Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Oude moederbord was tijdens kerst kapot gegaan, dus 2e kerstdag besteld en de eerstvolgende werkdag bezorgd.

Snelle levering, product op voorraad. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

dezelfde avond naar de post

Super tevreden over een recente bestelling. Ondanks de kerst drukte werd mijn bestelling super snel bezorgd tegen een zeer competitieve prijs. Gewoon goed!

Heb vaker bij Megekko besteld. Prijs was goed, levering was snel en alles was steeds zorgvuldig verpakt. Nog geen ervaring met de klantenservice gehad.

Heb enkele keren besteld bij Megekko. Prijs is in orde, levering is snel en alles was zorgvuldig verpakt. Verder nog geen contact gehad met de klantenservice, dus dat kan ik niet beoordelen.

De website is overzichtelijk en duidelijk, en de bezorging is snel.
Binnen enkele dagen had ik alles al, en dat terwijl het kerstweekend er tussenin zat.

Wel een beetje jammer dat dit de enige website was die bezorgkosten rekende voor mijn toch vrij aanzienlijke bestelling . (ik heb mijn parts bij verschillende sites besteld), maar het was maar 4 euro, dus dat overleven we ook wel. .

Alles was netjes en zorgvuldig verpakt en verzonden, en kwam heel aan.

Betaling is vlot verlopen en je kan gebruik maken van de meest voorkomende betaaldiensten.

Er was wel korte verwarring met de prijs op tweakers en op de website zelf.
De prijs op tweakers is reeds incl verzenkosten en op megekko zelf is enkel het product waar in de betaalfase de verzenkosten worden bijgerekend om aan terug tweakers zijn prijs te komen. Dit is positief aangezien je perfect weet wat de uiteindelijke kostprijs wordt, maar toch even verwarrend.

Mijn pakket kwam aan binnen de aangegeven levertermijn.
Het zat verpakt in een grote doos voor de inhoud, de open ruimte was goed opgevuld met zakjes lucht. Wat een veilig gevoel geeft.
Ik had een relatief solide item besteld. Ik kan erin komen dat het echt een meerwaarde is dit materiaal te gebruiken als er iets meer breekbare items worden verzonden.
Ze sturen niet teveel onnodige mails over je bestelling, enkel nuttige informatie: bestelling ontvangen en bestelling verzonden incl track & trace. Kort en krachtig zoals het hoort!

De leuke opschriften op de doos zijn een pluspunt, vooral tijdens de feestdagen.

Makkelijk te bestellen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer content over de supersnelle service/levering ondanks de kerstdagen.

Bestelling was goed verpakt zodat het niet kon beschadigen en de levering was uitermate snel.

Keurig telefonisch te woord gestaan en vraag was snel en duidelijk beantwoord.

Eenvoudige betaling en goede betaalopties. Ideal ook voor Belgische adressen. Dat is niet altijd overal mogelijk

Goede leverinfo, snelle levering

Bestellen gaat makkelijk en de levering is supersnel. De klantenservice zou veel beter kunnen. Telefonisch contact is niet mogelijk.

Zeer snelle levering ondanks de kerstdrukte

de nano usb die in de muis verpakt hoort te zitten ontbrak. Waardoor het hele toetsenbord + muis onbruikbaar is. Tot nu toe nog niet opgelost. Bellen blijkt niet mogelijk. Het zou snel opgelost kunnen zijn door het in een envelopje na te sturen. Tot nu toe is het voorstel om de hele handel op eigen kosten te retourneren.

Reeds meerdere jaren bestel ik mijn computeronderdelen tot volle tevredenheid bij Megekko. In de Tweakers pricewatch komen ze vaak als een van de goedkoopsten naar voren. Het assortiment is uitgebreid en hun eigen website is duidelijk en modern. De nieuwsbrief is werkelijk hilarisch en van tijd tot tijd vind je een leuk geschenkje in de doos. Klantbeleving staat bij Megekko volgens mij hoog in het vaandel.

Snel verzonden en genoeg updates over de orderstatus en verzending. Producten zijn netjes verpakt.

