Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBijna 2 maanden wachten op 1 monitor en het einde is nog niet in zicht...
VerzendingMonitor besteld eind November, we zijn nu dik in Januari en nog altijd hun default automated mails dat het later gaat aankomen, nu staat delivery bij hun op 19/01.
Tot nu toe altijd goeie ervaring gehad met snelheid maar deze keer is het erover.
AlgemeenMeestal een groot assortiment en relatief veel op voorraad om de volgende dag te leveren. Ook hebben ze vaak de gangbare goede artikelen op de site staan. Klein minpuntje is dat je nadat je iets besteld hebt er niet meer op kunt klikken en je dan weer moet zoeken op het artikel.
VerzendingVerzending via Postnl of DHL. Met Postnl was het zelfs rond kerst zo snel dat het eerdere bestellingen bij andere winkels heeft ingehaald.
AlgemeenDe site is best onoverzichtelijk, maar er zijn wel veel categorieën. De mobiele site is nog best duidelijk voor een mobiele site, dat is goed gedaan. Het is handig dat je een bezorgdatum kan uitkiezen. Het is goed dat je voor verzendkosten betaalt, en dat producten hierdoor allemaal vier euro goedkoper worden aangeboden dan bij andere webshops, handig als je meerdere dingen nodig hebt dus.
VerzendingMijn pakketten werden meerdere keren door zowel DHL als PostNL op de stoep achtergelaten in plaats van bij de buren.
AlgemeenSnelle levering zelfs tijdens feestdagen. Heb een e-mail gekregen met trackingcode. De prijzen waren goedkoop en een paar onderdelen zelfs de goedkoopste.
VerzendingHeb losse componenten gekocht. Helaas waren de SSD en het geheugen helemaal onderin de verzenddoos gelegd en daarbovenop was de voeding en het moederbord geplaatst. Gelukkig was er niets kapotgegaan.
AlgemeenAlles verliep vlot zoals het hoort, snelle levering met zeer uitgebreide updates tijdens all stappen van het proces.
VerzendingLaat in de avond heb ik de bestelling pas geplaatst, maar toch kwam het pakketje al rond de middag van de volgende dag toe.
KlantenserviceIk was nog in twijfel als het product wel voldeed aan mijn verwachtingen (USB-C dock), zelfs in het weekend had ik binnen enkele uren antwoord van de klantenservice. Het antwoord wisten ze niet direct, maar daar waren zo ook heel eerlijk over.
AlgemeenDoor de jaren heen upgrade ik mijn PC en kom ik toch uit en bestel ik bij Megekko.
De service is altijd snel en netjes verpakt.
Niks aan de hand gehad verder dus ik heb geen ervaring met de klantenservice
De service is altijd snel en netjes verpakt.
Niks aan de hand gehad verder dus ik heb geen ervaring met de klantenservice
AlgemeenAls bestaande klant kan je heel snel en soepel een bestelling plaatsen. De snelheid van verzenden overtrof mijn verwachtingen omdat het voor d ekerst toch altijd een beetj edrukker is. Super snel geleverd.
AlgemeenAl vaker besteld bij Megekko. Overzichtelijke site en snelle levering.
Verzendkosten zijn € 3,95. Specifieke producten hoef je geen verzendkosten te betalen.
Snelle levering (ondanks de kerstdrukte), stevige verpakking met de nodige opvulling.
AlgemeenDe levering en communicatie was uitstekend. Zelfs tijdens kerst duurde het slechts een dag voordat mijn pakket binnen was gekomen. Geweldige service, snelle en makkelijke aankoopprocedure en ook nog gratis bierviltjes bij de bestelling. Kort gezegd: fantastisch!
VerzendingLevering was er ondanks kerst heel snel. Pakket kwam op de dag dat het beloofd zou zijn, iets wat tijdens de drukte niet altijd nagekomen wordt.
AlgemeenNet voor de kerst, rond 21 uur de hardware voor mijn nieuwe pc besteld. Volgende dag geleverd. Echt geweldig!
AlgemeenGoeie service, beetje oude website, maar werkt prima. Ben al langer klant en nooit problemen mee gehad.
VerzendingOp tijd geleverd, snel verzonden en altijd in goeie staat.
AlgemeenBen hier al lange tijd klant. Megekko is voor mij de beste webshop voor hardware benodigdheden door hun grote aanbod, correcte prijzen en snelle levertijd.
VerzendingOrders worden meestal dezelfde dag nog verzonden en zijn de volgende dag in huis.
AlgemeenGoede aanbieding van een m2 ssd die ik op mijn verlanglijstje had staan. Besteld, volgende dag geleverd.
Verzendingondanks dat het met de feestdagen misschien later zou kunnen komen was dit de vrijdag voor kerst (zoals aangegeven) binnen.
Algemeeneen LG 38GN950-B Ultra Gear Gaming monitor bestelt en volgende dag bezorgd bij de buren
heel snel zonder problemen zoals het hoort
Klantenservicewas niet eens nodig maar ik weet dat ze altijd snel en duidelijk antwoord geven.
AlgemeenGister besteld, vandaag in huis..
Goede communicatie en uitstekende verzending!
Kortom, al met al een erg goede webshop.
AlgemeenOndanks de kerstdrukte werd het bestelde gelijk verstuurd en kreeg ik het al de volgende dag in huis.
VerzendingWas heel netjes en schokproef verpakt.
AlgemeenIk bestel vaker bij Megekko en dit verloopt altijd probleemloos, soepel en vlot. Verder heeft deze winkel een uitgebreid assortiment en de producten zijn aantrekkelijk geprijsd. Contact met de klantenservice is tot nu toe niet nodig geweest
De verzending ervaar ik als uitstekend. Verpakking is van goede kwaliteit, de producten arriveren in goede staat en binnen de beloofde tijd.
AlgemeenProduct was snel, binnen 24 uur geleverd en uitstekend verpakt. Geen gebruik hoeven maken van klanten service. Website is overzichtelijk en doeltreffend.
AlgemeenHet was makkelijk om een bestelling te plaatsen en al vaker naar volle tevredenheid gebruik van gemaakt.
VerzendingHet is een drukke tijd voor pakjes dus ik had nooit verwacht het de volgende dag al in huis te hebben, maar dat is wel gelukt!
AlgemeenLaat op de avond nog een processor besteld, en volgende dag alsnog geleverd. Top service!