Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSite is erg duidelijk en ook het bestellen incl betaling verliep heel soepel.
Gewoon een goede duidelijke site.
Had het op een woensdag besteld en werd netjes verpakt de volgende dag geleverd op het aangegeven adres. Makkelijk te tracken maar ook op de hoogte gehouden door PostNL
KlantenserviceGeen klantenservice nog nodig gehad maar zal vast prima zijn.
AlgemeenGebruikers vriendelijke site,zeer goed prijzen, zeer snelle levering, krijg de zelfde avond nog trace code van het pakketje, kloppende informatie.
Verzendingna 20u besteld en de volgende middag al bezorgd, echt supper snel en handig als je iets snel moet hebben
AlgemeenGoede duidelijke omschrijvingen van de producten op de website. Behoorlijk scherpe prijzen van eigenlijk alle onderdelen.
VerzendingKomen na wat ze beloven, de volgende dag leveren betekent ook echt de volgende dag.
AlgemeenLevering volgens afspraak (1 dag later), goede klantenservice voor terugname. En eerder ook goede ervaring met terugname van producten.
VerzendingLevering was volgens de aangegeven levertermijn, niks op aan te merken.
KlantenserviceBij een vorig product zonder problemen kunnen terugsturen en betaling tijdig gekregen.
AlgemeenDrie fans besteld waarvan twee fans helaas niet geschikt bleken voor gebruik in mijn NAS. Daarom contact opgenomen en een retour aangevraagd: dit verliep snel en soepel.
VerzendingDe verzending was eigenlijk prima in orde. Ik kan weinig inhoudelijks zeggen over de levertijd, die was goed. Verpakking was prima in orde.
KlantenserviceZoals gezegd is voor mij de retourprocedure belangrijk, hoe snel reageert de klantenservice en/of hoe wordt een terugbetaling geregeld. Dit was allemaal dik in orde. Het was wel jammer dat ik zelf de retourzending moest betalen.
AlgemeenBestelling plaatsen was een fluitje van een cent. Ook betalen ging gemakkelijk met iDeal. Correcte vermelding van de levertijd (helaas niet binnen 24 uur, maar bij andere webshops was de levertijd veel langer of onbekend of de prijs was beduidend hoger)
VerzendingProduct was goed beschermd verpakt
AlgemeenCooler Master MS110 Muis toetsenbord combo besteld. Er stond bij "vandaag besteld morgen in huis. Ik heb afgelopen 2 jaar geen webshop meer meegemaakt die dat ook werkelijk waarmaakt. Max ICT maakte het zelfs zo bont dat de levering 4 keer totaal bijna 2 weken doorschoof. Maar ik had van Megekko 2 uren na het plaatsen van de bestelling al een uitleverbevestiging en het was de volgende dag netjes volgens planning binnen. Ik stond er versteld van. Ik ga zeker vaker kopen bij Megekko.
VerzendingCooler Master MS110 Muis toetsenbord combo besteld. Er stond bij "vandaag besteld morgen in huis. Ik heb afgelopen 2 jaar geen webshop meer meegemaakt die dat ook werkelijk waarmaakt. Max ICT maakte het zelfs zo bont dat de levering 4 keer totaal bijna 2 weken doorschoof. Maar ik had van Megekko 2 uren na het plaatsen van de bestelling al een uitleverbevestiging en het was de volgende dag netjes volgens planning binnen. Ik stond er versteld van. Ik ga zeker vaker kopen bij Megekko.
KlantenserviceSnel, beknopt, duidelijk.
AlgemeenMakkelijk, to the point, en nog heel wat woorden om de 15 eindelijk te halen
VerzendingGeleverd naar belofte, volgende dag, alles prima, en nog wat woorden
AlgemeenSnelle bezorging (precies volgens indicatie op website) en goed verpakt. Product voldoet verder ook aan verwachtingen.
