Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

bestelling gedaan na grondig voor onderzoek 8 tal produkten in 1 keer besteld netjes verpakt en super snel verzonden en ontvangen op aangegeven moment

De betaling ging eenvoudig. Zoals het hoort bij een goede webshop. Maak altijd gebruik van ideal.

De omdoos was erg groot voor de inhoud.

Na heel vaak online onderdelen voor pc's en andere electrische apparaten te hebben besteld, is Megekko wel echt mijn favoriete webshop. Vooral door de grote voorraad en snelle en goede levering, waar ik bij andere webshops soms problemen mee had.

Prima levering en prima verpakking van de producten. De quotes op de doos zijn altijd een leuke extra.

Goede site, navigatie en bestellen verliep zeer eenvoudig, Veel keuze aan kabels en componenten. Overzichtelijk, goede zoekfunctie en prima prijs..

Diverse keuzen voor verzending en aflevering. Al mijn spullen waren in 1 dag geleverd en netjes verpakt.

Makkelijk te bestellen en te betalen. Je kan z zelfs kiezen via wie je het wil laten bezorgen PostNL, DHL.

Alles was goed aangekomen, maar de doos was nogal wat beschadigd. Ook was de opvulling in de doos gewoon wat in een hoekje gepropt terwijl het ook beter neergelegd kon worden, zodat het het beter beschermd.

Goede webshop, makkelijke interface, goede prijsstelling, bestelling goed te volgen, makkelijke betaling, ook met Klarna

Snel en op tijd

Twijfelde nog al wat over welk product nu het beste zou zijn, heb met hulp can Megekko de beste keuze gemaakt! :)

Ook hun community volg ik al jaren en raad ik zeker aan te volgen, iedere week kans op een prijs en humor, is zeker aanwezig.

Mijn motivatie mag dan misschien wel zijn door de te winnen prijs, de review zat ze sowieso aan te komen en zullen nog vele volgen ;)

Bedankt, Megekko!

Leveringsdatum was zoals vermeld 1dag, had eerder verwacht dat dit 2 dagen ging aangezien de grens tussen onze landen en corona, maar Megekko laat je niet in de steek! Uitstekende levering.

Geen ervaring omtrent dit product, maar alle voorgaande bestellingen, was de klantenservice ultra optioneel!

Goede webshop, makkelijke interface, snelle levering volgens aangegeven levertijd, goede prijsstelling, goede klanten service, bestelling goed te volgen

Snelle levering volgens afgesproken levertijd

Megekko heeft een breed aanbod, het is eenvoudig om te bestellen en betalen, producten worden snel geleverd en zijn goed verpakt.

Snel geleverd, goed verpakt.

Nette afwikkeling van de order, perfect op tijd bezorgd en goede communicatie betreffende de order. Meerdere orders afgelopen jaren besteld met volle tevredenheid.

Netjes verpakt in goede verpakking.

Weer eenvoudig te bestellen en dag later geleverd zoals gebruikelijk.
Vaak de goedkoopste en veel op voorraad.

Verzending weer degelijk verpakt en op tijd bezorgd.

De service was erg snel, de producten waren scherp geprijsd en ze waren er de volgende dag in het aangegeven tijdslot!

De producten waren er lekker snel, ook kwamen de producten in het gegeven tijdslot aan.

prima webshop, alle bestellingen die ik hier heb gedaan zijn prima verlopen en ik heb nog nooit spijt gehad van een order hier alles word ook buitengewoon goed verpakt.

prima verpakt, altijd met meer dan genoeg bubbetjes folie oid.

Gericht informatie is goed vindbaar op de website en tegelijkertijd kun je ook makkelijk vergelijken. Precies de informatie waar ik naar op zoek was gevonden bij het product dat overwoog.

Zeer degelijke verpakking, goede borging en dan ook nog supervlot geleverd. Zeer tevreden met deze zorgvuldige afhandeling!

Het bestelproces verliep soepel. Het benodigde artikel kon ik zonder probleem makkelijk en snel vinden.

Bestel al jaren met tevredenheid mijn PC hardware bij Megekko. Overzichtelijke site, actuele indicatie voorraad en altijd snelle en nette levering. Ook in deze Covid tijd volgende dag al de bestelde artikelen in huis.

Klantservice is meer dan onbeschoft, Meggekko is alleen maar ingesteld op de sales. Tevens is het echt onbegrijpelijk dat deze webshop niet telefonisch bereikbaar is soms ben je dagen op een reactie aan het wachten.

Sata3 kabels besteld, deze waren de dag erna binnen en zeer uitgebreid verpakt. Simpele intuïtieve website interface.

Flinke doos voor een aantal kabels. Kan misschien efficienter

Er was een probleem met de verpakking MAAR, heel erg goede klantenservice om de fout te herstellen.

3.5” Harddisks waren niet stootvast verpakt. Klantenservice gaf al aan dat dit niet de normale wijze van verzenden was en dat ze dit bij de betreffende afdeling zullen plaatsen.

Er werd snel gereageerd en toegegeven dat de verpakking niet de standaard weergaf van megekko. De klacht werd snel opgepakt en er werd duidelijk nagevraagd om het probleem goed te begrijpen en een oplossing te vinden voor mij en om een interne correctie naar de betreffende afdeling te sturen.

De oplossing die voor mij werd gevonden was geheel acceptabel.

Normaalgesproken zou ik het vertrouwen in een bedrijf verliezen als ik iets dat niet goed verpakt was had teruggestuurd. Maar door de snelle en erg goede reactie van de klantenservice, heb ik dat vertrouwen niet verloren.

Het was erg goed!

Ik koop al heel wat jaren bij Megekko. Bestellingen gaan altijd vlot en als er wordt beloofd dat iets snel wordt geleverd, dan klopt dat ook. ook retourprocessen verlopen vlot en zonder gehannes. Tot slot zijn de prijzen van Megekko vrijwel altijd scherp.

Scorekaart voor Megekko