Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNa vaker wat besteld te hebben bij Megekko toch maar een review geschreven.
Erg tevreden over de leverancier.
Ik had een pc case besteld, snel en degelijke levering.
Algemeen"Uit voorraad leverbaar" bleek niet leverbaar....
Deze formulering is simpelweg misleidend.
Na meer dan een week (levertijd zou één werkdag zijn) duidelijk dat er niet geleverd zou kunnen worden door leverancier aan Megekko..
Artikel geannuleerd en ander besteld.
Communicatie soepel en vriendelijk.
Artikel was "Uit voorraad leverbaar" maar bleek niet leverbaar omdat -leverancier- niet kon leveren. Leverdatum schoof telkens dag op. Uiteindelijk pas mogelijk maand later.
"Uit voorraad leverbaar" betekent bij Megekko 'op voorraad bij leverancier'.
"Uit eigen voorraad leverbaar" betekent dat het artikel wél bij Megekko op voorraad is en dat de aangegeven levertermijn aangehouden kan worden.
Belangrijk verschil...kan zomaar paar dagen schelen - of in mijn geval pas over een maand -misschien- leverbaar.
Eén ster
Alternatief artikel wat wél leverbaar was, snel en netjes bezorgd.
5 sterren.
Vriendelijk
AlgemeenBestellen bij Megekko gaat gemakkelijk en snel.
De website is mooi en overzichtelijk.
Duidelijk aangegeven wanneer product bezorgd wordt.
Harde schijf zat goed verpakt. De volgende dag bezorgd, zoals aangegeven.
AlgemeenDe meeste computeronderdelen bestel ik via Megekko. Altijd een keurige en snelle levering. De klantenservice is goed bereikbaar wanneer je vragen hebt en het retourbeleid is niet moeilijk. Erg fijne site!
VerzendingKeurige en snelle levering
KlantenserviceKlantenservice is goed bereikbaar en klantvriendelijk. Dat zegt heel wat in deze tijd.
AlgemeenIk heb een week geleden onderdelen gekocht om een pc te bouwen. Hierin was vanuit mijn kant iets te veel besteld, en precies dat zorgde er voor dat de levering later zou komen omdat het niet op voorraad was. Na ik in de avond gemaild heb dat die er af mocht en dat de bestelling meteen mocht komen was dit diezelfde avond opgepakt en opgelost. Top service!
VerzendingVanuit megekko was de bestelling op tijd de deur uit, zelfs dus na die aanpassing. Nu liet post nl weten dat ik het de volgende dag kreeg wat top is. Helaas kreeg ik die volgende dag een mail van postnl dat het een dag verplaatst is, wat een teleurstelling was na de inzet van megekko. Gelukkig, en ik weet niet hoe, kwam postnl TOCH met de levering op de juiste dag. Dus niet zoals in de mail stond. Apart maar ik was er wel blij mee.
KlantenserviceZoals ik boven benoemt heb. In de avond uren gemaild met een aanpassing en dit werd binnen 15 minuten beantwoord en opgepakt.
AlgemeenDe levering van het product ging weer goed en was nog op tijd ook en niet te laat.
AlgemeenBeste prijs, besteld en dag later geleverd, wat wil een mens nog meer? Ging om voeding die 30% goedkoper was dan bij de concurrent.
AlgemeenDiverse malen PC onderdelen hier besteld,( voor meer dan 1000 Euro) voor een goede prijs bij een snelle levering.
VerzendingAsus B550 moederbord besteld, zonder veel poespas Windows 11 op M2 SSD kunnen instaleren.
KlantenserviceGelukkig , nooit problemen gehad bij een van de bestelde onderdelen.
AlgemeenQuality products, nice price and fast delivery. This was my experience with Megekko so far.
VerzendingCame in the next day after my purchase. Super fast. I've paid 3 euro for delivery,
it could be for free like Azerty does.
AlgemeenEen complete pc in onderdelen gekocht. Alles was makkelijk bestellen en veel voorraad, dus ook snel geleverd.
Algemeenprima winkel, scherpe prijzen en supersnelle correcte levering. keurige mails gekregen. kortom alles naar wens.
