Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Na een gefaalde bestelling via Mediamarkt, een monitor welke helemaal kapot geleverd werd, maar gewoon besteld bij Megekko. Wederom dik tevreden met de service en snelheid. Ik zal zeker vaker bestellen bij deze partij.

Verzending was prima en optijd. Enige puntje van aandacht is dat het handvat van de doos was afgeplakt met de tape van Megekko. Maar dit is dus wel nitpicking. Scherm was helemaal intact.

Ik bestel vaak bij Megekko waardoor het ook een van mijn favoriete webshops is geworden. ik heb persoonlijk nooit problemen gehad met Megekko. Ik vind persoonlijk dat de klantenservice wat makkelijker kan, doormiddel van socialmedia zoals facebook of twitter en wat helemaal ideaal zou kunnen zijn is een chat en dan niet met een stomme chat bot zoals die van de mediamarkt.

alle producten die op voorraad zijn vaak op de volgende dag thuis dat is zeer fijn natuurlijk kan dit afwijken door feestdagen en dergelijke.

zoals eerder gezegd mis ik de optie om makkelijk contact op te nemen met de webshop, ik zie graag een telefoonnummer, socialmedia of een chat bot.

Zeer gemakkelijk een bestelling te plaatsen, een ruim assortiment van producten & biedt altijd een eerlijke prijs! Voor het bouwen van mijn eerste pc heb ik zeer eenvoudig alle producten kunnen zoeken, vergelijken en op elkaar af kunnen stemmen op Megekko. Dit maakte het gehele avontuur voor mijn zeer eenvoudig, en zorgde dan ook voor een zeer plezante ervaring!

Biedt verschillende verzendingsmogelijkheden, niets absurds en levert de meeste producten een dag na bestelling.

de betaling verliep zoals het moet oftewel geen problemen hiermee ondervonden.
Voor de rest prima.

Ik heb een videokaart besteld bij Megekko, bij aankomst thuis bleek dit de verkeerde versie te zijn van de videokaart. Bleek achteraf dat Megekko de verkeerde videokaart vermeld had op de website...

De klantenservice heeft mij goed geholpen en mij voorzien van een andere videokaart! Bedankt Mitchell voor de goede service! Top!

De webshop is duidelijk. Met name de zoek engine vind ik prima. Zo hoef je niet in categorieën rond te klikken als je weet wat je nodig hebt. Eenmaal je winkelwagen gevuld zijn de vervolg stappen duidelijk. Ook eventuele extra kosten zijn op voorhand duidelijk zichtbaar (of extra kosten in percentage bv bij het gebruiken van je PayPal Account). Dus geen verrassingen.

Wat ik wel jammer vind is dat je na het betalen een kortingsvoucher kunt ophalen. Wat neerkomt op 10% van je aankoopbedrag. Dat is een leuke korting voor je volgende aankoop en zou mij ook binden aan Megekko. Maar helaas heb ik de voucher niet opgehaald omdat ik me aanmelden moest bij wat mij op een 3th party bedrijf leek. Aangezien ik allergisch ben voor dit soort praktijken heb ik geen account aangemaakt. Brrrr telemarketing.

Jammer dat ze daar gebruik van maken... Al die spam van dat soort enge bedrijven. Stuur de klant gewoon een mail met een pdf waar een kortingscode in staat.

Ik heb op een zondag namiddag onderdelen besteld voor mijn nieuwe game pc. Uit ervaring kan ik zeggen dat bij verschillende webshops, net als bij Megekko aangegeven wordt dat je bestelling de volgende dag in huis is. Ik heb hier nooit een hoge verwachting van want al vaak teleurgesteld en zeker nu, aangezien ik een bestelling plaats op een zondag. Maar ik was verbaasd dat ik in de avond een mail kreeg dat alles aangeboden was bij PostNL. De volgende dag alles netjes afgeleverd binnen de aangegeven tijd van POSTNL. dus kuddo's voor beide bedrijven.

Bestel wel vaker bij Megekko. Nu een WD RED 3TB HDD voor een scherpe prijs. Als aangegeven op Tweakers was de levering idd snel bezorgd (was geen must, de Synology was er nog niet).

HDD was erg goed verpakt. Had express met cc betaald in geval van schade, maar hij is heel over gekomen door de vele luchtkussentjes tussen HDD en doos.

Goede ervaring met Megekko. Ik weet niet er precies achter Megekko zit, maar tot nu maken ze iedere keer nog waar wat ze in de prijsvergelijker beloven.

Makkelijk te bestellen en snel in huis. Als er problemen zijn hekpen ze je gelijk.

