Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBeste prijs en 24h levering.
Tevens goede klantenservice bij retouren en vragen omtrent alternatieven. Top.
Gedegen kennis omtrent alternatieven en suggesties.
Algemeen(Bijna) altijd een snelle levering, goede klantenservice. Dat laatste duurt soms langer dan je gewend bent van andere organisaties, maar de inhoud is er niet minder om. Kortom, een goede keuze. Wel altijd even de prijs checken op Tweakers, want ze zijn niet altijd de voordeligste. Wat wel weer fijn is; ze verkopen veel producten van Glorious.
VerzendingVaak heel snel verstuurd en correcte levertijden voor de verkoop weergegeven. Soms komt het voor dat de levertijd na aankoop toch anders blijkt, maar dat handelen ze dan wel goed af.
KlantenserviceKlantenservice is uitstekend, maar -1 ster voor de soms lange reactietijd.
AlgemeenLaagste prijs en de volgende dag al bezorgd (ook al was er drukte bij PostNL).
VerzendingOp zich niks mis mee, alleen was de doos wel belachelijk groot voor het product.
Algemeenzeer scherpe prijzen, mooi uitziende website, bestellen gaat zonder problemen.
De werking van de websie is nog niet 100%: het zoeken op trefwoord mag verbeterd worden. Als ik bijv. "voeding" intik, dan volgt een lijst met gevonden producten. Helaas worden de seletie-vakjes niet gefilterd, want je kunt selecteren op producten die niets met voedingen te maken hebben.
leveringen altijd afgeleverd zoals aangegeven op website, eveneens altijd de juiste producten ontvangen.
KlantenserviceHad een artikel onbewust 10 min voor "Blackfriday" besteld. Nu blijkt het artikel onder de blackfriday aanbiedingen te vallen. Berichtje naar de klantenservice of zij iets voor mij konden betekenen. Het verschil werd netjes teruggestort.
Een minpunt was de reparatie van een Asus laptop met slechte en wegvallende Wifi. Deze werd als goed getest en ongerepareerd teruggestuurd. Contact opgenomen met Asus zelf, zij hebben aan huis de wifi card vervangen, probleem opgelost.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij Megekko. Alle producten die ik zocht via Tweakers waren op voorraad en voor de laagste prijzen.
Alle producten waren de volgende dag geleverd op 1 na. Nadat ik een email had gestuurd naar de klantenservice, had ik binnen hetzelfde uur al een reactie. Het was blijven hangen bij Postnl en was de volgende dag geleverd.
Zoals op de website staat, voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis.
KlantenserviceSnelle reactie en goede service.
AlgemeenDe website is duidelijk. Producten worden goed weer gegeven en er is een duidelijk product omschrijving.
VerzendingGeweldig! Donderdag besteld, vrijdag in huis!
AlgemeenRuim assortiment aan componenten, bijna altijd een van goedkoopste in Nederland en snelle verzendingen. Bestel al een tijdje bij Megekko en zal dat ook blijven doen!
VerzendingUit mijn ervaring is het meeste altijd op voorraad en de volgende dag in huis.
Algemeenmakkelijke webshop overzichtelijke ui !
werd ook goed op de hoogte gehouden van de stock.
prima verpakt en goed op de hoogte gehouden.
AlgemeenDuidelijke communicatie, snel verzonden. Enige nadeel was dat ik een andere kleur kreeg dan op de foto.
AlgemeenJe kan snel en gemakkelijk het juiste product vinden. Er is een ruim aanbod met competitieve prijzen.
VerzendingGoed verpakt pakket en volgend dag al geleverd.
AlgemeenOverzichtelijke site waar je eenvoudig zoekcriteria kan opgeven, zo kun je vlot vinden wat je precies wilt. Na het kiezen van wat ik nodig had, in de winkelwagen, en dan ineens vlot afgerekend en steeds dag na bestelling in huis, heb dit jaar al een bestelling of 4 gedaan en zeer tevreden. Ook indien problemen een uitstekende service en retourservice. Kortom een dikke pluim
Verzending4 keer besteld en telkens de volgende dag geleverd, steeds direct bevestigingsmail en ook even later een travk en trace mail om je pakje te volgen
KlantenserviceBij een retour geen problemen, ook garantie lijtk me geen probleem, je kunt eenvoudig zelf dit melden en dan enkel opsturen. Verzendkosten moet je wel zelf betalen bij retour dacht ik maar verder prima
AlgemeenSnelle levering, en nadat een van de bestelde artikelen niet op tijd leverbaar was, was ook de terugbetaling binnen een paar dagen in orde. Betrouwbare leverancier dus, met ook prima communicatie
VerzendingDe dag nadat duidelijk was dat een van de artikelen niet leverbaar was de rest wel geleverd en het niet leverbare artikel snel gecrediteerd
KlantenserviceCommunicatie was correct en werd snel gereageerd op email
AlgemeenIk heb bijna alle onderdelen voor mijn PC bij Megekko besteld. Vooral omdat ze vaak de goedkoopste waren, en nu achteraf heel blij mee omdat ze ook uitstekende service bieden. Tijdens de hectische launch van de nieuwe AMD CPU's en NVIDIA GPU's stak Megekko met kop en schouders boven anders shops uit met betrekking tot hun communicatie naar klanten toe.
VerzendingÉén onderdeel van een bestelling bleek onverwacht niet op voorraad, waardoor de hele bestelling een dag later kwam dan afgesproken.
KlantenserviceZie ervaring bij verzending, Ik had de klantenservice gemaild of ik de levering een extra dag kon uitstellen, omdat de nieuwe leverdatum mij niet goed uitkwam. Hierop bevestiging gekregen dat het geregeld was, maar de bestelling werd alsnog verzonden en bezorgd op de dag die voor mij helaas niet uitkwam. Daarentegen bood Megekko wel uitstekende service en communicatie met betrekking tot de slecht leverbare CPU en GPU die ik had besteld, vandaar alsnog gewoon 4/5 sterren.
AlgemeenPrima en snel geleverd, prijs van product was op dat moment een van de goedkoopste op de nederlandse markt
VerzendingNetjes en goed verpakt
AlgemeenMakkelijk en eenvoudig om te bestellen. Ik ben ook zeer tevreden over de levering van het product, op tijd ondanks decemberdrukte.
VerzendingHet product was in goede staat geleverd, geen beschadiging. Enige nadeel was dat het product alleen in de productdoos zat, er zat geen extra doos omheen dus iedereen kon wel gelijk zien wat ik had besteld
Algemeen's avonds vrij laat iets besteld. Volgende dag keurig op tijd geleverd. Goed op de hoogte gehouden via email.
AlgemeenVery straightforward order process. They have professional service and very timely delivery.It was delivered by DHL.
Algemeenkeurige communicatie en op tijd het juiste product geleverd. Zou hier volgende keer weer bestelen.
Verzendingkeurig op tijd ondanks de decemberdrukte
AlgemeenIk ben sinds kort gaan bestellen bij Megekko. Snelle levertijd redelijke prijzen vergeleken met de rest en tot nu toe geen enkel probleem gehad!
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen. Website is duidelijk en (wat ook belangrijk is) meestal de goedkoopste.
VerzendingZaterdagavond besteld, woensdag binnen. (had eigenlijk op dinsdag gehoopt)