Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenInmiddels al meermaals via Megekko iets besteld, goede prijzen en snelle levering. Voorraad op de site lijkt accuraat waardoor het meteen duidelijk is wanneer iets geleverd wordt.
VerzendingNetjes verpakt, op tijd geleverd.
AlgemeenAltijd alles op voorraad en de volgende dag netjes bezorgd. Onderdelen die niet vaak gebruikt worden ook binnen 5 werkdagen alsnog op de mat! Meerdere bestellingen hier geplaatst en altijd zeer tevreden. Gelukkig nog geen defecte dingen ontvangen. Ook wel eens iets teruggestuurd wat ik verkeerd heb besteld, word niet moeilijk om gedaan en geld binnen een paar dagen terug! Momenteel wel mijn place-to-be voor PC onderdelen.
VerzendingBijna altijd alles de volgende dag thuis bezorgd. Op bijzondere/weinig gebruikte onderdelen. Altijd netjes en zorgvuldig ingepakt. Zware producten of veel producten? Doosje extra doen ze niet moeilijk om!
KlantenserviceKlantenservice helaas niet voor informatie over onderdelen, maar een goede Facebook-pagina met veel leden die je graag helpen. Wel worden mailtjes binnen 24 uur beantwoord!
AlgemeenWinkel zonder pretenties. Gewoon tegen goede prijs spullen leveren. Het aanbod is heel breed en daarom niet zo diep. Levering was snel (zelfs nu).
VerzendingIn Corona tijd nog in 1 dag leveren, dat is klasse.
AlgemeenWebsite navigeert goed, goedkoopste webshop met het product wat ik zocht. Daarnaast ook veel snellere legering dan duurdere alternatieven.
VerzendingProduct werd netjes zoals vermeld de volgende dag geleverd.
AlgemeenSnelle levering, precies volgens aangegeven afspraken. Vloeiend proces waarop niets aan te merken is van mijn kant.
VerzendingZeer snel
AlgemeenLevering was een dag later dan afgesproken, komt waarschijnlijk door de corona crisis. Verder is alles prima verlopen.
VerzendingLevering was goed alleen niet op tijd.
AlgemeenBestelling ging zoals altijd vlekkeloos, op dit moment vind ik dit een van de meest betrouwbare webshops. Hopelijk blijft dit bedrijf nog lang bestaan.
AlgemeenBestel er regelmatig, en altijd de volgende dag de spullen netjes in huis. Daarnaast vind ik er meestal ook de beste prijzen.
Ze zijn goed bereikbaar bij vragen.
Hele snelle levering, en goede communicatie met betrekking tot verwachting en tracking en tracing.
KlantenserviceSnel antwoord en goed bereikaar.
AlgemeenAls je dan toch iets moet opmerken dan mag het formulier met factuurgegevens wat groter en overzichtelijker mogen voor het gebruiksgemak. Verder zijn de stappen voor bestellen rechttoe rechtaan.
VerzendingBij 1 bestelling was het product niet meer voorradig. Maar dat is al jaren terug. Op deze bestelling heb ik niks op te merken want het werd gewoon op tijd geleverd. Het zit altijd goed ingepakt. En dit keer zat er een AMD game voucher bij. Dat is toch extra moeite.
KlantenserviceIk heb bij een eerdere bestelling wel eens contact gehad met de klantenservice maar dat is jaren geleden. Er is eigenlijk nooit wat aan de hand met de bestellingen. En als er iets aan de hand is dan wordt het opgelost.
Algemeenop 02-05-2020 jongsleden via de website van Megekko een WD60EFAX besteld. Bestellen en betalen geen probleemloos (ideal)
VerzendingHarde schijf werd een dag later geleverd als in eerste instantie werd aangegeven, maar in deze Corona periode is dat begrijpelijk. De harde schijf werd overigens keurs netjes verpakt verstuurd.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen en de website is erg duidelijk. Als Megekko de goedkoopste om bij te bestellen zou ik niet twijfelen om daar weer te bestellen.
