Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Makkelijk bestellen, scherpe prijzen en volgende dag in huis is ook echt volgende dag in huis.

1 van de betere online leveranciers, misschien wel de beste. Goede beschrijvingen en vergelijk mogelijkheden, makkelijk te bestellen en perfect verpakt thuis afgeleverd

---

eigenlijk geen ervaring mee daar alles altijd prima wordt geleverd. nooit geen ontbrekende onderdelen, geen defecten, ook nooit code meegegeven voor extra kadootjes maar die zitter er altijd standaard bij

in dit geval goedkoopste dvd lezer, heel netjes verpakt en beschrijvingen erbij geleverd

Bestellen verliep vlekkeloos. Levering was zoals van te voren afgesproken. De communicatie erover was tijdig en duidelijk.

Vaker besteld en nooit problemen gehad. Ook makkelijk een kortingscode gevonden voor een gratis artikel erbij, wat ook leuk was.

Goed verpakt, en netjes verzonden. Dus ook 100% in orde ontvangen.

overzichtelijke website
goede prijsstelling
makkelijke te bestellen,
snelle reactie op de bestelling
en daarna snelle levering

Snelle reactie via de website.
Snelle levering (zoals beloofd)
Goed verpakt.

Snelle reacties op miiijn vragen. Goeie service. Uitgebreide keuze op de webshop en goeie prijzen.

Producten op voorraad snel verstuurd.

Prima site, overzichtelijk en goede prijzen - kreeg de bestelde artikelen de volgende dag zoals beloofd.

Heb een m2 gekocht maar paste niet in mijn laptop, ruilen was geen probleem, kreeg binnen een paar dagen mijn geld terug gestort

was goed verxzonden en verpaqkt

Al jaren klant van ze. Geen gedoe, goede site, goede prijzen, goede levering en service.

Toegankelijke website, scherpe prijzen en ruim aanbod. Ik heb een een complete PC in onderdelen besteld en alles is netjes op tijd geleverd. Het enige minpuntje was de verpakking; de losse dozen in de omdoos kunnen vrij makkelijk schuiven. Er waren wel van die luchtzakjes aanwezig, maar die konden dat blijkbaar niet voorkomen. (Mede door enkele zware dozen zoals voeding en koeler.)

Website is goed leesbaar en overzichtelijk. Zijn niet altijd de goedkoopste maar daar krijg je, naar mijn mening, wel betrouwbare informatie en levering voor terug.

Pakket ontvangen in nette stevige gesloten doos. In de doos ook de nodige voorzorgmaatregelen genomen tegen beschadigingen. Eigenlijk zoals je van een winkel mag verwachten.

Megekko, het zit allemaal in de naam. Een reptil die je bijna alles kan bezorgen voor een correcte marktprijs.

alles komt binnen 24/48 uur binnen.

Kosten van 15 euro voor eender welke retour is misschien iets te steep, maar snap waar het vandaan komt. Megekko blijft een tussenpersoon en wil niet alle kosten dragen....

Scherp geprijst, zeer duidelijke website, snelle levering. Ik vind de standaard verzendkosten geen probleem en het bedrag is ook acceptabel. Dwingt je ook om bewust te bestellen. Al veel besteld bij Megekko, het is altijd duidelijk en goed.

Belofte binnen 24 uur waargemaakt. Altijd zeer goed verpakt, dat zie je wel anders bij andere webshops.

Reageren snel en duidelijk op vragen. Retourafhandeling uitstekend.

Soepel bestelproces en gelukkig niet verplicht om een account te maken. Bestel altijd graag iets bij Megekko.

Zoals eigenlijk altijd gewoonlijk alles prima ingepakt en netjes aangekomen.

Webpagina is fijn en bestelling komen goed en snel aan. Het pakketje had ook nog bescherming tegen eventuele botsingen.

Het bestelde product kwam 1 werkdag na bestelling aan en het was in goede staat.

In de middag een iPad besteld via iDeal, deze de volgende dag kunnen ophalen bij het pakketpunt.

Volgende dag geleverd zoals op de site wordt aangegeven. iPad was goed verpakt met luchtkussens in de doos.

Nooit problemen gehad bij deze winkel. Ik heb een Unifi G4 besteld en deze kwam zoals gebruikelijk snel binnen.

Netjes en goed verpakt. Snel ontvangen. Niks op aan te merken.

Snelheid van de order verwerking was fijn, kwaliteit van de producten is goed. Prima webshop

Laat in de avond besteld, toch de volgende dag geleverd.

Ik bestel hier vaker, omdat het gewoon een van de goedkoopste webshops is en ik er nooit gezeik heb.

Prima verpakt, iewat grote doos maar netjes opgevuld met luchtzakjes. Gewoon toppie!

Snelle levering en snelle en veilige afhandeling van de betaling. Bezorgtijd was wel lang, maar dat was keurig aangegeven. Dus daar heb ik zelf mee ingestemd.

Het product dat werd geleverd zat in een VEEEEL te grote doos. Zonde, was niet nodig. Het was wel in goede staat afgeleverd.

Scorekaart voor Megekko