Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk kon alles wat ik nodig had snel vinden en voor een redelijke prijs. Ik ga vaker op deze site kijken.
VerzendingDe besteling worden snel verzonden.
Algemeengoeie prijs, snel geleverd en prima service met betrekking tot de garantie.
damn, deze samsung 970 evo plus 2t is top snel.
s'avonds besteld, de volgende dag in huis
AlgemeenGoede webshop nog geen problemen mee gehad. Altijd rare en gare acties die leuk zijn om te zien!
AlgemeenMijn nieuwe stille pc samengesteld o.b.v. reviews van Tweakers en HardwareInfo. Alle onderdelen waren bestelbaar bij Megekko, op een prijsniveau vergelijkbaar met of fractioneel boven Amazon. En alles op voorraad bij Megekko zelf en dus na een dag geleverd. Helemaal zoals je het graag ziet.
VerzendingPrima verpakt.
AlgemeenI love Megekko because they have great delivery service, wonderful packaging and fast response to any inquiries.
Next to that, they have a lot of choice on their website with all the information needed to make a good decision.
Shipping is like everything done by PostNL.
AlgemeenBestellingen is makkelijk en snel verzonden door post nl. Goede producten voor een goede prijs.
AlgemeenPrima eerder geleverd dan verwacht. Product was niet op voorraad zou na weekend komen, maar is toch ol vrijdag geleverd. Top!
VerzendingSneller dan eerder gemeld.
Algemeens'Avonds bestelt; de volgende ochtend (vroeg) in huis (max 13 uur doorlooptijd). Alles conform verwachting zonder enige hapering.
VerzendingEnige minpunt was dat de overgrote meerderheid van de mee verpakte luchtkussens leeg/lek was. Desalniettemin heeft de Edifier PC speakerset mij in goede orde bereikt.
AlgemeenHeb hier al 3 keer wat besteld, altijd netjes en snel bezorgd. Van de week ging mijn oude logitech speakers kapot, op vrijdag heb ik een nieuwe set Logitech speakers Z313 gekocht, zaterdag keurig op tijd binnen.
VerzendingVerzending was prima, klein puntje van kritiek, verpakken mag iets netter.
AlgemeenVia megekko een toetsenbord gekocht. Mijn vorige toetsenbord ook via hen gekocht. Ze hebben een erg breed assortiment waardoor ik iedere keer weer hier terecht kom. Website is prima en verzending was perfect.
Algemeengoede onderdelen, goede beschrijving, snelle levering, kwaliteit producten. website was overzichtelijk en filters werkten eindelijk eens zoals gewenst en verwacht
Verzendingin 24u in huis
AlgemeenNette prijsstelling en vlotte probleemloze verzending. Vriendelijke behulpzame en meedenkende klantenservice. Ik heb niets dan lof voor dit bedrijf.
Klantenservice1 artikel dat niet in voorraad was vertraagde de levering een paar dagen wat vanwege mijn werk niet goed uitkwam: Megekko stelde voor dat artikel te cancelen: teruggave van betaling was bijna onmiddelijk.
AlgemeenMakkelijk snel en goedkoop. Erg prettige winkel om te bestellen. Ik heb er al meerdere malen besteld en nooit klachten gehad.
VerzendingOndanks corona razend snel in huis
AlgemeenMegekko is vaak goed geprijsd en heeft veel op voorraad. Hierdoor is je bestelling vaak al de volgende dag binnen.
VerzendingGoed verpakt, snel verzonden
AlgemeenEen mooie en overzichtelijke website die gericht is op de huidige generatie. Speelt erg goed in op verwachtingen van klanten. Vaak de goedkoopste in zijn artikelen.
VerzendingEen uniek verzendingsdoos om hergebruik te stimuleren. De verwachte levertijd is altijd correct.
AlgemeenVolgens de site is het voor 22:30 besteld, volgende dag in huis. Had m'n order om 22:29 geplaatst en volgende dag kwam alles keurig netjes aan. Goed, stevig verpakt en alles was in orde.
AlgemeenKlant sinds 2007, tot nu toe nooit gezeik gehad anders dan 1 x met een levertijd.
Al 3 keer upgrades voor verschillende PC's gekocht en aantal hardeschijven/SSD's.
1 keer "misleid" met levertijd tegenover groot aantal succesvolle verzendingen. Slechtere ervaringen gehad bij vergelijkbare concurrenten.
AlgemeenNooit eerder de moeite genomen om megekko te beoordelen, echter nu werd ik erop gewezen doormiddel van een actie. Toch maakt het niet minder waar! Ik heb hier vaker besteld en ervaar keer op keer dat alles snel binnen is, voor leuke en betaalbare prijzen en de producten gewoon van goede kwaliteit zijn. Zelfs eerder ook eens een garantie geval gehad en zelfs dat is goed afgehandeld! Heel erg blij met deze shop!
VerzendingAltijd snel en netjes!
KlantenserviceGoed bereikbaar en krijgt snel antwoord
AlgemeenMooie prijzen, snelle levering, veilige levering, goede service! Vriendelijke mails waar je promoties makkelijk kunt volgen. Heb een foutieve product gehad en bij een RMA aanvraag en onderzoek was het foutief en heb ik direct een nieuwe product gekregen.
VerzendingPerfecte verzending, op tijd zoals beloofd.
KlantenserviceZeer vriendelijk en kan snel een antwoord krijgen. Jammer genoeg dat er geen nummer is om het makkelijker te maken.
AlgemeenMegekko is mogelijk mijn favoriete webshop! Scherpe prijzen, snelle levering, goed verpakt en klasse service!
VerzendingVerzending is gewoon prima.
KlantenserviceReeds drie keer een onderdeel na een aantal weken (wel binnen 30 dagen) geretourneerd en telkens, zonder vragen, het volledige bedrag teruggekregen! Toppers!