Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMegekko heeft veel opties voor componenten en ze hebben soms wel goede aanbiedingen voor sommige componenten.
Ik had eerder van Megekko gehoord dankzij mijn goede vriendin en ze heeft misschien problemen gehad met haar internet in eerste instantie (maar dat komt ook omdat ze een Gigabyte moederboord heeft. Is niet ge-explodeerd, maar ik heb Gigabyte PSU's gezien die dat wel deden.), maar na een instalatie van een internetkaart is ze er heel tevreden mee. Ik had ook een nieuwe PC nodig en treed in haar voetsporen om hetzelfde te doen, maar met een iets hogere budget.
Nogmaals eerst bij mijn goede vriendin gezien dat de levering gewoon prima is verlopen en ik had de volledige vertrouwen in het bedrijf dat ze goed en op tijd leveren.
Verpakkingen waren niet gedeukt of iets dergelijks. Gewoon geleverd zoals het hoort.
Als klant voelde ik me dat ik er wel toe deed. Kreeg mails van iedere proces en de tijden waren accuraat zoals aangegeven.
AlgemeenMakkelijk te bestellen, goede en snelle levering product exact zoals beschreven verweking order ging snel
VerzendingLevering was optijd enigste is wel dat post.nl zeer traag is met verwerken en niet aan afspraken houd
AlgemeenVaker besteld bij Megekko. en ook deze bestelling was makkelijk en snel geregeld. Product geleverd zoals aangegeven, op tijd en zoals beschreven.
AlgemeenZeer goede prijzen, gratis verzending boven de 50€. Je bindt alles wat je maar nodig kunt hebben als een gamer. Top site!
VerzendingBesteld op 1 Jul. Geleverd op 2 Jul. PostNL gaf zelf aan dat het pakketje een dag vertraging ging hebben wegens de extreme warmte paar ze hebben dan toch alles optijd geleverd!
Ik heb ook al andere dingen hier besteld en nog nooit problemen gehad met de levering!
AlgemeenDe xe75 van deco 3 pack besteld volgende dag al in huis, wat een top product! Wifi signaal is uitstekend in het hele huis.
VerzendingVandaag besteld morgen in huis is dus ook echt morgen in huis!
AlgemeenIn de middag een externe SSD besteld. Binnen 24 uur in huis.
De goedkoopste op de Tweakers Pricewatch. Uitstekende berichtgeving mbt de status van de bestelling en de bezorging.
Ik kan echt met geen mogelijkheid verzinnen waar dit aankoopproces verbeterd kan worden.
Van bestelling tot ontvangst binnen 24 uur. Regelmatige updates over de status van bestelling en verzending/bezorging.
Top.
AlgemeenAl mijn bestellingen zijn dezelfde dag verzonden en de volgende dag aangekomen, meestal zelfs de volgende ochtend. Ooit een laptop besteld die problemen had, ze hebben me meteen een nieuwe gestuurd.
Breed assortiment, snelle levering en snelle klantenservice. 10/10.
Vaak worden mijn bestellingen de volgende dag voor 1 uur 's middags geleverd.
KlantenserviceHad een defecte laptop binnengekregen, heel makkelijk geretourneerd en een nieuwe gekregen.
AlgemeenAl meermaals computerhardware gekocht bij Megekko. Zeer vlotte en snelle levering ook in België. Niets op aan te merken.
VerzendingDe dag ervoor besteld en dag nadien al vroeg geleverd via PostNL.
AlgemeenDoordat Windows 10 binnenkort niet meer ondersteund wordt en mijn Windows PC meer dan 10 jaar oud is ondertussen, heb ik mijn Linux PC uitgebreid met Windows 11. Daarvoor had ik meerdere onderdelen nodig.
Wegens de onmogelijkheid om te bestellen bij Alternate heb ik Megekko ontdekt.
Wat ben ik blij dat Alternate onbruikbaar geworden is, want nu heb ik een nieuwe fantastische leverancier gevonden.
Alles heel snel teruggevonden op de website.
Ook de betaling en bevestigingsmails verliepen vlot.
Daarbij had ik het geluk dat alles voorradig was en alles bijgevolg supersnel ontvangen heb.
De bestelling is supersnel geleverd geweest door PostNL op een hete zomerdag. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met onze vaste PostNL medewerker en waren dus heel tevreden dat Megekko deze leverancier gekozen had.
Heel netjes en veilig verpakt, waarvoor dank.
AlgemeenSnelle en keurige levering van mijn M2 ssd,paste door de brievenbus en niet zo'n onhandige grote doos met vulsel e.d waardoor je thuis moet blijven voor ontvangst.
Vlotte afhandeling zoals altijd bij Megekko.
AlgemeenDe website is zeer overzichtelijk en bestellen was dus een fluitje van een cent. De communicatie over bestelling en verzending was ook erg duidelijk.
