Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe verzending was inderdaad de volgende dag (in de coronatijd). Ik ben onder de indruk want ik heb veel PC-componenten van ze besteld en alles verliep goed. Ze bieden ook veel keuze. Ik heb bij hen besteld want ik wist van een vriend dat ze bertrouwbaar zijn.
AlgemeenNa onderzoek om een game pc samen te stellen, kwam ik via tweakers uit bij Megekko.Waarom? Omdat Megekko een hele grote voorraad heeft die op hun site duidelijk beschreven staat. Dit is via het winkelmandje goed te overzien. De volgende werkdag geleverd kan worden. En je daarnaast ook goed op de hoogte houd vwb betaling/mail/versturen. Ik Bén zeer tevreden over Megekko.
VerzendingIvm Covid19, belde de pakketdienst (post-NL) eerst aan. Deze zette de pakketten netjes voor de deur neer waarna hij vroeg naar mijn identificatie. Daarna kon ik de pakketten in ontvangst nemen.
De pakketdienst was op de afgesproken tijd aanwezig.
Klantenservice geeft duidelijke instructies via de mail.
Geeft een goed gevoel.
AlgemeenMeerdere onderdelen binnen korte tijd besteld, alles is perfect geregeld, informatie klopt en alles was de volgende dag in huis.
VerzendingOok de onderdelen die ik 's-avonds laat had besteld had ik de volgende dag binnen.
AlgemeenZeer goede webshop, ik krijg voldoende uitleg over mijn bestellingen en de klantendienst is snel toereikend. Zeer goede prijzen ook.
VerzendingZe kwam snel toe en goed verpakt.
KlantenserviceIk kreeg snel een mailtje over mijn gestelde vraag.
AlgemeenAlle producten waren gemakkelijk te vinden en aan correcte prijzen. Zij hadden ook alles op stock.
VerzendingJe werd goed op de hoogte gehouden van de verzendtijd en de initiëel aangegeven leverdatum was, ondanks de problemen met corona, accuraat.
AlgemeenPrima bestelling en levering van een monitor en GPU. Het spul kwam helaas wel een dag later dan aangegeven op de website, maar hierover ben ik netjes geïnformeerd middels een mail.
VerzendingPrima verzonden. Goed beschermd.
AlgemeenHier mijn SSD gekocht voor mijn laptop. Had even moeten vragen wat een aanrader voor mijn gebruik was, hierbij perfect geholpen!
VerzendingBestelling was de volgende dag na laat op de dag bestellen meteen in huis. Heel fijn en natuurlijk ook in deze tijden een prestatie.
KlantenserviceOp maat advies gekregen wat heel fijn was zodat ik zeker wist dat ik goed zat.
AlgemeenDe website heeft een groot aanbod en de zoekfunctie werkt prima. En dat is ook hard nodig met zoveel categorieën. Over levertijden wordt eerlijk gecommuniceerd op de website. Wat ik wel bijzonder vond is dat ik in 1 bestelling, 2 dezelfde artikelen bestelde en dat ze die niet in 1 grote, maar 2 (iets te) grote dozen verzonden. Iets minder lucht versturen zou ik waarderen.
AlgemeenAlles op voorraad en de volgende dag geleverd. Keurig verpakt, track&trace en zoals altijd top!
AlgemeenRecent twee keer wat besteld bij Megekko. Gaat vlot zoals je mag verwachten. Ik zou 5 sterren/uitstekend geven als het volgende probleem niet bestond en dat moet echt beter @Megekko!
In de mail communiceren jullie een link van de bestelling. Deze link (weliswaar met lange hash er in) is te openen zonder op je account in te loggen. Als je deze link opent, heb je toegang tot persoonlijke gegevens zoals naam, adres, e-mailadres en in de downloadbare factuur staat ook nog eens je klantnummer en het product dat je hebt gekocht.
Even geen zin om uit te zoeken of dit nu al als datalek te classificeren is, maar ik voel me er niet veilig bij als deze gegevens niet minimaal achter gebruikersnaam/wachtwoord zitten.
Eerste bestelling deed er 5 dagen over ondanks de belofte op de website "Besteld op Koningsdag, morgen bezorgd!", maar goed, Corona enzo. Tweede bestelling was er netjes de volgende dag.
AlgemeenGroot assortiment, snelle levering en in de pricewatch kwam Megekko er als voordeligste uit. Ook een duidelijke website. Kleine aanvulling zou een verlanglijst functie zijn.
VerzendingVolgens de site was het product op voorraad en mits voor 22:30 besteld de volgende dag geleverd. Dat was niet zo, DHL kwam een dag later. Prima verder, het staat ook aangegeven op een speciale COVID-19 pagina, maar haal dan even de eerdere melding weg of pas die aan.
AlgemeenVia Tweakers een monitor gevonden en doorgeklikt naar de site van Megekko. Alles klopte en de prijs was goed, dus bestelling geplaatst en betaald, zonder een account aan te hoeven maken. Ideaal. Volgende ochtend geleverd.
AlgemeenProfessioneel bedrijf met een goed klantenservice. Product kwam optijd aan en via klantenservice zonder moeite terug kunnen sturen.
AlgemeenZeker in deze tijden ongelofelijk fijn dat ze nog Fractal Design Meshify C kasten op voorraad hadden. Geen enkele andere webshop had ze nog daadwerkelijk goed op voorraad. Niet eens zoveel meer moeten betalen bij Megekko en in deze tijden ook nog eens binnen een dag geleverd! Top.
VerzendingNiet eens zoveel meer moeten betalen bij Megekko en in deze tijden ook nog eens binnen een dag geleverd! Top.
KlantenserviceGeen eens in contact hoeven komen met klantenservice: autom. mailtjes over orderbewijsjes en mails omtrent verzending waren prima optijd en duidelijk.
AlgemeenErg prettig om achteraf te betalen en altijd op tijd goede service en prijzen top
VerzendingOndanks Corona keurig op tijd, goed verpakt! Complimenten
KlantenserviceAlleen via de mail maar is prima! Reageren vrij snel en duidelijk
AlgemeenSnelle en correcte levering. Ook gewoon op de datum dat ik wilde. Ondanks Corona gedoe POSTNL
VerzendingGoed en stevig verpakt. Ook netjes op tijd. Keuze bezorger aan de hand van afleverdatum vermoed ik.
AlgemeenGoede webshop met scherpe prijzen, snelle levering en veel artikelen op voorraad. Staat bovenaan mijn lijst voor toekomstige bestellingen.
VerzendingOndanks de huidige drukte is de bestelling toch snel geleverd (volgende dag).
AlgemeenEen webshop waar ik inmiddels al vaak wat besteld heb. Eigenlijk nooit klachten. De communicatie is altijd zeer duidelijk en de levering zoals verwacht zeer snel.
VerzendingDe pakketjes worden altijd snel aangemeld bij PostNL. Zodra het verzonden is ontvang je hier netjes een e-mail van en alles staat direct in de PostNL app. Perfect!
Algemeenboven verwachting in deze tijd hele snelle service....ene dag besteld andere dag in huis Prima service
AlgemeenProducten zijn van goede prijs voorzien en een goede beschrijving. Je wordt goed op de hoogte gesteld waar je bestelling is en wanneer deze geleverd wordt. Het gehele proces is soepel verlopen.