Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ben bijzonder te spreken over de snelheid van bestellen. keek eerst bij HP naar computers, kwam zomaar bij Megekko terecht - zag daar weer HP-computers.
Zag daar ook weer een heel compact ding, kreeg ook nog korting en bestelde vrijdagavond. Bestellen en betalen was zó gebeurd.

Door ervaring elders, dacht ik er zo het mijne over de toezegging: "vandaag besteld, morgen in huis." Dat beweren veel verkopers, maar jullie helemaal gelijk:
zaterdagmiddag kreeg ik keurig verpakt mijn nieuwe computer.

Ik heb geen contact gehad met klantenservice, tenminste tot nu toe.
Toch een puntje: in de verpakking vond ik geen handleiding voor de installatie van de computer. Maar goed, door jarenlange ervaring weet ik wel zo'n beetje hoe dat moet en t is ook wel leuk om nieuwe dingen te ontdekken.

Was goeie service al van ze gewend van eerdere bestellingen. Dit gecombineerd met de scherpe prijsstelling maakt dat ik vaak voor hen kies. Website kan nog wel verbeterd.....

---

Uitstekend! Zondagavond 2100u besteld en om 2300u bericht dat het volgende dag geleverd wordt.

Ik meen dat ik voorafgaand aan mijn laatste bestelling in mijn instellingen had aangegeven dat ik liever DHL als bezorger heb. Alles liever dan PostNL. Komt het toch met PostNL. Die komen niet op aangegeven tijdstip maar wijzigen dat maar weer eens en ik kan niet wijzigen, Dood aan PostNL! Ik heb liever later bezorgd dan PostNL.

Door een stommiteit van mijzelf had ik socketschade veroorzaakt op een mobo.
Megkko heeft dit probleem uit coulance toch in behandeling genomen en gaat een kostenloze reparatiemogelijkheid onderzoeken. Hulde daar voor. Kom al sinds de CDROMland tijd op de Dijklaan en vind het prettig om een fysieke winkel in de buurt te kunnen bezoeken.

Eric

Bestelde spullen die ik laat bezorgen zijn altijd deugdelijk verpakt.

Wanneer er een probleempje/vraag (vrij zelden) is bij de levering, staat Monique van de klantenservice, altijd klaar en word ik serieus genomen.

Ik heb toch even snel een tweakers account aangemaakt omdat ik een review over megecko wou schrijven,

Ik heb vorige week een bestellingen gedaan alleen had ik zelf niet goed gekeken naar de lever tijd dit ging over een Turtle Beach Stealth 600X Gen3 Wireless Gaming headset en een trust muistmat xxl

Helaas keek ik bij de trust muismat xxl niet goed naar de leverdatum waardoor mij pakket vertraging zal oplopen. Ik werd hier meteen van op de hoogte gesteld en het mail contact met megecko was zo vlot en snel dat ik mijn bestelling heb gewijzigd en dat het alsnog de volgende dag aankwam.

Ik heb dit zeer zelden meegemaakt bij webshops, klantvriendelijkheid , snelheid , maar ook het meedenken met de klant was super.

Spullen/levering/ en megecko is TOP! Ik bestel in de toekomst altijd mijn spullen hier.

Turtle Beach Stealth 600X Gen3 Wireless Gaming headset AANRADER! Bied een breed scala aan platforms en prijskwaliteit top.

Ook de trust muismat XXL prijs kwaliteit uitstekend

Dit bericht wou ik graag delen met jullie alle.

Alles is zonder schade geleverd , met name omdat de producten worden verzonden in sterke kartonnen dozen en er word niet bezuinigd op bubbelplastic! Levering TOP.

Zoals hierboven beschreven ik ben meer dan tevreden en heb een klantenservice als megecko zelden meegemaakt.

Overzichtelijke winkel pagina's
Goede lage actie prijs
Snelle levering ( volgende dag )
Artikel is goed verpakt

Het artikel werd de volgende dag geleverd
Het artikel was goed verpakt

Megekko is 1 van de marktleiders in Nederland als het gaat om pc compononten zelf bestel ik hier vaak nooit heb ik problemen ondervonden. Heel erg bedankt jongens ga zo door!

