Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Afgelopen maanden heb ik twee bestellingen gedaan bij Megekko, eerst een grote met onderdelen om een PC te bouwen, later nog een printer. Beide keren is alles soepel verlopen, snel en volgens de op de site aangegeven beloftes.

Over de verdere service kan ik niet veel melden daar alles probleemloos verlopen is en alle geleverde onderdelen ook gewoon werkten.

Alles was goed verpakt maar gelukkig zonder overdaad aan plastic. Leveringen waren correct en op tijd.

Grote bestelling gedaan voor een nieuwe pc, alles mooi verlopen. Snelle levering, alle artikelen in orde. Gekozen voor Megekko voor de scherpe prijzen. Top.

Na één dag was her er.

Prima website met veel keuze, volgende dag in huis is ook erg prettig en staan bij tweakers er goed bij. Hele pc, behalve de voeding en gpu er besteld.

Volgende dag in huis! Top.

Altijd een goede ervaring gehad bij Megekko voor verschillende producten. Leveren optijd en goede service.

Laat op de dag besteld en de dag erna in huis gekregen!

Sinds 2017 bekend en in het eerste jaar bij Megekko gekocht omdat de prijs bijzonder scherp was en de marketing professioneel. Gelukkig dekte de buitenkant ook de lading. Uitstekende snelle levering, alles goed verpakt.

Indien er vertraging optreedt wordt dat altijd netjes gecommuniceerd. En dan is er ook een goede reden voor. Dus geen niet na te komen beloftes.

Nadat de bezorger eens een nieuwe monitor niet schadevrij heeft afgeleverd, gewoon keurig door Megekko opgelost. Megekko snapt hoe het moet voor de elektronica consument.

Altijd goede prijzen. Meestal het beste assortiment. Makkelijk om te bestellen.

Maar ook het super beste klantenservice, omdat af en toe gaat iets mis.

Snel geleverde, goede verpakt en ook een keuze tussen verschillende vervoerders

Echte mensen, echte contact en snel antwoorden als er ooit iets mis is.

Via Tweakers bleek dat zowel de HDD's en de NAS die ik zocht bij Megekko het goedkoopst waren, zodat ik maar bij 1 winkel hoefde te bestellen. Bestellen zelf ging heel eenvoudig. Ik had blijkbaar al een account, waarvan ik snel het password kon herstellen. De levering zelf was binnen 24 uur en helemaal correct.
Helemaal top dus!

De HDD's zaten in bubbelfolie los in de doos bij levering met verder weinig vulmateriaal. Waarschijnlijk is dat toch genoeg want alles werkte. Verder geen probleem.

Alles gemakkelijk te vinden met de zoek functie. Het eerste product eigenlijk direct via Tweakers prijzen gevonden. Daarna bleken de andere nodige producten ook hier de beste prijzen te hebben, dus alles maar hier besteld.
Vele betaalmogelijkheden

Zeer snelle levering. Ze maken hun motto waar! Alles zeer goed ingepakt zodat het zonder schade werd geleverd.

Al lange tijd tevreden klant van Megekko. No-nonsense, goede prijsstelling tov concurrenten. Doet wat het beloofd en hun marketing doet me regelmatig glimlachen.

Goed ingepakt (externe HDD, niet onbelangrijk). Zeer snel verzonden, bezorging OK door DHL.

Nog niks mis gegaan, geen ervaring mee.

Amazing service. Ordered a monitor at 8pm, had it by 2pm next day.

Have great experience doing returns as well a couple of times - absolutely no hassle at all.

All you need from a tech shop!

Beste prijs, retesnel!
Er stond op de site: "voor 15:00 besteld, morgen in huis" , dit geldt blijkbaar ook als je nog na 20:00 besteld, hulde.
Als ik weer iets snel nodig heb shop ik weer bij Megekko.

