Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Overzichtelijke website zonder al teveel toeters en bellen. Producten zijn makkelijk te vinden en worden duidelijk omschreven. Bestellen is hierdoor snel en makkelijk.

In een heel korte tijd 4 x een bestelling geplaatst en ondanks de huidige crisis netjes op tijd verzonden. Verpakking is goed en stevig.

Groot assortiment waardoor ik alles voor een nieuwe PC in 1x kon bestellen bij dezelfde winkel. Ook de prijs viel mij niet tegen, het bij 4 losse winkels halen zou maar een minimale besparing opleveren.

Redelijk ingepakt, alleen had de indeling van de onderdelen in de doos iets beter gekund. Hierdoor konden de losse producten nog toch nog wat vrij bewegen.

Verder wel netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Zeer goede webshop met scherpe prijzen, snelle verzending en een nieuwsbrief met gevoel voor humor.

Product zoals geadverteerd, echt een goede verpakking voor de harde schijven die ik heb besteld en levering de volgende dag. Heel blij mee.

Ik heb mijn nieuwe desktop pc besteld in twee delen waarbij een gedeelte bij Megekko en het andere gedeelte bij Alternate. Megekko kreeg ik het de volgende dag in de ochtend en Alternate pas een dag later. De producten waren goed verpakt.

De bestelling was binnen het uur verwerkt en kwam de volgende dag al in de ochtend.

Op zich weinig aan te merken, tenzji je iets wilt terugsturen.
De 30 dagen tellen wel; maar de verzendkosten zijn voor jezelf (BIG FIAL)

iets terugsturen (ondanks het feit dat dit te wijten was aan te weinig info op de site); moet ik zelf betalen.

Qua klantenservice is dit redelijk ongezien. De klant moet zelf betalen om iets terug te sturen.

Het bestellen en het versturen gaat snel en prima. De shop is vaak ook goedkoop.

Megekko houdt niet zo van retouren. Wanneer je iets wilt retourneren moet je het factuurnummer overtikken, je kunt dus niet uit je bestel historie iets selecteren en via een paar klikken retour aanmelden. Net zo onhandig als bij MediaMarkt. Lijkt op ontmoedigingsbeleid.
Daarna moet je zelf de retourkosten (minimaal EUR 7,25) betalen. Dat is bij meer shops zo, maar bijv. niet bij Coolblue of Bol.
Wanneer je retour daarna is ontvangen en goedgekeurd krijg je een mail en daarop moet je dan wéér reageren en je IBAN sturen, anders krijg je alsnog niets teruggestort. Zeer omslachtig allemaal.

Dat deze shop op dit moment hoger wordt beoordeeld dan Coolblue is m.i. nogal onterecht.

De website was duidelijk en overzichtelijk, bestellen ging heel vlot. Over de verzending kan ik nog niks zeggen..

Klantenservice is beroerd. Ik heb een bestelling geplaatst op 7-4 en 1 onderdeel was plotseling niet op voorraad waardoor ik op heel de bestelling moet wachten. Nu had ik direct een mail gestuurd met een alternatief en hier heb ik anderhalve dag later nog geen reactie op gekregen!

Het is heel fijn dat ze lage prijzen aanhouden maar dat er gewoon niet of heel laat gereageerd word op de mail is heel vervelend.

Meestal net wat goedkoper dan alternate, met de (on)zin van coolblue. snelle verzending en weinig op aan te merken.

zaterdag middag besteld, maandag in huis (tijdens corona dagen)

Prima webshop. Al vaker wat besteld en nooit problemen gehad. Duidelijke voorraad beheer. De site is wat "schreeuwerig" op de FrontPage. Bij de producten en het zoeken is dit gelukkig niet het geval.

Keurig op de hoogte gehouden. Verzendkosten zijn laag en nog nooit een vertraging gehad.

Megekko is scherp in prijs, heeft een ruim assortiment en supersnelle levering. Wat wil je nog meer?

Heel snel, in het weekend besteld, op maandag bezorgd.

Via de Pricewatch op de site gekomen. Allemaal overzichtelijk en duidelijk.
Snel kunnen bestellen. Erg prettig.

Goed verpakt met opvul materiaal.

In deze tijd van Corona een bestelling geplaatst op zondagavond en het werd netjes de volgende werkdag op maandag bezorgd.

Gewoon supersnelle levering!

De website is heel overzichtelijk en duidelijk. De bestelling was zo gebeurd! Dit was de eerste keer dat ik bij Megekko bestelde, maar het ging heel soepel.

Zondagavond besteld. Maandagochtend geleverd. Supersnel!
Goed verpakt, ook.

Duidelijke communicatie, makkelijk te bestellen en te betalen., waarna een snelle levering volgde. gewoon zoals het moet. En dat voor een scherpe prijs.

De producten werden op de eerstvolgende dag dat de pakketdiensten werkte geleverd. Sneller kan eigenlijk niet. En het product was goed en deugdelijk verpakt voor verzending.

Op zaterdag 7 onderdelen besteld, zondag bevestiging gekregen, maandag alles al in huis! Snelle service.

Webshop die doet wat hij moet doen, makkelijke bestelling en betaalmethoden. Levering conform de indicatie die staat op de website bij het product. Kortom gewoon nette website die doet wat ze beloven en waar je voor betaald.

Product was netjes verpakt met wellicht wat teveel plastic. In een tijd waarin er veel alternatieven zijn is dit wellicht iets waar men wat aan kan doen.

Op zondag middag besteld en ik had het maandag al in huis! Ongekend snel!
Verder goede service en best vaak ook de laagste prijs.

vrijdag 3 april een TP-Link Deco M5 mesh router setjes besteld voor een scherpe prijs op megekko.nl, geen verzendkosten dus dat is fijn.
Bestelproces makkelijk en duidelijk, met VISA betaald dus extra verzekerd en pas volgende maand betalen. mailtje ontvangen 6 april in huis.
'sochtends mailtje van postNL en smiddags bezorgd
2e goede ervaring met megekko.nl

Pakket was netjes verpakt, van die luchtzakken erin om de inhoud te beschermen.
Doos was onbeschadigd.

Zaterdagavond besteld voor 22:00 uur en maandagmiddag werd het op een 2e bezorgtijd bezorgd. Apparaat werkt goed. Prima.
Zijn zelfs euro’s goedkoper dan Bol en Mediamarkt en gratis verzending !

Het apparaat was goed verpakt in een nog andere doos met beschermplastic, zodat het niet kon schuiven. Die doos was ook niet beschadigd.

In het weekend was één van de HDD's in mijn PC overleden. Al verschillende keren tot volle tevredenheid bij Megekko besteld en daar dus ook nu naar een vervangende HDD gekeken. Uitgebreid assortiment op de website en een geschikte vervanger was dan ook snel gevonden en besteld. Deze werd keurig de maandag, direct na het weekend, bij me thuis afgeleverd. Helemaal top!

De bestelling op Zaterdag geplaatst. Op de website werd vermeld dat ik het artikel de Maandag er op thuis kon verwachten. Dit bleek ook te kloppen toen er op die dag keurig een doosje van Megekko werd afgeleverd met daarin de bestelde HDD.

Scorekaart voor Megekko