Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVoor nieuwe build allerlei parts besteld. Megekko was voor een aantal onderdelen alles samen paar tientjes goedkoper. S'avonds besteld en diezelfde avond ging het nog op de post. Prima verpakt ontvangen.
VerzendingS'avonds besteld en diezelfde avond ging het nog op de post. Prima verpakt ontvangen.
AlgemeenWebsite is gebruiksvriendelijk, snelle reactie op email. Nadeel, geen verschil tussen particulier of zakelijke gebruiker
VerzendingProducten zeer goed verpakt. Nadeel is geen deel verzendingen bij grote bestellingen en altijd verzendkosten van 3,95 binnen nederland, niet wanneer je boven x-bedrag zit gratis verzending
KlantenserviceSnelle reactie op email, zeer klantvriendelijk en meedenkend.
Ook bij retour- en/of service vragen
AlgemeenGoede (lage) prijzen en bezorging op afgesproken datum, goed verpakt, geen contact gehad met de klanten service, niet nodig.
VerzendingAlles goed ingepakt, met luchtkussentjes als opvulling.
AlgemeenMakkelijk bestellen via de webshop snelle en correcte levering product was zoals omschreven en voldoet aan verwachting
AlgemeenMotivatie:
Winactie
Meestal bestel ik in de avond en dan is het fijn dat megekko de volgende dag levert. Ze hebben alles goed op orde lijkt het want de prijzen zijn scherp en inmiddels een aantal bestellingen verder, maar nooit problemen gehad.
Degelijk verpakt, maar wel in een compact passend doosje, scheelt weer afval.
Algemeen(Ik heb zelden moeite met de interface van webwinkels, dat ontloopt elkaar weinig, dus daarop valt weinig verschil te maken denk ik.) Het gewenste product gezocht via Tweakers Pricewatch en ik wilde het natuurlijk graag zo snel mogelijk hebben, zodat ik m'n projectje af kon maken. Megekko leverde als enige de volgende dag al, want het was avond, en was een van de goedkoopste aanbieders. Niet onbelangrijk: Ze hebben een hele goede reputatie op Tweakers. Daarbij heb ik hier al vaker naar tevredenheid besteld. Kortom de keus was eenvoudig.
De marketing vind ik prettig: Niet al te serieus en krampachtig, terwijl je overal aan merkt dat het achter de schermen goed doordacht is. Dat is niet waarom ik terug blijf komen want het weegt niet op tegen een slechte service, maar tussen meerdere, bijna even goede concurrenten kun je daarmee wel als merk net wat beter in het geheugen blijven hangen van de klant en dat is slim.
Inderdaad zoals beloofd op tijd namelijk de volgende morgen geleverd en degelijk verpakt. Verpakking was karton en gangbaar type plastic dus makkelijk te recyclen.
AlgemeenBestelling was gemakkelijk en vlot. Op megekko gaan bestellen dankzij Tweakers pricewatch. Gemakkelijk betalen met bank app. 1 dag levering. Kon gelijk het weekend beginnen met nieuwe pc build.
VerzendingIn 1 dag geleverd. Alles mooi verpakt in 1 grote doos. Grappige opschriften op de doos. Blijkbaar enkel voor echte mannen en niet voor coole chicks.😉
KlantenserviceIk veronderstel goed. Zelf niet nodig gehad. Als alles zo vlot gaat dan zijn er geen klachten.
AlgemeenDe beste prijs voor het product en levering via pricewatch. Uitstekend product. Levering de volgende dag nadat ik ergens later op de avond bestelde.
De klantenservice heb ik niet nodig gehad.
Snel geleverd. Doe altijd via PostNL punt. Zonder problemen.
AlgemeenPrima webshop met makkelijk op te speuren producten! Na de betaling snel geleverd met enige dagen vertraging door nabestelde goederen!
VerzendingGoed verpakt en op tijd!
AlgemeenEen ssd met Pci-E adapter besteld, De ssd was op voorraad en de Pci-E adapter op voorraad bij de leverancier.
