Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Webshop is overzichtelijk, email vragen werden snel beantwoord.
Aanpassen order verliep erg soepel.
Snelle levering; overeenkomstig met aanduiding in de webshop.

Snelle levering; overeenkomstig met aanduiding in de webshop.

duidelijk en snel een antwoord via email communicatie.

Via Tweakers een selectie kunnen maken. daarna gemakkelijk via de webshop kunnen bestellen. De volgende dag al in huis.

Zoals beschreven op de website. Rond 20:00 besteld, de volgende middag al in huis.

Vanuit tweakers pricewatch gezocht. Onderdelen samen waren goedkopen bij megekko en op voorraad. makkelijke site met goede info. Bestelling eenvoudig te doen. snel geleverd.

Goede verpakking en snelle levering.

Had een verkeerd artikel besteld. Retour aangevraagd , snel antwoord en na terugzenden ook snel bericht over teruggave.

alles is makkelijk te vinden op de website en alles gaat heel snel via e-mail zoals, Bestelling bevesteging en dat de stelling verzonden is.

alles was goed ingepakt met veel luchtzakjes om te voorkomen dat mijn bestelling geen schade op kon lopen tijdens de bezorging

groot assortiment, prima prijzen. Als je al weet wat je hebben wilt, is dit een prima shop. Heb er vaker besteld, bestellingen tot nu toe altijd op tijd gekomen, goed verpakt, prima service.

Icy dock bay besteld, en die is lang niet overal verkrijgbaar, en dan ook niet niet overal op voorraad. Hier wel, af laten leveren bij postnl ophaalpunt en nog eerder dan verwacht binnen.

Meerdere malen bij tweakers besteld, de verzending was snel en goed en als er een product niet geleverd kon worden werdt dat snel vermeld. Bij een vraag direct de volgende dag antwoord gekregen van de klantenservice. De producten zijn goede kwaliteit

Dit keer een monitor besteld bij Megekko nadat ik al eerder een paar keer wat heb besteld. Kreeg diezelfde nacht nog de verzendbevestiging, maar pas de dag erna tegen het middaguur kwam er een Tracking update.

Levering de volgende dag. Werd pas in de avond geleverd om 21.40 uur. Opzich wel de volgende dag geleverd, maar erg aparte late levertijd.

De monitor was echter niet verpakt in een aparte doos, maar er was gewoon een verzendsticker geplakt op de doos van de monitor zelf, waardoor deze erg beschadigd en nat aankwam. Gelukkig was de inhoud nog intact en de monitor onbeschadigd, maar verpak je artikelen gewoon even in een extra doos met wat opvulling om evt beschadiging te voorkomen.

Lenovo tablet besteld, was de beste prijs. Een paar klikjes en de bestelling was geplaatst en de betaling rond.

Dinsdag 24-8-2021 besteld om 16:57 uur. Al op woensdag om 14:11 uur bezorgd door PostNL. Helemaal top.

De bestelling ging makkelijk en snel, de website is heel duidelijk en de prijs was erg goed. Het product wat ze hier aanboden kon ik nergens goedkoper vinden!

Het werd snel verzonden en het pakketje had ik goed verpakt ontvangen!

Fijne webshop. De prijzen van Megekko zijn vaak erg gunstig ten opzichte van andere webshops en altijd een snelle levering.

Snel en erg fijn dat je zelf de leverdatum kan kiezen

Snel bezorgd en bijna altijd de beste prijzen, ik koop hier graag nog een keer.

Goed verpakt

Prima webshop die zijn producten zeer snel levert.

Het enige minpuntje aan deze webshop is dat zij nog steeds verzendkosten hanteren bij bijvoorbeeld een hoger bedrag dan bijvoorbeeld €50. Verder heeft deze webshop ook geen antwoordnummer waardoor je zelf dus ook de kosten moet betalen als je iets terugstuurt.

Diverse malen heb ik reeds sinds eind vorig jaar bij Megekko besteld.
Weliswaar kreeg ik nu een aanmoediging van Megekko om deze review te schrijven, desalniettemin is wat ik schrijf uit het hart.
Alle artikelen kwamen zeer snel en onberispelijk aan, dus geen opengemaakte dozen of zoiets, maar alles in nieuwstaat.
Toen een artikel per ongeluk niet aanwezig was, kreeg ik daar heel snel bericht over en heb ik snel kunnen overleggen om een alternatief te bestellen.
Dat ging door annuleren van de originele bestelling en terugboeking van het bedrag. De communicatie met de klantenservice was uit de kunst!
Mijn laatste bestelling betreft een moederbord, processor, geheugen en M.2 SSD, the build is gemaakt en daardoor schrijf ik dit nu op mijn "nieuwe" :-)
Ook ik ben nu eindelijk aan de Ryzen...
De onderdelen waren zowel goed beveiligd tegen beschadiging als efficient ingepakt, dwz een zo klein mogelijke doos.

Een Wifi 6 mesh systeem van Asus besteld, de XT8, als vervanging voor mijn AmplifiHD. Via Pricewatch kwam ik bij hun terecht en bestelling afronden (Eerst een account aangemaakt) was prima voor elkaar. Levering was snel de volgende dag en had voor de zekerheid de aflevering bij de supermarkt aangegeven waar hij prima op tijd aan kwam zodat ik hem na werktijd kon ophalen

Prima verpakt in een eigen Megekko doos met leuke teksten erop zoals hoeveel kg muntjes erin paste en ook water :P

Product was erg snel binnen en in goede staat. Ook geen previously returned product ook ofzo, wat helaas vaak gebeurd op andere websites.

We gaan hier vaker bestellen!

Het was binnen een dag binnen. Zeker geen klachten!

externe harde schijf besteld,grote keus met duidelijke produktbeschrijving. kwaliteit voor een goede prijs.snel en goed verpakt geleverd.

eerder geleverd dan bij de bestelling stond aangegeven,en goed verpakt.

De website is mooi en overzichtelijk. Of je via de zoekbalk of via de categorieën zoekt, je vindt alles gemakkelijk en snel. Ze hebben een breed assortiment, en hun prijzen zijn scherp.

Tot nu toe heb ik alle artikelen, waarbij ze aangaven dat ze het de volgende dag zouden leveren, daadwerkelijk ook de volgende dag ontvangen.

Ik heb een aantal keren contact opgenomen (telefonisch of via de mail) over verschillende kwesties: garantie/reparatie, order annuleren, advies etc en ze hebben mij altijd snel en goed geholpen.

Overzichtelijk, smaakvol en duidelijke omschrijving van de produkten op de site. Zeer snelle levering van een Corsair TX550M V2 PSU PC voeding. Netjes verpakt.

Het produkt is goed verpakt (stevige doos) en daarom dus goed aangekomen.
Snelle levering!

Nieuwe voeding afgenomen bij Megekko welke werd aangeboden voor een hele goede prijs. Het is altijd prima zaken doen bij Megekko natuurlijk en snel geleverd! Tevreden klant!

Via de pricewatch (zocht een voeding) bij Megekko gekomen. Hadden de voeding die ik zocht voor een mooie prijs inclusief verzendkosten. En aangezien ik al
meerdere positieve ervaringen heb met deze shop was de keuze snel gemaakt en gedaan.

Supersnelle levering, volgende dag al in huis.

Scorekaart voor Megekko