Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMeestal de goedkoopste. website vind ik overzichtelijk en snel. Winkel er prettig en regelmatig nu.
Verzendingzeer snel en goed verpakt geleverd.
KlantenserviceHeb hier geen ervaring mee, maar geef de voordeel van de twijfel. Daarom 5 sterren
AlgemeenMegekko biedt een duidelijk overzicht van producten op de website. Ze verkopen de producten altijd voor een eerlijke prijs. Je hebt op de website altijd een duidelijk overzicht van hoelang de levertijd is, hoelang je garantie hebt, of het product op voorraad is en algemene informatie over het product zelf. Kortom, ze bieden een goed overzicht van de belangrijkste zaken.
VerzendingHet verzenden is tot nu toe altijd goed verlopen. De producten zijn altijd goed verpakt en komen altijd in goede staat aan. Tot nu toe hebben zij zich altijd aan de levertijd gehouden, wat tot nu toe altijd snel is geweest. Meestal heb je het product de volgende dag al in huis.
KlantenserviceIk heb de klantenservice tot nu toe maar één keer hoeven te gebruiken. Het ging om een defect product. Zij hebben geen telefonische helpdesk, maar alles gaat via de mail. Ze reageren wel heel snel via de mail, maar ik vind telefonisch een gesprek hebben toch wel fijner. Desalniettemin, ben ik via de mail goed geholpen. Zij hebben mij duidelijke informatie gegeven en heb ik in een korte tijd het nieuwe product binnengekregen,
AlgemeenVerkoopt producten flink duurder dan de adviesprijs (Ryzen 5000 CPU, Radeon 6000 GPU). Kon mijn bestelling niet meer aanpassen nadat ik deze geplaatst had. Website is toe aan vernieuwing: bij het openen van een nieuwe pagina moet ik telkens opnieuw inloggen. Sessies worden niet goed onthouden.
VerzendingKreeg het verkeerde product opgestuurd. Heb geprobeerd contact op te nemen, maar moest hier meerdere werkdagen op wachten, om vervolgens een formuliertje op de website in te vullen met dezelfde informatie die ik per mail al had verschaft. Verzending duurde langer dan een week, terwijl op de website een verzendindicatie van 1-2 werkdagen stond.
KlantenserviceEnkel te bereiken via de mail met een trage responstijd. Heeft geen telefoonnummer beschikbaar. Orderwijziging na het plaatsen van de bestelling is dus een grote gok of dat lukt voordat het verzonden wordt. Dan is het hopen dat je mailtje op tijd gezien wordt. Telefoonnummer in het telefoonboek gevonden, maar wordt niet opgenomen.
Algemeenvandaag besteld voor 22:00 uur morgen al in huis. je denkt dat kan niet maar het kan dus echt :-)
VerzendingKeurig en solide verpakt tevens een leuke korting bon in de verpakking
AlgemeenNa lang gewikt te hebben over het bestellen van onderdelen voor een nieuwe PC de knoop doorgehakt toen er een 3070 op voorraad was (andere shop). De meeste onderdelen bij Megekko besteld. In de avond besteld en de volgende dag al bezorgd
VerzendingM'n zending bestond uit 2 delen. De kast in de oorspronkelijke doos, de rest netjes verpakt met extra padding.
AlgemeenMegekko kan voldoen in alles wat ik nodig heb op mijn te dure hobby gebied.
VerzendingNa het bestelproces in alle decemberdrukte toch de dag erop af kunnen halen bij het PostNL punt. Dat is gewoon perfect.
KlantenserviceEenmalig gebruik hoeven maken van de klantenservice. Betrof de laptop van mijn vrouw die stuk was en dat is door Megekko perfect doorgezet naar Asus.
AlgemeenZeer goede en gebruiksvriendelijke webshop. Goede prijzen in vergelijking met andere winkels. Deze winkel wordt altijd eerst bekeken als ik een pc-onderdeel of dergelijke wil kopen.
VerzendingGoede verpakking, alleen was de monitor die ik had besteld verpakt in zijn originele doos wat toch een beetje riskant is vind ik zelf. Geleverd op de datum dat werd aangegeven en gekozen.
KlantenserviceRetour aangevraagd en de volgende dag goedgekeurd. Het bedrag werd ook snel teruggestort.
AlgemeenPrijzen zijn goed en veel op voorraad. Bestelling gedaan op 10-12 en alles binnen op 11-12. Helaas kan ik er nog niets mee omdat ik moet wachten op CPU en GPU, maar daar kan Megekko zelf niets aan doen.
VerzendingSnelle levering, dag er op alles in huis.
AlgemeenBestellen eenvoudig Snelle levering Gisteren geinstalleerd en werkt tot nu perfect. Afwachten wat bij defect
AlgemeenGroot assortiment, vlijmscherpe prijzen en snelle levering. Al een paar keer losse computeronderdelen besteld, en eigenlijk elke keer snel geholpen voor de beste prijs. Zou er zo opnieuw bestellen.
VerzendingOver het algemeen zeer snel verzonden en geleverd met PostNL. Kan eigenlijk niet beter dan het al is wat mij betreft op vlak van verzending.
KlantenserviceMegekko heeft bewust geen telefoonlijn waar klanten op kunnen bellen, en emails beantwoorden kan soms wat langer duren. Verzendkosten zijn voor retourzendingen zijn voor de rekening van de klant, wat snel oploopt als je vanuit Belgie moet terugzenden.
