Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAchteraf betalen, altijd handig als je eerst wilt weten wat je krijgt. Geeft gevoel van een fysieke winkel. Daar kijk je immers ook eerst naar dat wat je gaat kopen.
VerzendingPrima, snelle levering. Volgende dag, zoals beloofd.
Algemeenhad een retourtje zolang je het pakket onbeschadigd en goed verpakt doet Megekko niet moeilijk met terug inname, product was niet naar tevredenheid vandaar terug gestuurd. verzendkosten zijn voor eigen rekening (is voor mij geen probleem)
Verzendingverzending was snel, terug inname ook geen probleem. verzendkosten zijn wel voor eigen rekening
AlgemeenGoede webshop met vaak uitstekende prijzen. Bestellen, betalen en verzenden verliepen allemaal vlot en probleemloos.
AlgemeenVoor mijn allereerste build had ik een kast besteld waar de onderdelen NET niet in pasten. Hierdoor moest ik dus een andere kast bestellen en daarom een andere voeding etc. Leveringen gingen fijn en vlot! Terugsturen ging makkelijk en met goede hulp!
VerzendingLevering van grotere bestelling had ik expres op mijn vrije dag geregeld omdat ik moeilijk kan fietsen met een frickin case aan mijn stuur. Dit was super en redelijk vroeg op de dag geleverd. DHL is altijd fijn hier.
KlantenserviceIk moest in totaal 3 producten retourneren en ze hebben mij enorm geholpen met alle vragen die ik had omtrent retourneren. Ook hebben ze de ticket duur verlengd zodat ik genoeg plastic bubblewrap kon verzamelen om alles veilig terug te sturen! Vandaag zijn de laatste producten aangekomen bij Megekko en ik heb meteen mails ontvangen van ontvangst en goedkeuring voor terugbetaling. Nu kan ik weer fysio betalen voor m’n 14 jarige pupper hahaha thanks Megekko!
AlgemeenDe website is zoals ik gewend ben van Megekko prima in orde. Van de selectie van het product tot en met het afrekenen helemaal op orde.
VerzendingHet product was netjes verpakt met extra luchtkussens zodat het niet beschadigd kon worden. Ook hier niets meer dan lovende woorden voor Megekko.
KlantenserviceIn het verleden contact gehad met de klantenservice, omdat ik een product dubbel had besteld. Dat contact was prima en snel. Wel mis ik de sriracha saus bij de bestellingen ;-)
AlgemeenHet aankoopproces was snel en eenvoudig. Alle informatie werd duidelijk weergegeven. Het product was op voorraad en er waren voldoende opties om te betalen. Tot nu toe altijd goede ervaringen gehad met Megekko.
VerzendingHet product werd snel verzonden en op de afgesproken dag afgeleverd. De verpakking was zowel van de buiten- als binnenzijde netjes (onbeschadigd). Het enige 'minpunt' was dat het product niet binnen de daarvoor aangeven tijden werd afgeleverd. Dat was vervelend, omdat ik er speciaal voor thuisbleef. Al heeft dat waarschijnlijk meer met het transportbedrijf te maken dan met Megekko.
AlgemeenRuim assortiment, goede prijzen, goede reviews. Mooi dan word dat de shop voor de compleet nieuwe pc.
Besteld dan begint de ellende. Hebben alles wat ik bij pc build nodig heb echter leveren kunnen ze niet, alles hebben ze behalve de CPU (minimaal 10 dagen op 26-7 en nu nog, kunt er ook gewoon minimaal 1 dag neerzetten dat klopt ook). Levertijd onbekend was beter van toepassing geweest.
Concurrentie heeft afgelopen 3 weken wel gewoon kunnen leveren, dus verwacht dat Megekko ook wel binnen 14 dagen kan leveren. Maar helaas. Dus even gemaild. Krijgt antwoord dat leverancier wacht dat fabrikant levert. Beetje apart concurrentie kan wel leveren (en daar was bij leveranciers ook gewoon voorraad).
CPU blijft elke dag maar op minimaal 10 dagen staan, maar ik mag dus maar eindeloos wachten? Wie weet word het 2022 (ik hoop het niet).
Gemaild hoe het kan dat concurrentie wel kan leveren, geen reactie.
Mooi ik kan dus wachten op 1 onderdeel. Alternatief bieden komen ze niet mee, aangezien de situatie uitzichtloos is. Na een week van geen reactie maar weer is gemaild.
Gemaild voor mogelijk alternatief dus (morgen in huis kan zijn) zodat ik aan de slag kan. Na halve dag geen reactie. Op website zegt men reageren uiterlijk en streven 2 uur is.
Kunt bij review 'te laat' geleverd kiezen. Niet geleverd is hier ook van toepassing.
Hoop snel de onderdelen te ontvangen pc was vanaf vandaag nodig.