Doen het voorkomen alsof producten voorradig zijn, maar in de praktijk blijkt dat niet het geval. Bellen kan niet (doen ze niet aan) en op mails volgt geen antwoord. Voorlopig wacht ik nog steeds op een teken van leven van Megekko en daarbij zou ik heel graag de paar honderd euro teruggestort willen krijgen.

Reageren niet op mails, hebben bizar genoeg geen telefoonnummer. Dat laatste waarschijnlijk om geen "boze" klanten te woord te hoeven staan. Terwijl juist dat, nou zoveel frustratie weg zou kunnen nemen. Verder geen mening want ze reageren niet.

Ze hebben alles tegen meestal een prima prijs. Maar als er wat stuk is verwijzen ze je gewoon naar de website van de fabrikant... Dat vind ik eigenlijk niet kunnen.

Niet altijd echt netjes verpakt. Het is niet zo dat onderdelen in een doos gaan schuiven, maar voor sommige onderdelen had ik 't wel fijn gevonden als ze "in" extra verpakking zaten.

Als er wat stuk is verwijzen ze je gewoon naar de website van de fabrikant... Dat vind ik eigenlijk niet kunnen. In mijn geval is er een casefan kapot... Stuur een nieuwe graag ipv nog 3 hoepels waar ik doorheen mag voor een casefan van minder dan 10eur.

Op basis van de Pricewatch kwam ik uit bij Megekko. Aangezien én de prijs goed was én de beoordelingen uitstekend zijn, hoefde ik niet lang te twijfelen voordat ik mijn bestelling plaatste.

Het product is sneller geleverd dan ik had verwacht in deze periode. Het product kwam op zondag binnen, terwijl ik het niet eerder dan de maandag had vewacht. Altijd fijn dat soort meevallers.

Maandagavond 2x een Dell UltraSharp U2520D besteld en de volgende dag al halverwege de middag geleverd. Direct geïnstalleerd en superblij mee!

Supersnelle (next-day) levering. Geen box-in-box, maar originele Dell dozen dichtgetaped met MeGekkko-tape. Scheelt weer onnodig verpakkingsmateriaal.

Heldere en eenvoudige website. Duidelijk over prijs en verzendkosten. Het bestelproces is eenvoudig en snel. Geen poespas.

Kerstavond (donderdag) besteld met een verwachte levertijd op dinsdag. Het pakketje werd echter op zondag al door DHL aangeboden aan huis.

Asus zenwifi besteld en deze voldoet aan de verwachtingen. Megekko had natuurlijk weer de scherpste prijs

Na de bestelling werd het product al de volgende dag geleverd, ondanks de drukte ivm kerst

Snelle levering van producten. Annuleren is via het systeem technisch niet mogelijk, dus moet via mail.

Ookal is annulering ruim op tijd gedaan, toch wordt er geleverd en is retour sturen op kosten koper.

Ik vind niet dat een technische tekortkoming in hun systeem tot kosten moet leiden voor de koper.

Vooral de houding en toon van megekko vind ik vreemd (in de zin van: je hebt de algemene voorwaarden geaccepteerd, succes er mee)

megekko verzend super snel.

De klachtenprocedure is nogal komisch:

Diegene die initieel reageert op vragen over annulering, behandelt ook de klacht over deze behandeling zelf.

Er was een goedkopere optie in de Pricewatch, maar ik heb goede ervaringen met deze Megekko. Ze leveren wanneer ze beloven.

Ik had nog nooit van Megekko gehoord maar via Tweakers las ik goede reviews en besloot ik mijn eerste bestelling te plaatsen. Super blij met mijn nieuwe HP Pavilion laptop *duim omhoog*

De laptop werd - midden in de corona-kerst-pakketjes-crisis de volgende dag al bezorgd. Ik ben zeer tevreden én onder de indruk van de prestaties van Megekko. En ik heb hard gelachen om de opdruk van de doos :-)

Ook dit aspect zal vast prima geregeld zijn, ik heb ze nog niet nodig gehad maar heb alle vertrouwen.

Scorekaart voor Megekko