Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeenzeerl lage prijzen voor van alle soorten computeronderdelen zeer snelle verzending en de beste service top!
Verzendingde verzending gaat erg snel voor 22u00 besteld volgende dag al in huis kan niet beter!
Klantenservicezeer vlotte service zeer snel beantwoorden van mails en klachten en gemakkelijk te retourneren van defecte producten met door megekko aangemaakte retourlabel
AlgemeenGoede voorraad met prima prijzen vergeleken met andere aanbieders. Voor half 11 ‘s nachts besteld is morgen in huis, dat is erg prettig. Alles perfect aangekomen de volgende dag, niks te klagen!
VerzendingLevering was er heel snel. Nog niet eens 24 uur later lag t bij mij thuis, dus geweldig gedaan!
KlantenserviceDuidelijke communicatie, heb geen extra contact hoeven hebben over mijn bestelling, dus dat is altijd positief. Niks op aan te merken.
AlgemeenSnel verzending en goede service!
RMA is ook snel. Prijs is een beetje hoog maar volgens mij is het redelijk voor zijn service
Levering is snel! Voor 22:00 bestellen en morgen kan je wel je product hebben.
KlantenserviceAlles gaan zo snel. Normaal duurt het een of twee dag voordat je je geld terug hebt.
AlgemeenGoede webwinkel. Ik kon mijn product gelijk vinden en het bestelproces is simpel. De producten kwamen op het genoemde moment binnen en waren goed verpakt.
VerzendingLevering was op tijd en de spullen waren goed verpakt.
AlgemeenGewoon een goede shop waar ik al jaren bestel en nu ook de eerste keer met post-sale support een super ervaring had.
Verzendinggoed verpakt en zeer snel enige verbeterpunt is dat twee bestellingen samengevoiegd hadden kunnen zijn
KlantenserviceNieuwe pc in onderdelen besteld maar had mezelf blind zitten staren op GPU type's. Een paar minuten na de bestelling merkte een collega op dat ik voor dezelfde prijs een betere kon krijgen. Direct Megekko gemailed om kwart voor acht in de avond om te vragen of ze de gpu er nog uit konden halen. Binnen 10 minuten had ik antwoord van de support afdeling en hij was uit de bestelling gehaald. Super service zelfs in de avond dus!
AlgemeenZondag m'n bestelling geplaatst en Maandag werd mijn bestelling al direct geleverd. (Mede door de zondag avond service die ze bij Megekko hebben)
Als één van de weinige die dit zo snel waar kan maken, en ook de juiste prijs biedt in vergelijking met andere webshops... wat mij ook heeft doen beslissen om hier mijn bestelling te plaatsen gezien ik de nieuwe RTX5090 videokaart z.s.m. wilde ontvangen natuurlijk.
Pakket is onbeschadigd aangekomen en door de chauffeur met voorzichtigheid behandeld.
KlantenserviceUitgebreide informatie is beschikbaar op de webshop waardoor ik geen overige vragen hoefde te stellen.
Algemeengaat om meerde bestellingen.
niks op aantemerken.
wens af te zien van evt. prijs. vond dat ze het verdiend hebben.
degelijke verpakking met voldoende bescherming.
goede en nette info over de bezorging.
AlgemeenHeb een RTX 5000 videokaart van ASUS aangeschaft en zoals beloofd is het keurig binnen een dag geleverd. Alles is goed aangekomen en het product werkt naar behoren. De software is zoals te verwachten ook niks op aan te merken en de bouwkwaliteit kan niet veel beter. De 12VHPWR aansluiting geeft veilige marges aan op alle connecties en de ROPS lijken in orde. Ik mag hopen dat het allemaal lang zo mag blijven werken.
Update: Ik heb nog steeds beide vouchers niet succesvol kunnen claimen. Ik heb hiervoor contact opgenomen met de betreffende bedrijven en ook Megekko zelf. Ze geven aan er mee bezig te zijn omdat meer mensen tegen hetzelfde probleem aanlopen maar ik heb tot nog toe niks gehoord hoe het nu verder moet. Ik moet hierdoor toch tijdelijk mijn reviewscore aanpassen tot de situatie is opgelost.
Update: De reviewscores zijn weer terug verhoogd sinds alles inmiddels is opgelost en het probleem leek niet aan de kant van Megekko te liggen.
Verzending rond 22:00 op een Dinsdag besteld, de volgende Woensdag geleverd zoals beloofd (de webshop hanteerd voor 22:30 besteld de volgende werkdag in huis).
