Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk koop regelmatig bij megekko. Verzending, communicatie en afhandeling van retouren zijn altijd uitstekend, dus het is een van mijn vaste koopadressen geworden.
AlgemeenTen tijde van de 3080/3090 release uitstekende communicatie rondom leveringen en verwachtingen. Enorm goed gedaan en de compimenten waard want anderen hebben de bal enorm laten vallen.
KlantenserviceTen tijde van de 3080/3090 release uitstekende communicatie rondom leveringen en verwachtingen. Enorm goed gedaan en de compimenten waard want anderen hebben de bal enorm laten vallen.
Algemeenmakkelijk te vinden op de website en meestal de gewenste producten op voorraad.
scherpe prijzen en snel geleverd.
goed verpakt met luchtkussentjes tegen het beschadigen tijdens het transport.
AlgemeenNiet meer de eerste bestelling bij Megekko, alles blijft vlot gaan (bestellen, verdzenden, ...). Top!
VerzendingZondagavond besteld, maandag in huis. Heel snel, dus absoluut niets op aan te merken!
AlgemeenHeel eenvoudig te bestellen en keurig op tijd geleverd. Jammer van de te grote verpakking. Voor de rest: Chapeau
VerzendingIk had een usb-dongeltje besteld, wat mijns inziens gewoon door de brievenbus past,..... Jammer, ik kreeg een doos waar wel 20 van die dingen inpassen,..... opgevuld met plastic luchtkussentjes natuurlijk. Jammer, milieu?
AlgemeenMaterialen bijna altijd op voorraad, ook goede prijzen, staan heel vaak bovenaan in de pricewatch. Snelle en nette leveringen, heel tevreden altijd.
VerzendingGoed verpakt, stevig en vakkundig.
AlgemeenPrima webshop met goede en concurrerende prijzen. Ik zou andere(n) zeker aanbevelen hier te bestellen!
VerzendingLevertijd is altijd snel/kort. Levertijden op de site kloppen praktisch altijd.
KlantenserviceDe klantenservice heb ik niet nodig gehad, dus dat noem ik goede service ;-)
AlgemeenEenvoudige bestelling van dozen die ze al hadden staan. Kan eigenlijk niks mis mee gaan en dat is dan ook niet gebeurd.
VerzendingNetjes de volgende dag geleverd, in een voldoende grote doos met luchtkussens aan de zijkanten.
AlgemeenHeb reeds meerdere bestellingen gedaan bij Megekko. Site is overzichtelijk en de verzending is altijd prima in orde. Omdat ik blij ben met de service van Megekko en weet dat mijn bestelling bij hun in goede handen is bestel ik eigenlijk al mijn producten bij Megekko ookal zijn de producten soms elders (iets) goedkoper.
VerzendingAltijd zoals omschreven. Heb nog niet meegemaakt dat iets later geleverd werd dan de aangegeven levertijd.
AlgemeenOverzichtelijke en goede en snelle site. Prijzen zijn duidelijk en orderproces gaat gemakkelijk. Onderdelen zij netjes verpakt aangekomen en werken naar behoren.
VerzendingBij bestelde bedragen van meer dan een x-bedrag verwacht je geen verzendkosten meer.
Nagenoeg op hetzelfde moment bij 4 verschillende webshops onderdelen gekocht. Bij 2 werd gelijk de volgende dag geleverd en bij 2 (oa Megekko) pas na 6 dagen. Dat valt dan tegen.
AlgemeenI see no reason why should I choose them next time. They were not better than others
VerzendingNothing extra...
KlantenserviceNo contact through phone.
Email response slow.
They respond just as if they never have read the email..
AlgemeenGoeie beschrijving van het product op de site. Leuke social media campainges op Facebook. En een goeie bezorging op een afhaal locatie via PostNL binnen 1 werkdag.
VerzendingJuiste producten ontvangen zonder beschadiging en een goeie garantie met aankoop bewijs.
AlgemeenSnel besteld en snel geleverd. Goede info op de site. Scherpe prijzen. Levering goed te volgen.
VerzendingVolgende dag binnen. Goed verpakt. Netjes te volgen via de POSTNL-app. Ik heb al het nodige bij Megekko besteld. Altijd alles 100% in orde.
AlgemeenMeerdere malen een bestelling geplaatst bij Megekko. Scherpe prijzen en een goeie levertijd maken het dat ik hier graag bestel.
Puntje van aandacht is de aparte melding na een bestelling over het "terug krijgen" van een deel van je aankoopbedrag. Deze tekst blijkt een advertentie te zijn en gaat naar een andere website. Vond ik verwarrend, de tekst staat er en lijkt onderdeel van de megekko website, maar is dat niet.
Prima verzending en goed verpakt.
AlgemeenDe producten waren snel geleverd, goede communicatie via mail en een grappige doos als extraatje! 😁
AlgemeenDuidelijke website. Netjes op tijd de volgende dag bezorgd en goed ingepakt. En niet geheel onbelangrijk, goedkoop!!
VerzendingVoor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Nas-schijf zat keurig verpakt in een door verpakt met "bubbeltjes plastic" en daaromheen nog meer bescherming.
AlgemeenZoals gewoonlijk 1 vd goedkoopste aanbieders. Binnen 24u in huis, en goed verpakt. Ik blijf terugkomen bij megekko.
VerzendingTop! 18u savonds besteld, 13u de volgende dag geleverd.
AlgemeenMegekko was een van de goedkoopste shops waar ik een compleet systeem kon samen stellen met de onderdelen die ik wilde. De shop is overzichtelijk en ik ben eigenlijk geen rare dingen tegen gekomen.
Aftersales heb ik gelukkig niet nodig gehad. Dus een hoger punt dan goed ga ik dan ook niet geven.
Verzending zoals beloofd. Niks op aan te merken.
AlgemeenLage prijs. Bij mijn bestelling was ik een onderdeel vergeten mee te bestellen, maar ik kreeg de verzendkosten daarvan vergoed. Top service!
VerzendingVolgende dag op zaterdag in huis.
KlantenserviceSnelle reactie op e-mail toen ik realiseerde dat ik een product vergeten was te bestellen.
AlgemeenHad a hance to order videocard. Unlike another service, there were no problems with a product from the list.
VerzendingEverything were easy, quick and as expected.