Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb eind 2021 een nieuwe case besteld, een fractal design meshify s2.
Na het bouwen van de case zag ik een scheurtje bovenin het front panel.
Het was klein genoeg om niet meteen op te vallen maar niet te "ont-zien".
Ik had niet veel behoefte de pc weer uit elkaar te halen dus een mail gestuurd naar Megekko en de situatie uitgelegd. Ze hebben voor mij bij de fabrikant een nieuw frontpanel aangevraagd (een spare part). (Hierbij is aangegeven dat de fabrikant beslist of dit wordt verstrekt)
Top service wat mij betreft , gezien het mijn keuze waa de case niet retour te sturen.
Vandaag bericht ontvangen dat het nieuwe frontpanel ontvangen is en naar mij wordt opgestuurd.
Prima. Vlot ontvangen.
KlantenserviceZie algemene toelichting.
AlgemeenAl vaker wat besteld bij Megekko, was elke keer goed afgehandeld. Producten keurig op tijd geleverd, en ook volgens omschrijving. Prima winkel.
VerzendingGoed verpakt, niet in een veel te grote doos gestopt zoals sommige winkels wel doen.
AlgemeenOp zondagavond net voor 22.00 uur nog even een SSD gekocht voor een mooie prijs. Maandagmorgen werd deze al bezorgd. Super!
VerzendingZeer snelle verzending en levering.
KlantenserviceKlantenservice is duidelijk in communicatie en reageert snel.
AlgemeenZeer goed aanbod van producten, en dan ook nog eens op voorraad. Snelle en correcte levering zelfs op zaterdag. Wat wil je nog meer?
VerzendingHet werd geleverd op een zaterdag maw 2 dagen winst
AlgemeenVrij altijd de laagste prijs en een top support dat is 100 procent zeker wel in voorbaat vriendelijk blijven is de beste oplossing voor beide zijde en problemen zijn den alle tijde oplosbaar je staat bij Megekko, hoog en safe.
VerzendingVerzending is in mijn optiek normaal alleen verzending/retour kosten mag in mijn bevinding weg bij een duurdere product van paar €100.- euro wel alles netjes en stabiel ingepakt in een mooie doos.
KlantenserviceAltijd zéér netjes en duidelijk ook fouten mogen gebeuren.
één gezegde is waar mensen werken kunnen fouten voor komen dat geeft niks.
AlgemeenPrijzen zijn oke. Website is niet de allerbeste. Zo wordt een geldige combinatiekorting niet automatisch verrekend als je de producten los in je winkelwagentjes stopt.
VerzendingTot nu altijd een accurate track and trace gehad. En kloppende levertijden.
KlantenserviceSnelle response en geen gezeur toen ik een fout had gemaakt in mijn bestelling.
AlgemeenMakkelijk te plaatsen bestelling, voor half 11 besteld en de volgende dag in huis! Voeding was doorgebrand dus alles werkte weer de volgende dag:)
VerzendingSnel en optijd bezorgd, geen problemen.
KlantenserviceGeen contact gehad met klantenservice, maar ga uit ervaring weet ik dat dat ook altijd goed gaat.
AlgemeenOverzichtelijke website met concurrerende prijzen. Producten waren bij Megekko het gunstigst aangeboden en ze werden conform afspraak geleverd.
VerzendingProducten kwamen binnen op het moment dat stond aangegeven. Track and trace was goed te volgen.
AlgemeenSnelle service, goed geleverd, prima prijzen en goede ervaringen met hun support.
Ik kan hier niets slecht over zeggen.
Snel en degelijk geleverd. Niets op aan te merken
KlantenserviceSnelle reactie en vriendelijke medewerkers.
Er wordt steeds een goede oplossing gezocht
Algemeenleuke website, die goed overzichtelijk is met leuke eigen merchandise die ze aanbieden. Ook zijn de prijzen die ze vragen bijna altijd de goedkoopste.
Verzendingverzending was netjes de volgende dag. Dus helemaal volgende afspraak.
KlantenserviceKlanten server is per e-mail goed bereikbaar. Ze geven duidelijk antwoorden, en verwijzen altijd goed door als nodig.
AlgemeenGeleverd product (negatievenscanner) functioneert niet (slider te groot, past niet in apparaat, dus onbruikbaar). Retouretiket aangevraagd en ontvangen, wordt niet geaccepteerd door DHL ('geen contract'), je moet zelf via DHL een label aanmaken. Servicedesk niet telefonisch bereikbaar.
VerzendingIn goede staat geleverd, wel in veel te grote doos met veel te veel plastic om het product te beschermen
KlantenserviceGeen informatie over bereikbaarheid van deze service, als die al bestaat. Telefoonnummer???
AlgemeenInmiddels meerdere bestellingen bij MeGekko gedaan. Tot nu toe waren de prijzen voor die producten de laagste (of 1 van de laagste) en was het product binnen een aantal dagen via goede T&T bij mij thuis. Zelfs de GPU die ik in de avond bestelde, werd de volgende ochtend al geleverd.
