Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Duidelijke site: ik kon het product snel terugvinden, een bestelling plaatsen was makkelijk. Snelle verzending, exact zoals beloofd.

Levering op exact het beloofde moment.
Verpakking was niet overmatig, maar zonder enige beschadiging afgeleverd: dus perfect voldoende.

Deze webshop had een goeie prijs en verstuurde vooral in één dag. Nette communicatie, prima bedrijf!

Was een van de snelste bedrijven die ook in het weekend bezorgde, helemaal blij mee!

Megekko, ik had er in alle eerlijkheid nog nooit van gehoord. Laatst m'n eerste bestelling geplaats en man, wat ben ik tevreden! De prijzen zijn eerlijk en concurrerend, de site is gebruiksvriendelijk en laat je snel spullen kopen en afrekenen. Helemaal top! Ook de onboarding, communicatie en bevestiging via email was snel en helder. Absoluut een aanrader!!

Verzending ging extreem snel en werd netjes de volgende dag in een goed ingepakte doos geleverd. Heel tevreden!

Laptop was hier het goedkoopst, volgende dag geleverd, goed verpakt en keurig via mail op de hoogte gehouden.

Goed deugdelijk verpakt. Laptop in doos zat in omdoos met vulling

Gemakkelijk kunnen bestellen, product in goede staat geleverd gekregen. Goede prijs, dus echt helemaal tevreden!

Beetje vreemde factuuroverzicht bij het bestellen van mijn producten. maar achteraf wel een duidelijke mail na ontvangst.

Snelle levering, dubbel goed verpakt product. Niets mis met de levering.

Zoals altijd, prima ervaring! In eerste instantie kreeg ik geen bevestiging, maar de e-mails bleken in mijn spam folder terecht te komen.

Daarna twijfelde ik over de leverdatum gezien er de dag ervoor nog geen berichten over behandeling/verzending waren gestuurd. Op de dag zelf kwam het pakket echter gewoon aan.

Ik zocht een nieuwe all-in-one printer voor een redelijke prijs. Na lang wikken en wegen had ik bepaald welk model ik wilde (Brother MFC-J1010DW) en Megekko was de shop die het artikel op voorraad had en daarnaast duidelijk de laagste prijs (met gratis verzendingl). Bestellen ging makkelijk en kon ook zonder een account aan te maken. Ik heb wel zelf een account aangemaakt zodat ik na bestelling kon inloggen en het proces kon volgen. Betalen ging gewoon vlot via Ideal.

Op vrijdag aan het begin van de avond besteld en zaterdagmorgen al voor 9 uur afgeleverd door PostNL. Zo snel gebeurt niet vaak!

Duidelijke website, goede prijs en uitstekend verpakt verzonden. Verzending met anders dan PostNL is soms een gok maar was ook perfect.

Harddisk was goed verpakt in een bubbelfolie zakje en daar omheen nog luchtzakjes. Volgende dag in huis met DHL, al met al prima!

Bestellen ging gemakkelijk. Artikelen voldeden aan verwachtingen. Verzending was ook snel, binnen een dag alles in huis. Heb nog geen contact nodig gehad met de klantenservice, dus kan daar niet op beoordelen. Zeker een aanrader.

Bestelling was binnen een dag geleverd zoals aangegeven.

makkelijk bestellen voor een goede prijs. ik heb al eerder besteld bij Megekko en de bestelling is altijd prima uitgevoerd. Ook deze keer verliep het vlekkeloos.

zoals beloofd; vandaag besteld morgen in huis.

Bestellen gaat makkelijk (via Tweakers direct naar artikel). En met inloggen hoef je geen gegevens meer in te invullen.

Enige verbeter punt zou zijn dat er aan Paypal betalingen geen extra kosten zouden zitten. Ik kies dan maar Ideal, maar voorkeur is eigenlijk Paypal. Daarom heb ik bij gelijke artikel prijs wel eens er voor gekozen om bij een ander bedrijf te bestellen.

Zoals altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. Nette e-mails met verzendinformatie. Niks op aan te merken.

Prima webshop met snelle levering, kwam de verwachting van volgende dag bezorgd ook na. Pakketje ook prima verpakt.

Simpele PoE adapter besteld bij Megekko. Daar hoef ik niet veel woorden aan vuil te maken. Bestelling was snel verzonden en ontvangen en was netjes ingepakt.

Vaker bij Megekko besteld. Alles kan je netjes terug vinden in jouw account. Website is ook duidelijk.

Alles altijd op tijd en snel ontvangen. Heb niet eerder meegemaakt dat er vertraging ofzo was.

Klantenservice hele vriendelijke mensen en reageren snel. Daarnaast helpen ze mee en denken ze mee als er iets niet goed was.

Ik heb een videokaart gekocht hier, ze leverden snel, hadden op dat moment de beste prijs.

Vaste klant bij Megekko, dit om volgende redenen:

- Kennis van zaken
- Grote stockage
- Gebruiksvriendelijk webshop
- Snel besteld en geleverd
- Goed van prijs

Snel besteld en geleverd de dag nadien (zo niet staat het vermeld) topservice!

Veronderstel goed, zelf nog niet nodig gehad omdat er geen problemen of onduidelijkheden zijn

Veel voor (weinig) geld. Als je een gesloten behuizing hebt is dit voldoende als je voldoende neemt met DDR4.

Perfect en zorgvuldig ingepakt samen met de andere onderdelen! Nog nooit zo een goed verpakte online bestelling thuis gekregen!

Makkelijk te bestellen duidelijke beschrijvingen op de site.
Tweakers en Megekko zijn een top combinatie.
Megekko is een van mijn to go winkels.

Goed verpakt met voldoende beschermingsmateriaal.
Ook is de doos groot genoeg geen geprop.

Via de prucewatch van tweakers makkelijk kunnen vinden wat ik zocht bij de fijne en praktische webshop van Megekko.

Mijn bestelling kwam vlot aan in een nette verpakking met voldoende opvulmateriaal zodat alles in de doos goed vast zat.
De envelop met iets als 'belangrijk bericht over je bestelling' die er bij in de doos zat vond ik wel misleidend: daar zat gewoon een reclameflyer in.

Scorekaart voor Megekko