Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOp de website van Megekko kon ik via een gemakkelijke betaling met iDeal de order voltooien.
VerzendingDe produkten waren goed ingepakt en verzonden. Heel snel. Vrijdag besteld en zaterdag in huis.
AlgemeenGoede prijs en snelle levering, jammer dat er geen mogelijkheid is tot gratis verzending boven een bepaald bedrag.
VerzendingPostNL kwam niet in het aangegeven tijdvak.
Algemeensite is overzichtelijk en via de zoekfunctie kwam ik ook direct uit bij de juiste producten. De bestelling heb ik de dag erop keurig verpakt ontvangen.
En de waarschuwing op de doos, om deze niet met een kettingzaag te openen, was ook volledig juist.... ;-) al met al , snelle en correcte levering.
snel geleverd , voldoet precies aan de verwachting
producten keurig verpakt.
AlgemeenGoede webshop met scherpe prijzen en snelle verzending.Voor mijn computer onderdelen zal ik de volgende keer weer hier bestellen.
AlgemeenMeestal gebruik ik de zoekfunctie (op Tweakers of Megekko) om het gewenste product op te zoeken. Het doorlopen van de categorieen gaat tegenwoordig iets beter, maar heeft niet mijn voorkeur (weet wat ik wil hebben). Zowel privé als zakelijk is Megekko inmiddels de eerste stop bij IT benodigdheden.
VerzendingDe producten zijn, zoals altijd, goed verpakt (geen overdadige hoeveelheden tape, schuim en andere zaken) en laten zich eenvoudig scheiden voor afvoer/recycling. Heb in de vele geplaatste bestellingen nog nooit enige ergenis gehad of gedacht "waarom niet .... anders". TOP DUS!
KlantenserviceHet kan altijd een keer voorkomen dat een product, onverwacht, een langere levertijd heeft dan geadverteerd. En hoewel dat bij Megekko zelden voorkomt wordt hier wel netjes mee omgegaan en is er duidelijke communicatie.
AlgemeenBestelling verliep soepel en zoals verwacht. Goed aantal betaalopties. Website is overzichtelijk en producten zijn goed gelinkt vanuit de Tweakers pricewatch.
VerzendingProduct was goed ingepakt en de levering verliep ook naar wens.
AlgemeenMegekko bood precies waar ik altijd naar zoek, namelijk: de beste (laagste), geen verzendkosten, laat op de avond besteld en de volgende middag bezorgd.
VerzendingDe monitor werd in eigen doos geleverd. Het valt op, maar in principe verwachting geen problemen. Het is eigenlijk ook wel duurzaam, want het bespaart op verpakkingsmateriaal
AlgemeenPrima webshop! Had er nog niet eerder besteld maar ze waren goedkoper op het gebied van SSD's. Communicatie is duidelijk, afspraken komen ze na en ik kreeg er ook nog eens een flesopener bij!
VerzendingTot 23.00u bestellen om het de volgende dag geleverd te krijgen. Werd prima op tijd bezorgd bij het door mij gekozen ophaalpunt.
AlgemeenFijne webwinkel om iets bij te bestellen. Levertijden zijn altijd de aangegeven levertijden. Hier kunnen andere webshops nog wel iets van leren. De producten zijn vaak scherp geprijsd en dat leidt ertoe dat ik verschillende computercomponenten voor de pc's die ik bouw hier heb besteld
VerzendingJe wordt netjes per mail Op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Levering is vaak de volgende werkdag maar dit kan afwijken als iets via een leverancier moet
AlgemeenProducten uitstekend ontvangen geen van de producten zijn beschadigd. Heb al eerder hier besteld en ben zéér tevreden.
VerzendingHeb de verzending lekker compact maar compleet ontvangen.
KlantenserviceAlles zag er goed uit geen klantenservice nodig gehad
AlgemeenHeb meerdere malen bestellingen gedaan bij Megekko maar echt nog nooit problemen mee gehad. Snelle levering en meestal scherp geprijsd.
VerzendingSnelle levering.
AlgemeenIk heb 2 tubes Artic Silver 5 besteld.
In plaats van een envelop kreeg ik een doos die goed verpakt was.
Snel, goed verpakt
AlgemeenMegekko is een fijne winkel om op het internet te attenderen, zelf merk ik dat de klantenservice ook goed, snel en efficiënt is. Zo had ik laatst een retour, en werd de retour snel verwerkt. Ook is de prijs zowat één van de goedkoopste vergeleken met de concurrentie. Ik vind dat het een goede webwinkel is, zelf gebruik ik het voornamelijk voor randapparatuur, en dergelijke. Goed gedaan Megekko, trots!
Goed en uitstekend, zie mijn eerste bericht hierover, trouwens kan maar één ordernummer geven, maar ik heb er wel wat meer haha!
AlgemeenGoedkoopste voor het product dat ik wilde hebben via de pricewatch. Makkelijk betalen via creditcard (jammer dat Paypal extra zou hebben gekost). Volgende dag geleverd. Goed verpakt.
AlgemeenGoede productomschrijvingen en behoort vaak tot de verkopers met redelijke prijzen. Daarnaast is de site naar mijn idee overzichtelijk en hebben ze regelmatig leuke acties.
VerzendingProduct was aangekomen binnen de aangegeven tijd en uiteraard met Track and Trace.
AlgemeenFijne website, alles makkelijk te vinden en uitstekende voorraad en voorraad en verwachte levertijd klopte ook!
VerzendingOp niveau van coolblue!
KlantenserviceIk had problemen met stabiliteit en ik werd, snel, deskundig en vriendelijk geholpen!
AlgemeenDe goedkoopste keuze in de Pricewatch. Totaal onbekende voor mij, maar blij dat ik deze shop gekozen heb.
Snelle levering, keurige bevestigingsmails en goed verpakt. Niks op aan te merken en tezamen met een goede prijs dus een prima webshop.
Doosje is goed dichtgeplakt en de bestelling zat goed in verpakkingsmateriaal ingepakt.
AlgemeenIn totaal de goedkoopste leverancier die ik kon vinden die alles in huis had.
Vooral fijn dat ze gekeken hebben naar de combinatie van producten die ik heb heb besteld en op basis daarvan een product hebben gekozen. Dat scheelde mij een hele hoop werk en tijd. (Het gaat om een moederbord dat een BIOS update nodig had voor een bepaalde chipset. Aangezien ik de geüpdate versie nodig had voor mijn processor hebben ze me een al geüpdate bord meegestuurd, heel fijn!)
Snelle bezorging binnen 2 dagen. Alles zat er netjes in en was onbeschadigd aangekomen.
AlgemeenErg duidelijke site, zeer snelle levering, prijs/kwaliteit heel goed , alles tot in de puntjes geregeld.
Kom hier zeker terug!
Netjes geregeld, snelle levering.
AlgemeenBij megekko een Asus 5700XT gekocht . Alles dikke prima geregeld .Ik heb hem toch terug gestuurd( kaart was niet naar wens ) maar ze houden je mooi op de hoogte van de status ect
Dus bij deze een goede winkel waar ik zeker vaker ga kopen ..site is overzichtelijk en verzenden of retourneren geen probleem
Top!!!