KlantenserviceWijziging 1: De klantenservice heb ik moeten contacteren omdat beide vouchers niet werken. De reactietijd was redelijk snel, alleen vind ik de gegeven informatie een beetje beperkt. Ik snap dat Megekko er op dit moment mee bezig is, maar ik ben niet verteld hoe ik nu uiteindelijk te weten kom hoe deze situatie opgelost gaat worden of hoe ik daarvan op de hoogte gesteld zal worden. Moet ik bijvoorbeeld over een tijdje een nieuwe mail sturen? Moet ik de website in de gaten houden? ASUS en Bethesda lijken niet echt te reageren. Ik moet hiervoor toch tijdelijk wat puntjes aftrekken tot dit is opgelost.
Wijziging 2: De klantenservice heeft nu zelf contact weer met mij opgenomen op hoe dit verder op te lossen dus dat is erg netjes. Ze hebben aangegeven dat de ASUS actie nu wel zal moeten lukken en dat ze nog bezig zijn met de andere vouchers. Dus dat is erg positief in ieder geval en de klantenservice score kan weer terug omhoog.
Wijziging 3: Inmiddels werken beide vouchers. Megekko heeft mij hierbij geholpen alleen stond er wel op dat Nvidia zelf het probleem moest oplossen omdat hun een bug in het systeem hadden. Blijkbaar had dit met de LAN settings te maken. De ASUS voucher weet ik niet wat er de eerste keren fout mee ging maar toen Megekko had aangegeven dat het nu zou moeten werken was het indien proces op de ASUS site ook veranderd dus dat was waarschijnlijk ook een probleem aan hun kant. Fijn dat het nu dan toch uiteindelijk opgelost is.
AlgemeenRetouren is toch niet zoals beloofd!
De 30 dagen niet goed geld terug geldt alleen als je het product ongeopend terugsturen. Ik had 2x een Unifi Express besteld als mesh unit, maar deze verloren steeds verbinding. Andere units deden dit wel naar behoren. Getest in een omgeving zonder verstoring en op 3m van de units. Dus; opgestuurd met mankement. Geld terugstorten ging niet. Fabrikant kon "uiteraard" het probleem niet vinden, dus kreeg ik ze terug.
Opnieuw gereclameerd om de dan opnieuw retour te sturen.
Bij retour aanvraag werd gemeld, duidelijke gebruikssporen en opgehangen. (Ophangen kan helemaal niet met deze units). Ook waren er geen gebruikssporen. Ze boden aan met een gereduceerd tarief terug te storten EN BEDANKT.
Verzending was prima. Pakketje op tijd ontvangen en degelijk verpakt.
KlantenserviceRetouren is een drama. Service is niet volgens de wettelijke kaders.
AlgemeenIk heb hier gisteren een 5090 van ASUS gekocht. Ik had voorheen altijd andere merken, maar sinds ik een ASUS-moederbord heb gekocht, was ik om. ASUS is meestal een stuk duurder dan andere merken, maar het is ook van veel betere kwaliteit en gewoon luxe. Dit maakt het voor mij het extra geld waard, omdat ik weet dat ik een kwalitatief goed product koop.
Deze bestelling was ontzettend snel in huis, zoals gewoonlijk. Ik heb tot nu toe nooit echt een slechte ervaring gehad met Megekko. Als een product niet goed is, kun je het makkelijk retour sturen en krijg je je geld terug zonder gedoe.
Zoals eerder vermeld is de verzending top. Ik had het pakket binnen 24 uur ontvangen en het was goed en stevig verpakt, zoals je van een betrouwbare webshop mag verwachten.
KlantenserviceIk heb voor deze bestelling niet echt te maken gehad met de klantenservice, maar de vorige keer toen ik iets retour wilde sturen, was dit top. Heel makkelijk te doen, geen gedoe en snel mijn geld terug.
AlgemeenIk bestel al een tijdje bij Megekko en elke keer ben ik opnieuw onder de indruk. De website is overzichtelijk en laden gaat snel, wat het winkelen een stuk prettiger maakt. Wat ik vooral waardeer, is de uitgebreide productinformatie en de eerlijke klantreviews die me écht helpen bij het maken van de juiste keuze.