Verzendingtrack en trace gekregen. Juiste producten gekregen, keurig verpakt. en binnen een dag geleverd volgens afspraak.
AlgemeenZoals altijd is Megekko een van de voordeligste webshops die er is! Een zeer fijne webshop, met ook een mogelijkheid tot achteraf betalen. Ik raad deze webshop zeker aan.
VerzendingBestelling was snel verzonden, ook was er een mogelijkheid voor een avond levering tegen een kleine betaling.
KlantenserviceBij het terug sturen van een defect product voor reparatie/vervanging, moet je de kosten voor verzending zelf betalen. Verder waren ze wel snel met het afhandelen van het reparatie request.
AlgemeenBij Tweakers kwam Megekko er voor mijn Lenovo tablet als goedkoopste uit. Ik had nog nooit van Megekko gehoord, maar toch (mede dankzij recensies op deze site) besteld. Is me niet tegengevallen. Goede site met gedetailleerde productomschrijvingen.
VerzendingZeer snel geleverd, ondanks de drukke Sinterklaastijd.
KlantenserviceIk had een vraag gesteld over facturering en die werd zeer snel beantwoord.
AlgemeenThe store has fair prices, a good website and the delivery is fast. Nothing to complain.
VerzendingI did not have any issues with the shipping. It arrived on time
AlgemeenHeldere website, duidelijk over kosten van product en verzending. Beschrijving eveneens helder, klopt met wat ik op Tweakers al had gelezen.
Product voldoet aan verwachting, werkt gewoon. Prettig dat er een activiteits-lampje op zit.
Snel geleverd en goed verpakt.
AlgemeenNiet veel bijzonders; gewoon volgens afspraak bezorgd de volgende dag. Wat wel wat verwarrend was was dat er in de "track and trace" ook op de bezorgdag zelf "morgen bezorgd tussen ..." stond. Gelukkig was het pakketje er wel gewoon op de afgesproken dag!
VerzendingDe externe SSD is lekker compact, een handige USB-c kabel, heeft geen externe stroom nodig en schrijft bestanden met ~320 megabyte per seconde. Ik vond het best een gok om hem zomaar te kopen, omdat veel vergelijkbare producten zeer beperkt informatie gaven over lees- en schrijfsnelheden, waardoor ik het moeilijk vond om de kwaliteit op voorhand in te schatten. Blijkt dus gewoon een topproduct om games extern op te slaan!
AlgemeenGeen bijzonderheden in het bestelproces. Gewoon wat je tegenwoordig zou verwachten van een moderne webwinkel.
VerzendingZe versturen met een onbekende partij waarbij geen enkele mogelijkheid is om zelf iets te beslissen. Geen tijdstip, geen datum, geen alternatief afleveradres nadat de leverdatum/tijd bekend is. En waar komt die partij vervolgens mee? 's avonds tussen 20:30 en 22:30! En naarmate die tijd dichterbij kwam werd het steeds later. Uiteindelijk stonden ze om 21:45 voor de deur. De volgende dag ging uiteraard weer om 5:00 de wekker...... Waardeloos!
KlantenserviceSnelle reactie op mijn klachtenmail over de bezorging maar geen oplossing te verwachten op korte termijn.
AlgemeenGroot assortiment goede prijzen.
Website kan beter: filters en mobiele weergave hebben aandacht nodig. Filters zijn te beperkt waardoor je veel moet scrollen. Website is beperkt responsive waardoor mobiele weergave onoverzichtelijk is.
AlgemeenDirect zonder problemen geleverd. Goed beschermt ingepakt. Ik ben zeer tevreden over de levering. Dankuwel!
VerzendingMinder dan 1 dag levertermijn.
Uitstekende service!
AlgemeenPrima webshop met een leuke associatie dat je er verstand van hebt wanneer je bij hen iets koopt. Prijzen zijn over het algemeen zeer goed op basis van de Pricewatch.
VerzendingPrima verpakt, en ook duidelijke updates wanneer alles er is, en verzonden zal worden. De voorgestelde datum van 1 december is dan ook gehaald.