Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeen23-10-2019 een scherm besteld. Bij aankomst aangesloten Helaas een scheurtje in het scherm met een zwarte vlek er omheen. Deze opgestuurd en is nu nog onderweg via de DHL. Hierover later meer.
VerzendingVerzending gewoon binnen 1 dag. Helaas was product defect en dat kan door de verzending komen dus vandaar 1 ster minder. Al met al heel tevreden.
KlantenserviceRond zeven uur in de avond binnen een half uur reactie over hoe ik mijn retour moest afhandelen. Aangemeld op de site en de dag er op een uur na openingstijd goedgekeurd. De jongens en meiden bij Megekko zijn lekker snel en doen hun werk tot nu toe erg goed.
Ik zal deze review aanpassen met mijn ondervindingen van de retourafhandelingen zodra dit geregeld is.
AlgemeenPrima webwinkel. Duidelijke informatie. Goede prijzen. Look en feel zou iets moderner mogen. Al met al een prima webwinkel
AlgemeenBeste prijs, snelle levering en leuke gratis kleinigheidje erbij (kleurpotloden) maken het voor mij helemaal af. Helemaal top Megekkom ga zo door.
VerzendingSnelle levering en netjes ingepakt.
KlantenserviceVriendelijke klantenservice waarbij mijn probleem meteen goed werd opgelost.
AlgemeenDe website is makkelijk in gebruik, meestal lage prijzen in de pricewatch, en snelle levering!
VerzendingSnel verzonden, goed ingepakt.
AlgemeenWebsite werkt goed, bestellingsprocess is consistent en gemakkelijk, klantenservice reageert goed en snel. Verpakkingen zijn prima en zorgen voor geen beschadiging.
VerzendingWeinig op aan te merken. Kwetsbare dingen zijn goed verpakt in een 2de laag. Dozen kunnen niet schuiven binnen de verzenddoos en (zoals vaker tegenwoordig) staat er een grapje op de merk-verpakking.
KlantenserviceHelaas alleen per email, maar deze worden wel snel en kundig beantwoord.
AlgemeenZeer goede prijzen, goede verzending en alles mooi verpakt. Komt ook altijd mooi op tijd toe.
VerzendingGoed verpakt en snel. Alles duidelijk op factuur.
AlgemeenSnel geleverd en in goede orde ontvangen + niet open met een kettingzaag blijft grappig
VerzendingSnel geleverd zoals beloofd
AlgemeenSnel en eenvoudig besteld, snel geleverd. Goede verpakking en heldere overzicchtelijke factuur. Niets op aan te merken!
Goede verpakking met voldoende bubble vulling om schokken tegen te gaan. Leuke slogan op de doos
AlgemeenVia de pricewatch door klikken en invullen en betalen, in een vloek en een zucht geregeld.
VerzendingKeuze uit diverse mogelijkheden, oa bezorging bij een afhaalpunt in de omgeving.
KlantenserviceNiet nodig gehad.
AlgemeenIk had nog niet eerder bij Megekko besteld. Het verliep allemaal heel soepel met dagelijkse status updates over de bestelling die een paar dagen uitliep. Dit was van te voren al aangegeven, maar de dagelijkse mailtjes met de status update waren erg prettig.
VerzendingProbleemloos en een dag eerder geleverd dan oorspronkelijk verwacht.
AlgemeenBestelproces ging prima, producten makkelijk te vinden.
Prijzen waren prima en betaling verliep ook vlekkeloos.
Misschien is dit een beetje verwend van mij, en geld het bij elke webwinkel, maar doordat hun bestelprocedure volledig geautomatiseerd is, kon ik toen ik er een aantal uren later achter kwam dat ik een verkeerde kabel had besteld, dit niet meer wijzigen.
Enige optie was cancellen, en opnieuw bestellen. Op zich ook prima, maar dan duurt het wel 3 dagen voordat je het geld van de eerste bestelling terug hebt.
Helaas had ik zondag nacht besloten om mijn bestelling de volgende dag maar eventjes af te ronden.... en toen waren de prijzen gestegen, maar ja dat is natuurlijk mijn eigen 'fout'/keuze, daar kunnen zij niets aan doen.
(en volgende keer is het dan weer een keertje in mijn voordeel)
Producten waren goed verpakt, en kunnen bij een PostNL punt bezorgd worden.
Persoonlijk vind ik dat ideaal.
Ook is alles precies op afgesproken datum afgeleverd.
Heb dus ivm verkeerde kabeltje contact opgenomen. (chat)
Kreeg direct duidelijk en netjes antwoord.
Niet de eerste keer dat ik bij hun bestel en ook niet de laatste.
Algemeenmakkelijk besteld en kon zien dat er voorraad is, goed verpakt en compleet geleverd, met klantenservice geen contact gehad heb er al meerdere keren iets besteld.
Verzendingpostnl kwam volgens de opgegeven tijd leveren!
AlgemeenOdata 250Gn Su800 SSD aangeschaft. Prijs was bijna de laagste maar dan wel met onmiddelijke beschikbaarheid.
Bestelling via Website verliep soepel met uitstekende informatie voorziening over zowel de bestelling als de levering
Had speciaal verzoek om de SSD een dag later te verzenden. Hieraan is keurig gehoor gegeven en de bestelling werd keurig op de gewenste dag, met PostNL (track en trace) gelever.
AlgemeenBestelling geplaatst om 20:00 volgende dag al geleverd.
De koelpasta die miste op de nzxt x62 werd na een mailtje de dag erna gratis geleverd.
binnen 24u binnen.
AlgemeenBij Megekko terecht gekomen voor een MSI Radeon RX 570 videokaart en Corsair 8Gb geheugen. Megekko was qua prijs erg voordelig. Was mijn eerste ervaring met Megekko. Snel en simpel besteld. Overzichtelijke site. Makkelijk bestelproces. Snel en netjes verzonden. Heel erg tevreden. Ik ga hier vaker iets bestellen.
VerzendingSnel en netjes verzonden. Niks op aan te merken. Geen enorm veel te grote doos gebruikt, wat je nog wel eens ziet gebeuren.
KlantenserviceGeen ongewenste e-mails. Alleen netjes een bevestiging van de bestelling en verzending. Dat is wel eens anders. Geen ervaring met klachten, aangezien alles goed geregeld was.
AlgemeenGigabyte GeForce GTX 1660 OC 6G Videokaart besteld bij Megekko. De site is overzichtelijke waardoor je snel en makkelijk door het bestel proces wordt geloodst.
VerzendingProduct werd de volgende werkdag geleverd en was zeer goed verpakt in een leuke doos.
AlgemeenWederom uitstekende ervaring met Megekko. De website is zeer gemakkelijk te gebruiken, idem de betaling van bestellingen. Het scherp geprijsde assortiment is zeer groot.
VerzendingDe verzending en de verpakking van de bestelde Transcend USB sticks waren in alle opzichten uitstekend. De USB sticks zijn eveneens heel erg goed. Al met al is Megekko een geweldige en betrouwbare leverancier.
AlgemeenPrecies geleverd wat gevraagd is. En dat nog op tijd ook. De verzending kwam in goede staat en netjes aan. Hier zou ik zo nog een keer kopen.
AlgemeenNetjes de ssd ontvangen die ik besteld had, dus eigenlijk weinig om over te schrijven. Dik in orde.
AlgemeenEenvoudig bestelproces. Netjes een mail na bestelling en na verzending. Volgende dag netjes verpakt geleverd.