Mijn laatste bestelling – een nieuwe grafische kaart – werd de volgende dag al geleverd, keurig verpakt en in perfecte staat. Ook de track & trace werkte vlekkeloos. Ik had vooraf nog een technische vraag en de klantenservice reageerde snel én deskundig. Geen standaard antwoord, maar echt hulp op maat.
Wat Megekko voor mij onderscheidt van andere webshops is hun combinatie van scherpe prijzen, snelle verzending én een beetje dat ‘nerdy’ karakter. Je merkt dat ze passie hebben voor hardware en tech. Dat voelt vertrouwd.
Kortom: Megekko is voor mij dé plek voor alles wat met computers en elektronica te maken heeft. Een webshop waar ik met plezier terugkom. Aanrader!
Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring met Megekko, vooral vanwege de bliksemsnelle verzending. Wat mij meteen opviel, is dat als je op tijd bestelt, je pakket dezelfde dag nog wordt verstuurd. Dat is geen loze belofte – ik had mijn bestelling echt de volgende dag al in huis. En dat terwijl het om een vrij specifiek pc-onderdeel ging, geen standaardartikel.
De producten zijn zorgvuldig verpakt: stevig karton, beschermende vulling en geen overbodige rommel. Alles komt netjes en veilig aan. Ook krijg je duidelijke updates via mail en een nauwkeurige track & trace link, zodat je precies weet wanneer je je pakket kunt verwachten.
In een tijd waarin veel webshops ‘voorraad’ beloven maar toch vertragingen hebben, maakt Megekko het gewoon waar. Voor mij is dat het bewijs dat ze hun logistiek perfect op orde hebben.
Samengevat: snelle levering, goede communicatie en alles correct geleverd. Megekko levert niet alleen topproducten, maar ook topservice!
Mijn ervaring met Megekko gaat verder dan alleen scherpe prijzen en snelle levering – wat mij vooral is bijgebleven, is de uitstekende klantenservice. Ik had een technische vraag over compatibiliteit tussen een moederbord en processor. Binnen no-time kreeg ik een helder en persoonlijk antwoord, geen standaardtekst of doorverwijzing. Je merkt gewoon dat er mensen met verstand van zaken achter zitten.
Toen ik na levering nog twijfelde over een onderdeel, werd ik opnieuw snel geholpen. Geen gedoe, geen wachttijden van dagen, gewoon vriendelijk, duidelijk en oplossingsgericht. Je voelt je serieus genomen als klant, en dat is tegenwoordig helaas zeldzaam.
Ook fijn: ze communiceren eerlijk over levertijden en voorraad. Wat op de site staat, klopt gewoon. En als er een keer iets misgaat, zoeken ze meteen naar een oplossing in plaats van je van het kastje naar de muur te sturen.
Kortom: Megekko levert niet alleen hardware, maar ook ouderwets goede service. Een webshop waar je met een gerust hart terugkomt!
AlgemeenIk koop al sinds 2015 regelmatig computeronderdelen bij Megekko en dit verloopt tot heden altijd vlekkeloos. Sterker nog, als ik in de Pricewatch een product koop dan heeft Megekko zeker mijn voorkeur ten opzichte van concurrenten. Gelukkig zijn ze doorgaans de goedkoopste, dus dat scheelt
Naar mijn ervaring arriveren de bestellingen bij Megekko altijd netjes op tijd én zijn ze altijd netjes ingepakt. Helemaal top!
KlantenserviceBij Megekko heb ik ook al wel eens een product geretourneerd. Communicatie was supersnel, netjes en duidelijk, en ook de afwerking liep als een sneltrein.
AlgemeenAlles was prima, vond samenstellen van een de onderdelen wat moeilijk. Had leuk geweest als BV onderdelen in mandje zet dat je een waarschuwing krijgt als deze niet voor elkaar bestemd zijn.
AlgemeenWas op zoek naar een GeForce RTX 5060 Ti TWIN X2 16GB Videokaart, deze was bij Megekko ruim op voorraad, de inno3d was goed geprijsd en snel geleverd. Zal zeker vaker hier bestellen.
VerzendingZeer op tijd geleverd, prima verpakt en goed Trac en trace code dus was ook goed te volgen.
AlgemeenZoals altijd een TE GEKKO ervaring!
Steeds veel in stock, veel keuze, prijzen zijn niet altijd de goedkoopste, doch competitief… en op dit niveau van service kan dat ook niet altijd hè.
En als er iets misloopt is de klantendienst er altijd even vriendelijk om snel een oplossing te zoeken.
