Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Eenvoudig te bestellen. Megekko blijf ik erg betrouwbaar vinden voor hardware. Duidelijk in levertijden, zeer goede verpakking.

Over de jaren al een aantal aankopen bij Megekko gedaan, altijd tevreden geweest, snel verzonden, goed verpakt en vaak goede prijzen net als een fijne website.

's Avonds besteld en netjes op tijd de volgende dag in huis, erg prettig.

In het verleden al meerdere onderdelen hier besteld, altijd goede prijzen en optijd geleverd. Top bedrijf.

Op tijd geleverd en bij een eerdere backorder goed op de hoogte gehouden.

Goed verpakt lucht zakjes en bescherm folie op tijd geleverd en betrouwbaar wel verzendkosten maar dat is logisch want ze hebben hele competitieve prijzen

Het was snel geleverd en goed verpakt

Ze hebben lage prijzen (vaak de laagste basisprijs in de pricewatch) en snelle levering. Gratis verzending doen ze niet aan, maar de verzendkosten zijn ook wel realistisch.

De verzending is steeds op de gekozen dag aangekomen, rond de middag. Bij veel producten kan het ook de volgende dag of in 2 dagen worden geleverd. Luchtzakjes worden gebruikt als er te veel ruimte in de doos is, maar soms is dat wel heel veel (bijvoorbeeld als ik alleen een SSD bestel). Dat is echter geen probleem, heb je tenminste nog wat uitbereiding voor de oud-papier doos.

De website van Megekko is erg overzichtelijk en de producten die je nodig hebt zijn altijd makkelijk te vinden. Bezorging is erg snel (vaak volgende dag geleverd) en betaling is vertrouwd met iDEAL. Ook een hilarisch stickervel erbij :)

De bezorging was een uurtje te laat, wat helaas vaak gebeurt met DHL in onze wijk. Dat lag echter niet aan Megekko zelf.

Het product zelf was heel veilig verpakt, met verschillende lagen plastic en bubbeltjesfolie. Helaas geen milieuvriendelijker materiaal.

Prima webshop. Goed prijzen. Snel verzending. Ik ben er erg tevreden over, zeker een shop die voor een volgende aankoop op de shortlist staat

Goed op de hoogte gehouden van de status. En in mijn geval via DHL, helemaal prima

Het pakket is nooit afgeleverd bij het pakketpunt. Een gekozen standaardbezorgoptie van Megekko. DHL zegt 'ontvanger verhuisd of onbekend' en stelt bij navraag dat ze het teruggestuurd hebben aan MeGekko.
Terugbetaling van ca 1100 euro aan de klant - die hierna maar afbesteld heeft - wordt voorwaardelijk gemaakt aan het terugontvangen van het pakket.....

Heb het dus bij een pakketpunt laten bezorgen. Dan is het toch vreemd als er gesteld is dat ik verhuisd of onbekend ben.
Zou kunnen dat er geen ruimte was voor het pakket. Maar laat dat dan weten of vraag of het toch aan huisadres kan worden bezorgd. De mislukte aflevering werd alleen in Track & Trace gemeld. Verder geen enkele vrijwillige info ontvangen over wat er met het pakket gedaan werd of een echt inhoudelijke verklaring.
Ik snap dat de afbestelling niet direct tot terugbetaling leid, maar snap niet dat hun mislukte onderdeel van het bedrijfsproces mij opbreekt. Hoe kan ik verantwoordelijk zijn voor een mislukte bezorgactie van DHL. Waarom krijg ik mijn geld pas terug als DHL het pakket weer bij Megekko heeft afgeleverd. Wat als DHL het heeft zoekgemaakt? Dan draag ik dus het volledige risico volgens de stellingname van MeGekko. De klant draait dus op voor het bezorgingsrisico bij MeGekko.

Ik heb afbesteld. Ik moet dus wachten tot zij het nooit afgeleverde pakket hebben terugontvangen van DHL.
Een pakket zoek maken in je eigen bedrijfsproces en daar de klant die nooit iets heeft ontvangen financieel verantwoordelijk voor maken?
Staat in de bedrijfsvoorwaarden.zeggen ze.
Heb geprobeerd ze van het onredelijke van die voorwaarde te overtuigen. Maar nee, nogmaals, staat in de bedrijfsvoorwaarden.
Alle hier vermelde info over de bezorging is ook aan MeGekko klantenservice door mij gemeld.

De laatste maanden meerdere zakelijke bestellingen gedaan bij Megekko, uitmuntende ervaringen mee. Wat ons betreft primair leverancier.
Communicatie, levering, en kwaliteit van de producten zeer naar wens, en in het bijzonder de klantenservice absoluut uitmuntend.

We hebben meerdere mini-PCs (+randapparatuur) en laptops gekocht om geleidelijk aan onze werkplekken te moderniseren - de snel en betrouwbaar geleverde producten zijn zonder uitzondering goed in gebruik.
Garantie nog niet nodig gehad (dat zegt ook iets), maar geeft veel vertrouwen.

