Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Laatste weken zeer regelmatig bestellingen gedaan. Megekko is snel, prijstechnisch prima en de site is prima op orde. Ik koop hier zeker vaker.

Snel en goed geleverd

Alles goed en makkelijk te vinden, goede acties en erg goede prijzen vergeleken met andere online webshops.

Altijd erg goed verpakt, snel bezorgt en nooit problemen gehad. (De leuke texten op de doos zijn een super extra) Het enigste jammere zijn de verzendkosten, maar meestal maakt het weinig uit door de scherpe prijzen.

Snelle en goede reacties.

bij Megekko voor een scherpe prijs en de volgende dag in huis top webshop

ik bestel voor taan bij megekko

Zeer snelle verzending, 22.00 besteld, volgende dag bezorgd.

Prima overzichtelijke webshop, er staan goede omschrijvingen bij de producten, scherpe prijzen.
Goeie combideals ook; ik heb een fles perslucht van eigen merk er bij gedaan.

Zeer snelle verzending, 22.00 besteld, om 10.00 volgende dag bezorgd.

onlangs een aantal computer onderdelen besteld. Een CPU, werkgeheuegen, CPU koeler, een case en fans.

snel verzonden en goed verpakt

Helaas was de CPU geleverd met een paar licht gebogen pinnetjes, maar de retour was eenvoudig aangemaakt en is door Megekko snel en naar tevredenheid opgepakt. En dat was een grote opluchting en geeft vertrouwen voor bestellingen in de toekomst.

Fijne webshop, uitgebreid assortiment tegen goede prijzen. Website werkt fijn, bestelprocedure verloopt soepel en de voorraadindicatie klopt altijd.

Snel verzonden, goed verpakt.

Opnieuw materiaal besteld bij Megekko voor mijn desktop. Het was makkelijk om te bestellen en te betalen. De goederen werden vlot afgeleverd zonder beschadiging. Prima internetwinkel.

Informatie over de zending was duidelijk

Twee zaken besteld, dat ging makkelijk. De informatie was duidelijk en werd ook bijgewerkt. Eerst zou er een kleine vertraging zijn, maar werd uiteindelijk netjes op de eerder aangegeven tijd afgeleverd,

Spullen werden netjes in 2 pakketten geleverd.

I quickly found what I was looking for and the item has been shipped the day after. Amazing.

Very very fast delivery

Al meerdere keren producten (PC componenten) besteld bij Megekko en altijd tevreden over de service en prijzen. Prijzen zijn scherp zonder dat er concessies worden gedaan op de service!

Duidelijk inzichtelijk wat de status van de bestelling is. Daarnaast (indien op voorraad) vandaag besteld, morgen in huis. Helaas wel altijd verzendkosten, ook als de bestelling bijvoorbeeld 1000+ euro is.

In het verleden heb ik een keer een Ryzen 5900X besteld welke DOA bleek te zijn. Er was destijds nog een wachtrij dus was bang dat ik na terugzending weer onderaan de wachtrij moest aansluiten. Gelukkig ondanks de schaarste binnen enkele dagen na retourzending een vervangende CPU ontvangen (die wel werkte!). Enige nadeel is dat contact met de klantenservice via mail verloopt en telefonisch contact niet mogelijk is.

Megekko is al jaren mijn eerste keus als ik computercomponenten wil aanschaffen. Ze beschikken over een breed aanbod, leveren kwaliteit en de prijzen zijn altijd concurrerend.

In al die jaren heb ik eenmaal een zending gehad die door DHL beschadigd was geretourneerd naar Megekko, maar die werd daarna via PostNL alsnog afgeleverd

Hoewel ik een liefhebber ben van persoonlijk contact begrijp ik hun keuze voor contact via de mail, daarbij houden ze zich aan de beloofde responstijden. De vragen die ik had werd correct beantwoord.

Ik vind dat Megekko een goede website heeft en vrijwel altijd de laagste prijzen heeft. Maar meestal vind ik de producten via tweakers en kan ik niet heel veel zeggen over de website.

Ik bestel eigenlijk alleen maar bij Megekko, en elle keren is mij zeer goed bevallen, Snelle verzending en alles duidelijk aangegeven, ook zeer fijn dat er geen *Verplicht account nodig is voor bestellen.

ik wil toch even meenemen dat ik 1x een kapotte 360 waterkoeler heb gehad van Coolermaster, en deze werd netjes en vlot naar Coolermaster gestuurd en kreeg binnen een week een nieuwe opgestuurd, Megekko heeft dit netjes afgehandeld voor mij, Daarom ook hier 5 sterren.

Maandag aan het einde van de dag een nieuwe laptop besteld en de volgende dag al bezorgd.
Zeer netjes verpakt en voor een mooie prijs.
Eigenlijk zoals je het verwacht van een bedrijf dat al lang actief is op tweakers.

Een Lenovo laptop besteld,
Core i5, 16 GB ram en een 512 GB ssd.
Pracht van een laptop voor familie gebruik.

Tot nu toe nog geen klachten behalve dat iets niet klopte qua levertijd.
Ze hebben wel na een mail de levering in 2x verzonden zonder extra kosten, omdat ik een deel wel snel nodig had.

Dit is de derde keer dat ik bij Megekko koop, dus dit zegt al veel over de kwaliteit.
Vrij gemakkelijk om het product te vinden dat ik wilde.
Ook de pagina met productdetails bevat allerlei technische informatie en gemakkelijk te lezen beoordelingen van klanten.

Het pakket kwam de volgende dag aan, vrij snelle levering.
Het pakket was in redelijk goede staat.

Bestellen was eenvoudig, ik kwam vanuit de tweakers.net pricewatch direct op de juiste plek op megekko.
Heb vaker bij ze besteld, dus met inloggen ging de afhandeling probleemloos.

Goed verpakt, geleverd volgens voorspelling.

prima zoals elke keer, besteld en de volgende dag netjes verpakt binnen gekregen. product voldoet aan verwachtingen

AANRADER ! Zaterdag laptop besteld, maandag binnengekomen !
En gratis earbuds erbij altijd leuk !

Zaterdag besteld, maandag tip top in orde aangekomen

Alles zoals het hoort

zeer goede prijs, veel onderdelen gewoon in voorraad!
Prettige site, zeer overzichtelijk, met veel betaal mogelijkheden en gratis verzending.

Levering is zeer vlot door PostNL, zorgvuldig verpakt.

Scorekaart voor Megekko