Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIncredible store! I made a purchase at 10 p.m., and the next day at 9 a.m. everything arrived. Everything was well packaged and in perfect condition. Megekko just won a new customer!
VerzendingThe shipping was very fast and the boxes arrived in a perfect state.
KlantenserviceI didn't use it a customized contact, but for all of the steps I received an e-mail.
AlgemeenAltijd makkelijk bestellen en zeer goede prijs, al jaren klant en nog nooit probleem gehad.
VerzendingZoals het hoort op tijd geleverd en goed ingepakt, geen problemen.
AlgemeenMegekko is mijn go-to shop voor laptops en computer accessoires. Nu mijn laptop dringend aan vervanging toe was, direct naar Megekko genavigeerd. Site is geschikt om rond te struinen om je te oriënteren. Als je weet wat je wilt, kun je ook snel filteren. Mede aan de hand van de Tweaker-BBG snel mijn favoriet gevonden en besteld.
VerzendingLaptop kwam netjes verpakt met meebestelde accessoires in een met luchtzakken gevulde doos. Precies zoals je verwacht.
AlgemeenIk heb Megekko gebruikt voor het samenstellen van een nieuwe Gaming PC, op de website kun je informatie terugvinden met adviesen e.d. (zo heb ik bijvoorbeeld gekozen om voor 32GB RAM te gaan i.p.v. 64GB RAM omdat de informatie die mij door Megekko verschaft werd een verduidelijking gaf dat ik helemaal geen 64GB RAM nodig heb). Ze hebben veel onderdelen en veel op voorraad (het viel mij namelijk op dat bij andere website de voorraad van de artikelen die ik zocht vaak op was). Onderdelen zijn snel verstuurd en ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen, ook de manier van betalen heb ik als prettig bevonden ook omdat je er voor kan kiezen om in 3 delen te betalen.
Ik zou Megekko.nl ook zeker aanraden aan anderen.
Producten worden snel geleverd en zijn goed verpakt. Het uiterlijk van de dozen die Megekko gebruikt hebben ook leuke (humoristische) teksten erop.
AlgemeenZe adverteren dat de klant weet wat ze willen en dus weet wat ze bestellen. Dit klopt wel. Daarnaast zeggen ze dat ze hierdoor de prijzen laag kunnen houden. Ja dat klopt ook. Voor mij goede prijzen, een ruim assortiment en snelle levering. Het was een fractie goedkoper om bij meerdere winkels te gaan bestellen, maar voor 10 euro verschil had ik liever alles bij 1 winkel. Betreft een volledige PC van zo'n 800 euro.
VerzendingKast was apart verzonden zonder omdoos. Ik denk dat dit geen probleem is en de kast is onbeschadigd gearriveerd. De rest zat in een losse doos, die verder helemaal was opgevuld met luchtzakken. Hierdoor kon er niets verschuiven. Helemaal goed dus.
AlgemeenGeweldige webshop, àlles overzichtelijk en makkelijk componenten opzoeken. Ook is de functie voor voorkeur naar dhl/postnl handig.
VerzendingBinnen 2 dagen voor de deur geleverd, ondertussen handige mails over updates.
KlantenserviceIk heb nog geen interactie gehad met de klant/klachtenservice. Wel in de pop up store, die overzichtelijk was. Ook waren de mensen daar handig en gezellig.
AlgemeenMakkelijke webshop, alles wat ik nodig had was op voorraad en leverbaar.
Meerdere keren hier besteld en altijd goed gegaan, voor mij de plek waar ik als eerste kijk.
Sneller binnen als verwacht en gepland, goed verpakt en de order was compleet.
Algemeenbestelling werd dag later geleverd. bijbehorende beschrijving is summier voor mensen die voor de eerste keer een pc zouden moeten bouwen. (heb wel wat ervaring maar moes toch even googlen voor sommige dingen omdat het zelfbouwen alweer 10 jaar geleden was.
Verzendingsnel verzonden in 1 goed verpakte doos. doos ging wel aan de onderkant open .. maar geen schade verder.
AlgemeenIk heb voor mijn allereerste pc-build onderdelen bij Megekko besteld. Met bepaalde onderdelen waren ze net wat scherper in prijs dan de andere webshop waar ik ook onderdelen besteld heb. Ik vond het uitzoeken van artikelen makkelijk en ook niet onbelangrijk hoe de levertijd is van de onderdelen.
VerzendingVerzending ging goed. Was goed ingepakt en het pakketje was netjes op tijd geleverd.
KlantenserviceAccount aanmaken ging snel. Bestelling doen en de betaling afronden ging ook snel. Nette e-mails over hoe de bestelling verloopt.
