Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHet zoek- en bestelproces op de website is erg prettig. Ze hebben een groot aanbod aan artikelen en je kan gemakkelijk filteren op de gewenste punten die je belangrijk vindt.
VerzendingSnel geleverd zonder problemen. De bestelling kwam aan in een doos gevuld met plastic zakken met lucht ter bescherming van het product.
AlgemeenProart moederbord aangeschaft. twijfelde eerst of ik het hier moest bestellen. Ik ben prettig verast met hun snelle levering en optie tot keuze van bezorgdienst. Zeker een aanrader en zal hier voortaan mijn aankopen doen.
VerzendingBlij met de optie tot bezorgdiensten. zouden meerdere webshops moeten doen.
AlgemeenMoederbord gekocht en volgende dag aangekomen met de paketdienst die je in je profiel kan aangeven (PostNL of DHL) wat een grote pluspunt is omdat ik slechte ervaringen heb met PostNL.
VerzendingVerzending ging snel en kwam optijd aan, niets op aan te merken
AlgemeenZeer overzichtelijke website, producten zijn snel te vinden.
Goede concurrerende prijzen ! Altijd een snelle levering, de ene dag besteld en de andere dag geleverd. Regelmatig goede aanbiedingen via advertenties met vaak een beetje humoristisch karakter. Kortom : ben nog steeds erg tevreden over Megekko !
Levering geheel volgens afgesproken tijdstip in originele ( onbeschadigde ) verpakking met complete inhoud
AlgemeenSteeds één van de sites met de beste prijzen, snelle levering en goede service. Na onmiddels bijna 30 jaar gamen heb ik recent mijn eerste volledige pc build gedaan met stukken die ik via megekko aankocht waar 2 artikelen in promotie dan nog van waren en nu momenteel aan het uittesten, mijn weekend kan alvast niet meer stuk.
VerzendingSnelle levering (na een dag steeds bij elke bestelling) en nog nooit probleem gehad.
KlantenserviceDe paar keer toen ik met een vraag zat werd ik snel geholpen.
AlgemeenIk vondt op een aantal onderdelen van mijn computer een zeer goede prijs levereing is zeer snel.
AlgemeenProducten zijn makkelijk te vinden, het is een webshop, wat moet je er van zeggen...
VerzendingAls je adverteerd met: "'vandaag besteld, morgen in huis", dan is het uitermate teleurstellend dat je de producten een week later pas opgestuurd krijgt (de producten waren op voorraad volgens de website). Als ik dit geweten had, dan had ik ergens anders besteld. Ik heb er geen problemen mee dat iets later bezorgd word, maar vermeld het dan vantevoren.
AlgemeenGewoon wat je mag verwachten betaling via iDeal.
Retour producten werden vrij snel terug betaald.
Snelle levering voor veel producten.
S avonds bestellen, volgende dag al in huis.
Algemeenalles kwam snell en was goed ingepak alles is heel aangekomen en was goedkoop nergens porblemen mee gehad
Algemeenhad 2 monitoren besteld bij bol kwamen bij binnen met pixel schaden dus ik dacht laat ik het maar bij meggeko doen want daar heb ik nog nooit problemen mee gehad en ik had weer gelijk alles top in orden binnen gekomen super fijn
Algemeenheb hier de rog strix 1000w platinum samen met me 5070 TI besteld, ben zeer tevreden over deze 2 producten en kan het anderen zeker aanraden!
Dit gaat me veel plezier opleveren met gamen!
verzending was snel en optijd alles was netjes heel aangekomen dus niks te klagen
Algemeeneindelijk me 5070 TI besteld, levering was snel en goed niks te klagen! zou hier zeker vaker me spullen bestellen
Verzendingbestelling was precies zoals aangegeven dus ook hier niks over te klagen
Klantenservicealles was duidelijk op de website en meer kan ik er niet over zeggen want ben niet in contact geweest met de klantenservice
AlgemeenNieuwe klant, gevonden via tweakers bij het zoeken naar een GPU
(en vele positieve reviews)
Overzichtelijke site, goede filters. Nog extra producten bij gekocht ;-)
Makkelijk te bestellen en af te rekenen.
Prima verpakt, de producten zitten nog eens verpakt in een minder opzichtige doos. Luchtkussentjes om de lege ruimte te vullen.
gebracht door DHL, geen opmerkingen
AlgemeenLage prijs en beschikbaarheid op een moeie behuizing. Ik heb een email gestuurd en kreeg de volgende dag al antwoord!