VerzendingHet product werd keurig op de beloofde dag bezorgd en was meer dan uitstekend verpakt.
AlgemeenHet is heel simple om een bestelling te plaatsen 3 - 4 knopen en je bent er
VerzendingDe producten zijn tot nu toe altijd op tijd gekomen en heel en als er wel iets is kan je gewoon vraagen heel goed
KlantenserviceEen van de beste klantenservice echt top ik heb all mijn vraagen meten beantwoorden
AlgemeenAl jaren meerdere bestellingen geplaatst en altijd goed gegaan. Ook het aanbod is goed. Prijzen zijn meestal goed.
VerzendingDe zendeningen zijn altijd de volgende dag binnen gekomen bij mij, als het niet uitkwam kon ik een latere optie nemen. Of direct naar een afhaal punt laten bezorgen.
KlantenserviceHeb ooit één keer wat verkeerd besteld. Dit zonder moeite gewoon kunnen omruilen voor het goede product.
AlgemeenAltijd snel en één van de voordeligere websites. Uiteraard, tweakers gaat niet alles van die website suggereren, maar toch wel een hoop wat als je je eigen pc samenstelt. Kersttruien zijn prima trouwens, veel complimentjes gekregen.
VerzendingGewoon snel, zelfs naar belgie toe. Volgens mij betaal je toch wat extra voor verzendingen naar België, maar ze komen wel snel toe.
KlantenserviceNiet veel problemen gehad met hun bestellingen, maar het zou me niet verwonderen als ze redelijk snel antwoorden op al je vragen.
AlgemeenPrima webshop. Geen fratsen. Bestelling liep zoals verwacht. Prijzen zitten meestal aan de scherpe kant.
VerzendingSnelle levering, volgende werkdag in huis zoals beloofd. Degelijk verpakt, geen schade gewoon zoals het hoort
AlgemeenIk bestel veel bij hen. Ik heb er een paar jaar geleden ook verschillende pc's gebouwd. Bij mijn laaste bestelling was alles weer snel en veilig verpakt.
VerzendingZoals altijd hebben ze heel snel verzending en veilig verpakt
AlgemeenTop ervaring met Megekko. Ik heb onlangs hardware besteld via Megekko en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De website is overzichtelijk en bestellen ging vlot. Wat ik vooral waardeer is de snelle levering de volgende dag al in huis. Ook de prijzen zijn scherp vergeleken met andere webshops.
KlantenserviceKlantenservice was deze keer niet nodig, maar uit eerdere ervaringen weet ik dat ze altijd snel reageren als ik wel een vraag heb. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom: gewoon een fijne webshop waar ik met een gerust hart blijf bestellen.
AlgemeenZoals altijd, een vlekkeloze service van Megekko, van bestelling tot levering. Een heel fijne ervaring, en ook m'n volgende bestellingen voor randapparatuur zullen bij Megekko gebeuren. Keep it up, guys!
VerzendingIn woon in België en heb het artikel in de meeste gevallen al binnen 24 uur in huis. Er is een heel vlotte follow-up van de levering. Van alle bestellingen bij Megekko is het nog maar in 1 geval foutgelopen, en dat was de schuld van de lokale koerier. Megekko heeft dit zonder morren onmiddellijk rechtgezet en de volgende dag had ik het artikel in de bus. Superfijn!
KlantenserviceJe wordt constant op de hoogte gehouden van de bestelling en de levering en bij vragen word je heel vlug geholpen. Hier kunnen heel wat servicediensten nog een puntje aan zuigen :-)
AlgemeenDe website zelf is meh, de zoek functie irriteert mij het meest. Overal werkt het maar voor een winkel die voor het grootste deel via de webshop werkt zou dit beter kunnen.
VerzendingDe levering was over het algemeen wel goed buiten het feit dat de case die ik samen met de rest besteld had pas 3 dagen later geleverd werd in plaats van de volgende dag zoals geadverteerd. Maar dat light buiten de handen van Megekko.
KlantenserviceKlantenservice reageert snel en is ook vriendelijk. Misschien het belangrijkste is dat ze me geholpen hebben.
AlgemeenOnlangs bij Megekko een nieuwe videokaart gekocht. Het was erg snel geleverd, uitstekende staat en heel goed verpakt. Ik heb nog veel meer gekocht en de service was altijd uitstekend. Niks op aan te merken.
Normaal gesproken ben ik niet zo van het schrijven van reviews maar ik zie nu dat ik er iets voor terug zou krijgen en het is daarnaast een geweldige webshop met altijd heel erg vriendelijk personeel.
Ik heb ooit een moederbord terug moeten sturen wat door Megekko uitstekend werd behandeld. De leverancier iets minder maar aan de kant van Megekko valt er echt niks op aan te merken. Echt top!
Voor de winactie: ordernummer: ME010225000204