GOAT-webshop !!! Aanrader +++
Altijd snelle leveringen, weinig vertragingen, tenzij het aan de koeriersdienst zelf ligt, vanzelfsprekend.
Levering meestal ook op zaterdag!
Stop met zoeken en kom Megekko begroeten!
Steeds gedienstig en vooral snel in communicatie. Geen dagen wachten op een antwoord, maar meestal de dag zelf met alle nodig informatie die men kan wensen.
Zoals altijd een TE GEKKO ervaring!
Algemeen+Ik heb het product gemakkelijk gevonden (asus prime RTX5070 ti)
+goedkoper dan concurrentie
-nog altijd boven msrp
Besteld om 11 uur savonds, 13 uur later in huis, perfect dus
AlgemeenGaming toetsenbord gekocht, ik kreeg een Franse versie toegestuurd. Terug gestuurd via DHL op hun kosten uiteraard. Ik kreeg me geld retour met de opmerking 'je kunt dan hetzelfde toetsenbord opnieuw aanschaffen'. Ik kijk op de website om hem opnieuw te bestellen, en er stond gewoon op voorraad maar dan even €58 duurder! Wat een afzetterij, terwijl ze gewoon de qwerty variant op voorraad hadden zoals op de website stond beschreven! Omruilen? mooi niet! En dan krijg ik één of ander flutpakketje toegestuurd van dit bedrijf met een muismat, schoonmaakdoekjes, notitieblokje en aan paar stickers! Dit is echt de laatste keer dat ik hier iets koop, dat is zeker. Ze moesten zich schamen! echt compleet niet te begrijpen.
VerzendingHet leveren duurde sowieso al 4 dagen, dus echt op voorraad was hij dus niet
AlgemeenDe bestelling was snel geregeld. Lange levertijd, maar het product was dan ook niet in een andere NL-winkel te krijgen op het moment van bestellen. Super service en erg tevreden. De humor op de dozen en bijgeleverde goodies zorgen ook altijd voor een goed humeur!
VerzendingAnderhalve week levertijd. Toch was de bestelling een dag eerder dan voorspel.
KlantenserviceHet product bleek een dag na ontvangst ook elders te koop te zijn gekomen, maar dan voor een flinke prijsreductie. In goed overleg met de klantenservice kon ik mijn bij Tweakers bestelde product houden. Reactietijd was snel en de behandeling was vriendelijk en adequaat.
AlgemeenZeer teleurstellende retourervaring
Ik heb meerdere keren bij Megekko besteld, maar na deze ervaring nooit meer. Mijn retour van een videokaart werd ten onrechte afgekeurd vanwege een zogenaamd beschadigde GPU support bracket, terwijl de 'schade' later eenvoudig weg te poetsen bleek. In plaats van een snelle oplossing moest ik in totaal wekenlang wachten op uiteindelijk een bizarre oplossing. Er werd een terugbetaling met 10% waardemindering aangeboden, gebaseerd op 'schade' aan een onderdeel dat niet essentieel is voor de functionering van de videokaart. Het feit dat ze enkel bereikbaar zijn via e-mail is opmerkelijk. Via een telefoontje had mijn kwestie makkelijk besproken kunnen worden binnen 1 dag, maar via e-mail heeft dit zeker wekenlang geduurd.
Uiteindelijk heb ik de videokaart zelf maar verkocht. Als ik had geweten hoe omslachtig en klantonvriendelijk het retourproces is, had ik hier nooit iets gekocht. Ik zal anderen dus ook afraden om hier te bestellen. Liever wat extra geld betalen om zeker te weten dat je fatsoenlijke service krijgt als er wat mis is.
Klachtmail werd direct doorgestuurd naar / opgepakt door de afdeling retouren zonder excuses voor de slechte ervaring die ik heb gehad met de afhandeling van mijn retour (duurde te lang, bizarre waardemindering, etc.). Dit gaf mij het idee dat het totaal niet serieus wordt genomen.
Algemeenover 5 maanden tijd alle onderdelen voor nieuwe pc besteld , geen problemen snelle levering zonder poespas.
laatste was de processor AMD Ryzen 7 9800X3D Processor
Alles enorm goed ingepakt zodat de kans dat het stuk gaat klein is.
Prijzen zijn ook prima.
Kortom prettige ervaring snelle levering en kwaliteit.
Snelle verzending en kwam perfect op tijd aan zoals aangegeven.