VerzendingNetjes op de dag geleverd dat er meegedeeld was.
Algemeenheb 3 dagen achter elkaar onderdelen besteld voor mogelijke kapotte onderdelen van mijn pc. van de 3 bestelling was 2,5 op tijd. laatste werd door de post (vanwege fout van de post) een dag later bezorgd.
Verzendingtot 22:30 bestellen en dan de volgende dag nog geleverd krijgen is top natuurlijk.
product is goed verpakt.
helaas hebben ze geen chat (op de website) of een telefoonnummer voor vragen / klachten. dit moet via de mail. en zorgt voor vertraging in het oplossen van het probleem.
AlgemeenIn de avond besteld, betaald en de volgende morgen prima verpakt, netjes bezorgd.
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
AlgemeenSuper snelle levering , om 22:15 besteld dag erna al in huis. Ook nog eens de scherpste prijs !!
VerzendingZorgvuldig ingepakt en zoals gezegd super snel in huis
AlgemeenVoordelig, makkelijk te vinden en snel ontvangen. Goede service en garantie. Daarnaast kan je alles vinden.
VerzendingDe bestelling in de middag gedaan en de volgende dag ontvangen
KlantenserviceZe staan je altijd te woord als je vragen hebt.
AlgemeenAl meerdere keren zeer grote PC-hardware bestellingen gedaan, nog nooit zat er een component niet bij of was stuk bij aankomst. Site is zeer handig en de prijzen zijn zeer competitief met andere online-shops. Megekko staat dan ook meestal bovenaan bij het prijzen-lijstje op tweakers.
VerzendingDe meeste objecten zijn er de volgende weekdag thuis geleverd. Indien er iets 2 dagen duurt komt het volledige pak nog altijd samen aan (wat ik een voordeel vind). Verzendkosten zijn in het algemeen iets duurder dan andere sites, maar voor grote bestellingen is dit geen probleem. Verpakking is altijd in orde, al gebruiken ze soms wel heel grote dozen voor kleinere bestellingen.
AlgemeenZeer tevreden , bestelling op tijd maar ontbraken 2 collis .
Mail gestuurd zelfde dag reactie , antwoord en oplossing .
Volgende dag ontbrekende collis gekregen .
Niets op aan te merken .
Goed verpakt >>>> Geen picking bon
KlantenserviceSnelle correcte oplossing van mijn probleem .
AlgemeenZeer snelle levering alleen als je voor 2 of 5 honderd Euro besteld toch nog verzendkosten betalen. beetje raar.Totaal bijna €1000,00 aangeschaft
VerzendingNVTMM
AlgemeenGPU besteld op 30 december, volgende dag in huis. Drivers van de kaart waren problematisch slecht. Kaart geretourneerd en mijn geld teruggekregen. Wel raar dat ze vragen om IBAN via e-mail te sturen voor creditering. Die gegevens hadden ze al als gevolg van aankoop.
VerzendingVerzending is prima via PostNL. Constant updates. Goed ingepakt. Enig nadeel is dat je bij Megekko bijna altijd verzendkosten moet betalen, ook bij retourneren. Toch een andere GPU ook bij ze besteld ivm snelle betrouwbare service en redelijke prijs.
KlantenserviceHet retourproces is niet duidelijk genoeg en omslachtig. Er wordt gevraagd om informatie in te vullen in het retourformulier met bewoordingen die niet corresponderen met termen op factuur of productpagina. Om IBAN vragen via e-mail is vreemd en omslachtig.
AlgemeenGoed werkende website, een eenvoudig besteltraject, de voorraad wordt duidelijk aangegeven. Is allemaal prima voor elkaar.
VerzendingGoed verpakt, volgende dag geleverd.
AlgemeenBestelling is geleverd zoals gewacht, netjes verpakt.
Bestelling bestond uit onderdelen van PC, De kast, processor moederboard, voeding, ssd.
Netjes verpakt in 2 dozen. Verstuurd met handtekening voor ontvangst via PostNL en keurig afgeleverd.