Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMoederbord besteld en werkend ontvangen en het was ook op tijd afgeleverd. Dus ik ga hier vaker bestellen...
AlgemeenMakkelijk en zonder account te bestellen. Overzichtelijke webshop en prima prijzen. Daarom hiervoor gekozen dan.
VerzendingDuidelijk mails, snelle levering. Zelfde dag al verzonden en volgende dag ontvangen.
AlgemeenBestelling ging vlot, site was duidelijk, 2 mails gehad, nl. bestelling ontvangen en verzonden en was ok verpakt.
VerzendingEen dag later dan verwacht (9dec volgens site) en was gelukkig thuis. Een mail over de vertraging was wel zo handig geweest.
DHL gaf mij updates over het pakket op 9 en 10 dec en ging verder prima.
AlgemeenGezocht op een gamestoel een andere gooide zijn prijs omhoog deze webshop had de oude prijs.
VerzendingNetjes track and trace op de 15 minuten precies
AlgemeenBestelling plaatsen verloopt vlekkeloos en was meteen de volgende dag geleverd. Competitief qua prijs, niks op aan te merken.
AlgemeenAltijd super snel binnen en ik ontvang altijd alles in perfecte staat. De site is erg overzichtelijk en de service is ook goed.
VerzendingVerzending is snel en goed alleen soms vraag ik me wel af hoe ze er op komen om een product in een te kleine omdoos te doen
KlantenserviceVerder nog nooit iets hoeven terug sturen naar megekko alleen ik heb gehoord dat ze dit ook erg snel en profesioneel doen.
AlgemeenIk heb het product binnen 24 uur ontvangen, Dat is een snelle service, speciaal in deze tijd waarin de bezorgdiensten erg druk zijn. Chapeau.
VerzendingDe verzending was dus suopersnal.
AlgemeenIk snap werkelijk niet dat mensen een review plaatsen om maar iets te winnen. Het geeft een geheel vertekenend beeld van de gang van zaken bij Megekko.
Persoonlijk heb ik recentelijk redelijk wat onderdelen bij Megekko gekocht. Een aantal dingen waren niet leverbaar (pas over een maand weer) waardoor ik deze elders heb gekocht en een mail heb gestuurd (want e-mail is het enige wat je kan gebruiken bij Megekko) om te vragen dit van de order af te halen etc. 3 dagen later was de order in zijn volledigheid verstuurd en zat ik "opgescheept" met dingen die ik niet meer wilde hebben van Megekko.
Bij de installatie van mijn PC kwam ik erachter dat 1 van de onderdelen welke ik gekocht had gewoon al echt gebruikt was. Veel gebruikerssporen en niet alles was aanwezig in de doos. Ik kreeg dus gewoon een 2e hands item opgestuurd voor een nieuwprijs. Persoonlijk vind ik dit het meest eng.
Items werden verzonden terwijl ik deze al geannuleerd had. Een paar dingen werd verstuurd in hun originele doos. Iets wat zij zelf absoluut niet zouden accepteren bij het terugsturen (staat in hun policy).
KlantenserviceKlantenservice is niet bereikbaar. Bij een forse omzetgroei wegens de nieuwe AMD processoren en Nvidia videokaarten hebben zij ervoor gekozen om daar niet rekening mee te houden en hun klantenservice op te schalen. Men beweert binnen 2 uur te reageren wat in de realiteit minimaal 3 dagen is.
Wil je dus iets kopen, koop dan iets waar je 100% zeker van weet dat je geen klantenservice nodig hebt.
AlgemeenAlles vlot en snel verlopen, snelle levering, . . . . . . . .
VerzendingProduct was zoals beschreven
AlgemeenVeel betalingsmogelijkheden en snelle verwerking. Daarnaast biedt Megekko ook scherpe prijzen, waardoor het een ideale webshop is.
VerzendingIn een tijd dat pakketten veel vertraagd zijn levert Megekko gewoon keurig binnen 24 uur. Het is erg fijn dat je er gewoon op kunt vertrouwen dat het goed komt.
