Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Alles was prima, vond samenstellen van een de onderdelen wat moeilijk. Had leuk geweest als BV onderdelen in mandje zet dat je een waarschuwing krijgt als deze niet voor elkaar bestemd zijn.

Was op zoek naar een GeForce RTX 5060 Ti TWIN X2 16GB Videokaart, deze was bij Megekko ruim op voorraad, de inno3d was goed geprijsd en snel geleverd. Zal zeker vaker hier bestellen.

Zeer op tijd geleverd, prima verpakt en goed Trac en trace code dus was ook goed te volgen.

Zoals altijd een TE GEKKO ervaring!

Steeds veel in stock, veel keuze, prijzen zijn niet altijd de goedkoopste, doch competitief… en op dit niveau van service kan dat ook niet altijd hè.

En als er iets misloopt is de klantendienst er altijd even vriendelijk om snel een oplossing te zoeken.

GOAT-webshop !!! Aanrader +++

Altijd snelle leveringen, weinig vertragingen, tenzij het aan de koeriersdienst zelf ligt, vanzelfsprekend.
Levering meestal ook op zaterdag!

Stop met zoeken en kom Megekko begroeten!

Steeds gedienstig en vooral snel in communicatie. Geen dagen wachten op een antwoord, maar meestal de dag zelf met alle nodig informatie die men kan wensen.

Zoals altijd een TE GEKKO ervaring!

+Ik heb het product gemakkelijk gevonden (asus prime RTX5070 ti)
+goedkoper dan concurrentie

-nog altijd boven msrp

Besteld om 11 uur savonds, 13 uur later in huis, perfect dus

Gaming toetsenbord gekocht, ik kreeg een Franse versie toegestuurd. Terug gestuurd via DHL op hun kosten uiteraard. Ik kreeg me geld retour met de opmerking 'je kunt dan hetzelfde toetsenbord opnieuw aanschaffen'. Ik kijk op de website om hem opnieuw te bestellen, en er stond gewoon op voorraad maar dan even €58 duurder! Wat een afzetterij, terwijl ze gewoon de qwerty variant op voorraad hadden zoals op de website stond beschreven! Omruilen? mooi niet! En dan krijg ik één of ander flutpakketje toegestuurd van dit bedrijf met een muismat, schoonmaakdoekjes, notitieblokje en aan paar stickers! Dit is echt de laatste keer dat ik hier iets koop, dat is zeker. Ze moesten zich schamen! echt compleet niet te begrijpen.

Het leveren duurde sowieso al 4 dagen, dus echt op voorraad was hij dus niet

De bestelling was snel geregeld. Lange levertijd, maar het product was dan ook niet in een andere NL-winkel te krijgen op het moment van bestellen. Super service en erg tevreden. De humor op de dozen en bijgeleverde goodies zorgen ook altijd voor een goed humeur!

Anderhalve week levertijd. Toch was de bestelling een dag eerder dan voorspel.

Het product bleek een dag na ontvangst ook elders te koop te zijn gekomen, maar dan voor een flinke prijsreductie. In goed overleg met de klantenservice kon ik mijn bij Tweakers bestelde product houden. Reactietijd was snel en de behandeling was vriendelijk en adequaat.

Zeer teleurstellende retourervaring

Ik heb meerdere keren bij Megekko besteld, maar na deze ervaring nooit meer. Mijn retour van een videokaart werd ten onrechte afgekeurd vanwege een zogenaamd beschadigde GPU support bracket, terwijl de 'schade' later eenvoudig weg te poetsen bleek. In plaats van een snelle oplossing moest ik in totaal wekenlang wachten op uiteindelijk een bizarre oplossing. Er werd een terugbetaling met 10% waardemindering aangeboden, gebaseerd op 'schade' aan een onderdeel dat niet essentieel is voor de functionering van de videokaart. Het feit dat ze enkel bereikbaar zijn via e-mail is opmerkelijk. Via een telefoontje had mijn kwestie makkelijk besproken kunnen worden binnen 1 dag, maar via e-mail heeft dit zeker wekenlang geduurd.

Uiteindelijk heb ik de videokaart zelf maar verkocht. Als ik had geweten hoe omslachtig en klantonvriendelijk het retourproces is, had ik hier nooit iets gekocht. Ik zal anderen dus ook afraden om hier te bestellen. Liever wat extra geld betalen om zeker te weten dat je fatsoenlijke service krijgt als er wat mis is.

