Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Al vaker iets besteld, elke keer snelle levering. Ook nu weer. Prijsniveau is ook goed.

Al jaren vaste klant en altijd alles op tijd in huis. Email support is snel.
Enige minpunt vind ik de verzendkosten die je ten alle tijden betaald. Ook al bestel je een systeem van €1000+

Wanneer iets op voorraad is heb je het de volgende werkdag in huis, nooit iets op aan te merken gehad!

Via email zijn ze prima te bereiken. Echter telefonische service lijkt "ivm corona" nog niet mogelijk te zijn.

Mijn eerste ervaring met Megekko, en meteen raak!

Scherp geprijsd, vlot besteld, duidelijk gecommuniceerd.

Aanrader!

Duidelijk communicatie rond leveringsproces en -duur, op tijd geleverd. Zondag besteld, maandag geleverd.

Ik bestel al jaren mijn onderdelen bij Megekko, ondanks dat het bij andere winkels misschien hier en daar een paar euro goedkoper kan zijn. Bij Megekko weet ik dat mijn bestelling altijd snel wordt afgehandeld, en ‘voor 22:30 besteld, morgen in huis’ betekent ook echt ‘voor 22:30’ in tegenstelling tot andere webshops waar de verwerking van een bestelling soms zo lang duurt dat een pakket alsnog twee dagen later pas binnen is.

Ruim voldoende opvulmateriaal in een sterke doos van dik karton. Belofte van snell verzending en levering altijd ingelost.

Een RMA product werd snel afgehandeld, en een omruiling werd probleemloos en zonder vragen geregeld!

Prima service. Website makkelijk te navigeren.
Betaling ging vlekkeloos.
Product is vlot en net geleverd.

Ook wordt je goed op de hoogte gehouden wat de status is van jou bestelling.

Verzending is netjes verlopen. Werd goed en duidelijk op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling middels e-mail berichten.

Nettjes verpakt, verpakking is ook heel aangekomen, zonder scheuren en deuken. (Al ligt dit wel meer aan de koerier natuurlijk.).

Duidelijke website. Over het algemeen zeer scherpe prijzen. Cookies kunnen makkelijk worden geweigerd bij bezoek.

22:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.
Product werd bezorgd in zijn eigen doos. Sommigen kunnen dit als nadeel zien (via PostNL beschadigt de doos een klein beetje). Ik zie het als voordeel: minder karton, minder afval.

Na 3 bestellingen toch maar eens beoordelen. Als je weet wat je wilt wordt na bestellen alles zonder probleem keurig verpakt thuisbezorgd. Communicatie is snel en duidelijk.

Voor het milieu kan men nog wat verbeteren aan de doos inhoud. Grote doos veel opvul plastic ;-( Maar nooit beschadigde producten ontvangen!

Eerlijk is eerlijk, ik heb hier nog nooit problemen gehad dus weet niet hoe de klachtenservice presteert. Ze zijn, wat mij betreft, wel goed in het voorkomen van klachten ;-)

Als een van de eersten een 3080 op voorraad. Netjes de volgende dag geleverd (in tegenstelling tot andere webshops waar ik heb geprobeerd een 3080 te bestellen)

Goed verpakt. Weinig op aan te merken of aan toe te voegen.

10-8-21: videokaart defect na 2 dagen. Kan Megekko weinig aan doen natuurlijk. RMA gestuurd. Voortgang update ik hier

11-8-21: GPU vandaag bij Megekko aangekomen. Snel bericht gekregen dat artikel wordt gecrediteerd.

overzichtelijke site, snelle reactie op vragen via mail.
Bestelling vlot verlopen en snel geleverd.
Betaling verliep ook zonder problemen

Snelle levering op de vooropgestelde datum

Goede prijzen en snelle leveringstijden, het design van de webshop kan misschien een opfrisbeurt gebruiken (weet niet of dit voor veel mensen iets uitmaakt). Voor mij zijn het nakomen van de levertijden gevolgd door de prijs en een snel ladende webshop de belangrijkste punten om te blijven bestellen bij Megekko!

Meerdere keren iets besteld, altijd snel geleverd en netjes verpakt.

Inmiddels meerdere malen besteld. Keurig geregeld en komen beloftes na. Nog geen gebruik hoeven maken van aftersales, dus daar kan ik niets over zeggen.

Zelfde dag verzonden.

Het betalingsproces is net zoals bij elke andere website vlot en werkt zoals het hoort.

Het werd op hetzelfde moment geleverd als een pakketje dat ik besteld had via een andere website.

Ik had een laptop besteld. Het proces ging prima, alleen op de website had de informatie over de laptop meer overzichtelijk kunnen zijn.

Prima verzending. Niks aan op te merken.

Juiste informatie op de website, makkelijk te bestellen en de volgende dag geleverd! Ook vorige bestellingen zijn uitstekend verlopen.

Ruim aanbod, correcte competitieve prijzen, snelle levering en ruim voldoende communicatie over bestelling. Ik ben FAN :-)

Na ergens tussen 5 en 10 bestellingen, kan geen toeval meer zijn dat telkens correct product degelijk verpakt en op tijd toekomt

Prima service en snelle en correcte levering. Product op voorraad en combi-aanbieding was interessant. Zeer tevreden.

Altijd mooie site. Nette prijzen. Vooral goede vooraadstanden. Binnen 12 uur afgeleverd. Beter kan echt niet.

Ik bestel er wel vaker en eigenlijk is het altijd goed. Prijzen zijn in orde en in lijn met andere. Levering is altijd snel en goed

Spullen goed verpakt met luchtkussentjes. Die zijn dan weer handig voor de vraag en aanbod;)

Snelle correctie levering, goed geprijsd en heldere communicatie. De producten werden op tijd bezorgd en waren goed verpakt.

Duidelijke communicatie, alleen de zoekfunctie met productsuggesties vond ik wat onhandig. Beeldscherm gekocht, was de goedkoopste aanbieder.

Beeldscherm besteld bij Megeko. Levertijd was 2 werkdagen. Scherm werd in eigen doos verzonden (geen omdoos). Wat mij betreft prima.

Scorekaart voor Megekko