AlgemeenAl een aantal maal hardware bij Megekko gekocht. Altijd kloppen de levertijden (vaak de volgende dag al) en krijg netjes gestuurd wat ik besteld heb. !x keer iets moeten retourneren omdat het defect was bij aankomst maar ook dat werd goed en netjes geregeld.
Klantenservicezie korte toelichting
AlgemeenGoede prijzen en op hun website een ruim aanbod zodat je meteen meerdere artikelen kunt vinden voor je computer en snelle verzending.
VerzendingZeer snel ontvangen en netjes verpakt.
AlgemeenEr wordt niks geleverd, maar heb wel betaald. Klantenservice reageert helemaal nergens op. Dramabedrijf, echt nooit meer. Ben bang dat ik kan fluiten naar mijn geld...
KlantenserviceEr wordt nergens op gereageerd. Geld terug kan ik dus niet aanvragen en mijn producten krijg ik ook niet.
AlgemeenIk heb al talloze keren bij Megekko besteld, zowel privé als zakelijk. Altijd tot grote tevredenheid. De website is erg duidelijk, grote voorraad en snelle verzending (voor 22:30 besteld, dezelfde avond nog verzonden). Ze komen beloftes na, de bestelling wordt nog steeds verzonden, al is het 5 minuten voor de deadline. Ik heb bij sommige andere webshops anders meegemaakt kortom, ik bestel hier graag.
VerzendingGoed verpakt. Altijd op tijd. Zie toelichting hier boven.
KlantenserviceEen keer zakelijk wat moeten retourneren. Zelfs hier werd niet moeilijk over gedaan.
AlgemeenAls enige webshop was nog een bepaald type monitor van Philips beschikbaar. Ik twijfelde dus of ze wel daadwerkelijk in X werkdagen konden leveren. Vraag bij support neergelegd, binnen 24 uur een bevestiging ontvangen dat de aangegeven leverdatum betrouwbaar was en, ondanks de drukte bij de pakketbezorging, was het pakket netjes optijd in huis.
AlgemeenGoede prijzen, snelle levering. Alleen geen klantenservice via telefoon en soms laat antwoord wegens drukte. Dit is soms erg vervelend. Uiteindelijk altijd wel weer tevreden.
VerzendingDe artikelen worden goed en stevig ingepakt en worden snel verzonden.
KlantenserviceDe klantenservice reageert niet al te snel op e-mail berichten vanwege drukte en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Dit is een waar gemis.
AlgemeenWeinig webshops hadden monitor op voorraad of hadden wel op voorraad maar de levertijd was langer. Al paar keer wat besteld maar tot nu toe altijd prima.
VerzendingGoed op de hoogte gehouden over verzending. Goed ingepakt.
AlgemeenGoede prijzen en snelle levertijd. 2 bestellingen vlak achter elkaar gedaan en allebei de volgende dag binnen en van 1 artikel waren ze enige leverancier en van een andere duidelijk goedkoper dan de rest.
VerzendingProducten goed verpakt en snel geleverd.
AlgemeenPrima levertijden en prijzen, tot er iets stuk gaat. Aftersales is echt waardeloos. Heb er een high-end zelfbouw systeem besteld in december 2019, 2200+ euro voor behuizing en componenten, zondere enige randapparatuur.
VerzendingHeel systeem om 10:28 besteld (2 minuten voor verzending deadline). Volgende dag toch alles in huis. Ik was blij verrast.
KlantenserviceOp 24-10 (ongeveer 10 maanden na aanschaf) werkte het systeem ineens niets meer. Geen ledjes op moederbord, niets. CMOS reset etc gedaan maar bleef hetzelfde. RMA aangemeld, met daarin de mededeling dat het niet meer werkt maar mij onduidelijk is welk component (vermoedelijk voeding of moederbord). Met de vraag om even te bellen (want ze hebben geen telefoonnummer). Nou dan krijg je op een gegeven moment mail terug. Bellen doen we niet 'want teveel klanten'. Wat ze aanbieden is het volgende: hun servicepunt is dicht vanwege Corona (...). Dan kon ik het hele systeem opsturen tegen eigen kosten of langsbrengen. Ze laten het dan door een andere partij onderzoeken, dat kost mij als klant 45 euro. Hele systeem komt van Megekko, maar goed. Voeding zelf maar doorgemeten, die deed het. Dus moederbord maar RMA voor aangemaakt. op de 27e oktober. Die ging door naar de fabrilkant, en is toen uiteindelijk omgeruild. Ik had mijn moederbord weer terug op 3 december. Ruim een maand (!!!) geen werkend systeem dus als het aan Megekko ligt terwijl alles binnen garantie is. En het was bepaald geen goedkoop systeem.
Heb maar zelf een ander moederbord aangeschaft in de tussentijd want ik had mijn PC echt nodig. Ook op dat vlak geen enkele coulance van Megekko.
Zelden zo teleurgesteld geweest in een bedrijf.
Algemeenze zijn niet het goedkoopst maar wel een groot aanbod en het is wel altijd snel binnen en geregeld.
Verzendingmijn video kaart was er binnen no time en dat was gezien de tekorten toch wel wonderbaarlijk (RtX 3060ti).