Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoed product ontvangen voor de prijs die ik ervoor heb betaald. Wel veel bezorgkosten betaald doordat het product in een veel te grote doos zat waardoor deze niet meer door de brievenbus past.
VerzendingPakketje was zeer snel verzonden en zelfs de volgende dag al bezorgd.
AlgemeenWeer een perfecte ervaring bij deze webshop. Bijna de laagste prijs (op twee webshops na met welke ik niet in zee wil). Product zoals omschreven.
VerzendingZeer snelle verzending. Volgende dag al in huis. Redelijk maar goed genoeg verpakt.
KlantenserviceDuidelijke informatie over verzending en bestelling.
AlgemeenHele proces ging uitstekend. Geen support nodig gehad. Prijzen duidelijk vermeld en aan de lage kant.
VerzendingSnel
AlgemeenOverzichtelijke en snelle website met een goede zoekmachine. Prijzen staan duidelijk weergegeven (op de apparatuur wat een langere levertijd dan 10 dagen heeft na). De klantenservice is uitstekend en dat is voor mij, op de prijs na, het belangrijkste onderdeel van een bedrijf als Megekko.
VerzendingErg snel, niet exceptioneel maar meestal worden spullen de volgende dag geleverd zonder problemen.
KlantenserviceDit is uitstekend, ver boven andere webshops waar ik computer onderdelen bestel. Je krijgt enorm snelle reacties op de vragen die je aan de klantenservice stelt, zelfs tijdens deze drukke periode kreeg ik een reactie binnen 3 uur.
AlgemeenAlways good price, always good support. Ordering is easy, shipment is as promised. Definitely worth to try.
AlgemeenVele producten besteld via megekko. Over het algemeen goede prijzen, snelle levering en goed verpakt.
Ook retourneren gaat vlot.
Asus zenwifi AX gekocht om het nieuwe grotere huis te voorzien van goede Wi-Fi. en dat doet die goed! gelukkig volgende dag geleverd ivm thuiswerken.
KlantenserviceOp basis van vorige bestellingen en retourneren zeer goed.
AlgemeenHet is een zeer gemakkelijke site om bestellingen te plaatsen en de producten die je zoekt terug te vinden.
VerzendingDe levering verliep zeer snel en correct, het product was goed verpakt en vertoond absoluut geen schade!
AlgemeenEerste keer iets besteld bij magekko.
Ik had via tweakers gekeken naar de goedkoopste prijzen, en magekko was bij bijna al mijn pc componenten de goedkoopste.
Ze hebben wel 1 droom kapot gemaakt: op de doos stond dat we de doos niet mochten opendoen met een kettingzaag, dat was nu eigenlijk altijd mijn plan geweest ;P
Zeer snel verzonden (de dag erna is het aangekomen), en goed ingepakt.
AlgemeenBestelling geplaatst en kort daarna ontvangen (in België). Zoals het hoort. Meer kan ik er niet over zeggen. In dit scenario kon het niet beter.
VerzendingGoed verpakt en werd op de hoogte gehouden over de status van de verzending.
AlgemeenBestellen ging snel en makkelijk. Productpagina had alle vereiste informatie, betalen verliep goed via iDEAL.
KlantenserviceBij aanspraak op garantie werd ik doorgestuurd naar de fabrikant, dit is gelukt en het product is door de fabrikant vervangen, maar ging wel met enige moeite.
De klantenservice van de fabrikant leek echter in Californië gehuisvest te zijn, waardoor er menig aantal dagen overheen ging voor de communicatie heen en weer. Verder kwamen de kosten voor terugsturen van het defecte product naar de fabrikant voor eigen rekening.
Klacht over bovenstaande werd afgedaan met een standaardbrief; die duidelijk niet over de inhoud van de klacht ging.
Ik moet hierdoor helaas concluderen dat enige vorm van klantenservice voor mij dus duidelijk afwezig was.
AlgemeenNiet de eerste keer dat ik er bestel. Ik heb daar inmiddels meerdere bestellingen gedaan, waarvan een aantal bestellingen losse computer-componenten betroffen. Levering altijd snel en goed verpakt en ook qua prijs zijn ze scherp! Scherp genoeg om alle componenten bij 1 webshop te bestellen.
