Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Volledige verzameling PC onderdelen gekocht bij Megekko. Snelle verzending, goed contact met klantenservice, en een uitstekend assortiment!

Producten beide keren binnen een dag meegegeven aan de bezorgservice. Vervolgens wat problemen gehad met PostNL, maar dat is niet de schuld van Megekko.

Vraag gemaild over verzending producten. Binnen halfuur duidelijk antwoord gekregen.

Een goede betrouwbare webshop.
Overzichtelijk en en de prijzen zijn goed.
Als ik s' middags bestel gaat het aan het einde van de dag de deur uit en word de volgende dag bezorgt, goed verpakt en alles onder hun eigen naam verpakt.
Ben zeer tevreden dus bestel ik om de 2 jaar mijn nieuwe onderdelen voor het bouwen van een PC.

S'middags besteld en dezelfde dag bestuurd.
De volgende dag werd mijn Videokaart al bij mij thuis af geleverd.

Koop al gedurende jaren bij Megekko steeds correcte afhandeling en levering op tijd. Ben zeer tevreden.

Makkelijk betaal processen en veel betaal middelen. Enkel is het beetje limiterend als je niet van Nederland bent.

Altijd snell soms wel niet altijd hetzelfde bedrijf dat het bezorgd maar is meestal wel op tijd

Snelle antwoorden op emails. Geven goede advies. Zeer vriendelijke personeel.

Bestelproces zit gewoon prima in elkaar zoals het hoort. Prijzen zijn behoorlijk goed en ze hebben meestal wel op voorraad wat ik zoek.

Verzending is altijd prima in orde, goed verpakt en snel verzonden. Prima.

Bezorgen is altijd heel snel en de site is overzichtelijk.
Veel betaalopties en verzendkosten zijn gratis vanaf 50 euro.
Vind het een fijn bedrijf om mijn onderdelen te bestellen.

Kwam in een grote doos met veel bescherm folie erin. Vooral van die opblaaszakjes. Kwam ook direct de dag er na.

Goede prijs en kwaliteit verhouding. en snelle levering en altijd keurig verpakt en duidelijke communicatie

Altijd op tijd en een goede communicatie en op tijd geleverd

Hier heb ik nog geen ervaring mee, nog niet nodig gehad!

Allereerst ben ik verbaasd over het grote aantal positieve reviews over Megekko, vooral omdat veel mensen lijken te reageren met als motivatie: "Ik maak kans op een prijs." Dit schept een vertekend beeld van de werkelijke kwaliteit van de winkel. Hoe serieus kan ik de reviews op Tweakers nog nemen als dit de standaard is?

Wanneer ik op Trustpilot kijk, scoort Megekko juist bijzonder slecht op het gebied van aftersales en klantenservice. Het verschil tussen deze platforms is zorgwekkend. Tweakers zou hier iets aan moeten doen om de betrouwbaarheid van hun reviewsectie te waarborgen en te voorkomen dat deze eenzijdig of misleidend wordt.

Bedrijven zouden geen beloningen moeten aanbieden of betalen om positieve reviews aan te moedigen, zoals hier het geval is met reviews waarin staat: "Ik maak kans op een prijs". Vanaf nu neem ik de reviews hier dan ook met een korreltje zout. Lees vooral het gedeelte over de klantenservice om een beter beeld te vormen van de klantenservice van Meegekko. Ik denk namelijk dat er bij de Tweakers-review voor Meegekko een vertekend beeld wordt geschetst.

Ik ben al jarenlang klant bij Megekko en heb er talloze onderdelen en complete systemen gekocht. Altijd zonder problemen. Tot voor kort had ik nooit eerder gebruik hoeven maken van hun after care, maar toen dat wél nodig was, ontdekte ik hoe slecht het daarmee gesteld is.

Ik heb een product binnen de 30 dagen retourtermijn in originele staat teruggestuurd. Zonder enige toelichting werd het simpelweg weer naar mij teruggestuurd. Geen uitleg, geen contact, geen reactie op berichten. Alsof je als klant totaal niet bestaat zodra er iets misgaat.

De after care bij Megekko is er alleen op papier. In de praktijk is er geen communicatie, geen ondersteuning en zeker geen klantgerichtheid. Het vertrouwen dat ik jarenlang had in deze winkel is in één klap verdwenen.

Koop hier alleen als je er 100% zeker van bent dat je nooit service nodig zult hebben. Want zodra je hulp nodig hebt, ben je bij Megekko aan het verkeerde adres. Voor mij is dit de laatste keer dat ik hier iets bestel.