Recent enkele bestellingen van producten die niet in de gevraagde hoeveelheden leverbaar waren; we werden tijdig op de hoogte gebracht door de snel, duidelijk, en meedenkend communicerende klantenservice van Megekko. Ik mag terecht geen namen noemen, maar L en M, dank in het bijzonder.
Ook een meedenkende reactie gekregen toen we per abuis een aantal laptops met een AZERTY-indeling kochten - nog vóór verzending kregen we bericht dat dit misschien niet het product was dat we zochten. Grote klasse, en hartelijk dank voor de goede zorg.

Prima prijs en snelle levering. iPad is in goede staat ontvangen. Mails over levering waren duidelijk.

De bestelling 's avonds geplaatst en de volgende morgen geleverd.

Een breed assortiment, een makkelijk te navigeren website en goede service! Meerdere keren heb ik bij Megekko besteld, telkens kwamen de producten snel en waren ze goed verpakt. Vaak is Megekko ook een van de goedkoopste opties, maar met een hele goede klantenservice.

Alles mooi vlot en keurig afgeleverd de volgende dag

Bij vragen of verzoeken word je goed en deskundig te woord gestaan. Helaas heeft Megekko geen telefooncentrale, terwijl het soms wel fijn is om iemand te kunnen spreken. Via Facebook of andere kanalen echter makkelijk en snel bereikbaar!

Ik heb veel bestellingen gedaan bij Megekko en nooit een probleem gehad. Mijn laatste bestelling was een Amazon Fire Tv stick deze leverden ze snel en was zeer goedkoop.

De verzending is altijd prima op tijd. Ik heb wel een keer een probleem gehad met een i3 processor die werd uit het niks een week uitgesteld hier heb ik uiteindelijk compensatie voor gekregen.

Een keer een probleem gehad met een moederbord die kon zonder probleem worden terug gestuurd. Klantenservice was vriendelijk reageerde snel via de mail en probeerde mij van het probleem af te helpen.

Scherpe prijzen, fijne website, goede communicatie, snelle levering: wat wil je nog meer bij een website voor computeronderdelen? Zeer tevreden dus

Alle onderdelen kwamen goed verpakt en op tijd binnen. De verzending ging dus prima.

Komt vaak als beste naar voren betreffende de prijs en de kwaliteit van de meeste producten

Vergeleken met concurrenten levert Megekko de bestelde producten altijd als eerste.

Er wordt snel gereageerd en erwordt goed met uw opmerkingen omgegaan

Zeer snelle levering (in de avond besteld en volgende dag binnen) en goede prijs. Uitstekend

Wederom gekozen voor Megekko omdat ze één van de goedkoopste zijn voor de producten die ik nodig had. Er waren shops die nog wat goedkoper waren maar ervaringen uit het verleden hebben mij overtuigd om voor Megekko te kiezen

Keurig op tijd verzonden en geleverd, zoals ik gewend ben.

Voor deze order geen contact met de klantenservice gehad, maar bij een vorige order wel een product retour moeten sturen. Dat verliep allemaal heel soepel en snel, enige minpuntje en daardoor geen 5 sterren: verzendkosten waren, zoals bekend, voor de koper.

Al enkele keren besteld bij Megekko omdat zij de goedkoopste zijn, en al elke keer super tevreden! Zeer goede prijs/kwaliteit. Dankzij Megekko eindelijk een goede en betaalbare docking station gevonden die meerdere schermen kan aansluiten op zowel mijn Windows laptop als op de Macbook pro M1! Ideaal voor mijn home office.

Helaas heb ik niets te vertellen over de klantenservice van Megekko, want die heb ik nog nooit nodig gehad. :)

Levering gaat altijd vlot. Nu moest ik enkele dagen wachten, maar dat was ook op voorhand aangegeven. Perfect op aangegeven datum aangekomen.

Ik heb het product uitgezocht via tweakers en daarna was ik binnen een paar minuten door het bestelproces bij megekko.

simpele 250gb ssd. Goedkoop en degelijk. Doet wat het moet doen.Data opslaan. :)

Ik heb meerdere malen bij Megekko besteld en alles werd steeds correct, op tijd en goed verpakt geleverd. De site is overzichtelijk en producten zijn goed te vinden. Ook is de levertijd steeds duidelijk vermeld.

Een verbeterpunt is de filterfunctie, wanneer je wilt zoeken op de eigenschappen van producten. Hierbij is niet op alle eigenschappen te filteren, waardoor je steeds op de zoekresultaten moet klikken, dan de eigenschappen bekijken, om er vervolgens achter te komen dat het geen match is. Een voorbeeld hiervan is de dieptemaat van een rack mounted chassis.

De producten zijn steeds goed verpakt en zijn binnen de aangegeven levertijd bezorgd.

Prettige website om te bestellen.

Ik mis soms wat uitgebreide specificaties bij producten.
Zo had ik dat bijv. bij DDR4 geheugen, er waren 3 vrij wel identieke keuzes, met kleine verschillen per model.
Alleen zat er een heel groot verschil op de webshop kwa weergegeven specificaties. Zo stond er bij de één duidelijk wat de timings waren, maar bij de ander weer niet.

Verder werkt de site erg goed, maar net niet uitstekend vanwege bovenstaande.
De levering was uitstekend! Vandaar dan toch een algemene beoordeling van uitstekend!

Geen enkel probleem, gewoon uitstekend geregeld. Wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

Scorekaart voor Megekko