AlgemeenIk heb inmiddels meerdere keren besteld bij Megekko, voornamelijk pc-onderdelen zoals een GPU, moederbord en SSD. De webshop is overzichtelijk en de prijzen zijn vaak net wat scherper dan bij concurrenten als Coolblue of Alternate. Wat ik vooral waardeer, is dat ze duidelijk aangeven of iets op voorraad is – en dat klopt ook echt in de praktijk.
VerzendingDe verzending is snel: als je voor de deadline bestelt, heb je het vaak de volgende dag al in huis. Alles zat netjes verpakt, nooit beschadigingen gehad.
KlantenserviceSnelle levering en scherpe prijzen, maar klantenservice kan beter.
Al met al is Megekko een betrouwbare webshop voor wie weet wat hij nodig heeft. Voor standaard aankopen is het top, maar verwacht geen bol.com-service als er iets misgaat.
AlgemeenHeel gemakkelijk een mooie gaming stoel gevonden via Megekko. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed, ik vind de stoel erg chique en hij is stevig. De stoel was makkelijk en snel in elkaar te zetten met de bijgeleverde instructie.
Levering was sneller dan verwacht, daar wordt ik altijd blij van! De bezorger was erg vriendelijk en hielp mij de zware doos binnen te zetten.
AlgemeenScherpe prijs, en goede reviews zorgden ervoor dat ik mijn laptop bij Megekko heb aangeschaft. De site oogt wel wat druk, maar het toont alle informatie die ik nodig heb. Met de klantenservice nog geen contact hoeven te hebben.
Mocht je iets retour willen sturen, hou er dan wel rekening mee dat verzendkosten voor jezelf zijn.
Bestellen voor 22.30 en het is morgen al in huis, super snel. Ze dwingen ook af bij bijvoorbeeld laptops dat de bezorger het niet mag afgeven bij de buren.
AlgemeenAl meerdere keren iets bij Megekko gekocht, loopt altijd prima en ook altijd super netjes ingepakt (weinig kans op schade).
VerzendingVerzending vanuit Megekko was prima geregeld, helaas wist PostNL er een kleine puinhoop van te maken door ipv bij de pakjesautomaat of bijbehorend pakketpunt een om 17u sluitend ander punt te leveren. Just in time afhalen dus woensdag
AlgemeenKon goed en eenvoudig vinden wat ik wilde tegen een goede lage prijs (eigenlijk direct vanuit de Tweakers pricewatch, niet de allergoedkoopste goedkoopste maar wel de betere)
VerzendingVolgens planning en niet een dag later. Dus voor einde dag bestellen en morgen in huis!
AlgemeenBestelling ging makkelijk, en ontving de producten snel. (Moederbord: MSI MAG x870 Tomahawk WIFI & PSU: Seasonic Focus GX-1000 Atx 3.1)
VerzendingHet is snel geleverd en de spullen waren goed ingepakt.
Algemeenik was ergens naar op zoek en kon het hier makkelijk vinden op de website.
Verzendingwordt op de hoogte gehouden.
en het is mooi op tijd geleverd
AlgemeenMegekko is en zeer fijne webshop waar ik al meerdere bestelling heb gedaan.
Nooit ontevreden geweest.
Ook eventueel retourneren is geen probleem als je gewoon aan de voorwaarde voldoet
je kan zo laat bestellen en toch de volgende dag in huis perfect!
KlantenserviceRetourneren van een foutief product wat ik had besteld ging goed
AlgemeenDe bestelling was vlot te plaatsen via de website site werd zeer snel afgehandeld, de website was zeer overzichtelijk om de juiste gpu te vinden
VerzendingDe verzending verloopte zeer vlot via POST NL en was om het afgesproken tijdstip geleverd
KlantenserviceDe klantenservice was vlot bereikbaar via email en reageert snel
AlgemeenAl meerdere keren besteld bij Megekko. Vaak hebben ze de laagste prijs of voorraad. Erg tevreden dus over wat ze bieden!
VerzendingAltijd goed en netjes verpakt. Nog nooit een beschadigd product of doos ontvangen.
Klantenserviceik heb wel een product aangeschaft (geheugen) dat niet goed functioneerde met met mijn moederbord. Ik kon het gewoon terugsturen en het werd netjes gecrediteerd.
AlgemeenVia Ideal 3x betaling gedaan.
Volgende dag bezorgd.
Nieuw in doos, HDD aangesloten ik ben nog steeds bezig om alle data en films over te zetten. Plex erop gezet
Netjes via Postnl aangegeven hoelaat ze ongeveer zouden zijn, netjes optijd.