Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik word doodmoe van dit soort beoordelingsmailtjes. Zo ook deze.
Kap daar eens mee!
Als ik het een kutwinkel vind koop ik niks. En ik koop wat bij jullie dus het is prima. Maar die Ipad kun je bij je houden als ik daarna weer zo’n beoordelingsformulier krijg.

Prima

Duidelijke website en snel verzonden! Megekko heeft vaak scherpe prijzen en ook al zijn ze misschien niet de allergoedkoopste, bestel ik toch graag hier vanwege mijn goede ervaringen in de afgelopen jaren.

Er snel verzonden en goed verpakt in een doos met vulling. Handige kleefstrip waarmee je het pakket opent zonder schaar of mes!

Product was aanbevolen nav mijn wens. Product was snel gevonden en besteld. Netjes geleverd en goede prijs kwaliteits verhouding.

Snel geleverd en keurig verpakt

Goede prijsstelling en snelle levering. Nooit eerder hier besteld maar ging prima. Webshop kan nog wel een verbeterd worden.

Snelle levering en efficient verpakt.

Producten uitzoeken is makkelijk en ook het proces doorlopen mbt de betaling verliep soepel. Ook de factuur die je digitaal ontvangt is overzichtelijk en correct.

Deze review beslaat de meerdere bestellingen die ik heb gedaan om tot een goed volwaardige beeld te komen.

De internet site oogt fris en is prettig te navigeren. Producten staan onder de juiste groep, met alle info daarbij zoals garantietermijn, specificaties.
Ook het statement en levering van videokaarten word bijgehouden.

Veel keus en voorraad, naast de standaard componenten een groot assortiment speciale producten.

Het proces van bestellen t/m betalen verloopt vlekkeloos, daarbij veel keuze uit betalingsmogelijkheden zelfs achteraf !

Alles wat ik tot nu heb besteld en heb binnengekregen is echt nieuw, zonder defecten en compleet geleverd.

Levertijden worden nagekomen, keurig een verzendcode als het verzonden is.

Bij het uitpakken van de doos waar je bestelde producten in zitten merk je meteen op dat dit met zorg is ingepakt.
Alles goed doordacht ingedeeld met de nodige beschermingsmateriaal niet te weinig ook niet teveel.

Ik koop regelmatig bij deze webshop. Megekko is misschien niet altijd de goedkoopste maar ze hebben eigenlijk altijd op voorraad wat ik zoek en kunnen meestal binnen 1 tot 2 dagen leveren. Tot op heden nog geen enkele slechte ervaring gehad.

Levering gaat via de reguliere post instanties (Postnl, DHL, etc.). alle problemen die ik bij megekko heb gehad met leveringen zijn niet anders dan je ook bij andere webshops tegenkomt. Hier kan ik deze webshop dus niet echt op afrekenen.

Een Corsair K68 toetsenbord aangeschaft, Prima prijs bij Megekko en de levering was als een van de snelste

Was ervan uit gegaan dat het pakketje op dinsdag aankwam maar maandag avond was die er al!

Duidelijke site. Goede informatievoorziening van het product. Laptop en muis besteld voor een goede prijs / kwaliteit.

Snelle levering en conform aangegeven levertijd. Goed verpakt.

Logitech muis besteld, beste prijs en levering binnen 24 uur, netjes verpakt, dikke prima dus!

Registreren en bestellen/betalen ging erg vlot, levering binnen 24 uur, keurig.
Zondags besteld, maandag binnnen!

De layout van de website was zeer duidelijk, het betalen ging vlot en ze hebben veel betaalopties.

Ik had mijn bestelling de volgende werkdag ontvangen, ook werd het zeer goed verpakt en kwam het in perfecte staat aan, ik heb er geen problemen mee gehad.

Proces van begin tot eind gemakkelijk te doorlopen. Veel producten op voorraad en altijd in top kwaliteit, zelfs de dozen waar de producten zich in bevinden (deze willen nog wel eens beschadigen door opslag). Meerdere bestellingen bij Megekko gedaan over de jaren. Altijd top geregeld en nog nooit problemen gehad.

Producten prima verpakt en prima geleverd. Geen beschadigingen door transport meegemaakt. Ook geleverd op de aangegeven datum.

Bad gekocht in Nov 2019, zo’n Spa ding. Heel erg van genoten tijdens corona tijd. Maar na 23 maanden liep het bad plots leeg. Bleek dat de plakranden die tijdens de fabricage met het maken van het bad poreus werden. Je hoorde heel zachtjes dat er lucht ontsnapte. Balen dus, maarja, bad was ook bijna twee jaar oud en toch wel erg veel gebruikt. Toch de gok erop gewaagd en Megekko gemaild voor een garantie afhandeling. En verrek, dat was geen probleem. Stuur maar op, werd er gezegd. Mja, dat was natuurlijk ook niet zo maar 123 gedaan. Want hoe stuur je een bad op waarvan je moet bewijzen dat het een fabricagefout is zonder hem dusdanig te beschadigen dat het geen garantie geval is. Dus een mailtje gestuurd met deze bevindingen en ik kreeg een net mailtje terug dat ik hem niet op hoefde te sturen en dat de helft van mijn aankoopbedrag zou worden gecrediteerd.

Nou, als dat geen service is dan weet ik het ook niet meer. Top bedrijf. Love it!

Zie boven

Nou gewoon top dus. Mindblowing 😉

Gemakkelijk bestellen. Megekko komt de belofte na:op vrijdagavond 22.00 uur besteld, zaterdagmorgen afgeleverd. Wel in een veel te grote doos.

Al vier jaar klant, meestal vind ik ze via de Pricewatch waar ze vaak een van de goekoopste aanbieders zijn. Ruim assortiment, snelle levering.

Bestellen gaat makkelijk op de site. Vanuit de pricewatch zat ik gelijk goed en was het product direct te selecteren, een account is zo aangemaakt. Duidelijke bevestiging en status van de bestelling per mail.

Het bestelde product werd de volgende dag geleverd. Via Postnl binnen het aangegeven tijdvak,

Overzichtelijke site, de zelfde product als vorige bestelling kunnen opzoeken en opnieuw besteld. De pc builden en upgraden mede kogelijk gemaakt door megekko.

Ik had de bestelling geplaatst en de levering was zonder problemen en zoals beloofd twee dagen later.

Bestellen ging heel makkelijk. Prijs en kwaliteit zijn goed. Levering is snel. Op alle punten prima

Snelle levering

product bestellen was simpel en werd netjes geleverd zoals vermeld.

enige min puntje is dat de product info beter moet.
bij het bestellen van een koeler voor mijn cpu stond er niet bij vermeld dat de koeler kwam met koelpasta dus de optie genomen om het er bij te bestellen wat achteraf niet nodig was. want de koeler kwam toch wel met koelpasta.

netjes op tijd.
net verpakt.