De verzending is een dag later aangekomen dan oorspronkelijk opgegeven.

Product binnen de 30 dagen bedenktijd teruggestuurd in volledig originele staat en originele doos, maar Megekko weigert het terug te nemen zonder enige uitleg. Als klant heb je wettelijk recht op retourneren binnen de gestelde termijn wanneer het product onbeschadigd en in originele verpakking wordt teruggestuurd, maar daar trekt Megekko zich niets van aan.

Geen communicatie, geen uitleg, geen reactie op vragen. Klanten worden volledig genegeerd zodra er problemen zijn. After care is praktisch non-existent.

Koop hier alleen als je zeker weet dat alles perfect zal gaan, want op service hoef je niet te rekenen.

Doorverwezen naar Megekko door een collega (die reeds meerdere malen daar had besteld en zeer tevreden klant is). Duidelijke website, beschrijving van producten, bestel- en betaalmethode. Alles verliep heel vlot.

's Avonds rond 21h besteld en op zaterdag reeds ontvangen. Levering was in 2 pakketten en alles was veilig en mooi verpakt.

In eerste instantie werkte het geheugen niet zoals aangegeven op 6000MHz. Daarop mailtje gestuurd naar Megekko. Antwoord terug met melding dat ze op afstand weinig kunnen doen, wat uiteraard logisch is. Mocht ik dit door Megekko na willen laten nakijken dan kon ik een retour aanvragen met een duidelijke klachtomschrijving. Het advies was vooral om mijn vraag te stellen op het Megekko Forum gezien Megekko juist een technische klantgroep aanspreekt.

Ook al is dat antwoord op zich geheel vriendelijk en correct, toch had ik het gevoel een beetje in de steek gelaten te zijn.
Ik bestelde nieuw geheugen en deed een retour aanvraag van het initieel bestelde artikel.

Uiteindelijk bleek dat ik de verkeerde geheugenbanken had gebruikt. Het oorspronkelijk bestelde geheugen zit nu in de PC en werkt perfect! Het extra geheugen dat ik had besteld, gaat vandaag retour. Volgens mijn collega die Megekko aanraadde, komt dit helemaal goed. Ik schrijf een nieuwe review wanneer de retour werd verwerkt.

Ik ben over het algemeen erg tevreden over mijn bestelling bij Megekko. Het plaatsen van de order verliep vlot en duidelijk. Helaas is een deel van mijn pakket onderweg verloren gegaan bij PostNL. Gelukkig reageerde de klantenservice van Megekko snel en professioneel: na melding kreeg ik zonder gedoe een vervangend pakket toegestuurd. Grote dank aan de klantenservice voor de snelle en vriendelijke afhandeling – topservice!

Van de drie pakketten die ik besteld had, werden er twee al netjes de volgende dag geleverd – supersnel en zonder problemen. Jammer genoeg is het derde pakket onderweg verloren gegaan, wat aan PostNL lag. Gelukkig heeft Megekko dit snel opgepakt en direct een vervangende zending geregeld. Al met al een goed verloop, ondanks het logistieke probleem buiten hun schuld om.

Ik ben ook erg tevreden over de klantenservice. Via e-mail werd ik steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en kon ik met eventuele vragen makkelijk terecht. Het was fijn om te merken dat ze alles netjes opvolgden en betrokken waren bij het oplossen van het probleem.

"Op vooraad en binnen twee dagen leverbaar" betekent dat Megekko geen flauw idee heeft van de daadwerkelijke levertijd.

Ik koop veel in en heb zodoende al veel te maken gehad met Megekko. In zoverre dat ik inmiddels eigenlijk alleen maar bij Megekko bestel als het echt niet anders kan.

Nou dit was weer zo'n geval. Wilde een specifieke kast bestellen die (helaas) alleen Megekko snel leverbaar had. Nou ja, snel leverbaar, dat zou spoedig blijken...

Ik was al wat huiverig omdat er stond "Op voorraad", maar de levertijd was twee dagen i.p.v. één. Dat heb ik bij Megekko eerder gezien en toen is het voorgekomen dat de daadwerkelijke levertijd langer was dan de aangegeven twee dagen.

Omdat ik niet veel opties had en omdat drie of vier dagen levertijd voor mij op zich nog te doen waren heb ik toch maar de gok genomen.

Nou dat is een wijze les geweest weer.

