko en ik ben ontzettend tevreden! De website is overzichtelijk en het bestellen ging heel gemakkelijk. Wat me vooral opviel, was hoe snel de levering was. Binnen 24 uur had ik mijn bestelling in huis, netjes verpakt en in perfecte staat.
De service van Megekko is top, en je merkt dat ze echt hun best doen om alles soepel te laten verlopen. Dit was niet mijn eerste bestelling bij hen, en zeker ook niet mijn laatste. Absoluut een aanrader voor iedereen die pc-onderdelen zoekt!
AlgemeenDe afgelopen jaren heb ik regelmatig onderdelen besteld bij Megekko en tot nu toe heb ik nog geen problemen ondervonden met hun service rechtstreeks (PostNL daarentegen...).
De hoofdreden waarom ik bij Megekko bestel is prijs. Meestal kosten onderdelen hier het minste, vergeleken met bv Alternate of Azerty. Soms kosten ze iets meer, maar als je meerdere dingen besteld is de kans groot dat de meeste wel minder kosten, en het niet echt waard is om je bestelling op te splitsen over verschillende retailers (ifv. leveringskosten).
Zoals vermeld werden de onderdelen altijd op de dag verzonden die vermeld werd. Als het een paar dagen langer duurde tot een bepaald onderdeel op stock was, dan klopte de voorspelde datum altijd.
De enige keer dat ik problemen ondervond, was bij PostNL zelf. Zij hebben hun leveringsvenster met 6u gemist. De t&t gaf ook geen updates weer, en plots stond de koerier aan mijn deur zonder uitleg.
Tot nu toe heb ik nog maar een keer iets op retour moeten sturen omdat het onderdel DOA was. Dit ging probleemloos en ze stuurden na ontvangen van het kapotte onderdeel meteen een nieuwe. Dit is intussen al een paar jaar terug. Complexere retours zoals slecht werkende onderdelen of niche problemen kan ik mij niet over uitspreken.
AlgemeenSnel en goedkoop... maar vertrouw de tekst en foto's niet. Ik kocht eerst een 48GB DDR5 kit, maar ze stuurde een 32GB. De EAN nummer en vendercode waren correct, maar het product stond verkeerd vermeld op hun website. Toen bestelde ik nog een kit... de foto's waren voor Corsair Dominator met premium heatspreaders. Dezelfde probleem, een fout met de website. Controleer ALTIJD het onderdeelnummer voordat u hier koopt!
VerzendingSuper snel en makkelijk. Ook te retourneren. Goed gepakt in zo min mogelijk dozen.
KlantenserviceGeen telefoon of chat. Alleen excuses voor de fouten. Ze gaven het geld snel terug, maar konden in beide gevallen het getoonde product niet honoreren. Neemt 4 dagen langer dan verwacht om de juist producten to krijgen en kost €60 meer dan verwacht.
AlgemeenSnelle verzending, sterke doos en alles netjes meegeleverd. Ik ben zeer tevreden en bestel nog eens een keer weer.
Verzendingtop geregeld. verliep snel en eenvoudig. beter dan menig andere partijen!
KlantenserviceGoede klantenservice, heldere communicatie met de klant wat het winkelen erg makkelijk en vriendelijk maakt.
AlgemeenMijn go-to webshop voor computeronderdelen. Snelle levering, scherp geprijsd, goede service, altijd tevreden! Simpelweg super.
VerzendingLevering was verbazingwekkend snel. Dat is elke keer met bestellingen van Megekko, 's avonds besteld, volgende ochtend al in huis.
AlgemeenDe beste techwinkel van Nederland!
Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij Megekko en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van zowel de klantenservice als het bestelproces. Alles verliep vlekkeloos, van het gemakkelijk vinden van de producten op de website, via een snelle betaalprocedure, tot de razendsnelle levering.
Mijn bestelling bestond uit:
be quiet! Pure Base 500DX White Behuizing – een fantastische behuizing, solide en perfect ontworpen. De ventilatie is gewoonweg top!
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II – een moederbord dat perfect past bij mijn setup. Met WiFi en ondersteuning voor moderne technologieën is dit echt een pareltje.
Kingston NV3 1TB M.2 SSD – een snelle en betrouwbare SSD die mijn systeemprestaties aanzienlijk heeft verbeterd.
Gigabyte Aorus P850W PSU / PC voeding – stabiele en krachtige voeding die vertrouwen geeft bij het gebruik van veeleisende componenten.
Corsair DDR4 Vengeance LPX 2x16GB 3600 CMK32GX4M2D – geweldig RAM-geheugen, ideaal voor zowel gaming als werk, met uitstekende prestaties.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE – een CPU-koeler die uitblinkt in prestaties en stilte. De temperaturen blijven onder controle, zelfs bij zware belasting.
Alle producten werden in perfecte staat en uitstekend verpakt geleverd, wat opnieuw het professionalisme van Megekko benadrukt.