VerzendingConform levertijd, goed geïnformeerd en goed verpakt. Niks op aan te merken.
AlgemeenFijne webshop om bij te bestellen. Het gehele proces tot en met de betaling verliep soepel. Niets op aan te merken.
VerzendingPrima verzending vanuit Megekko. Product wordt goed verpakt en snel verzonden.
KlantenserviceIk heb een fijne ervaring met de klantenservice gehad. Ik had een product retour gezonden op grond van het herroepingsrecht en Megekko heeft dit direct verwerkt en het aankoopbedrag in korte tijd terug gestort.
AlgemeenLage prijzen, snelle verzending, maar bijzonder slechte klantenservice. Annuleren is mogelijk, maar alleen voordat het product verzonden is, en via mail. Helaas wordt de mail pas de volgende ochtend gelezen, en zijn ze niet coulant.
KlantenserviceOm 11.40 een bestelling geplaatst, direct daarna er achter gekomen dat ik een fout heb gemaakt. Om te annuleren moet een je mail sturen naar Megekko. Zo gezegd, zo gedaan. Keurig met als onderwerp 'order annuleren', en de gevraagde gegevens in de mail. 11.50 verstuurd. Om 11.56 krijg ik de ontvangstbevestiging van mijn mail. Om 21.11 krijg ik de bevestiging van de verzending van mijn order... Ondanks dat de fout bij Megekko ligt, weigert de klantenservice mij de verzendkosten voor de retourzending te vergoeden.
AlgemeenIntel NUC, Kingston M2 SSD van 1 TB en 32 GB HyperX SODIMM geheugen conform specificaties geleverd.
VerzendingLevering binnen een dag en alles keurig verpakt en gesealed.
KlantenserviceIk heb een Intel NUC moeten retourneren omdat de wifikaart niet compatible was met mijn router. Ik was helaas vergeten mijn SSD uit de NUC te verwijderen. Deze is keurig teruggestuurd na vergoeding van de verzendkosten. Erg prettig geholpen.
AlgemeenVia hw info mijn goedkoopste ssd gevonden op megekko en verzending was gratis en op voorraad. Bestellen en betalen was supereasy en met veel betaalmogelijkheden.
VerzendingZaterdagavond besteld en op de site stond dat ik het de maandag al ging krijgen, vond het ongeloofwaardig maar: effectief de maandag was pakje daar
Algemeenbestellen ging makkelijk en betaling ook.
levering was erg snel en alles zat goed verpakt.
vind het alleen jammer dat ze een doos in een doosverpakken met veel luchtkussens erin,Zonde van de ruimte en het mileu
erg snel geleverd
AlgemeenPrima webshop waar je eenvoudig door kan navigeren. Via mail wordt je op de hoogte gehouden van de verzending. Niets op aan te merken.
VerzendingGoed verpakt in een Megekko doos.
KlantenserviceIn 2019 een Thermaltake voeding gekocht en die in Oktober RMA gedaan.
Megekko heeft hem opgestuurd naar Thermaltake maar daarna hoorde ik er maanden niets meer over. Na wat heen en weer gemail heeft Megekko besloten dat ik mijn geld terug krijg. Prima service!!
AlgemeenAlles heel overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Als iets niet in voorraad is staat dit ook duidelijk aangegeven. Ook alles mooi verpakt.
VerzendingProducten worden dag nadien geleverd als dit zo staat aangegeven ook in deze drukke tijden.
AlgemeenDuidelijke en overzichtelijke site, lekker intuïtief. Al m'n producten waren gewoon op voorraad, altijd fijn!
VerzendingLevering was er snel (zeker in deze tijden). Verpakking was met voldoende bescherming, de tekst op de doos is hilarisch : Niet openen met een kettingzaag, leuk om te zien dat ze van een doos ook nog iets leuks weten te maken!
AlgemeenDuidelijke website, overzichtelijk. Juist geprijsd en biedt betaling achteraf aan.
Duidelijke foto's en het product is as=is. Advertentie mag wat mij betreft iets minder maar is altijd wel komisch.
Verpakking juiste grootte en netjes opgevuld met lucht!