28-12 om 20:37 besteld
28-12 om 22:00 aangemeld bij PostNL en verzonden
29-12 om 14:35 in huis

Net voor de kerst de eerste bestelling geplaatst, hierbij kreeg ik 's avonds om 22:50 uur nog een eerste reactie dat er een fout was in de voorraad op de website. Hierna twijfelde ik en heb ik in eerste instantie de volledige bestelling geannuleerd.De bevestiging hiervan kwam op tweede kerstdag, een dikke pluim voor de communicatie. Verder kijkend toch weer bij Megekko uitgekomen en dat met volle tevredenheid. Levering van het beeldscherm en toetsenbord na op maandag 27 december te bestellen op dinsdag 28 december in huis.

29 december direct weer een bestelling geplaatst, NAS besteld met een levering op 30 december. Ook de klantenservice direct een mail gestuurd met de woorden dat ik het heel netjes vindt hoe ze omgaan met de bestellende klanten. Als nieuw bedrijf wordt dit mijn vaste leverancier.

Tussen kerst en oud en nieuw bestellen is het nog steeds voor 23:00 uur besteld de volgende dag in huis.

Concurrerende prijzen, eigenlijk bij de laagste, snelle levering, uitstekend assortiment en leuke kortingen waar ik graag op jaag.

Erg snel. Na aankoop de volgende dag in huis. Ook tijdens de kerstperiode.

Geen klachten over de klantenservice van Megekko. Ze beantwoordden mijn vragen en adviseerden over de aankoop.

Ik heb meerdere malen tot mijn volle tevredenheid bij megekko besteld.
De prijzen zijn laag en de kwaliteit is goed.

Het product werd ondanks de kerstdrukte op de afgesproken dag geleverd.
Het product, een harde schijf van 16 tb, was goed verpakt.

Producten waren makkelijk te vinden op de site en goed geprijsd. Informatie over de aanwezige voorraad is prettig om zeker te zijn dat het snel in huis is.

Netjes verpakt en schadevrij aangekomen. Zoals beloofd de volgende dag in huis.

Ik heb geen problemen ervaren bij het bestellen en alles is netjes en onbeschadigt binnen gekomen.

De producten zijn snel geleverd en volledig zonder schade geleverd

Voor mijn zoon zocht ik een Apple HomePod mini en hoewel die (nog) niet door Apple wordt geleverd is hij toch verkrijgbaar bij o.a. Megekko en Otto. Waar Otto € 125 vraagt hoefde ik bij Megekko slechts € 95 te betalen. Een mooie prijs zeker als je in ogenschouw neemt dat je bij Apple € 99 kwijt bent in de landen waar hij verkrijgbaar is. Meteen besteld en een dag later bezorgd!

Volgens de website was het product op voorraad en zou de levertijd 1 dag bedragen. En ondanks de drukke Kerstperiode is dat gelukt. Waar ik bij andere leveranciers 2 dagen langer moest wachten dan aangekondigd (Bol.com, Wehkamp) en ik bij Douglas na 11 dagen nog steeds niets heb ontvangen (!) kon Megekko haar belofte waarmaken. Overigens ook keurig verpakt.

Alles zeer vlot verlopen, van bestelling tot de (snelle) levering. Product dat ik besteld had (M2 SSD koeler) was hier het goedkoopste.
Ook een goede en duidelijke communicatie.

snel en vlot

Snel besteld, snel geleverd. Klantenservice doet ook nooit moeilijk als er iets niet klopt. Zeer tevreden over megekko, ook scherpe prijzen.

Had laptop besteld, maar bleek een ander type te zijn. Heb een waardebon gekregen ter compensatie. Klantenservice gaf goeie service/afhandeling.

Vlekkeloos bestel- en leverproces. Ik bestel er vaker en het is tot op heden een bijzonder betrouwbare leverancier gebleken. Voorraden kloppen gewoon en geen verassingen achteraf t.a.v. levertijden etc.

Snel, betrouwbaar en tegen een goede prijs. Ondanks de drukke feestdagen netjes op tijd geleverd.

Scorekaart voor Megekko