VerzendingDe levering was precies op tijd. Werd met email duidelijk op de hoogte gesteld wanneer het pakketje afgeleverd zou worden.
AlgemeenDuidelijke site met groot assortiment. Ik heb er inmiddels verschillende producten gekocht. Prijs is redelijk goed.
VerzendingHet product kwam mooi op tijd en prima verpakt.
Ik vond alleen de melding op de doos een beetje vreemd, nl.:
“De volgende keer verwachten we wél een grote aankoop!”
Vind ik een beetje ongepast.
AlgemeenPrima prijzen en goed op de hoogte gehouden. Levering te laat door PostNL maar ja coronatijd he.
AlgemeenPrima product, scherpe prijs en snelle levering. Ruim assortiment. Overzichtelijke website. Ik zou Megekko zeker aanbevelen.
VerzendingIets eerder geleverd, alles in orde.
AlgemeenDe laptop was snel op de website te vinden. Het bestelproces en de betaling waren gemakkelijk.
VerzendingNiet een bliksemsnelle levering maar voldoende snel, en ivm de Coronacrisis is het ook niet reëel om supersnelle levering te verwachten.
AlgemeenScherpe prijzen en de producten die ik wilde waren uit voorraad leverbaar. Kon alles geod vinden en de betaling verliep soepel.
VerzendingLevering was gewoon prima, via DHL. Tijdens deze crisistijden krijg je je pakje soms een dagje later, dat is nou eenmaal zo.
KlantenserviceDe klantenservice was in deze tijden wat minder goed bereikbaar en ging via mailcontact. (hun servicecentre was gesloten). Als je er dan vanuit gaat dat het iets langer duurt is het goed te doen.
Ik heb ook nog een product RMA moeten sturen uit een andere bestelling, hierbij was ik verbaasd hoe snel dit ging. Vrijdag verstuurd, woensdag had ik een nieuw product op de mat (top!). Een verbeterpuntje zou zijn om de retourlabels alvast aan te maken ipv. dit het verzenden bij de klant neer te leggen.
AlgemeenBestelling plaatsen was zeer eenvoudig. Product (kabel voor iPhone) precies zoals omschrijving en goed verpakt. Ook nog zeer gunstig geprijsd.
VerzendingGoed verpakt, zeer snel geleverd, zelfs in Coronatijd.
Algemeensuper: de diversiteit van producten is groot en de prijzen zeer aantrekkelijk
beter dan in belgie
AlgemeenAlles was in een handomdraai te vinden en het bestelproces ging heel soepel en snel
VerzendingIk bestelde mijn product om 17.00 in de middag en kreeg het de volgende dag al geleverd. Ondanks de coronacrisis echt super snelle levering.
AlgemeenDe website is overzichtelijk, de zoekfunctie werkt naar behoren.
De updates van de bestel procedure zijn PERFECT!
Je weet gewoon waar je aan toe bent omdat ze je op de hoogte houden.
De prijzen zijn ondanks al deze service toch prima.
Aanrader!!
Als ik dan toch een punt van kritiek mag leveren is het gedeelte extra kosten:
Ik moest nog best wat betalen voor mijn Paypal betaling
(ik denk alsnog onder kostprijs)
En voor wantrouwen naar de buren toe mag je ook extra betalen.
Dit kan aan de andere kant juist weer de openheid van zaken weergeven, want Megekko moet voor die dingen zelf ook gewoon betalen.. en die openheid van zaken is weer een mooi detail!
in minder dan 24u na bestelling was mijn pakket gewoon onderweg, en de middag na verzending gewoon in huis.
Ik snap werkelijk niet waarom niet IEDERE webshop PostNL op deze manier gebruikt. Naast Megekko updates over je bestelling krijg je na verzending alle updates van PostNL: "hey je pakket komt vandaag tussen x en x."
Persoonlijk vind ik dit erg prettig: De tijden in die mails zijn soms anders dan de tijden die je ziet bij Track&Trace en tot op heden blijken de mails meer accuraat dan de PostNL site.
Dat allemaal TIJDENS de corona crisis...