Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Kortom: scherpe prijzen, snelle levering, en degelijke service. Zeker een aanrader!

Ik zocht naar twee M.2 SSD en een 2.5-inch SSD, en Megekko had beide goedkoper dan andere shops. Scheelt toch weer een 30 euro ofzo. Verder is verzending gratis vanaf 50 euro, wat bij veel concurrenties helemaal niet of alleen bij speciale acties wordt aangeboden

Wat ik fijn vond: alle info over compatibiliteit (zoals welke SSD’s passen bij m’n moederbord) stond duidelijk op de productpagina’s.

Alles werd de volgende dag al bezorgd, precies zoals belooft. Wat Megekko voor mij echt top maakt: hun verpakking. Alles zit netjes in stevige dozen, keurig ingepakt met bubbelplastic en goed vastgetaped. Je merkt gewoon dat ze zorgen dat spullen heel aankomen.

En die gratis verzending vanaf 50 euro (binnen Nederland) is gewoon chill.

Qua klantenservice: ze hebben geen telefoonnummer, maar zijn goed bereikbaar via e-mail. Ze reageren altijd beleefd en snel na mijn ervaring. Persoonlijk vind ik het juist handig dat alles schriftelijk gaat, zo heb je een duidelijk overzicht van de communicatie.

als ik iets koop doe ik het bij megekko.
het is leuk verpakt me de grappige teksten op de dozen
megkko maakt ook leuke content op tiktok ik volg hun ook het is altijd netjes en heb ook gratis stickers gekregen dus ben erg tevreden met megekko

de verzending is perfect ik had genoeg verpakking er is niks stuk en heb gratis stickers gekregen

Ik bestel bijna altijd al mijn computer onderdelen bij Megekko, omdat het meestal de goedkoopste site is met een hele goede en snelle service. Alles is ook altijd goed verpakt en wordt netjes verzonden.

Supersnelle verzending, altijd netjes verpakt, komt meestal de dag na bestelling aan.

Over het algemeen erg tevreden met mijn aankoop bij Megekko. De webshop is duidelijk en de levering was netjes op tijd. De prijzen zijn scherp en het product voldoet aan de verwachtingen. Enige minpuntje: de klantenservice is alleen per mail bereikbaar en reageerde wat traag. Uiteindelijk wel goed geholpen, maar dat kan beter. Verder top!

Onlangs bij Megekko een deal kunnen voor een RTX 5080 videokaart. . Ik bestel vaker mijn computer componenten bij Megekko en vaak goede prijs en nooit gedoe geweest.

Snelle en correcte levering. Voorraad klopt, zoals beloofd via de website.

Via de pricewatch wilde ik een product aanschaffen bij een mij vertrouwde webshop. Megekko kwam daar als eerste/beste uit.

Was prima verpakt voor een fragieler product. Zelfde dag nog verzonden.

Bestelling erg makkelijk te plaatsten, verzending was razendsnel (zondag besteld, maandag thuis), alles goed verpakt en veilig aangekomen.

Supersnelle verzending, kwam de dag na bestelling thuis aan zoals beloofd.

bij deze site kun je goede deals scoren voor je computeronderdelen, onderdelen worden snel geleverd en zijn goed verpakt.

fijne aan deze site is dat ze de specificaties van onderdelen goed laten zien.

netjes volgens aangegeven moment geleverd. snel verzonden en in een stevige doos verpakt, tot nog toe op geen enkele bestelling schade gehad aan de items in de dozen, mede door de goede verpakking van meggeko

Makkelijk om een bestelling te plaatsen en te betalen. Zijn duidelijk in de levertijd en die klopt ook met de werkelijkheid.

De levering was snel (zoals aangegeven) en het product was goed ingepakt.

In het algemeen heb ik tot nu toe niks slecht ervaren met Megekko en zijn service.
Al mijn bestellingen en retours zijn altijd uitstekend verlopen en de klanten service is altijd geweldig geweest.

De verzending van pakketjes is altijd goed geweest, ik heb tot heden nog geen klachten hier over.

Ik ben altijd netjes geholpen, nou heb ik nog geen slechte ervaringen gehad dus kan ik hier niet veel over zeggen

Bestellen was heel eenvoudig, ik kreeg meteen een bevestiging, en het pakketje werd de volgende dag al bezorgd.

Het product zat in een plat doosje, dat was door de pakketdienst wel een beetje ruw behandeld, maar doordat het een stevige verpakking was, is het toch goed afgelopen.