Mvg,

Can

Pakketten zijn altijd netjes verpakt en komen ook netjes op tijd aan.

Ik heb een keer contact opgenomen omdat ik verkeerd had besteld ze hebben mij goed geholpen.

Afgelopen week heb ik het grootste gedeelte van mijn onderdelen voor mijn gamepc besteld bij Megekko. Vaak kwamen de prijzen bij Megekko het beste eruit volgens de tweakers. Alle onderdelen kwamen binnen de afgesproken tijd binnen en zonder beschadeging op de dozen.

Altijd op tijd verzonden, Prijzen zijn normaal en goede keuze in het assortiment. Nu ,Ben blij met mijn BeQuiet Fans :-)

Zeer gemakkelijk en tot echt in de avond druk heen en weer. Dik tevreden en tot de volgende keer.

Supersnel en nog sneller als O...to.m weet je wel die is ook wel snel, maar dit is sneller.

Dik over tevreden en zonder gezeur een dag later al weer aan de deur.

20u besteld en ik heb me bestelling om 13u ontvangen de dag erna en dat naar belgie toe , geweldig mooi verpakt en goede updates kwa verzending

---

Nog geen idee hoe de klantenservice is zullen we in de toekomst weten

Geweldig mooi optijd zoals het moet en mooi ingepakt .

alles prima, prima winkel, Ik zal meer kopen . De levering was snel en het product heeft 5 jaar garantie. alles is geweldig

Fijne en duidelijke webshop, welke snel levert en vaak ook (goed te zien via Pricewatch) een goede prijs hanteert.

Al mijn laatste hardware via Megekko besteld.

De geleverde producten zijn goed en stevig verpakt. En zijn netjes op tijd geleverd.

Bestelling was eenvoudig, alle info stond op de site. Ik was met name geïnteresseerd in de codes van de disk, omdat deze met 3 andere van hetzelfde type in een nas zou komen. Verzendinfo was uitstekend en ook de bezorging was conform de aankondiging. De verpakking was zoals ze moet zijn, stevige doos, opvulling met luchtkussens. De drive in gesloten plastic en vervolgens in een plastic drive houder met kreukelzones enz. Dit is meestal de wijze zoals ze van WD komen. Zag er allemaal goed uit geen beschadigingen. Even de drive getest,
initialiseren en formatteren, werkte allemaal probleem loos. Drive even getest met een daarvoor geschikt programma. De info zag er prima uit. Ik had 3 dagen eerder een zelfde type drive terug gestuurd aan een ander gerenommeerd bedrijf omdat de doos open was, er alleen een plastic enveloppe om de drive zat en er een zee van ruimte in de doos zat en het controle programma fouten te zien gaf. Uiteindelijk was deze drive ook nog eens € 70 goedkoper. Ik blijf dus bij drives uiterst kritisch
ook wat de verpakking betreft.

De drive was verpakt zoals hij verpakt hoort te zijn en de levering was keurig binnen het aangekondigde venster.

Al meer dan 10 jaar een klant en altijd gaat alles gewoon perfect.
------------
+ Snelle en overzichtelijke website met een goede zoekmachine.
- Ik zou graag een dark theme zien op de site. Het is gewoon te wit/fel.
+ Veel betaal mogelijkheden. Ik gebruik vaak (niet altijd) Klarma en dat is echt een geweldige.optie
------------
+Als er iets is dan is het zeer snel opgelost.
+ Iets retour zenden gaat ook heel vriendelijk en spreekt voor zich om stappen te ondernemen.
+ De prijzen zijn goed. Ik vergelijk het altijd met met andere shops.
--------------
+Verpakking(en) zijn altijd toppie. Beter kan gewoon niet.
---------
Al in all dit is mijn winkel.