Als je op zoek bent naar een betrouwbare techwinkel met een breed assortiment en concurrerende prijzen, raad ik Megekko van harte aan. Dit was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste bestelling bij hen.
Ik duim voor de iPad, maar zelfs zonder die prijs ben ik supertevreden met mijn aankoop!
---
Gelukkig heb ik (tot nu toe) geen contact hoeven opnemen met de klantenservice van Megekko, en eerlijk gezegd hoop ik dat dit zo blijft! Dit zegt veel over de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van het bestelproces. Alles verliep vlekkeloos, en ik ben ervan overtuigd dat de producten naar verwachting zullen blijven presteren. Maar mocht het ooit nodig zijn, dan geeft de professionele uitstraling van Megekko me vertrouwen dat ze klaarstaan om te helpen.
Wat me ook positief verraste, was de snelheid en zorg waarmee mijn bestelling werd verzonden. Megekko hield me continu op de hoogte via duidelijke e-mails over de status van mijn bestelling. De levering zelf was niet alleen snel, maar de producten waren ook uitstekend verpakt, met oog voor detail. Zelfs bij delicate onderdelen, zoals de SSD en het moederbord, zat alles veilig en stevig in de doos. Dit geeft echt een gevoel van vertrouwen en professionaliteit.
AlgemeenIk bestel al jaren bij Megekko en ben altijd tevreden geweest. Alles wordt snel geleverd en netjes verpakt, zonder gedoe. Wat ik ook prettig vind, is dat de prijzen vaak echt scherp zijn. Voor mij is het vanzelfsprekend geworden om eerst bij Megekko te kijken als ik iets nodig heb voor mijn setup. Tot nu toe hebben ze me nooit teleurgesteld, en dat zegt wat! Het is gewoon een website die doet wat je ervan verwacht, en dat maakt het voor mij een betrouwbare keuze.
VerzendingDe verzending bij Megekko is top. Alles wordt snel geleverd en komt altijd netjes verpakt aan.
KlantenserviceDe klantenservice van Megekko is super. Als je een vraag hebt, krijg je altijd snel antwoord. Ze zijn duidelijk en behulpzaam, waardoor je echt het gevoel hebt dat ze met je meedenken. Top service!
AlgemeenPerfecte winkel zijn snel.
Ik heb een wifi point van unifi besteld. Helaas kwam ik er te laat achter dat er geen poe injector meegeleverd wordt. Bij mijn vorige unifi wifi was dit wel. Had het graag als extra optie gezien. Om deze weer te bestellen weer verzendkosten helaas.
Alleen bereikbaar via chat of email. Blijkbaar te weinig woorden toegevoegd dus deze zin negeren. Geen idee waarom een korte samenvatting niet zou voldoen.
AlgemeenSnelle website en klantenservice. Dat maakt het wel makkelijk als je iets wil wijzigen nadat je een bestelling hebt geplaatst. Flexibel in meewerken bij wijzigen bestelling. Scherpe prijzen!
VerzendingGoed verpakt verzonden en goed te volgen. Ook als je vergeten bent om een afhaalpunt te selecteren reageren ze snel om het aan te passen en voor 22:30 besteld wordt idd de volgende dag geleverd.
KlantenserviceReageren echt snel en helpen je uitstekend. Ook als ze je geen advies kunnen geven wijzen ze je wel de weg, bijv naar het forum. Goede service, je mist dan geen telefoon want ze zijn echt snel.
AlgemeenEigenlijk zijn alle eerdere bestellingen bij Megekko prima verlopen, ook aftersales. Maar meestal is het op voorraad en wordt het vlot verzonden. Ik zal hier dan ook op letten voortaan niet op voorraad betekend dat ze mogelijk moeite hebben om uberhaupt te leveren en de aanpassing van de levertijd kan zomaar verder verlengd worden op de dag van "levering".
VerzendingBestellinig gedaan voor een product met 3 dagen levertijd. Op de dag van levering een melding dat het 10 dagen langer ging duren. 10 dagen later een mail dat het nog een maand gaat duren. blijkbaar wordt er dan niet even uitgezocht wat de kans is dat het dan wel komt, daar moet je maar op hopen. Order maar geannuleerd.
KlantenserviceContact met de klantenservice kreeg ik op zich vlot response alleen konden ze niet meer zeggen dan de systemen zijn gekoppeld en de leverancier past de levertijd aan dus wij kunnen ook niets. Maar gezien de aardige mailtjes en de snelheid van antwoord nog wel een voldoende.
Algemeen2 WD RED HD's besteld voor een NAS systeem in de vroege avond.
dezelfde dag nog verzendbevestiging en de volgende dag geleverd.
zeer goed ingepakt met bubbeltjesplastiek.
de volgende dag was het geleverd met postnl dus dat ging zoals gewoonlijk vlot.