Ze hebben een groot aanbod, er zijn duidelijke specificaties en ze hanteren een scherpe prijs. Zeker als je meerdere apparaten besteld, omdat je bij andere leveranciers vaak bij elke apparaat ingecalculeerde verzendkosten betaald. Bij Megekko is dit transparant en wordt het afzonderlijk berekend.

Heldere communicatie en levering volgens afspraak.

Gigantisch aanbod aan een degelijke prijs. De website mag wel eens filters gaan hebben om het zoeken te vergemakkelijken.

Stevig verpakt, heel snel geleverd.

Fijne webshop. Voorraad kun je in aantallen direct zien dus je weet ook gelijk of iets de volgende dag kan worden bezorgd of dat het een paar dagen gaat duren. Al meerdere malen hier besteld, vaak laat in de avond en altijd netjes volgende dag rond 9:30 op de stoep. Heb verder geen klantenservice o.i.d. nodig gehad want nog nooit wat stuk ontvangen.

Megekko is de go-to voor elektronica te bestellen zowel in België als in Nederland. Megekko is niet altijd de goedkoopste maar heeft voor alles wel een eerlijke prijs en is daarmee ook handig als je een groot aantal onderdelen op één plaats wilt orderen.

Verzenden kost 3.95€ naar Nederland en 5.95€ naar België per verzending wat hun goed plaatst tegenover concurrenten. Verzending is top en snel maar je moet oppassen bij artikelen die niet in stock zijn of een "verwachte leverdatum" hebben aangezien die nog lang niet in stock kunnen zijn (uit ervaring). Wel updaten ze je periodiek over de situatie van je bestelling zodat je altijd weet hoe het met je bestelling/pakketje staat.

Met hun klantenservice maakt megekko het dan weer goed. Zo hebben ze snel en zonder problemen mijn order aangepast wanneer één artikel in mijn bestelling het label onverwachte levertermijn kreeg en ik daarom vroeg om het te vervangen met een alternatief. Ook toen ik een product terugstuurde (RMA) om een probleem dat misschien of misschien niet door mij veroorzaakt werd hebben ze het zelfs nog gratis binnenshuis gerepareerd en teruggezonden zonder te zeuren om de verzekering.
Topservice!

Bestellingen worden prima op tijd geleverd of je wordt prima op de hoogte gehouden indien er ergens vertraging is.

Ruime keus. Niet altijd de goedkoopste, maar wel scherpe prijzen. Vaal leuke acties bij een bestelling. Maar goede service en snelle levering.

Bestellingen worden de volgende werkdag geleverd. Je ontvangt een mail in welke fase je bestelling bevindt.

Fijne website met een gigantisch aanbod. Ik kon in het catagorieaanbod niet snel vinden wat ik zocht, maar met de zoekmachine kwam ik snel op de juiste plek. Plaatsen van de bestelling ging snel, zoals tegenwoordig overal.

Snel verzonden, goed verpakt.

bestelproces was prima, het product scherp geprijsd en de levring zoals aangegeven de volgende dag

volgende dag de levering binnengekregen, goed verpakt

Circa 80% van een de onderdelen van een PC bij deze winkel gekocht. De prijzen waren voor de onderdelen die ik wilde hebben, waren zeer scherp. Bovendien was de site zeer overzichtelijk met een groot aanbod aan producten.

De levering was de volgende dag afgeleverd in een stevige doos (met grappige opdruk). De losse onderdelen waren stevig ingepakt.

goede snelle levering; zeer goed geprijsd; zeker een aanrader ik zal er zeker vaker kopen

lekker snel en tegen een eerlijke prijs

snel reactie

twee x besteld, twee keer wat bijzonderheden gehad. De eerste x werd het item later dan de volgende dag bezorgd en de 2e x ontving ik na bestellen geen orderbevestiging noch mail van post-nl. Toch was bij Megekko alles goed gegaan, post-nl maakte een fout bij de eerste bestelling en bij de tweede bestelling had ik mijn email adres niet goed ingetikt. De klantenservice was beide keren bijzonder vriendelijk en dat gebeurt niet heel vaak. Dus ik ben dik tevreden.

Zoals beloofd op de site.

Goede en snelle communicatie en levering. De site mag naar mijn mening wel een make-over. Maar ik denk dat ze daar bewust minder geld in steken om de prijzen zo competitief mogelijk te houden, en dat lukt ze.

Besteld, de dag erna in huis, zonder gedoe. Zo hoort het ook, maar niet iedere webshop maakt die belofte waar.

Leuke grap op de doos: Niet openmaken met een kettingzaag ;-)

Scorekaart voor Megekko