Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima bedrijf snelle levering, wij bestellen regelmatig componenten, soms goedkoper dan onze eigen leveranciers !
verzenden tot in de avond laat, volgende dag in huis !
altijd goed ingepakt en snelle levering
wij hebben ook RMA gehad van klanten gehad, ook de garantie word goed afgehandeld
Betrouwbare partij voor componenten en snelle levering
wij zijn een vaste klant
AlgemeenFijne webwinkel
Mooie prijzen
Snelle levering (helaas niet tevreden op het afleveren van het product. kan de winkel niet veel aan doen)
Leuke acties. gratis sticker vel gekregen ;-)
snelle levering helaas niet tevreden op het afleveren van het product.
Product zou worden afgeleverd tussen 10 en 13:00 uur (volgens mij)
alleen later kreeg ik melding dat het tot 21:00 uur kon duren (geen probleem ben toch de hele dag thuis)
Daarna een melding we hebben niet bij u thuis kunnen leveren ligt bij een pakket punt. (terwijl ik de hele dag thuis was)
AlgemeenOm een goed apparaat te kopen en te gebruiken moet je meestal wel wat geld uitgeven maar meggeko is meschien wel prijzig maar dan kan je wel met de dingen die je hebt besteld een jaar of 6tot8 minimaal mee gaan dus je moet wel veel geduld uitgeven maar dan heb je ook wel wat
VerzendingIk zou op 2 verschillende dagen alles binnen krijgen de 1ste dag was het helemaal goed geen enkel probleem maar de 2de dag was de bezorger niet echt geduldig wand ik was gewoon thuis maar toch leverden hij het bij de buren af dus als ik jullie was zou ik als je je pakket niet binnen hebt maar wel word gezegd dat hij is geleverd dan zou ik naar je buren gaan als die het hebben wand het zou zonde zijn als je iets hebt gekocht maar niet hebt gekregen
KlantenserviceIk kan me geen slechte dingen bedenken over de klantenservice het waren aardige mensen dus ik heb niks te klagen
AlgemeenOp megekko kan je veel producten vinden, meestal tegen een lagere prijs. Ik kom zeker terug om meer te bestellen voor mijn thuisnetwerk! Daarnaast is de levertijd ook snel!
VerzendingDe producten kwamen netjes verpakt aan, geen missende items of enige kwalen.
AlgemeenAl mijn pc parts besteld alles kwam in goede staat binnen helemaal geen problemen gehad + snelle verzending
De bestellingen werd de zelfde dag verzonden super fijn! Geen moeite meegehad
AlgemeenIk vond het soms wat lastig om de juiste producten te vinden, wel zijn ze goedkoper dan veel andere sites, zelfs amazon. Ook is er echt veel keuze/voorraad. Betaling was beveiligd en was snel verwerkt, kreeg ook snel de bevestiging, vind dat erg fijn.
VerzendingOntzettend snel bezorgd, ook goed verpakt. Geen beschadigingen/goed beschermd. Klasse.
AlgemeenMegekko is een betrouwbare webshop die zich onderscheidt door zijn correcte prijsstelling, snelle levering en een breed aanbod aan producten. Voor wie op zoek is naar elektronica en computeronderdelen, biedt Megekko een solide winkelervaring. De prijzen zijn concurrerend, de levering verloopt efficiënt en het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je waarschijnlijk vindt wat je zoekt.
VerzendingJe kunt bij je bestelling kiezen wanneer de bestelling wordt geleverd. In dit geval kwam de levering toe zoals gevraagd.
AlgemeenMegekko biedt een tal aan opties voor betaling. Hierdoor krijg je als koper de vrijheid om te kiezen en zorgt Megekko ervoor dat er voor iedereen wel een methode is.
VerzendingDe levering was optijd en er was ook een correcte behandeling bij het afleveren. De leveraar checkte namelijk eerst of er iemand thuis was alvorens het pakket al af te zetten. De indicatieve datums op de website komen ook altijd overeen met de effectieve levertijd.
AlgemeenGoede webshop en betrouwbaar, hier over de jaren heen diverse onderdelen besteld voor het bouwen van mijn PCs.
Verzendingmijn bestellingen kwamen binnen een dag, stevig verpakt en zonder schade
KlantenserviceVlot en behulpzaam, annuleringen snel en duidelijk geregeld zonder problemen.
AlgemeenHad een monitor besteld bij Megekko. Deze bleek na levering een barst in de bovenhoek te hebben. Contact opgenomen met 'Claudia' en duidelijke instructies gekregen hoe ik er foto's van moest maken en deze aan hun in een email toe moest sturen. Vervolgens kwamen zij ook tot de conclusie dat er schade was en dat deze dus RMA gestuurd moest worden. Binnen een week had ik een nieuw exemplaar en is dus het probleem opgelost
De eerste keer was er schade. De tweede keer is het wel goed verstuurd.
KlantenserviceVriendelijk behandeld en correct te woord gestaan. De foto's die ik moest maken vond ik eerst wel even vervelend, maar gaven mij achteraf ook wat rust, want het kapotte product moet je terugsturen. Die foto's zijn dus niet alleen in het belang van hun, maar ook van jezelf.