AlgemeenIk wilde de doos van mijn nieuwe Dell S3220DGF curved monitor met een kettingzaag openen. Maar gelukkig behoedde een strategisch geplaatste sticker mij en heb ik in plaats daarvan een stomp keukenmes gebruikt. Kortom, Megekko heeft het beste voor met haar klanten en producten.
VerzendingAfgelopen maandag 17-12-2020 om 22:00 mijn bestelling geplaatst. En ondanks de drukte bij PostNL was deze volgende dag al af te halen bij Sjaak van de Spar! Precies op tijd om ontslag te nemen en voltijd Cyberpunk specialist te worden.
AlgemeenTop site met beste beschikbaarheid en keuze van nederland/belgie. Echter stoor ik me aan de zoekfunctie die geen aparte pagina opent maar de resultaten laat zien in een soort drop down. Verder perfect.
VerzendingSnelle levering en zeer goed verpakt.
KlantenserviceOndanks drukte toch redelijke snelle reacties en zetten klant voorop. Nooit problemen mee gehad en altijd tot een goede oplossing gekomen.
AlgemeenHeldere en duidelijke website en supersnel geleverd! Ik twijfelde tussen Megekko en een andere webshop, maar de keuze was snel gemaakt toen ik zag dat de producten op Megekko op voorraad waren en dat de prijs lager was.
VerzendingEen deel van de order werd geleverd door PostNL en het andere deel door DHL. Dit was voor mij geen probleem aangezien ze toevallig in een tijdsbestek van 15 minuten voor mijn deur stonden.
AlgemeenIk ben snel en efficient geholpen. Erd werd op email vragen snel binnen twee dagen gereaageerd
VerzendingHet bestelde product werd de vogende dag geleverd
KlantenserviceEen paar vragen werden binnen twee dagen per email beantwoord
AlgemeenLaptop besteld voor een familielid. In een drukke periode no-nonsense binnen een paar uur een track en trace en de volgende dag geleverd.
VerzendingMegekko switchte door de drukte even naar DHL i.p.v. PostNL, volgens mij. Helemaal geen probleem, de laptop kwam de dag erna binnen!
AlgemeenMegekko mijn favoriete computer webshop voor heel wienig.
Als je iets zoekt kan je hier alles vinden.
Mijn producten die ik tot nu toe heb besteld bij Megekko zijn altijd snel geleverd.
Top jongens ga zo door
Zodra je een e-mail stuurt krijg je altijd snel antwoord op je vraag
AlgemeenIk heb eergisteren een order geplaatst van > €6500. 1 product was pas over 2 maanden leverbaar (stond leverbaar toen ik bestelde), nu krijg ik een mail dat de order in FEBRUARI 2021 geleverd gaat worden.
Al terug gemaild, getweet, vraag op Google achtergelaten, krijg geen antwoord en er is geen manier om ze te bellen.
Gisteren na ontvangen van hun update over de levertijd meteen gemaild, getweet, maar 19 uur later nog geen antwoord. Net maar een vraag op Google
en deze shopreview achtergelaten, want ik krijg geen antwoord en er is geen manier om ze te bellen.
AlgemeenIk heb meerdere keren hier iets besteld en elke keer ben ik erg tevreden geweest over de producten en de levering.
VerzendingIk heb nu in de tijd van de lockdown mijn pakket 2 dagen eerden ontvangen dan gepland, uitstekende levering!
AlgemeenFantastische winkel, hier mijn RTX 3080 gekocht en altijd goed op de hoogte gebracht over de wachtrij informatie. Uit eindelijk een tweede RTX 3080 binnengekregen en kreeg na retourverzoek snel bericht over hoe ik dit product snel kon terugsturen.
Misschien wel een van de beste webwinkels van nederland op dit moment.
AlgemeenMegekko is toch een van mijn vaste leveranciers voor computer-onderdelen; veel keus en goede prijzen.
VerzendingZoals altijd komt Megekko de beloftes vwb bezorgtijden na.
Verpakking kon wat beter, er was nog aardig wat lege ruimte in de doos en helaas veel plastic.