Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

- The price was extremely competitive
- The website was clear and easy for me to find what I wanted
- The delivery time was excellent
- No fuss and perfect transaction

- The items came in very short time
- The packaging was correct
- The freight costs were offered

in het verleden al een aantal keer besteld bij megekko, en eigenlijk telkens wel tevreden geweest.
maar er is vaak geen reden om een review te schrijven tenzij je niet tevreden bent of er wat te winnen valt...

nu is mijn motivatie enerzijds wel de kans op een prijs, maar anderzijds ook uit eigen beweging: ik heb namelijk vorige week wat besteld en de mail gekregen van de winactie, maar ik had deze week nog wat nodig en beslis nu na deze ervaring pas om toch een review te schrijven.

als het op voorraad is, heb je het meestal de volgende dag in huis.
dat is dus prima service, al zou ik het niet meer anders willen (volgende dag in huis is iets dat voor mij tegenwoordig meeweegt in bestellingen)

bij de vorige bestellingen nooit echt de klantendienst gecontacteerd, maar vandaag ging er bij het bestellen wat mis (pagina gaf aan dat er niet betaald was, terwijl mijn app zei van wel)
dus nog even een mail gestuurd (19u19) en antwoord gehad om 19u33, dus nog geen halfuur later terwijl het al buiten kantooruren was!

toegegeven, ik had geen moeilijke vraag, maar dat noem ik dus toch een meer dan prima service!

Goede en overzichtelijk website. Goede indicatie van de voorraad en levertijd. Scherpe prijs voor de iPad!

Snelle levering. Zaterdag besteld, maandag in huis. De iPad was goed ingepakt!

Bedienings vriendelijke en overzichtelijk website met scherpe prijzen.
Zoekfuncties werken snel en door middel van de extra filters zijn de juiste producten snel gevonden.

Keurig verpakt in herkenbare dozen voorzien van logo en idem tape

Retour aangevraagd; dit kan keurig online en wordt snel opgevolgd met duidelijke retour instructie.

Ik bestel vaker bij Megekko. Zoals altijd was de bestelling makkelijk gemaakt en werd het product de volgende dag geleverd.

Goed verpakt en binnen 1 dag in huis

Prima prijzen en levering. Goede service toen bij een artikel de levertijd langer bleek. De bestelling is toen op mijn verzoek in twee zendingen gesplitst.

Ik bestelde op 20/08 een gamimg laptop op megekko. Betalingsproces was vloeiend en de laptop was de volgende dag al geleverd. Heb niks negatief te zeggen over megekko.

Vlak voor 22:30 twee AOC 4k 27 inch monitors gekocht en de volgende dag om half 1 geleverd. Goed verpakt en topkwaliteit. Works like a charm!

14 uur na bestelling op de deurmat vanuit Zuiden naar het Noorden van NL. Top

Overzichtelijke shop met veel keuze en snel geleverd. 's Avonds laat besteld en de dag er na' s morgens al geleverd.

Goed verpakt en snelle levering, niets op aan te merken.

Via Pepper een Synology DS218+ (met een leuke korting) kunnen bestellen. Naar nu is gebleken zijn alle bestellingen geannuleerd. Bij mij middels een korte mail met enkel de mededeling: "Geannuleerd, wegens niet meer leverbaar voor onze leveranciers".

Het bieden van een alternatief of andere vorm van klantcontact / service had wel gemogen.

Bestellen was heel eenvoudig en producten waren snel geleverd. Geen klachten, zoals gebruikelijk bij Megekko.

Duidelijke website met accurate voorraad aangifte.
Dit is voor mij de 6de keer dat ik er bestel nog nooit problemen gehad.

Weer goed verpakt en op tijd geleverd!
Ga zo door.

Eenvoudige bestelling. Artikel was simpel te vinden
x x x x x x x x

Product kwam enkele dagen vóór de geplande datum

Bestelling was eenvoudig te plaatsen en betalen. Volgende dag netjes thuisbezorgd, zoals aangegeven op de website. Daarnaast hadden ze voor het bestelde product ook gewoon de scherpste prijs.

Goed verpakt. Levering via PostNL (wat hier eigenlijk altijd goed gaat).

Draadloze muis gekocht (Glorius model O) een fantastische muis, de bestelling ging goed en snel.

Snelle verzinding en bezorging

Alle informatie was duidelijk betreft van de aankoop

Gewoon netjes geleverd. Dus ik kan iedereen aanbevelen om bij deze zaak te bestellen :)

Dit was mijn eerste bestelling bij Megekko. Is prima verlopen, goede voorraad & voorraadindicatie, duidelijk bestelproces. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Al eerder spullen besteld, nu een monitor, volgende dag binnen. Snel, eenvoudig en goede communicatie.

Volgende dag geleverd, geen deukje op de doos te bekennen.

Als er geen klantservice nodig is is de beoordeling gewoon uitstekend.

Een Lenovo tablet bij Megekko besteld, de prijs was € 10,- lager dan waar dan ook. Behalve dat heb ik ook een goede ervaring met retourbeleid van Megekko bij een eerdere aanschaf. Werd toen snel en goed geregeld. Nu ook zeer snelle levering en ik ben zeer tevreden.

Dit is gebaseerd op een eerdere ervaring met Megekko. Ik heb geen reden om te twijfelen aan huidige support gezien de zorgvuldigheid, informatieverstrekking , verpakking, verzending e.d. van de laatste bestelling.

Scorekaart voor Megekko