Klachtmail werd direct doorgestuurd naar / opgepakt door de afdeling retouren zonder excuses voor de slechte ervaring die ik heb gehad met de afhandeling van mijn retour (duurde te lang, bizarre waardemindering, etc.). Dit gaf mij het idee dat het totaal niet serieus wordt genomen.

over 5 maanden tijd alle onderdelen voor nieuwe pc besteld , geen problemen snelle levering zonder poespas.
laatste was de processor AMD Ryzen 7 9800X3D Processor

Alles enorm goed ingepakt zodat de kans dat het stuk gaat klein is.

Prijzen zijn ook prima.

Kortom prettige ervaring snelle levering en kwaliteit.

Snelle verzending en kwam perfect op tijd aan zoals aangegeven.

Betaling opties genoeg niks mis mee lekker snel
En de betalingen lopen altijd vlekkenloos !

Verzending is top volgende dag al in huis
Ik zelf heb liever dhl dan postnl postnl heb ik geen beste ervaringen mee

Klantenservice altijd snel antwoord via email altijd behulpzaam en altijd vriendelijk

Ik bestel hier al jaren nooit problemen gehad bestel voornamelijk gaming producten van moederbord tot aan videokaarten

Me laatste bestelling was een msi claw 8 ai+ wat een top apparaat netjes verpakt met genoeg opvulling in de doos !

Maar goed ondanks dat ik al jaren bestel hier nog nooit wat gewonnen dus verwacht er nu ook niet heel veel van maar wie weet

Het zoek- en bestelproces op de website is erg prettig. Ze hebben een groot aanbod aan artikelen en je kan gemakkelijk filteren op de gewenste punten die je belangrijk vindt.

Snel geleverd zonder problemen. De bestelling kwam aan in een doos gevuld met plastic zakken met lucht ter bescherming van het product.

Proart moederbord aangeschaft. twijfelde eerst of ik het hier moest bestellen. Ik ben prettig verast met hun snelle levering en optie tot keuze van bezorgdienst. Zeker een aanrader en zal hier voortaan mijn aankopen doen.

Blij met de optie tot bezorgdiensten. zouden meerdere webshops moeten doen.

Moederbord gekocht en volgende dag aangekomen met de paketdienst die je in je profiel kan aangeven (PostNL of DHL) wat een grote pluspunt is omdat ik slechte ervaringen heb met PostNL.

Verzending ging snel en kwam optijd aan, niets op aan te merken

Zeer overzichtelijke website, producten zijn snel te vinden.
Goede concurrerende prijzen ! Altijd een snelle levering, de ene dag besteld en de andere dag geleverd. Regelmatig goede aanbiedingen via advertenties met vaak een beetje humoristisch karakter. Kortom : ben nog steeds erg tevreden over Megekko !

Levering geheel volgens afgesproken tijdstip in originele ( onbeschadigde ) verpakking met complete inhoud

Steeds één van de sites met de beste prijzen, snelle levering en goede service. Na onmiddels bijna 30 jaar gamen heb ik recent mijn eerste volledige pc build gedaan met stukken die ik via megekko aankocht waar 2 artikelen in promotie dan nog van waren en nu momenteel aan het uittesten, mijn weekend kan alvast niet meer stuk.

Snelle levering (na een dag steeds bij elke bestelling) en nog nooit probleem gehad.

De paar keer toen ik met een vraag zat werd ik snel geholpen.

Ik vondt op een aantal onderdelen van mijn computer een zeer goede prijs levereing is zeer snel.

Producten zijn makkelijk te vinden, het is een webshop, wat moet je er van zeggen...

Als je adverteerd met: "'vandaag besteld, morgen in huis", dan is het uitermate teleurstellend dat je de producten een week later pas opgestuurd krijgt (de producten waren op voorraad volgens de website). Als ik dit geweten had, dan had ik ergens anders besteld. Ik heb er geen problemen mee dat iets later bezorgd word, maar vermeld het dan vantevoren.

Gewoon wat je mag verwachten betaling via iDeal.
Retour producten werden vrij snel terug betaald.

Snelle levering voor veel producten.
S avonds bestellen, volgende dag al in huis.

alles kwam snell en was goed ingepak alles is heel aangekomen en was goedkoop nergens porblemen mee gehad

had 2 monitoren besteld bij bol kwamen bij binnen met pixel schaden dus ik dacht laat ik het maar bij meggeko doen want daar heb ik nog nooit problemen mee gehad en ik had weer gelijk alles top in orden binnen gekomen super fijn

heb hier de rog strix 1000w platinum samen met me 5070 TI besteld, ben zeer tevreden over deze 2 producten en kan het anderen zeker aanraden!

Dit gaat me veel plezier opleveren met gamen!

verzending was snel en optijd alles was netjes heel aangekomen dus niks te klagen

Scorekaart voor Megekko