Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima website en snelle levering. Prijzen zijn goed maar vooral erg fijn is de duidelijkheid of iets op vvoorraad is of niet. Dat is tegenwoordig een veel groter probleem aan het worden

Snelle levering en goed zoals je ook verwacht, kan geen andere opmerking plaatsen

Duidelijke overzichtelijke website, spullen snel te vinden, goede prijs en snelle levering.
Goede verpakking zodat product niet beschadigt raakt.

Snelle levering, goede prijs, ik koop hier vaker.
Aanbod is goed en de service ook.

Via mijn wenslijst uit Tweakers.net heb ik de doorgeklikt naar de Megekko website en mijn bestelling geplaatst. Checkout stappen waren snel om mijn bestelling te plaatsen. Enige minpunt vind ik nog de verzendkosten voor een aankoopbedrag van rond 500 vandaar niet de volle ster.

Producten laat in de avond uren besteld en het werd twee dagen daarna geleverd via DHL. Er wordt netjes een order status update verzonden met een track en trace link.

Inmiddels meermaals bestellingen bij Megekko geplaatst. Bestelproces gaat altijd soepel, artikelen goed vindbaar (via maar ook zonder Tweakers Pricewatch), scherpe prijzen, ruim assortiment. Leveringsindicatie is soms wat verwarrend, maar met wat minder gangbare artikelen is dat wellicht logischerwijs moeilijk in te schatten. Navraag bij de klantenservice is dan de oplossing; zie aldaar.

Artikelen worden altijd netjes verpakt en vlot geleverd.
Een alternatief verzendadres, hoewel niet bij elke webshop een vanzelfsprekendheid, zelfs anno 2021 niet, is bij Megekko geen enkel probleem. En zo hoort het.

Snelle, vriendelijke en duidelijk communicatie via email.
Bij bestelling van meerdere artikelen ineens bleek één artikel wat lastiger te krijgen, waardoor de leveringsindicatie niet klopte en de periodieke bestelstatus-emails op dat punt tegenstrijdige indicaties gaven. De klantenservice van Megekko heeft binnen enkele dagen tóch een leverancier van het artikel kunnen vinden en daarmee top werk geleverd, ook in de communicatie van statusupdates naar mij toe.
Dat de uiteindelijk levering dagen later werd dan oorspronkelijk ingeschat, was geen enkel probleem. De optie om alvast de voorradige artikelen apart te versturen heb ik geen gebruik van gemaakt.
Al met al een top tent!

Snel besteld, snel geleverd overeenkomstig de toezegging tijdens de bestelling. Monitor was goed verpakt met factuur duidelijk op de doos.

Monitor had de standaard verpakking waar de nodige seals op waren aangebracht om te kunnen constateren dat het een nieuw product betrof

Snel antwoord via email op een vraag die ik aanvullend had gesteld

Goede service, heldere communicatie. Laten je het snel weten als er toch iets niet op voorraad is.

Pakket werd snel verzonden en was prima verpakt. Retour sturen kan met een vervoerder naar keuze, wat erg handig is voor ons omdat we een vaste koerier hebben die alles ophaalt hier.

Moest een monitor retour omdat deze helaas niet paste, retourneren is simpel en wordt snel afgehandeld.

Bestelling makkelijk te plaatsen, en direct de volgende dag bezorgd.
Een keer iets terug moeten sturen, dan moet je wel zelf de bezorgkosten betalen.

Meestal binnen een dag bezorgd.

Ik had van mijn nieuwe moederbord de plastic montage clips weggegooid, dacht dat het beschermklips waren of zo, beetje stom.
Toen ik een nieuwe koeler voor de pcu moest monteren had ik ze nodig.
Nergens te vinden op internet, maar na een berichtje aan de klantenservice van megekko werden ze heel snel gratis opgestuurd.
Geweldige service! Kosten normaal 9.95 €.

Zeer makkelijk te vinden website en met een prima pagina en duidelijke uitleg van het product was het makkelijk bestellen en betalen. Ik kreeg het product de volgende dag al in huis, toppie.

Volgende dag geleverd, lekker snel.

Used Megekko several times to order parts. In the past, I got a motherboard, CPU, cooler and recently I ordered a case. Everything went super smoothly, even when I had to return the cooler because I ordered the wrong model by accident. Good prices, good service, recommended!

Prima prijzen en snelle levering. Alleen jammer dat er bij wat hogere bestellingen nog verzendkosten komen. Dat is bij veel andere gratis. Voor de rest prima service gehad met meerdere bestellingen. Megekko gebruikt ook speciale branding op de dozen wat wel grappig is.

Voor 22:30 besteld is morgen in huis, en altijd top kwaliteit, ik koop al mijn computer spullen bij Megekko en nooit iets te klaagen!

Helaas betaal je bij megekko altijd verzendkosten.
Mijn laatste bestelling bevat 1 reeds geopend en gebruikt product die schroeven mist.

De verzending is eigenlijk altijd op tijd. Helaas betaal je ook bij grote bestelling nog steeds verzendkosten.

Klanten service reageert in het begin snel op je mail maar daarna wacht je lang op antwoord (ondertussen al 2 dagen)

Al een paar keren bestellingen gedaan. Altijd optijd, goed verpakt, nog nooit problemen gehad. Altijd weer.

Snelle levering

Niet nodig gehad.

Website is overzichtelijk
bestelproces is duidelijk en eenvoudig te doorlopen
Levering is uitgevoerd zoals gemeld tijdens het bestel proces

Geen Problemen gehad, alles verliep vlotjes, ik heb er 2 keer iets besteld
heel veel computeronderdelen waren hier het goedkoopst

Dat gaat gemakkelijk met Ideal waar toe het menu van Megekko je naar toe brengt

Binnen een dag keurig bezorgd.

Een nieuw systeem samengesteld voor een slordige 2.5k. Netjes geregeld, en na een dag mailtje in de box dat het moederbord nog niet leverbaar is en een week later komt. Ik heb vervolgens op zaterdagavond een mail gestuurd dat ik dan wel graag een split-zending wil en de vraag of e.e.a zeker geleverd wordt de nakomende week.

Waarempel op zondag een grote inhoudelijke mail waar alles even uitgelegd werd (leverancier etc), en ik heb maandag deel-1 van de zending binnen. Toptent, en ook de goedkoopste bij alle onderdelen die ik had uitgezocht. Also - gebruik voucher code "megekko" voor een cadeautje ;-)

Since already few years we are using the services of Megekko and always been satisfied! Very fast delivery and good support!
Always my first choice on tweakers, even if price is somethimes a little bit higher than others.

Always very fast delivery when product available. You order, and its here the next day.

Very good support and aftersale service.

Het bestelproces liep erg vlot. De site werkt prettig op de zoekfunctie na; deze functioneert goed maar de weergave is erg onoverzichtelijk op kleinere schermen.

Ik vraag me af of het de lage verzendkosten nog noodzakelijk zijn bij aankopen van een aantal honderd euro, echter begrijp ik ook dat het anders een extra kostenpost zou zijn.

Scorekaart voor Megekko