Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSpecificatie op de website klopte. Supersnelle levering! (hoeft voor mij niet eens want ik kan best een tijdje wachten op een bestelling).
VerzendingLeuk doosje. Goed verpakt. Snelle levering.
AlgemeenMegekko is normaal gesproken een van de webshops met eerste keuze. Ook na deze koop bewijst Megekko zich weer als snelle en betrouwbare leveransier.
VerzendingNa bestellen bijna gelijk een track en trace code en de dag erna levering met verpakking die ruim voldoende was voor bescherming.
AlgemeenRuim aanbod op de website, goede filteropties dus makkelijk selecteren, en scherpe prijzen. Standaard betaalprocedure (iDeal), niets mis mee.
VerzendingEen kartonnetje met een blister waarin een SD-card komt aan in een doos van 25x19x8 cm. Daar past-ie zo'n 50x in qua volume (dus verspilling) en kan niet door de brievenbus (dus bezorgd bij de buren). Wel in één dag, zoals beloofd.
AlgemeenMakkelijk bestelproces, snelle levering. Product (RAM modules) direct op voorraad en zelfde dag nog verstuurd. Keurig in nette doos verpakt.
VerzendingStevige doos. Extra verpakkingsmateriaal tegen beschading en schuiven.
Alleen jammer dat er geen gratis verzendkosten zijn boven 50-100 euro.
AlgemeenBestellen en betalen verliep probleemloos. Product was duidelijk te vinden.
Jammer dat er geen gratis verzending was.
Kleine tip bij ingeven adres: maak van straat en huisnummer 1 veld. Ik had het huisnummer zowel bij de straatnaam als in het opgegeven veld toegevoegd, waardoor het leek alsof er nog een postbus was.
AlgemeenDit is de 2de keer dat ik via Megekko mijn onderdelen bestel voor mijn eigen pc te bouwen. En tot nu toe nog geen enkele problemen ervaren, alle onderdeln komen veilig, onbeschadigd, en functionerend aan. Ook de prijs is hellemaal top! zeker tegenover andere concurenten.
Verzendingpakketen kwamen zelfs iets te vroeg aan. 30 min+/-( is alleen maar een plus punt). Pakketen werden geleverd via Postnl en ook dat ging prima ook al heb ik zelf niet geweldige ervaring met post nl zelf.
KlantenserviceKlanten service was top, had een vraag over een bepaald product en had een mail gestuurd en kreeg zelfs een reactie buiten kantoor uren.( weet niet of dit altijd gebeurt maar evengoed top!)
AlgemeenAltijd snel geleverd, ook al is het net voor de deadline besteld. Nog geen ervaring met klantenservice want niet nodig gehad.
AlgemeenZondag een monitor besteld en maandag al in huis. Goeie service zoals ik altijd gewend ben van Megekko.
VerzendingLekker snel!
AlgemeenProduct was goedkoper dan op andere websites. Ik was ook onder de indruk hoe snel ze het product hebben geleverd
VerzendingSuper snelle levering
AlgemeenEen zeer uitgebreid assortiment. Een leuke aanbieding. Makkelijk bestellen, geen verzendkosten. Zeer snelle en nette levering.
AlgemeenHeldere website met een goed menu systeem waar ik goed mijn weg in kan vinden.
Duidelijke omschrijvingen en uitgebreide specificaties.
AlgemeenPrima webshop zonder fratsen. Fijn dat achteraf betalen met Klarna mogelijk is!
Gewoon goed dus.
‘S avonds laat besteld en de volgende dag al geleverd. Top!
AlgemeenGeen problemen bij het plaatsen bestelling en ik had het de volgende dag al in huis
VerzendingDe volgende dag geleverd
AlgemeenSuper eerste ervaring met Megekko. Mijn bestelling was super snel geleverd, netjes verpakt. Hun website is volledig, de product specificaties was ook aanwezig.
VerzendingIk ontving een melding van PostNL dat mijn pakketje onderweg is.
AlgemeenVeel artikelen op voorraad en idd andere dag netjes afgeleverd, geen gedoe met transporteur en goede communicatie en degelijk verpakt. Heb nog nooit de klantendesk nodig gehad
VerzendingArtikelen verpakt in juiste afmeting doos en niet teveel aan plastic
AlgemeenPrima website. Kon het product vinden waar ik naar opzoek was. Eenvoudig te betalen en de volgende dag al in huis gekregen.
VerzendingProduct in goede orde ontvangen. Keurige track and trace meegekregen bij de bestelling.
AlgemeenBijna alle onderdelen van mijn zelfbouw-PC bij Megekko besteld, omdat met mijn "boodschappenlijstje" zij de voordeligste waren.
VerzendingDe volgende dag geleverd, dus de wacht therapie (geleerd bij het blauwe kamp) heb ik amper hoeven toepassen.
AlgemeenHet hele bestelproces functioneert prima. Ik check bijna altijd eerst of Megekko een product heeft vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerzendingIk had twee setjes van hetzelfde type DDR4 geheugen besteld. Levering was op tijd, maar een van de setjes was niet zoals besteld. Het betrof een grotere en duurdere set. Verpakkingsstickers leken niet op elkaar.
KlantenserviceHet duurdere setje bleek prima samen te werken met het andere setje. Onder het motto "eerlijk duurt het langst" heb ik contact opgenomen met de klantenservice om aan te geven dat ik het setje graag wilde houden. Heb gemakkelijk het extra bedrag via een online betaling op de website kunnen voldoen en de klantenservice medewerkster heeft woord gehouden en mij netjes een nieuwe factuur voor de garantie toegestuurd. Uitstekend dus.
AlgemeenTot vrij laat iets kunnen bestellen op werkdagen om het de volgende dag binnen te hebben
VerzendingGoed en in een niet te grote doos verpakt.
AlgemeenGoede componenten en randapparatuur en snel geleverd. Prettige website, nooit problemen gehad met bestellen. Ga zo door!
VerzendingMogelijk plastic stootwerend materiaal (opgeblazen folie) elimineren.