AlgemeenVrij simpel: goede prijzen, snelle levering. After-sales hier nog nooit nodig gehad, dus ook niet te beoordelen.
VerzendingPrima (want veilig) verpakt en snel verzonden..
Enig minpuntje zou DHL kunnen zijn, die het pakketje gewoon in de brievenbus aan de straat stopt en niet aanbelt.
AlgemeenAl heel lang klant, altijd heel snel en goed geholpen. Fijne webshop, goeie prijzen, enorme keuze!
VerzendingVerzending is altijd vlot verlopen, nog nooit problemen mee gehad.
AlgemeenIk zie een hoop mensen een review schrijven omdat ze kans maken op een prijs.
Deze review is uit eigenbeweging. Altijd leuk om een prijs te kunnen winnen, dat snap ik ook :-)
Maar ik maak al heel lang gebruik van Megekko voor mijn IT benodigd heden, ik denk al vanaf de eerste dag dat ze zijn gestart (Ik kan me nog herinneren dat ik mijn eerste bestelling deed en dat vond ik wel spannend omdat er nog geen reviews beschikbaar waren).
Maar ze hebben mij nog nooit teleurgesteld in al die jaren en vandaar dat ik het ook eens tijd vond voor een review over deze webwinkel.
Het systeem werkt goed, ze zijn niet (altijd) de goedkoopste maar betrouwbaarheid is mij ook wat waard.
De levering was de volgende dag al na bestelling. Dat process is dus erg goed geregeld. Het is natuurlijk altijd nog de vraag op PostNL het ook daadwerkelijk lukt op te leveren maar dat was in mijn geval dus wel zo.
KlantenserviceIk heb in het verleden wel eens een artikel gehad dat defect raakte binnen de garantie periode. Dat process was zeer eenvoudig en werkte goed. Het product is toen netjes vervangen door een nieuw exemplaar. Ze hebben daar een goed retour process voor ingeregeld. Je krijgt dan ook een retour label.
Alles verloopt heel soepel.
AlgemeenRecentelijk heb ik bij Megekko een SSD en een monitor besteld, en ik ben zeer tevreden over het gehele bestelproces. De website is overzichtelijk en de prijzen zijn scherp, wat meteen de doorslag gaf om hier te bestellen.
De bestelling werd netjes de volgende dag geleverd, goed verpakt en in perfecte staat. De SSD werkt snel en zonder problemen, en de monitor (die ik voor zowel werk als gaming gebruik) heeft een prachtig beeld met levendige kleuren en een fijne verversingssnelheid.
Wat ik vooral waardeer aan Megekko is de combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en een uitgebreid aanbod. Alles verliep vlekkeloos – van bestelling tot levering.
De verzendstatus was goed te volgen via de track & trace, en ik werd netjes op de hoogte gehouden per mail. Dat geeft vertrouwen. Megekko laat zien dat ze hun logistiek goed op orde hebben.
AlgemeenJa ik maak kans op een prijs maar ik ben zeer tevreden met megekko, mijn moederbord had een kleine deuk op levering en zonder moeite heb ik een nieuwe gekregen, customer support gave me binnen 24 uur een andwoord en het pakket kwam binnen 2 dagen binnen. Ik zal zeker hier weer computer onderdelen bestellen 10/10 would recomend. alles was ook goed verpakt zodat er geen deuken in zatten (behalve mijn mobo dan maarja) ook vond ik de case bagde die ik erbij kreeg erg leuk.
als je voor het eerst een pc gaat bouwen kan ik megekko zeker aanraden
de levering was erg snel en alles was goed verpakt, mijn mobo was dan wel beschadigd maar het terugsturen en vervanging was snel en goed geregeld.
Klantenservicezoals hierboven verteld was de klantenservice en snel en erg behulpzaam geen klachten, om 9 uur een mail vertsuurd en dezelfde dag nog andwoord gekregen erg prettig.
AlgemeenZo veel opties om ervan te kiezen (RAM, SSD, GPUs en accessories)
Super snel en prima service!
Verzending is binnen de verwachte tijd en soms sneler!
Bescherming van het paktje is ook goed.
Megekko klantenservice is heel goed : Ze reageren snel op emails en ze zijn behulpzaam en vriendelijk.