(Toch geen uitstekend want ik vond de website wel wat onduidelijk op dit gebied. Vervolgens dus zelf nog maar even via email contact gezocht voor bevestiging)
AlgemeenBestel al jaren bij ze en tot nu toe geen probleem gehad. Kan snel vinden wat ik zoek, bestellen en betalen gaat ook makkelijk.
VerzendingWordt snel en netjes verzonden. Had mijn pakje volgende dag ontvangen.
AlgemeenDoen wat ze beloven. Makkelijk bestellen en idd voor 22.30 besteld de volgende dag al in huis.
VerzendingNetjes en degelijk verpakt. Waardoor ik het makkelijk kon retourneren. Door dat ik het verkeerde type had besteld.
KlantenserviceSuper prima. Het retourneren was makkelijk en duidelijk. Ook de keuze vrijheid met welke dienst je kan retourneren.
AlgemeenDe site is duidelijk, voldoet aan alle wensen en is relatief goedkoop.
Dit betreft mijn 2e dikke bestelling van dit jaar, wederom naar wens.
Alles zat goed dicht op elkaar verpakt met enkele luchtzakken ertussen.
De belofte van 'voor 22.30 besteld, volgende dag in huis' werd keurig nagekomen. Ik bestelde enkele minuten voor tijd, moest als lever dag een dag later kiezen maar kreeg desondanks gewoon de volgende dag alles binnen.
Contact gehad met de klantenservice met een vraag/verzoek. Hier werd snel en duidelijk op geantwoord.
AlgemeenAltijd onmiddelijk geregeld met iDeal. Nooit problemen mee gehad. Waarom moet ik 15 woorden gebruiken voor iets dat korter kan?
VerzendingAltijd snel verzonden. Wederom zijn er extra woorden gewenst, waarom?
KlantenserviceAltijd vriendelijke service, soms ietwat traag met reageren. Laatst 3 in de webshop bestelde producten geretourneerd in de fysieke winkel; wilde ze ruilen voor een duurdere variant. Kon in de fysieke winkel niet ruilen, wel retourneren en de andere producten kopen. Na een aantal dagen 2 van de 3 producten terugbetaald gekregen. Na wat koet heen en weer gemail excuus ontvangen, een aantal dagen later de betaling
Niet altijd optimaal, wel het volste vertrouwen in megekko (Al jaren vaste klant)
AlgemeenHet was gemakkelijk om de zoekresultaten te filteren en de specifieke case fans te vinden.
VerzendingDe pakket kwam mooi op de aangegeven tijd binnen en werd ook snel bewerkt
KlantenserviceBij een oudere bestelling had ik per ongeluk de foute versie case fans besteld en een mic die steeds niet beschikbaar was. Ik stuurde er een mail over en kreeg binnen een paar uur een mail terug en werd ik geholpen mijn bestelling aan te passen en de mic te annuleren.
AlgemeenOverzichtelijke site, duidelijke communicatie en snel geleverd. Over het gehele proces ben ik zeer tevreden.
VerzendingMgekko heeft het snel verzonden en goed verpakt. Hier ook zeer tevreden over.
AlgemeenTot de betaling gaat altijd alles gesmeerd. Is ook in belang van de verkoper 😎
VerzendingKwam na het weekend netjes aan! Zoals verwacht en beloofd
KlantenserviceHmmm tja kan aan mij liggen maar had even niet door dat de kast helemaal klaar voor de toekomst is en nauwelijks plek heeft voor wat ik dacht dat er in een PC zat… brander… geen plek, 3 HDs in RAID.. moederbord van 2 jaar terug deed nog prima zijn werk.. maar laat ik die HardDisks…?
AlgemeenIk heb 3 artikelen besteld bij Megekko. Later heb ik gevraagd om de artikelen op te splitsen in twee bestellingen. Ik ontving alles in orde, maar iets later dan ik had verwacht.
VerzendingAlles werd netjes en met zorg afgeleverd . . .
KlantenserviceMijn verzoek om de bestelling op te splitsen in twee delen werd graag geaccepteerd en zeer snel bijgewerkt.
AlgemeenBestel hier vaker en tot nu toe probleemloos. En als Pricewatch een beetje deze kant op wijst bestel ik hier. Vertrouwen is mij meer waard dan de allerlaagste prijs.
VerzendingDeze bestelling, een monitor, is zonder omdoos verzonden. Versloten met de sticker van de fabrikant, plus een stuk kenmerkende Megekko tape. Verzonden met PostNL en zonder problemen aangekomen.
AlgemeenEen Lian LI A3 en een Intel Core 7 265K besteld. Beide items de volgende dag geleverd en ook goed verpakt.
En een leuke actie van Intel bij de CPU met 2 gratis games, te weten Civilization VII en Dying Daylight: The Beast. Niet elke webshop doet daar aan mee, Megekko deed dat wel.
Goed verpakt met de herkenbare Megekko tape.
Duidelijke tracking en updates via de mail.