De kast was vandaag "Op voorraad" en direct leverbaar de volgende dag", dus ik was in afwachting van m'n verzendbevestiging. Dan zou ie op dag vier geleverd worden; net aan oké dus.

Eind van de dag een mail dat de levering van de kast weer vertraagd was. Inmiddels was de voorraadindicatie weer versprongen naar "Op voorraad en binnen twee dagen leverbaar".

Dus Megekko heeft de kast vandaag gewoon uit eigen voorraad verkocht en ik kan de spreekwoordelijke tering krijgen.

Hier een voeding besteld waar 10 jaar garantie op zou zitten. Binnen het jaar ging deze kapot en megekko weigert een passende oplossing te bieden. Zeggen stuur maar op dan sturen wij hem naar de fabriek, wat in praktijk betekend dat ik 2 maanden zonder werkende computer zit. Trustpilot zit ook vol met slechte ervaringen over retour/service. Ze hebben ook hun reviews verwijdert zodat je potentiele klanten niet meer kan waarschuwen voor slechte producten/slechte service.

Ben 2 dagen bezig te contacteren over een passende oplossing maar er word alleen in standaard antwoorden gesproken en geen oplossing geboden, het liefst wil ik via de fabrikant contact maar de fabrikant meldt weer dat dit moet gebeuren via Megekko, die dit weigeren

ik heb laatst weer iets besteld bij megekko en zoals altijd kwam het netjes en snel binnen, ook iets de klanten service super snel en behulpzaam daarom is megekko ook mijn nummer 1 winkel voor computer onderdelen

verzending is altijd vlot en als er wel vertraging is dan nemen ze snel contact met je op via de je email

ik heb al een aantal keer vragen gehad over onderdelen en ik kreeg altijd snel en behulpzaam antwoord

Bestelling doen is makkelijk en producten zijn binnen no-time binnen. Ook het product was goed verpakt en zoals verwacht.

Bestelling is gedaan laat in de avond, de volgende dag stond de bezorger voor de deur.

Klamlntenservixe niet nodig gehad omdat alles goed ging met het bestellen van mijn product.

Grote bestelling gedaan en ook vragen gesteld over hoe en wat waar snel op werd gereageerd, helaas konden ze mij zelf er niet bij helpen maar konden ze mij wel begeleiden naar hun forum voor informatie. Ook heb ik een artikel retour moeten sturen omdat deze achteraf niet paste, dit ging ook gemakkelijk en heb ik snel antwoord op ontvangen.

pakket was snel verstuurd, door vertraging bij PostNL duurde het wat langer maar hier konden ze zelf niks aan doen, wel werd er proactief meegedacht

Snel geholpen met mijn vragen en de retour van het product, ook uitgebreide informatie

Service na aankoop is ronduit slecht. Geen verantwoordelijkheid, geen tempo, geen klantvriendelijkheid en geen duidelijkheid.

De levering was op tijd en goed verpakt, daar geen klachten over.

Bij klachten wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Ze nemen weinig verantwoordelijkheid en het afhandelen van een retour of defect duurt onnodig lang.

Telkens als ik iets bestel bij Megekko verloopt alles vlot en worden de producten meestal de volgende dag al geleverd en zijn altijd zeer netjes verpakt.

Levering zijn altijd keurig op tijd en zeer veilig verpakt.

Ik heb ooit 1 item moeten terugsturen maar dat werd zonder problemen aangepakt en mijn geld werd netjes een paar dagen later terugbetaald.

avond ervoor besteld en dag erna al binnen! Producten verder goed verpakt dus geen beschadigingen op de dozen, zeker aan te raden!

Goed verpakt en snelle levering, ook stickers bij gekregen van megekko.

Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

De bestellingen worden altijd snel geleverd en behandeld. Alsook de communicatie over de status van verzending van het product wordt altijd keurig doorgegeven door middel van e-mails.

Ik bestel nu al voor een lange tijd bij hun en ben nog nooit teleurgesteld over hun producten.

Leveringtijd is supersnel, we kiezen altijd voor de snelste verzendoptie.
Pakket is zorgvuldig verpakt met lucht kussens om eventuele schade tijdens de levering te voorkomen.

Als er iets is of je wilt informatie over het bestelde product, je kan op hun rekenen via mail en zij reageren snel om je te woord te staan.

Service en product kwaliteit is voor mij zeker een 10+++ waard.

Uitstekende klantenservice van dit bedrijf.

they have a lot of products at great prices and the shipping is very fast

Scorekaart voor Megekko