Al sinds tijden naar tevredenheid gebruik gemaakt van de service van Megekko.
Nu had ik een paar maanden geleden een aantal nieuwe HD's besteld. Deze werden met DHL verstuurd door Megekko, maar helaas zonder aantekening.
Dit is uiteindelijk netjes opgelost door de klantenservice. Vandaar ook een uitstekend voor de klantenservice in deze.

Dit was een zeer ongelukkige samenloop vanomstandigheden. Waar Megekko de bal heeft laten vallen, naar mijn idee, is het feit dat ze een pakket ter waarde van 900,- onaangetekend met DHL verzonden hebben.
DHL maakt er vervolgens een potje van door een keer de deadline niet te halen en vervolgens het pakket, onbeheerd, bij een verkeerd adres achter te laten.
Daar was ik niet van op de hoogte en DHL gaf ana het bij mijnadres achtergelaten te hebben.
Ervanuitgaande dat het daarmee verloren was gegaan, een restitutie aangevraagd bij Megekko. Dat duurde helaas even, maar dit is uiteindelijk wel netjes afgehandeld.
Wat schetst mijn verbazing: Twee maanden na dato staat de bewoner van het foutieve adres aan de deur met het pakket! Was na ontvangst door omstandigheden in de trapkast terecht gekomen en toen vergeten.
Aangezien ik van Megekko netjes geld terug had gekregen ook netjes de vondst aangemeld bij hen en direct een retour zending toegestuurd gekregen.

Ik wil Megekko vooral meegeven dat ze geen pakketten van boven de 100,- onaangetekend laten versturen. Dat is op zijn minst slecht te noemen.

Ondanks het debacle zoals hierboven beschreven altijd netjes en geduldig door de klantenservice te woord gestaan en snel reactie mogen ontvangen op mijn vragen via de mail.
Daarnaast een goodiepakket aangeboden gekregen vanwege het retourneren van de vermistte schijven.

Dus, de klantenservice een dikke voldoende, wat mij betreft.

Makkelijk te bestellen altijd simpel en duidelijk op de website en zeker betrouwbaar :) perfect

Op tijd bezorgd. Savonds besteld op vrijdag en zaterdag middag al bezorgd :)

Dit is misschien wel een van de best tech webshops van Nederland nadat ik me bestelling heb geplaatst binnen één uur was die al verzonden en de volgende dag in huis, ook vind ik het goed dat ze 30 dagen retour hebben omdat ik dan in die tijd nog kijken of ik het product goed vind. Overal een goeie site die doet wat het beloofd

Ik plaatste twee dure bestellingen met slechts enkele minuten ertussen. Eén werd verzonden via PostNL en kwam de volgende dag aan. De andere, via DHL, liep volledig mis — geen echte bezorgpoging, onterecht gemarkeerd als “gemist” en doorgestuurd naar een afhaalpunt met beperkte openingstijden. Ik moest het zelf ophalen, wat het hele idee van thuisbezorging ondermijnt.

De klantenservice reageerde snel, maar nam totaal geen verantwoordelijkheid. Ik werd telkens gevraagd om te wachten en kreeg geen enkele echte hulp. Pas na meerdere klachten hebben ze DHL gecontacteerd — te laat om nog iets uit te maken.

Toen ik het pakket eindelijk opende, bleek de verpakking van het moederbord niet verzegeld en zat de CPU-socketdeksel los. Ik heb het gemeld voor het geval er later problemen ontstaan.

Dit was mijn eerste én laatste bestelling bij Megekko. Levering, service en productverwerking stelden zwaar teleur. Als er iets misgaat, sta je er alleen voor.

De verzending was een ramp. Eén pakket kwam via PostNL netjes aan, het andere via DHL werd nooit bezorgd, onterecht als “gemist” gemarkeerd en direct naar een afhaalpunt gestuurd. Geen tweede poging, geen flexibiliteit. Het hele proces was frustrerend en maakt thuisbezorging totaal zinloos.

Klantenservice reageerde snel, maar nam totaal geen verantwoordelijkheid. Ze boden geen oplossing, bleven herhalen dat ik moest wachten en schakelden DHL pas in na meerdere klachten. Ik voelde me totaal niet serieus genomen. Als er iets misgaat, sta je er helemaal alleen voor.

Laatste tijd weer vaker bij Megekko besteld. Vooral toen mijn laptop de geest gaf kwam ik al snel bij Megekko terecht, omdat zij betalen in 3 delen aanbieden. Vlak daarna ook nog een Ram upgrade besteld. Alles werd super snel en goed verpakt geleverd!