Zojuist deze mail ontvangen (ontvang je elke week)
Je order bevat producten die helaas niet op 06-08-2021 geleverd kunnen/konden worden.
De nieuwe leverdatum is onbekend.
Tja dat weet ik inmiddels wel.
Op mail reageren ze niet meer, alternatief komen ze niet mee. Moet als klant overal achteraan. Weinig 'service'.
Bellen is niet mogelijk ivm corona?
Kortom sinds een week totaal onbereikbaar / geen reactie meer vernomen.
Edit: 17-8 @ 10:40 Na bijna een volle dag geen reactie en weer een mail plots reactie na 20 uur op de mail. Hopelijk gaan we er vandaag uit komen.
AlgemeenPowerbank, mifi router en op0lader gekocht. Bestelproces ging vlot, volgende dag geleverd. Uitstekend verlopen bestelling
VerzendingBinnen een dag geleverd. Dus prima voor elkaar.
AlgemeenHet bestellen is eenvoudig op de website. De bevestigings mails zijn overzichtelijk.
Niet alles wat ik nodig had was beschikbaar, maar dat is duidelijk te zien bij het bestellen.
De spullen die ik had bestel waren supersnel binnen. De volgende dag al.
Ik had een systeemkast, schijf, geheugen, moederboard en CPU koeling besteld.
AlgemeenMegekko heeft altijd Scherpe prijzen, ze gebruiken POSTNL en alles is altijd netjes verpakt. Op mijn werk bestel ik ook wel eens spullen bij Megekko en het is iedere keer weer prima voor elkaar.
AlgemeenDe website is helder en bevat alle benodigde informatie. Daarnaast zijn de prijzen over het algemeen scherp. Als je weet wat je wil kan je hier altijd goed terecht.
VerzendingLevering ging via DHL en was de volgende dag in huis. Fijn dat een bedrijf ook dozen kiest die passen bij het formaat van het product.
AlgemeenPrijs was scherp, bestelproces eenvoudig, betaling ging makkelijk, communicatie helder en de volgende ochtend om 7u30 stond de postbode al voor de deur met mijn bestelling. Gewoon hartstikke goed.
VerzendingVolgende dag bezorgd, goed verpakt. Volledig zoals Megekko aan had gegeven naar te streven.
AlgemeenGoedkoopste winkel op dat moment (vergeleken via de pricewatch) voor gekozen product. Vrijdag besteld, zaterdag geleverd in België.
VerzendingProduct was goed en stevig ingepakt. Geen schade aan leverdoos, geen schade aan product. Leverdoos was verder gevuld met recycleerbare zakjes lucht ter bescherming. Alsook de factuur.
AlgemeenGoedkoopste aanbieder en bestelling via Pricewatch met mobiel gemakkelijk en snel gedaan bij Megekko. Product snel in huis en is naar tevredenheid dus nog geen ervaring met klantenservice.
VerzendingPostNL en vandaag besteld is morgen in huis. Track en trace per mail ontvangen.
AlgemeenVanuit Tweakers.net Pricewatch eerst gezocht en zo op deze laptop gekomen. Alle informatie is op de website goed te vinden.
Het bestelproces is eenvoudig en gemakkelijk.
Snel ontvangen en prima verpakt.
AlgemeenBesteld op dag 1 en op dag 2 al geleverd. Via de website kan je makkelijk vinden wat je nodig hebt, ook bestellen en betalen gaat vlot. De levering volgt snel, meestal de volgende werkdag (zoals bij mijn laatste bestelling). Alles dik OK.
VerzendingBesteld en de volgende dag in huis, wat wil je nog meer?
KlantenserviceBij mijn recentste bestelling heb ik de klantendienst niet nodig gehad, omdat alles vlot verliep. Maar normaal gezien zijn ze vlot bereikbaar en behulpzaam.
AlgemeenArtikel van mijn keus, een mooi kwalitatief goed en groot beeldscherm voor thuiswerken -de beste keus volgens Tweakers- was gewoon op voorraad bij Megekko en tegen een super scherpe prijs.'s-avonds laat besteld en de volgende dag rond de middag al in huis. Sneller kan niet. Ik weet wel waar ik de volgende keer iets bestel.
VerzendingSuper snelle levering, de volgende dag al in huis.
AlgemeenSnelle en correcte levering. In verleden ook bij Megekko besteld en dat is eigenlijk altijd goed. Ook bij fouten (van mijn kant) is in overleg veel mogelijk
VerzendingSnelle levering en goede communicatie.
KlantenserviceOok bij een foutje van mijn kant is er veel mogelijk in overleg.
AlgemeenProduct was gemakkelijk te vinden op de website met een goede omschrijving. Prijs was goed en concurrerend.
VerzendingSnel en handige levering en ook nog eens een gemakkelijke tijd in de avond.
AlgemeenHet bestellen en de levering verliep prima. Het was makkelijk en volgende dag is het bezorgd
VerzendingOp tijd