Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ruim de goedkoopste, prima site, goede bezorging. Door eigen fout iets retour moeten sturen, was snel gedaan. Wel op eigen kosten verzenden, maar dat vind ik ook meer van deze tijd.

10 uur ’s Avonds besteld, vervolgens naar bed gegaan en toen ik de volgende ochtend wakker werd was het er.

Meerdere onderdelen voor de pc snel gevonden met een goede prijs.
Makkelijk betalen en snel verstuurd.

Snelle verzending en levering. erg fijne ervaring.

Kwam als beste uit de test, hoop goeie reviews, dus keuze was snel gemaakt. verder geen problemen gevonden, aanrader.

Prima op tijd, geen klachten

Zocht een externe dvd-brander om mijn cd collectie te digitaliseren, via de pricewatch een goede prijs gevonden bij megekko. Vervolgens was het product gemakkelijk te bestellen en af te rekenen.

Prima verzending, goed verpakt en snel genoeg bezorgd.

Overzichtelijke site met correcte prijzen en snelle levering.
Duidelijke communicatie bij het plaatsen van een bestelling.

Zaterdag besteld, zondag verzendbevestiging en maandag ontvangen. Bij de verzendbevestiging is er een duidelijke link naar de tracking info en het factuur is in bijlage toegevoegd.

LG DVD/CD-speler gekocht. Coolblue bijna twee keer zo duur. De speler werd snel en op tijd geleverd.

Werd bezorgd binnen aangegeven tijdframe. Werd op de hoogte gebracht van verzending. Kon zending volgen.

Prima all round. Prijs, snelheid, service. Niks op aan te merken. Had zelfs nog een actiecode gevonden waarmee je wat grappige bierviltjes erbij kreeg.

de bestelling gemakkelijk gemaakt en kreeg meteen een email met factuur en een track en trace, de prijzen van producten zijn niet te duur (videokaarten wel ivm chiptekort).

in de avond besteld, de volgende dag om 12 uur voor de deur, goed verpakt met bubbelplastic.

bij een vorige bestelling had de amd chip geen thermalpaste meer (pre applied normaliter) ik stuurde een email en er werd een tube opgestuurd zonder extra kosten.

Al meerdere keren hier besteld. De prijs is hier altijd scherp en en de ervaring op de website is ook overzichtelijk.

Nog nooit issues gehad met de levering, altijd heel snel. Bijvoorbeeld op zondag bestellen krijg je nog altijd maandag je pakketje.

Onlangs iets besteld waar normaal een gift card bijzat, blijkbaar was dit een tijdelijke actie, achteraf contact opgenomen met de klantenservice en toch nog de gift card gekregen. Wat mij betreft dus echt uitstekend!

Megekko is een hele fijne site, met over het algemeen lage prijzen. Ook is de bezorging snel en neemt Megekko de klant serieus.

Snelle levering, met goede Megekko dozen die je product veilig zullen bezorgen.

Het contact opnemen met Megekko gaat voorspoedig, vriendelijk en duidelijk.

Je betaalt voor verzending en voor het retourneren moet je eerst een retourformulier aanvragen en hoewel het niet zo lijkt moet je het retourneren zelf betalen. Daar is megekko niet duidelijk over, zelfs niet in hun eigen stappenplan over het retourneren van de bestelling, pas bij Post NL beek er voor het retour betaald moest worden.

Over het algemeen is Megekko redelijk scherp geprijsd. Ik had via Tweakers een lijstje gemaakt van onderdelen en hier kwam Amazon en Megekko er als goedkoopste uit.

De verzending werd elke keer uitgesteld omdat de behuizing slecht leverbaar was. Na 10 dagen heb ik zelf maar contact opgenomen om een andere behuizing te kiezen. De volgende dag werd het geleverd, echter was mijn (eerder bestelde) behuizing ineens wel leverbaar. :(

De klantenservice wilde mij tegemoet komen door de extra kosten en de verzendkosten terug te storten, maar dat ruikt naar oplichting, want de behuizing was ineens €18 duurder geworden, dus hier komen ze goedkoper mee weg.

