Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Na lang zoeken de juiste nieuwe Lenovo Laptop gevonden bij Megekko. Het plaatsen van de bestelling was simpel en levering was prima op tijd.

Verzending via PostNL werd keurig gemeld en de levering was precies binnen het afgesproken tijdvak.

Snel verstuurd, Snel (dezelfde dag via ING Ideal) geld retour na aankomst retourzending. Helaas moest ik retour zelf betalen (met alle risico's) wat angstig is bij een duur product. Heb het product naar eigen keuze onder 30 dagen bedenktermijn retour gestuurd

snel verzonden. complete pc besteld was in eigen doos zonder omdoos verzonden, was duidelijk te zien voor ieder wat er in zat.

Op dag 1 een scherm besteld, op dag 2 in huis. Makkelijk besteld en snelle levering, wat wil je nog meer?

Mijn bestelling kwam de volgende dag in goede staat aan. Meer kan je niet verlangen.

Erg tevreden over deze webshop, bijna altijd wel goede prijzen voor het product wat ik zoek.
Persoonlijk nog nooit problemen gehad met levering, altijd tevreden.

Prima prijs en zoals gewoonlijk makkelijk te bestellen, ik was 3 min te laat voor de volgende dag levering, maar dat was mijn "fout". De maandag kwam het keurig geleverd met dhl.

product was goed verpakt en kon dhl dus makkelijk aan, t&t van dhl werkte gelukkig goed.

dit is de eerste keer dat ik daar toch gebruik van moest maken, het product viel tegen mede doordat hp met dit type laptop wazig is en zich verschuilde achter kleine lettertjes. Helaas is Megokko daar de dube van want ik wilde het terug sturen, contact gezocht met klanten service en het probleem uitgelgd, tevens de moeite die ik zelf had gedaan. Ik kreeg snel reactie en kon een retour aanmaken. Het versturen duurde even omdat dhl het steeds maar niet kwam oppikken daarom met postnl gedaan incl de juiste waarde verzekering. Kreeg keurig melding dat het pakket was binnen gekomen, zelfde dag nog OK bevonden en dag erna geld al weer op de rekening! chapeau! Ik hoop er niet meer gebruik van hoeven te maken maar dat is hier in mijn geval dik in orde.

Zoals altijd bij Megekko voor een scherpe prijs de volgende dag in huis. Nog nooit problemen gehad.

Goed verpakt en snel bezorgd.

Betrouwbare leveringspartner voor vaak ook de beste prijs. Toch ook als de prijs iets hoger ligt soms, dan bestel ik liever bij Megekko vanwege de leveringsbetrouwbaarheid en goede informatie qua voorraad status.

S'avonds besteld tegen 22:00 en toch netjes zoals beloofd overdag bezorgd. Wat een snelheid. Geweldig want ik had het netwerk component ook echt nodig die dag.

Corsair icue 465x rgb - PC Case besteld nav Hardware.info vrijdagmiddag overzicht. Prijs ligt meer dan 30 euro onder eerstvolgende concurrent. Misschien een uitlopend model? Of gewoon een hele goede aanbieding.

Verder prima bestel en betaal- en bezorgproces. Bezorgd door DHL.

Bezorgd door DHL, met de gebruikelijke service (neer laten zetten op afgesproken plek)

Veruit de beste winkel voor mijn pc parts, ook de klantenservice zijn echt toppers, krijg altijd snel,duidelijk en vriendelijk antwoord.

Toppers bij de klantenserivice daar !

Goeie en Betrouwbare site , Snelle levering.
Heb er aantal maanden geleden mijn complete PC gekocht en daarna ook nog een aantal orders gedaan altijd was alles op tijd en goed verpakt.

Niks anders dan Lof !

Altijd dezelfde dag verstuurd en de volgende dag ontvangen

Geen Ervaring nog mee ( Gelukkig )

Goede site waar tenminste de technische specificaties van de produkten altijd klopt. Prijs meestal erg scherp. Levering niet bloedsnel maar snel genoeg.

Op website staan produkten ' op voorraad'. Toch volgt levering pas na een aantal dagen. Logistiek is dus niet hun sterkste kant, of ' op voorraad' is weer zo'n doodoener die eigenlijk betekent, ' ergens bij iemand op voorraad'. Dropshipment via leverancier in NL, Be of China. Anyway, drie dagen is nog steeds voldoende acceptabel.

Duidelijke site, goede prijzen. Factuur gegevens wel telkens invullen als je iets besteld, ook als je een account hebt.

Goed verpakt, snelle levering, Eerder geleverd dan verwacht.

Alleen email, maar altijd prettige ervaring gehad bij problemen.

Printer besteld, laagste prijs die te vinden was. Dus dat was al mooi. Levertermijn van 3 dagen, en perfect geleverd gelijk gezegd.
Product eenvoudig te bestellen. Betalingsmogelijkheden genoeg.

Geen contact gehad met de klantendienst, maar was ook niet nodig. Voorlopig niks negatiefs te zeggen. Alles gelopen gelijk het hoort te lopen.

Product afgeleverd op de dag dat gezegd werd. Buiten klein deukje in de doos alles in orde.

De benodigde onderdelen waren goed op voorraad en de volgende dag in huis.
Zoals altijd gewoon een heel goed verhaal. geen gedoe.

1 dag levering is super

De bestelling was snel en gemakkelijk geplaatst. Voor je gaat afrekenen krijg je nog een overzicht met wat je allemaal gaat bestellen. Betaling kan via IDeal.

Laat in de avond besteld en de volgende dag (middag) netjes geleverd via PostNL.

Inmiddels al meerdere malen bij Megekko waaronder ook mijn eigen pc. Onderdelen waren snel geleverd onlangs de pandemie. Zeker een aanrader!

Producten zijn professioneel en stevig ingepakt. Levering was snel, maar dat heeft niet zo zeer met Megekko te maken, maar met de bezorgdienst.

Prima uitgebreid assortiment met goede informatie op website, concurrerende prijzen, vriendelijke heldesk en vlotte afhandeling

vlotte verzending

vriendelijk

Via iDeal betaald en ging allemaal super snel. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

Snelle levering

Vele malen een artikel besteld bij Megekko, pagina is overzichtelijk, prijs competitief en verzending razensnel. Artikelen worden keurig verpakt, alleen maar plus punten voor Megekko. Tevens kun je betalen zoals je wilt, met iDeal of andere betaal methodes.

Artikelen zijn altijd keurig verpakt, voldoende beschermd en razendsnel aan de deur gebracht. Vandaag besteld is morgen in huis is geen loze belofte.

Prima assortiment en prijsstelling, beschrijving van het artikel is volledig. Het hele bestelproces verliep soepel, bestelling in no-time geplaatst en bevestigd

Levering binnen 24 uur goed verpakt

Zelden zo goed en volledig op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Chapeau voor deze uitstekende communicatie!!

Scorekaart voor Megekko