AlgemeenEerder wel redelijk goede ervaring met Megekko gehad. Nu leveren ze een totaal verkeerd product en ze doen nul moeite om mijn als klant tevreden te stellen. Bestelde product kunnen ze niet (meer) krijgen en daarmee is voor hun de kous af, vroeger namen winkels en webshops nog weleens de moeite een alternatief aan te bieden.
--Aanvulling 18-1-2021--
Uitleg gekregen waarom ze niet adviseren, dat is om de prijzen laag te houden.
Goed verpakt maar een iPad hoes is geen laptoptas en een alternatief wordt niet geboden.
Zie aanvulling van 18-1-2021 bij Korte toelichting
Waarom wordt er geen alternatief geboden, jullie weten wat ik ongeveer zocht en dit is jullie reactie:
"We kunnen het gewenste product helaas niet leveren ."
Nog een puntje waarop ik afknap op Megekko:
Voor de retourzending die ik moet doen door hun fout, word ik ook nog eens geacht voor de kosten op te draaien, Megekko heeft geen Antwoordnummer voor retouren, terwijl je ook altijd € 3,95 verzendkosten betaald. Deze transactie kost mij dus hoe dan ook geld.
--Aanvulling 18-1-2021--
Ik was misschien wat voorbarig, het blijkt dat je verzendkosten tot 5,75 vergoed kan krijgen als de fout bij Megekko ligt. Dat vertellen ze je echter pas nadat je erover klaagt, misschien had ik het ook kunnen vinden als ik ALLE voorwaarden door had genomen. Het had Megekko gesiert als ze voor (dit soort) retouren een Antwoordnummer zouden hebben, dat scheelt de klant werk. Ik kreeg ook nog een kortingsbon voor gratis verzending bij een volgende bestelling.
Onder aan de streep ben ik iets tevredener maar processen zouden wat klantvriendelijker/klantgerichter ingericht kunnen worden, zeker als de fout bij Megekko ligt is het raar dat je er als klant zoveel werk van hebt.
AlgemeenGoede zaak, alleen let wel op, Uit voorraad leverbaar of Uit eigen voorraad leverbaar verschilt hier. Zo waren 2 onderdelen uit vooraad leverbaar en vervolgens krijg ik een levertijd van 1maand of onbekend. Wel netjes opgelost door een gratis verzending code voor een alternatieve bestelling maar goed wel weer duurder uit hierdoor.
VerzendingProfessioneel ingepakt, meerdere dozen en veel luchtzakken voor goede bescherming.
KlantenserviceZe hebben me goed geholpen met de afhandeling door gratis verzending code to te voegen.
AlgemeenPrima, snel en goede prijs enz Prima, snel en goede prijs en fijne verpakking Alles netjes geleverd.
VerzendingPrima, snel en goede prijs etc etc etc geweldig prima
AlgemeenProduct was als beschreven, website was duidelijk over wat ik kan verwachten. betaling ging soepel! aanrader !
VerzendingWerd de volgende dag geleverd dus ik was tevreden
AlgemeenHet hele bestelproces van A tot Z perfect in orde. Tevens een hele scherpe prijs voor de ConferenceCam die ik gekocht heb.
VerzendingDe verzending was ook zeer vlot. Binnen één werkdag was het pakketje al binnen. Dus helemaal Top!
AlgemeenGoede overzichtelijke mobiele website, vlot bestelproces en hele scherpe prijs voor wat ik nodig had.
VerzendingVeilig verpakt, wel een tamelijke grote doos, meer dan de helft opgevuld met luchtkussens zonde..
AlgemeenDe website zou wel wat verbetering kunnen gebruiken in hun sortering van artikelen, maar verder goed te gebruiken en altijd handig, dat ze onthouden wat ik in mijn winkelmandje heb gedaan, zodat ik dat niet elke keer dat ik per ongeluk een venster sluit, opnieuw moet opzoeken.
Volgens mij heb ik nog bij Megekko nog niet eerder gebruik hoeven maken van de klantenservice, dus daar kan ik dan weinig over zeggen.
De levering was verder snel en ze houden je goed op de hoogte, dus dat is helemaal goed.
Het pakket werd door DHL geleverd, wat meestal geen ramp is, maar ik ben geen fan van DHL, aangezien ze vaak met dozen smijten en al weg zijn, voor ik de deur open kan doen (Gelukkig ligt het pakket dan wel voor de deur), maar goed, dat gedrag kan Megekko niks aan doen. Ze zouden wel kunnen kiezen om PostNL te gebruiken, die meestal wat beter met mijn pakketten om gaat en vriendelijkere bezorgers heeft, maar dat kost weer meer, waardoor ze de verzendkosten zou den moeten verhogen.
Tja... Of het één, of het ander. =/
AlgemeenBestel proces was simpel en ging snel.
Het pakket was ook goed verpakt in bubbelplastic.
Erg goede snelle service. Ik had mijn bestelling om 18u geplaatst.
De volgende dag was hij voor 14u al thuis!