Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Het bestellen en de levering verliep prima. Het was makkelijk en volgende dag is het bezorgd

Op tijd

perfecte snelle service, kwaliteit goedkope producten. zal zeker nog nieuwe pc onderdelen bestellen van deze service

producten snel en in goede staat afgeleverd

Altijd op tijd geleverd zoals de website aangeeft. Producten zijn steeds deftig ingepakt en prijzen zijn redelijk.

Binnen beloofde termijn, deftig ingepakt

Een keer een product retour moeten sturen omdat ik het bij nader inzien niet goed kon gebruiken in een build en deze werd tijdig verwerkt.

Aorus 7000S 1TB NVME SSD besteld in afwachting van firmware 2.0 voor de PS5. De SSD was uitstekend verpakt en werd gelijk de volgende dag geleverd. Verder een overzichtelijke webwinkel met veel voorraad en lage prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar en leuke naam. 👍

Overzichtelijke site, goede prijzen, ruim assortiment, snelle levering. Bestel er al jaren en altijd tevreden met diensten en producten.

Altijd scherpe prijzen en een goed aanbod. Meestal ben ik op zoek naar PC onderdelen en die hebben zij genoeg.

Verzenden duurt niet langer dan nodig. Vaak de volgende dag al bezorgd.

Again en later bestelling geplaats voor een cooler voor mijn oude pc en zoals altijd volgende dag afgeleverd !!

Super snel geleverd 3 op 3 op tijd !!

Goede prijzen en goede service bij vragen. Al veel producten besteld en tot nu toe nog geen problemen gehad. Alleen jammer bij Apple producten dat ze een jaar garantie geven op de bon ondanks dat 2 jaar in nederland gebruikelijk is.

Product wordt stevig verzonden.

Bij vragen snelle reactie.

Ze hebben goede prijzen en snelle levering, vaak ook een ruim assortiment en leuke deals. Ze doet het gewoon goed en netjes, heel betrouwbaar en straalt zich zo ook uit. Kan ze gerust aanraden.

Betaling ging erg gemakkelijk. Precies zoals verwacht en gehoopt. Ik betaalde met iDeal en links etc openden prima.

Levering was op tijd, netjes verpakt in een eigen doos. Wel gek dat er op stond hoeveel kilo asbest erin past, maar ook wel leerzaam.

Converter kabeltjes besteld aangezien ik het de volgende dag nodig heb om te kunnen werken. Megekko is altijd super snel s'avonds besteld volgende ochtend al in huis!

Prima verpakt met luchtzakjes

Megekko is een uiterst betrouwbare webshop. Ik heb kleine losse onderdelen, tot hele computer builds bij hun vandaan gehaald. Nooit 1 probleem gehad. Ik vind het wel jammer dat we regelmatig half naakte dikke mannen op de pagina te zien krijgen. Ik snap dat het deel van hun branding is, maar het oogt niet professioneel, hoewel hun uiteindelijke service harstikke professioneel is!

Doos is Megekko branded, dus je weet wanneer je spul in huis is :) Netjes verpakt. Geen commentaar nodig.

Snelle levering, goede producten, duidelijke omschrijvingen. Echt een fijne shop om te bestellen, stelt nooit teleur.

Snel en goed op de hoogte gehouden, goed verpakt en nog een leuke doos ook. "Niet met kettingzaag open maken."

Bestellen gaat makkelijk, goed overzicht van wat je betaald en welke producten je besteld hebt

Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelstatus

Hier een beveiligingscamera besteld inclusief SD kaart. Alles zat in de doos en was netjes geregeld.

De producten zaten in een Megekko doos en was netjes verpakt.

Ik kreeg vlak na de bestelling een mailtje van de wekelijkse nieuwsbrief van Megekko. Vaak geven ze een gratis product weg bij aankoop van een product en dat was ook deze keer het geval. Bestelling was al gedaan dus heb er even achteraan gemaild of het nog mogelijk was om van die actie gebruik te maken. Helaas zelf eroverheen gelezen dat dit alleen een actie was wanneer je een laptop kocht, toch netjes antwoord gekregen van de Klantenservice.

Alles is duidelijk wat je moet doen. Bevestiging mailtje snel verzonden. Website ziet er mooi en overzichtelijk uit.

Super snelle verzending

Bestelling van een Ironwolf Pro hdd

Na bestelling bij 2 andere bedrijven die met samenwerking van Post.nl's basketbal team een geplette pakketje met kapote HDD geleverd hebben. Megekko de HDD solide ingepakt en goed geleverd.

Al diverse bestellingen gedaan bij megekko, en altijd wordt het netjes verpakt en geleverd. De leverdatum is altijd correct. En daar hou ik van!

Verzending is top! Goed verpakt, en de leverdatum klopt altijd.

Ik heb al verschillende aankopen gedaan bij Megekko die allemaal binnen de gestelde levertijd zijn geleverd. Naar mijn idee een betrouwbare en punctuele webshop.

Op tijd geleverd en de producten worden goed verpakt.

Beste e-shop voor computer componenten in belgië, beste prijzen, snelle levering in enkele dagen en attractieve promos zoals alternate.

Snelle levering in enkele dagen, soms wordt het enkele dagen uitgesteld door een component dat niet in stock is

Scorekaart voor Megekko