Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

heb paar dagen geleden een RTX 2070 MSI Armor 8GB OC gekocht binnen 24 uur geleverd! en laagste prijs op het internet!

snel en onbeschadigt

Componenten zijn makkelijk te vinden door het doorklikken vanuit Tweakers. Na de bestelling waren de componenten snel geleverd.

Het verpakken kan beter: Meerdere producten zaten los (wel in de eigen verpakking) in een doos en was niet opgevuld waardoor alles nog kon bewegen. Processor chip zat richting de buitenkant.

Heel goede webshop. Gigantisch aanbod en je winkelmand wordt eindeloos lang bewaard. Vlotte betaling, verzending en ontvangst.

Prijzen zijn ook vaak scherp. Kortom, the place to be!

Ik heb er al een HDD en een K95 RGB platinum toetsenbord gekocht. In beide gevallen had ik geen enkel probleem. Ik bestel mijn product en ik krijg het aan. Ben er zeer tevreden mee dus.

P.S. De K95 is echt een goeie toetsenbord, kost veel, maar de kwaliteit is er.

Mijn bestellingen zijn aangekomen op de aangeduide datum van Megekko, dus met de verzending ben ik tevreden.

De webshop van megekko is goed en ik heb nooit probleem.
De levertijd was goed op tijd.

De voorraad indicatie kan soms liegen, maar als de spullen er zijn dan wordt het snel geleverd tegen een scherpe prijs

Fijne webshop met scherpe prijzen. Het is niet altijd de goedkoopste maar wel vaak de snelste levering

Goed verpakt

Ruim assortiment componenten, over het algemeen scherp geprijst voor pc componenten. (zie pricewatch) Snel geleverd waar mogelijk. En er wordt mee gedacht (bijv over een alternatief moederbord toen degene die ik wilde vertraagd was).

Erg goed, ze reageren goed op vragen en ik kreeg zelfs technische ondersteuning bij de configuratie van mijn geheugen in het bios.

de site is duidelijk en je ziet meteen waar je aan toe bent.
videokaart besteld in je mandje afrekenen gaat zoals bij meerdere webshops super.
Misschien ten overvloede heb netjes eerlijk gemeld dat er hier een prijs aan hangt aan de revieuw maar ben een sterk gelover in reviews en de keuze van een winkel en doe dit dan eigenlijk altijd.

de kaart kwam in een deugdelijke verpakking met wat grappige teksten erop, wat de ervaring een beetje verrijkt. de levering- meldingen kwamen ook net genoeg uit elkaar om niet irritant of je zenuwachtig te maken of er nog wel wat ging komen.

Ik had nog een technische vraag over een ander item in de webshop, kreeg gewoon netjes een eerlijk antwoord dat er geen personeel is die op zulke vragen een antwoord heeft, en een verwijzing waar ik mogelijk wel een antwoord kon krijgen.

Via Tweakers pricewatch is het zoeken en naar deze winkel gaan eigenlijk zo wie zo een eitje... maar ook de website van Megekko was heel duidelijk. Ook de communicatie via mail /tracking was in orde.

Mijn bestelling van 2x Asus RT-AX58U, was al vroeg op de dag gedaan, maar toch wel bijzonder voor mensen die haast hebben dat je de volgende dag geleverd kunt krijgen (mits op voorraad) als je voor 22.30 uur bestelt.

Eigenlijk probleemloos, Megekko maakt hun hoge plaats in de shop reviews weer echt waar.

Klein punt van attentie tav duurzaamheid: De doos waar de 2 routers in zaten was zeker voor 60% leeg... das jammer, teveel lucht verplaatsen. Er waren dus veel luchtkussentjes nodig...
Is dit met een iets betere doos op te lossen of zijn er te weinig pakketten die deze doos nodig hebben? Dan helpt een andere kleinere doos ook niet echt...

Ik was opzoek naar specifieke onderdelen voor mijn pc build. Andere webshops hadden momenteel niet alles op voorraad. Hierdoor ging ik opzoek naar alternatieve aanbieders. Bij Marokko hadden ze wat ik zocht en werd het de volgende dag geleverd.

Levering zoals verwacht de volgende dag ondanks de drukte momenteel bij megekko en pakketvervoerders.

2 bestellingen zonder problemen afgehandeld. Geen coronavertraging en geen achterissues. Aanvankelijk twijfel over de shop door een aantal reviews maar toch doorgezet. Thnx.

grafische kaart besteld RTX 2060 die hier nog te krijgen was en ook nog redelijk geprijsd. Ingebouwd en lopen als een zonnetje.
Ook de Crucial MX500 1TB SSD gekloond van andere ssd en liep ook als een tierelier. Deze laatste gewoon gekocht omdat C: volliep....

Duidelijke website met goede prijzen. Sorteer mogelijkheden kunnen beter. De communicatie bij het orderproces is duidelijk.

Spullen worden op vooraf geplande moment verzonden. De gestelde levertijd wordt echter niet gehaald.

Na 7 maanden gebruik een RMA moeten aanvragen voor een voeding, waar 5 jaar garantie op zit. Toekennen RMA gaat goed. Bij ontvangst door Megekko het volgende mailtje gehad:

===
We hebben je defecte artikel <RMAnummer> opgestuurd naar de fabrikant. Zij zullen de garantie voor je afwikkelen en het product repareren of vervangen.