Hiervoor had ik ook nog een xbox controller besteld, alleen ging hier wat mis bij de gele bezorgdienst. Zij hebben toen een onderzoek gestart. Ik heb Megekko hiervan op de hoogte gebracht omdat de bezorgdienst zou terugkoppelen aan hun en niet mij. Dit contact verliep soepel met snelle respons! Uiteindelijk bleek de bezorger bij het verkeerde adres bezorgd te hebben terwijl hij mijn adres had afgevinkt.

Vroeger bestelde ik eigenlijk altijd bij een specifieke andere webshop, en hun service is ook nog steeds fantastisch, maar helaas zijn zij me te duur geworden. Blij dat de markt nog steeds gevuld is met goede alternatieven, en Megekko is er zeker eentje waar ik nog wel eens vaker zal kijken!

Nieuwe laptop zat goed stevig verpakt, net als de xbox controller. Ram en andere kleine dingen worden door de brievenbus bezorgd, wat super handig is.

Zoals in de hoofdtekst geschreven heb ik bij de Xbox controller wat problemen gehad met de bezorging, maar hier kon Megekko niks aan doen. Ik kan wel zelf een onderzoek laten starten bij de bezorgdienst, maar de terugkoppeling gaat via de verzender. Nadat ik Megekko op de hoogte hiervan heb gebracht kreeg ik snel antwoord, en toen zij terugkoppeling kregen van de bezorging, werd dit meteen naar mij teruggekoppeld.

Self build pc aangeschaft.
Goede site en service.
Op laatste moment onderdeel van bestelling
vervangen, dit werd nog laat op de avond alsnog
verstuurd.

Ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren.

Vervangend onderdeel werd nog snel toegevoegd.
Omdat ik het toch snel nodig had nog even contact
gezocht om een onderdeel te vervangen , dit werd
alsnog laat meegezonden. Helemaal top.

Prima website met actuele prijzen

Ik heb een tijdje terug een Asus 4080 bij ze gekocht en moest nog een moederbord hebben, leek me handig om hiervoor ook een asus te bestellen. Dus ben ik voor de TUF b650m gegaan,is een netjes board met niet al te veel gekke kleuren etc. Precies wat ik zocht haha.

Website werkte prima, handig dat je snel bij je verlanglijstje kan en product kam vergelijken.

Was zo besteld en ook snel binnen! netjes afgegeven bij de voordeur. en een keer dsravoor netjes op de aangegeven plek neer gezet.

na het sturen van vragen (via de mail) was er al snel antwoord opgegeven

Onderdelen besteld en de volgende dag in huis.
Het is tegenwoordig vrij zeldzaam dat leveranciers zich aan volgende dag leveringen houden, maar na contact met de klantendienst verzekerde ze me dat het de volgende dag geleverd zou worden.
Jawel, pakketje netjes bij de deur op de afgesproken dag!

Levering netjes op tijd. Al had de leverancier wel geen zin om een handtekening te ontvangen...

Snel antwoord op de vraag of mijn pakketje de volgende dag geleverd zou worden.

Zelf een videokaart gekocht en ik wil andere waarschuwen. Gaat er iets mis met je product of is het defect dan ben je je geld kwijt. Ik betaalde bijna 900 euro voor een nieuwe videokaart waarvan 3 van de 4 poorten om een scherm aan te sluiten niet blijkt te werken. Ik heb alles gepoogd. Drivers updaten, kabels vervangen/veranderen en schermen wisselen. Niks werkte. Ik zag online staan dat het vaker voorkwam bij het type kaarten. Stuur wegens defect de kaart terug maar ik krijg leuk te horen dat ik de kaart heb beschadigd en geen geld retour gestuurd word. Ik kan wel een niet werkende kaart terug krijgen. Ik vind dit extreem wanbeleid. Ik hoop ook echt op een oplossing anders ga ik rechtelijke stappen zetten. Ik heb recht op garantie en een degelijk product bij aankoop. Dit hebben ze niet geleverd. Voor mij en mijn omgeving niet nog een keer op deze manier.

Verzending was relatief snel.
Heeft een dag of 3 gekost maar dat lag niet aan de site maar aan de bezorgservice die niet wou leveren.

Na meerdere malen mailen geen antwoord. Niet telefonisch bereikbaar. Als je een andere afdeling mailt krijg je wel netjes antwoord maar die willen er uiteraard niet tussen zitten. Maar er is op geen enkel manier contact te maken met megekko zodra er iets niet goed gaat of retour gestuurd word.

Scorekaart voor Megekko