Verpakking(en) zijn altijd toppie. Beter kan gewoon niet.
Stevige dozen met genoeg bescherming erin. (bubbeltjes plastic etc)

Snel een reply en zover altijd meteen opgelost door de klantenservice.

Prima webshop voor het bestellen van pc onderdelen en meestal een van de goedkopere opties.

Verzending is op tijd, helaas wel met DHL maar tot nu toe geen problemen mee ondervonden.

Hele fijne webshop met een breed assortiment en snelle verzending. Vroeger altijd besteld bij de concurrent maar nu is dit mijn vaste stekkie.

De avond ervoor besteld en de volgende dag al bezorgd.
Ook was alles goed en stevig verpakt.

Hele fijne ervaring gehad bij Megekko. Ik heb laats een grote bestelling geplaatst voor een compleet nieuwe PC setup en daar kon natuurlijk de Asus RTX5070 Prime 12G niet missen. Hele sterke, maar ook stille videokaart een grote pluspunt dat die zo stil is, kan je niet zo snel terug zien bij andere leveranciers van videokaarten. Een videokaart met een hele scherpe prijs die ik zeker zal aanraden!

Goed verpakt in verschillende dozen, alles in een levering gekregen.

Contact opgenomen met Megekko om mijn bestelling achteraf te splitten, dat was geen probleem voor hun. Ook werd er snel gereageerd op mijn vraag.

Wel eerder besteld bij Megekko, altijd goed verlopen en super snel. Bestellen ging simpel en vlot, en genoeg betalingsmogelijkheden.

Product was netjes verpakt en kwam zonder deuk en kreukel aan. Pakket kwam zoals beloofd dag na bestellen aan.

Onlangs heb ik pc-onderdelen besteld bij Megekko en ik ben zeer tevreden over de service. De bestelling werd de volgende dag al geleverd — de levering was perfect geregeld. De prijzen zijn aantrekkelijk, vooral gezien de uitstekende klantenservice: alles was netjes verpakt en de communicatie verliep vlot. De klantenservice reageert snel en doelgericht. Megekko is een uitstekende keuze voor wie snelheid, betrouwbaarheid en scherpe prijzen waardeert.

De levering was zeer snel en betrouwbaar — het product kwam de volgende dag al netjes verpakt aan.

De klantenservice van Megekko reageerde snel en professioneel op mijn vragen. Ik kreeg duidelijke en behulpzame antwoorden, zonder lange wachttijden. Erg tevreden.

Een dikke aanrader!

Recent de Samsung 9100 2TB aangeschaft bij Megekko en ik ben op alle fronten dik tevreden. De SSD zelf is razendsnel – precies wat je mag verwachten van Samsung’s high-end NVMe-lijn. Ideaal voor zware workloads, gaming en videobewerking. Leessnelheden zijn indrukwekkend en ook bij langdurig gebruik blijft de temperatuur mooi stabiel. Installatie was plug-and-play. Geen gedoe, gewoon topkwaliteit.

Maar wat Megekko betreft: chapeau!
Bestelling werd supersnel verwerkt en verzonden – binnen 24 uur had ik ‘m in huis. De verpakking was degelijk, alles keurig beschermd en netjes geleverd. Wat ik vooral waardeer: de communicatie is helder en betrouwbaar. Je krijgt duidelijke updates over je bestelling, en hun website werkt gewoon fijn.

Ik bestel regelmatig bij verschillende webshops, maar Megekko steekt er toch telkens weer bovenuit. Betrouwbaar, snel en scherp geprijsd. Wat mij betreft dé plek voor hardwareliefhebbers!

Pluspunten:

Extreem snelle SSD (top voor professionals en gamers)

Zeer stabiel, zelfs bij zware taken

Megekko: snelle levering, goede service, nette prijs

Goed verpakt en duidelijke communicatie

Minpunten:

Geen echte minpunten gevonden

Kortom: tevreden over de SSD, en zeker over Megekko. Ik kom hier zeker terug!

Scorekaart voor Megekko