Dit kan enige tijd in beslag nemen. Hoewel de meeste leveranciers hier circa 15 werkdagen voor nodig hebben kunnen wij helaas geen uitspraak doen over de definitieve behandeltijd.
====

Hoewel je leest dat veel bedrijven geen verantwoordelijkheid nemen m.b.t. garantie, vond ik het toch confronterend om het zo duidelijk te lezen. De defecte voeding is gewoon op voorraad, en aldus Megekko binnen een dag leverbaar. Drie weken wachten vind ik, zeker met datin het achterhoofd niet netjes. De garantie moet door Megekko worden uitgevoerd met zo min mogelijk overlast voor de consument.

Maar goed, 3 weken gewacht, en geen bericht. Zelf maar om een status update gevraagd. De reply gaat niet op mijn vragen m.b.t. de afhandeling in en vermeld alleen dat de garantie "Begin volgende week" zal worden afgerond. Ach, die paar dagen kunnen er ook nog wel bij.

Een week later, je raad het al; Nog steeds niets gehoord. Complete stilte.

Dit is duidelijk de laatste keer geweest dat ik hier iets bestel.

Hoewel Megekko tot nu toe wel netjes reageert, is duidelijk dat het garantiebeleid niet conform de verwachting is. Voor iedereen die twijfelt. Er kan altijd garantie nodig zijn, en Megekko geeft die zelf (in ieder geval in dit geval) gewoon niet.

Ik heb een monitor besteld bij deze webshop, die werd netjes de volgende dag geleverd zoals aangegeven. Helaas zat er een defect in het scherm, dit hebben ze echter netjes opgelost (paneel is vervangen door Samsung). De reparatie kostte wel redelijk wat tijd aangezien een vervangende monitor / paneel niet direct beschikbaar was tijdens de COVID-19 pandemie.

Product werd verstuurd in eigen verpakking (49" monitor), groter was ook niet praktisch geweest.

De servicedesk is goed bereikbaar en geeft bruikbare antwoorden.

Bestelling plaatsen was makkelijk, ook de levering was snel en goed, echter waar ik verbolgen over ben is dat bij de digitale factuur je wordt gelokt naar een kortingsplan wat een flink bedrag per maand zou kosten ?! Wat is dit voor iets waardeloos, mee kappen svp!

netjes verpakt in stevige doos, optijd geleverd.

Laat ik zo beginnen, heb meerdere malen grote bestellingen gedaan bij Megekko, altijd probleemloos.

Maar jongens, kap alsjeblieft met DHL.

Mijn bestelling is niet bezorgd, de DHL app geeft aan dat dat wel is gebeurd op mijn adres. Het pakket is nooit bij mij aangekomen, en ook niet bij de buren, er lag ook geen briefje.

Klachtafhandeling via Megekko is na een onderzoek bij DHL afgesloten met de volgende mededeling:

"Aan de hand van casenummer 09367685 heb ik onderzoek gedaan naar de levering van uw zending. Ik heb de bezorging nader voor u onderzocht, waarbij we onder andere navraag bij de bezorger hebben gedaan en de werklijst nagekeken. Uit alle controles blijkt dat het pakket bij het adres van de geadresseerde is afgeleverd. Op basis hiervan kunnen wij alleen maar concluderen dat de zending normaal is afgeleverd.”

Één of andere pipo bij DHL heeft dus gewoon mijn bestelling gejat en nu ben ik ben m'n geld kwijt, ik zal in de toekomst daarom niet meer bij Megekko bestellen. Heel erg jammer dit.

Geef nog een voldoende om dat ik netjes te woord ben gestaan.. maar dat is ook echt het enige.

Had op zondagavond laat een voeding gekocht. Op maandagmiddag was ‘ie bezorgd. Ook voor een nette prijs! Goeie communicatie, alhoewel je wel veel mailtjes krijgt ook van PostNL. Maar kan megekko niks aan doen

De website is overzichtelijk, de bestelling was super netjes en goed beschermd ingepakt en alle vier gekochte NAS harddisks werken prima (heb voor de zekerheid extra oppervlakte controle en smart tests gedaan). Ben bij Megekko terecht gekomen omdat ze de goedkoopste waren. Kan het iedereen aanbeveling, goede webshop.

Zelden een pakketje zo goed ingpakt gezien. Om elke HD zat apart bubbel folie en in de doos zat nog ander inpak materiaal. Fantastisch ingepakt. Netjes op tijd geleverd.

Ryzen CPU met Corsair RAM sticks besteld voor aantrekkelijke prijs (goedkoopste online shop). Meggekko heeft vaker goede en aantrekkelijke aanbiedingen.

Altijd next day delivery als op voorraad en goede communicatie over de zending + track and trace

Bestellen ging gemakkelijk, producten waren goed te vergelijken en er was voldoende keus. Ik kon ook zelf bepalen wanneer ik het bezorgd wilde hebben, dit was ook erg prettig.

Volgende werkdag geleverd, dit was erg prettig en snel nu alle pakketservices vertraging hebben.

Scorekaart voor Megekko