AlgemeenWebsite is gemakkelijk te gebruiken en de producten gemakkelijk te vinden en goede uitleg over de producten
VerzendingVlugge bezorg tijd
KlantenserviceZeer goede klanten service
AlgemeenWebsite heeft duidelijke product pagina en de prijzen zijn overall netjes. Breed assortiment en overzichtelijk
VerzendingBinnen 12 uur thuisbezorgd
AlgemeenGewoon goed. Niks op te merken. Besteld op 22:45 en toch volgende dag binnen. Top!
AlgemeenAl een aantal jaar klant bij Megekko, zo goed als altijd de goedkoopste of een van de goedkoopste. Echter, wil dat niet zeggen dat de schop slecht is, integendeel zelfs!
Goede service, en een goed functionerende website!
De klantenservice van Megekko verloopt via E-mail, hier is in principe niets mee.
Echter, zou het wel veel gemakkelijk en sneller zijn als er naar de webshop gebeld kon worden.
Op de klantenservice is voor de rest niets op aan te merken, er is eigenlijk zo goed als altijd binnen een aantal uur een reactie terug.
AlgemeenDe shop heeft een volledig automatiseert ship-dropping systeem. Niet meer en niet minder ! Daar word niet naar je wensen gekeken - standaard antwoord op all je vragen is - bestel opnieuw, stuur retour wat je niet meer wilt houden. - Ship-droppping dus ! Voor mij goed genoeg.
VerzendingDe shop heeft een volledig automatiseert ship-dropping systeem. Niet meer en niet minder !
KlantenserviceDe shop heeft een volledig automatiseert ship-dropping systeem. Niet meer en niet minder ! Daar word niet naar je wensen gekeken - standaard antwoord op all je vragen is - bestel opnieuw, stuur retour wat je niet meer wilt houden. - Ship-droppping dus !
AlgemeenDuidelijke, gebruikersvriendelijke website. Uitgebreide specificatie van het product. De bestelling verliep probleemloos. Vrij laat 's avonds de bestelling geplaatst en inderdaad levering aan de deur binnen 24 uur. Top!
Verzending's Avonds laat besteld en werkelijk ruim binnen 24 uur geleverd. Netjes per mail over levering op de hoogte gehouden.
AlgemeenRuim assortiment. Mijn producten heb ik voor 22:30 besteld en deze kwamen keurig netjes de volgende dag met PostNL binnen.
VerzendingMijn producten waren keurig verpakt en niet beschadigd!
AlgemeenLevering van het product was uitstekend, echter de (after sales) service is waardeloos te noemen. Automatische antwoorden en alles behalve persoonlijk - niet meedenken / pro actief om problemen met bijv het 'zoek raken' van een pakketje op te lossen. De shop behandelt je echt als een nummer en ik raad daarom ook zeer af om hier een bestelling te plaatsen.
VerzendingSnelle levering. Maar zodra er iets fout gaat met de zending, dan komt de gebrekkige service naar voren.
KlantenserviceWaardeloos! Niet pro-actief, niet meedenkend, je wordt behandelt als een nummer. Mocht er tijdens de levering/retour van een product iets 'mis' gaan dan dien je dit zelf op te lossen zonder enige support van de webshop.
AlgemeenProduct pagina's zijn super overzichtelijk. Prijzen zijn meer dan redelijk. Navigatie binnen de categorieën kan beter.
VerzendingVerzending was super snel. Tracking werkte prima en was accuraat. Pakketje zou voor getekend moeten worden maar werd zo afgegeven aan de vriendin. Let hierop bij dure pakketjes.
AlgemeenSooo Easy:
- price review op Tweakers raadplegen
- uitkomen bij Meggeko
- inloggen met je account
- Product zoeken en zo gevonden
- betalen
- zeer snel van je aankoop genieten.
Echt Top!
Volgens de afgesproken en rijkelijk gecommuniceerde dag en tijd.
AlgemeenGoede webshop, goede prijzen en super goede service als je een bestelling plaatst. Directe berichtgeving en updates. Top!