Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Snel geleverd, goed verpakt, al 2e keer dat ze een van de weinige waren die nog de voorraad hadden die ik zocht en voor gelijke prijs

netjes verpakt

Bestelling snel geplaatst, ik gebruik altijd Tweakers om naar de producten te gaan, dus weinig ervaring met de website zelf.
Ze hebben goede prijzen, daarom al vaker besteld bij Megekko.

Hier kan ik kort over zijn, verzendtijden op website zijn accuraat, en producten zijn goed in de doos verpakt.
Had er bij de laatste bestelling 1 product bij zitten waardoor verzenden gratis was.
Misschien als tip, boven een bepaald bedrag, gratis verzenden?

Hun retourbeleid werkt ook snel, en is makkelijk aan te melden via de website.

Een behoorlijke tijd shop ik inmiddels mijn PC-componenten vrij exclusief bij Megekko.
Waarom? Ze zijn altijd scherp geprijsd en leveren snel. Ook in de tijd van de AMD/Nvidia launches communiceerde ze transpart en pro-actief m.b.t. wachtrijen en leveraantallen. Dat siert ze enorm.

Van alle pakketten die ik heb besteld heb is er eigenlijk nog nooit eentje te laat gekomen. Een groot pluspunt vind ik dat Megekko de verpakking aanpast aan het product, dat bespaart weer karton. Bij andere webshops krijg je soms een gigantische pak karton voor een mini-product.

Prima webshop, nette prijzen, al vind ik navigeren niet heel fijn via de webshop zelf. Ik gebruik daarom gewoon de Tweakers pricewatch.

Niets mis met de verzending, netjes verpakt en de volgende dag bezorgd terwijl ik vlak voor de ‘volgende dag’ deadline heb besteld. Verzendkosten zijn fair omdat de bestelde producten laag aan de prijs zijn.

Goede ervaringen met deze site, bestel er al jaren (af en toe).

Verbeterpunt: bevestigingsmail bevat geen informatie over inhoud van bestelling, zelfde met de verzendmail. Als je meerdere bestellingen plaatst als gast heb je dus geen idee wat er besteld is en wat er verzonden is.

Uitstekend assortiment, uitstekende prijzen en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel en leverproces. Natuurlijk ook van belang: er werd geleverd conform de beloofde levertijd

Keurig verpakt, geen beschadigingen en goed op de hoogte gehouden over levertijden

Ik was op zoek naar een simpele muis voor bij een laptop.
Daarbij kwam Megekko er uit als een webshop met een breed assortiment, zeer aantrekkelijke prijzen en belangrijk: geen verzendkosten, ook niet bij kleinere bestellingen. Keuze was dus snel bepaald

Product was prima verpakt (wellicht een iets te grote doos in verhouding tot het product). Bezorging (in mijn geval) door PostNL, wat ik persoonlijk het liefst heb.
Bij de bezorging moest formeel legitimatie getoond worden (ivm Corona moet je zelf de laatste 3 cijfers opgeven). Grappige hieraan is dat deze regeling voor de aflevering van een muis van 2 tientjes is, maar voor een bestelde laptop (sorry, andere webshop) met een veel hogere waarde was dit niet nodig.
Houdt wel in dat ze de verzending/levering zeer serieus nemen.

Nu enkele keren hier besteld. Telkens geleverd volgens belofte. Kreeg de factuur keurig bij verzendbevestiging meegestuurd.

Goed verzonden in een doos die niet te veel opvulling nodig had. Helaas via DHL, maar dat zal vast niet bij iedereen zo vervelend zijn als hier. Ze gebruiken ook PostNL overigens, maar voor zover ik weet kan je dat niet zelf kiezen.

Een van de bestelde onderdelen leek niet te werken. Mijn redenatie opgestuurd en gelijk keurig een RMA nummer en instructies voor het terugsturen gekregen.
Bleek niets aan de hand, maar gewoon een quirk van mijn moederbord, dus voor de rest geen ervaring hiermee.

Monitor, SSD M.2 schijf en verschillende schroefjes besteld. Zeer tevreden over het ruimte assortiment, de gunstige prijzen en de snelle levering. Helemaal top!

Op woensdagmiddag besteld, volgende ochtend al geleverd.

goede prijzen, en geen gedoe met de bekende truukjes, gewoon op voorraad. factuurtje per mail zou helemaal perfect zijn...