Ik heb de basis onderdelen voor een nieuwe game PC besteld voor mijn broertje. De prijzen waren scherp, de levering snel en we werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Het beloofde bezorg moment werd gehaald. Alle spullen waren keurig verpakt en zonder schade aangekomen.

Inmiddels heb ik veel besteld bij Megekko. Ik heb helaas wel veel producten onder garantie terugstuurt, maar de service is nooit een probleem geweest. De defecte producten zijn niet de schuld van Megekko, maar daardoor heb ik wel (goede) ervaring opgedaan met hun klantenservice. Ook zeer belangrijk.

Prima verzending. Altijd op tijd. Meestal de volgende dag binnen.

Helaas heb ik regelmatig doa's en defecten gehad. Nooit een probleem geweest.

Bestel er regelmatig, altijd snelle verzending en goede voorraad. Nog nooit klantenservice nodig gehad omdat alles altijd goed is, en op tijd komt.

Binnen een dag geleverd, alles netjes verpakt.

bestel proces is snel en soepel verlopen, allemaal goed geregeld bij megekko op dit vlak. Het klantenservice vlak is echter dermate slecht en niet bereikbaar dat er maar 2 sterren algemeen overblijft.

De levering is nel gedaan en alles was goed ingepakt.

contact met de klanteservice is alleen mogelijk via de e-mail, ik heb duidelijk gemerkt dat als je moeilijke vragen hebt dat deze zeer laat of zelfs niet beantwoord worden. Touchpad van een nieuwe laptop was kapot geleverd, zelf de retourkosten moeten betalen, omdat ik de doos niet meer had 2,5 week moeten wachten totdat deze terug was van HP, ik had aangegeven deze niet meer terug te willen ivm kwaliteit problemen. Toch wordt de laptop dan zonder enig contact naar mij toe gestuurd, op de e-mails wordt vervolgens niet gereageerd al 2 werkdagen.
als de laptop niet defect was had ik begrepen dat retourneren zonder doos niet geaccepteerd wordt maar bij een defect product vind ik dit niet normaal.

Ik bestel hier al jaren en nog nooit een probleem gehad, zelfs niet met retours. Ik schrijf nu een review omdat ik daarmee kans maak op een prijs :')

"Voor half 11 besteld is de volgende dag in huis". Tot nu toe klopt dat ook

Duidelijke webshop met concurrerende prijzen. Voorraadaanduiding is steeds als ik hier bestel correct. Heldere communicatie en updates per mail.

Producten prima verpakt met genoeg opvulling in de doos. Producten hebben zo geen enkele kans om door de doos heen en weer geschud te worden.

Alles is prima verlopen. Megekko lijkt koploper met de prijzen van veel onderdelen en heeft goed geprijsde verzendkosten. Bestelling verliep vlot zonder problemen. Alles is mooi heel aangekomen en ik typ dit dus vanaf mijn nieuwe PC!

Al met al tevreden, prima webshop.
(Mening = overigens niet beinvloed door de kans op een prijs)

Bestelling is aangekomen op de dag die ze aangaven.

Ik zou graag iets meer vulsel rondom de producten zelf zien met dit soort gevoelige PC onderdelen, maar betwijfel of een andere shop die extra moeite wel zal nemen. Het kon in ieder geval niet echt schuiven en de onderdelen zelf zijn ook beschermd in hun eigen doosjes dus is ook niet zo'n ramp.

1 Product moest ergens uit een magazijn komen o.i.d dus de hele levering duurde een paar dagen extra. Ook geen probleem, kan je ze niet kwalijk nemen.

Geen issues verder, alles is prima verlopen.

Overzichtelijke site, concurrerend in prijs, snelle levering. Jammer dat ze geen optie hebben om een configuratie te checken op compatibiliteit.

Levering was snel, track en trace helder, producten goed verpakt en ja, leuke teksten op die doos van hen 😄.

Een component bleek niet compatibel, moest dus terug. Helaas moet dat op eigen kosten.

Scorekaart voor Megekko