AlgemeenIk was erg terughoudend om bij megekko te bestellen
Maar de klantenservice is zeer aanwezig voor alles wat mij betreft. Ik raad aan om hier te bestellen met snelle levering
---
De bezorger heeft zich vergist in de aankomsttijd van het pakket Maar het kan gebeuren
Ik heb niets te zeggen, de klantenservice is uitstekend, hij reageert heel snel, nogmaals bedankt Claudia
AlgemeenVia Tweakers pricewatch is alles goed te vinden. De eigen winkel zou wat meer filters kunnen gebruiken (zoals ECC in het geval van geheugen).
Maar dingen als betaling en verzending kiezen is allemaal zonder problemen.
Levertijd van 1-2 werkdagen besteld op een zondag, maandag al in huis.
Netjes en stevig verpakt en dus op zich eerder dan verwacht binnen. Ook nog netjes met een pakbon, wat toch het gevoel geeft dat het uit eigen magazijn komt en met aandacht ingepakt.
AlgemeenProduct werkt super goed vertrouwde site ook nog een 24 maanden garantie nog nooit een probleem met de site
VerzendingTop verzending binnen een dag al binnen en ook mooi optijd
KlantenserviceGoede klanten service ze helpen je snel en ook goedkoop
Algemeenzij hebben een bestelling van 789 euro verstuurd waar geen handtekening voor nodig was en deze is nu vermist, een terugbetaling mag je vergeten. Bestel op eigen risico
AlgemeenMegekko heeft een goed aanbod en goede prijzen. Ze komen dan ook vaak voor in de pricewatch als ik voor producten zoek. Al met al een fijne winkel.
VerzendingMeestal verzenden ze snel, tenzij het product niet op voorraad is, maar dat is logisch. Daarbij houden ze je dan ook goed op de hoogte voor vervolg.
KlantenserviceZoals al aangegeven houden ze je goed op de hoogte van je bestelling. Enige ding vind ik dat het retourticket wat stroperig is, met handmatige goedkeuringen. Daardoor duurt dit soms wat langer (alsnog binnen een dag heb je zeker reactie). En als je een normale reden hebt, zijn ze ook zeker welwillend met retouren.
AlgemeenHet is één van paar webwinkels waarvan ik weet dat ze betrouwbaar zijn. Een goede winkel met overzichtelijke website, redelijke prijzen en, ook belangrijk, een degelijk verzendproces.
VerzendingProducten komen altijd snel aan wanneer staat aangeven dat ze op voorraad zijn.
AlgemeenIn 2020 voor het eerst hier onderdelen voor een PC besteld en inmiddels tig orders verder. Fijne website, compleet, prijzen op orde. Afgelopen weken wederom succesvol hier weer een groot deel van de onderdelen voor een nieuwe build besteld.
VerzendingLevering is dusver altijd vlekkeloos geweest, ook orders vlak voor "sluit" in de avond alsnog keurig diezelfde avond verzonden en volgende dag afgeleverd.
KlantenserviceHierbij de voornaamste reden om eens een review achter te laten: de klantenservice.
Voor mijn nieuwe build had ik een Fractal Design North XL case besteld waarvan ik helaas tijdens het bouwen er achter kwam dat er wat aan scheelde (paar aangetaste/roestige schroeven, foute batch kennelijk vanuit Fractal Design).
Mailtje gestuurd naar de klantenservice waar heel vlot reactie op kwam. Mijn eigen voorstel was een nieuw setje schroeven, gezien ik de case al ingebouwd had en in gebruik genomen. Dit was echter geen probleem en er werd meteen aangeboden de hele case te vervangen. Dus zodoende deze aangemeld als retour, alleen toen zelf tijdens het bestellen van de vervangende case een fout gemaakt en perongeluk de verkeerde versie met een ander sidepanel besteld (mesh ipv tempered glass). Kwam ik suf genoeg natuurlijk pas achter tijdens het openen van de nieuwe case, dus maar weer even mailen. Wederom super coulant en geen probleem om het juiste sidepanel over te nemen naar de nieuwe case en dan de oude/foutieve case terug te sturen met het mesh paneel.
Geweldig stukje flexibiliteit wat echt flink wat gedoe heeft gescheeld en waardoor ik meteen verder kon met overzetten van onderdelen naar de nieuwe case. Topservice dus!
AlgemeenEen Z890-P prime non-WiFi versie geretourneerd, werd geweigerd wegens het missen van de binnen verpakking. Vervolgens de missende verpakking opgestuurd en beweren ze dat het de verkeerde verpakking is door een video te tonen van een ander moederbord model.
Ze hebben genoeg voorraad om de verpakking zelf eens te controleren door ze te openen.
Pure oplichterij dus.
Hun "Senior retouren medewerker" heeft nog altijd niet door dat hij het vergelijkt met een ander model. Hij komt af met een youtube video van een Wi-Fi versie dat anders verpakt is voor de Wi-Fi module.