Prima site, gemakkelijk te bestellen en prima keuze. Wat een voordeel is is dat wat ze aanbieden ook echt leverbaar is!

Keurig verpakt en vlot geleverd, zeker aan te bevelen!! 👍✅

Bestellingen worden altijd snel en erg goed verzonden. Daarnaast goede prijzen (vaak een van de laagste op de pricewatch). Zoals altijd perfect. Daarnaast ook een leuke Facebook pagina :P

Makkelijke bestelling en veel mogelijkheden tot betaling. Zeer snelle levering. Website browst makkelijk. Hoeveelheden kan je pas aanpassen in de winkelwagen.

Ik merkte niks mis met het proces en vond het erg van zelf sprekend. Kleine ding is dat bij het initiële toevoegen van een product in je winkelwagen kan je niet direct de hoeveelheid toevoegen dat je wilt hebben. Dit moet je doen in je winkelwagen.

Besteld om 8 uur in de avond en de volgende dag om 13:00 gekregen. Ik ben erg tevreden.

Zoals gewoonlijk weer een goede ervaring gehad met Megekko. Scherp geprijsd en snel geleverd! Top!

Al mijn pc onderdelen bij megekko besteld behalve de kast die daar niet beschikbaar was. Afgelopen dagen mijn laatste onderdeel besteld de voeding/ psu. Wat me elke keer opvalt is dat als je voor middernacht besteld je het al in huis hebt in de ochtend of in de voormiddag , dit in tegenstelling tot einde middag /begin avond als je bij amazon bestelt. Uiteraard is dit wel bijzonder snel en mag vermeld worden. Tot nu toe geen klachten gehad en weinig nog met de klantenservice te maken gehad. Mijn ervaring is dus erg positief bij Megekko!

Bestelling geplaatst om 22:11 en de volgende dag al in huis ! Fijne site en goede prijs

Super snelle levering

Altijd scherp geprijsd en altijd super snel geleverd. Kortom een echte aanrader voor je hardware.

Bestellingen worden correct en snel geleverd.

Communicatie is duidelijk dus klantenservice nog niet nodig gehad.

Fantastische webwinkel. Al jarenlang mijn go-to plek voor pc hardware en alle andere techniek aanschaffingen!
De website is te eerste naar mijn mening altijd goed en voerzichtelijk ingedeeld, heeft grappige advertenties, en biedt soms goede acties!
Van bijna alle upgrades voor mijn PC, tot mijn huidige telefoon, hier is het allemaal vandaan gekomen. Megekko heeft mij altijd goed gedient.

Ook in geval van retour is er niet veel te klagen. Bij ooit een kleer een retour in te willen dienen omdat ik (niet slim) een moederbord kocht met de verkeerde chipset voor mijn CPU, is er advies gegeven aan wat wel te kunnen aanschaffen hiervoor, en is zonder problemen mijn retour aangenomen.

Als er dan echt een minpiunt gegeven moet worden, dan is dat wel dat bij retourzendingen de verzendkosten betaald moeten worden door de consument. Maar verder altijd een topservice.

De order in kwestie waardoor ik deze review schrijf naar aanleiding van de actie, heb ik helaas moeten terugsturen wegens financiele redenen. Maar dat houdt mij niet tegen van Megekko op #1 zetten!

Verzendingen zijn altijd zoals beloofd, voor 22:30 besteld, morgen in huis. En als niet morgen maar een andere dag? Dan staat het er altijd netjes bij vermeld bij het product.

Gelukkig gaat de bezorging bij Megekko meestal probleemloos, echter als er zich eens wat voordoet laat Megekko zien ook met de klant mee te denken in plaats van de klant tussen de bezorger (DHL) en de klant te plaatsen. Ondanks dat het je dan nog steeds tijd kost is het prettig dat je zo alsnog snel over je product kan beschikken. Minpuntje is wel de bereikbaarheid per e-mail de reactietijd verschilt nogal en de gemeldde 2 uur wordt zeker niet altijd gehaald. Toch een nette winkel met prima prijs/kwaliteit verhouding.

Dat blijkbaar ook bij Megekko al bekend is dat bij DHL bezorging zich wel eens issue's voordoen blijft het toch verwonderen dat men dan niet uitsluitend per postnl bezorgd.

Bereikbaarheid kan beter wellicht tijdens kantooruren ook telefonisch

Scorekaart voor Megekko