Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk zocht een ouder type RAM zodat deze matchte met wat ik al had. Megekko had het, had een goede prijs en kon het redelijk snel leveren.
Nog een paar extra dingen erbij gekozen.
Ik werd netjes op de hoogte gehouden en de spullen kwam op de aangegeven datum binnen. Netjes dus.
Had het natuurlijk liever next day gehad, maar 3 dagen later was ook geen drama. Uitstekend zou next day zijn. Hoewel niet alles direct in huis hoeft te zijn.
AlgemeenBinnen 24 uur het juiste product geleverd tegen een zeer concurrerende prijs. Via meerdere kanalen gehoord dat Megekko betrouwbaar is
VerzendingME2110201156
AlgemeenVoor de 2e keer bij deze webshop besteld. Beide keren duidelijke communicatie na de bestelling en ook tijdige levering zoals beloofd.
VerzendingVerzending op tijd. Ik had het product ook de volgende dag nodig, dus heel fijn dat de beloofde leveringstijd werd gehaald.
AlgemeenZeer handige en duidelijke website, bovendien erg scherpe prijzen!
Bestelling steeds snel geleverd, en nooit met schade of andere problemen.
Een vast adres voor wanneer ik op zoek ga naar pc-onderdelen.
AlgemeenMakkelijk te navigeren website. Ik had mijn muis rond 4 uur besteld en heb deze al de volgende dag in ontvangst kunnen nemen. Aanrader!
AlgemeenVoor de tweede keer iets besteld. Bestellen, betalen etc. ging supersnel. Mijn zoon wees mij op Megekko bij de aanschaf van de pc-onderdelen.
VerzendingGeen problemen met levering. Lekker snel en degelijk.
AlgemeenIk bestel al jaren bij Megekko, ze hebben altijd (vrijwel) alles op voorraad en leveren supersnel. Eerder ging ik nog wel eens mixen en matchen uit meerdere webshops maar tegenwoordig bestel ik gewoon alles in een keer hier omdat ik eigenlijk altijd tevreden ben. Wat mij betreft dus een mega aanraden
VerzendingAltijd snel
KlantenserviceNiet nodig geweest
AlgemeenUitstekende prijs /kwaliteit verhouding en snelle levering en ook niet onbelangrijk goed verpakt(grafische kaart). ook niet onbelangrijk.
VerzendingEen goede en degelijke verpakking is met kwetsbare producten een must.
KlantenserviceGewoon goed een prima webshop.
Algemeeneen aantal onderdelen voor een laptop upgrade besteld. Megekko heeft scherpe prijs en snelle levering wat wil je nog meer, je kunt er altijd van op aan dat er snel geleverd wordt!
Verzendingpakket prima verpakt
AlgemeenZe doen wat ze beloven te doen. Zoals ik het graag heb: vlot en geen gedoe. .
AlgemeenWebsite werkt zoals die hoort te werken, geen gedoe met het winkelmandje of producten selecteren.
VerzendingMijn bestelling werd snel geleverd en in uitstekende staat.
AlgemeenZeer overzichtelijke website en het bestellen gaat vlot. Heb vaker bij Megekko besteld en alles is altijd netjes verpakt en snel geleverd. Ik merk wel dat bij dit bedrijf de kwaliteit mooi voorop staat en dat kan ik zeker waarderen. Ik bestel voortaan hier mijn onderdelen! Ohja, en over de prijs valt ook niet te twisten. Top bedrijf!
VerzendingZeer snelle levering en perfect ingepakt.
AlgemeenAlles verliep vlot. Niets op aan te merken. De volgende dag was het al geleverd.
AlgemeenIk kon alle producten vrij makkelijk vinden. De prijzen waren het beste vergeleken met andere webshops, en het was allemaal correct aangegeven. De betaling verliep erg soepel.
VerzendingIk had meerdere producten besteld, de volgende dag kwamen ze al vroeg in de ochtend (terwijl pakketjes van andere webshops pas laat in de middag kwamen). Alles kwam overeen en het was goed ingepakt.
AlgemeenProducten die ze verkopen op de website worden niet geleverd, je krijgt een goedkopere versie waarbij het geheugen of specificaties niet kloppen met de website. Daarna kan je zelf opdraaien voor de verzendkosten voor retouren e.d.
VerzendingJe moet zelf de retouren betalen als zij fouten maken.
KlantenserviceZijn niet bereikbaar alleen via e-mail en komen met slechtte argumenten.
AlgemeenIk heb al meerdere keren met tevredenheid bij deze webshop bestelt. De prijzen zijn zeer schappelijk, de levertijd is zoals vermeld, ze hebben heel veel keuze en veel is altijd op voorraad. Zeker een aanrader.
VerzendingDe verzending is zoals vermeld op de website. Niks op aan te merken. Zeer netjes.
AlgemeenSnelle levering en goede prijzen, overzichtelijke webshop, en makkelijk bestel proces. Staat vaak bovenaan tweakers met de prijzen
VerzendingBestelde artikelen zijn meestal de volgende werkdag in huis
AlgemeenPrima webshop, goede prijs/kwaliteit verhouding en supersnel geleverd. Al meerdere keren besteld en de betaaloptie keuzes zijn ook beter dan op andere webshop.
Verzendingzie boven
AlgemeenLage prijzen, duidelijke site, makkelijk te bestellen en veel meer betaalopties dan de meeste winkel.
VerzendingGoed ingepakt en tijdig geleverd zoals aangegeven op de website.
AlgemeenDe service van Megekko is uitstekend. Daarnaast hebben ze lage prijzen. Ik heb namelijk een muis van Logitech besteld op Megekko die daar 10 euro goedkoper was dan bij bijvoorbeeld Mediamarkt. Dit laat zien dat Megekko echt voor de laagste prijs gaat. Daarnaast is het assortiment aan producten echt enorm groot en ze spreken dus de waarheid over gegarandeerde lage prijzen. Ik heb daar ook al mijn onderdelen gekocht voor het bouwen van een goede pc. Alles netjes en super snel geleverd.
Echt een top winkel. Een dikke aanrader dus!
Als je voor de opgegeven tijd besteld die ze aangeven op de site krijg je het ook daadwerkelijk de volgende dag in huis. Vaak is dat nog veel sneller dan ze hebben aangegeven. Alle pakketjes die ik heb besteld op Megekko zijn uitstekend en snel aangekomen. Dikke aanrader
KlantenserviceDe klantenservice is super goed. Ze helpen je uitstekend als je een probleem hebt en ze helpen je met zoeken naar het beste product als je niet weet welke je precies moet hebben.