Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoede prijs en een makkelijke website. Ook waren de producten op voorraad waardoor ik binnen 18u alles in huis had
VerzendingSuper snel geleverd en alles was uitstekend verpakt.
AlgemeenDuidelijke website, productinformatie was in orde, producten goed verpakt en kwamen op tijd aan bij mij
VerzendingGoed verpakt in passende (niet zoals some veel te grote) doos
AlgemeenPlaatsen van de bestelling ging prima, voor 10 uur savonds besteld de volgende dag al gelijk aangekomen.
VerzendingBinnen 24 uur bezorgd, rond 20 uur besteld volgende dag rond 13 aangekomen.
AlgemeenHet bestelproces is eenvoudig en een snelle levering van de producten tegen een goede prijs.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling was makkelijk, betaling ook. Ik heb alleen nergens gelezen dat het artikel niet op voorraad was. Er stond alleen dat het afhankelijk van de post 2-3 dagen kon duren. Komt uiteindelijk op hetzelfde neer, maar ik vond de lange bezorgtijd vreemd. Niet op voorraad klinkt begrijpelijker.
VerzendingProdukt goed verpakt, na verzending snel afgeleverd.
AlgemeenEen videokaart besteld heel kort gebruikt maar prestaties vielen bijzonder tegen. Een consument mag deze gewoon terug sturen maar omdat ik hem zakelijk heb gekocht kan dat niet.
Edit:
Klanten service heeft contact opgenomen en ze hebben uitgelegd dat dit de standaard manier is, maar dat ze dit ook begrijpen. Vandaar mijn review aanpassing.
het product was snel verstuurd daar valt niks op aan te merken.
KlantenserviceEdit: Ik herzie mijn klantenservice review, aangezien ze netjes toch achteraf contact met mij hebben opgenomen hierover om het product retour te kunnen sturen. De regels stellen inderdaad dat ze zakelijk geen retourrecht doen (wat naar mijn mening nog steeds onzin is maar dat is een persoonlijke mening ). Maar het feit dat ze dit netjes wel communiceren en hier op terug komen is naar mijn inziens wel heel erg goed. Dus naar mijn mening een 5 sterren waard.
AlgemeenBest price in a time where prices are crazy, so happy with their service. happy man!
VerzendingVery fast delivery, arrived sooner than was expected . No complaints at all.
AlgemeenVolgende dag in huis en me grafische kaart zat goed stevig beschermd in de doos.
AlgemeenBeste prijs in combinatie met de snelste levering, werd veilig geleverd met genoeg extra verpakkingsmateriaal
VerzendingWerd veilig geleverd met genoeg extra verpakkingsmateriaal zodat er geen beschadiging was aan de harde schijven
AlgemeenPrijzen zijn altijd duidelijk aangegeven en bestelling is super simpel. Ze zijn meestal een van de goedkopere winkel en dus heb ik al vaak dingen besteld.
VerzendingTot nu toe altijd netjes verpakt en op tijd aangekomen.
AlgemeenMegekko is voor mij een hele betrouwbare winkel met goede prijzen en solid klantensupport. Ik had laatst te maken met een product met een fabrieksfout, zeer goede hulp gekregen en snel gratis een vervangend product ontvangen. op Megekko kun je bouwen!
Verzendingverzending was sneller dan gedacht en de dagelijkse updates waren handig.
KlantenserviceSnel geholpen toen ik een product met fabrieksfout had en had snel weer een vervangend product in huis.
AlgemeenWeer bij deze hele fijne shop besteld (Dit keer een moederbordje), en ik kan alleen maar zeggen, ga zo door MEGEKKO! Het bestellen gaat altijd heel gemakkelijk, en de volgende dag heb je je bestelling binnen, mits op voorraad natuurlijk.
De bestelling was ook weer goed verpakt en geen beschadigingen of iets dergelijks op of aan het product of de doos.
Alles was helemaal goed en ik ben er in ieder geval erg blij mee!
AlgemeenDuidelijke website, bij Megekko uitgekomen vanwege de prijs en andere reviews.
Vrijdag begin van de avond bestelling geplaatst.
Kreeg geen bevestigingsmail, wat ik vrij vervelend vond gezien de prijs van het product.
Ook geen T&T.
Zaterdag middag stond toen wel prompt de DHL op de stoep met een doos van Megekko.
Vrij dure bestelling geplaatst, was redelijk goed verpakt.
Zoals gezegd, geen T&T ontvangen.
Niet direct ervaring met de klantenservice, maar wel erg slecht dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn.
Ik had een mail gestuurd met een vraag, die werd uiteindelijk op zondag(!) beantwoord.
AlgemeenDe snelheid van verwerking en levering is zeer goed, echter zijn er ook zaken waar ik minder tevreden over ben, met name de klanten service en site informatie ( zie toelichting onder)
VerzendingZeer snelle levering, conform wat met men op de site aangeeft.
Klantenservice-Bij navraag welk type geheugen ik het beste kon gebruiken voor mijn lenovo desktop ( ook daar gekocht) kreeg ik een mail dat men geen adviezen geeft voor een aantal redenen. Dit begrijp ik, en is geen probleem.. Echter bij navraag of men 1 type ram module ( of iig met die eigenschap) met een JEDEC van 1600+mhz op 1.2 volt, kwam men weer met de mail dat met geen advies geeft? Naar mijn mening gaat dit op het checken of er iets in de inventaris aanwezig is.. niet om advies??
Het verhaal gaat verder, door foutieve informatie op de site heb ik een paar modules die ik helemaal niet op volledige snelheid kan gebruiken ( door k#$@ten lenovo moederboard waar ze XMP niet aan willen zetten).
Dus vragen naar een specifiek item wordt niet benaderwoord, bij foutieve informatie op de site. Dit moeten ze echt even aandacht geven.
AlgemeenTop, opgezocht via tweakers, via youtube gevonden dat ie LGA1700 compatible was (stond niet op tweakers/ op de site, dus dat had van beiden net een tandje beter gekund. LGA 1700 compatible coolers staan nog helemaal niet op tweakers als zodanig, dus dat is wel een gemiste kans.
VerzendingPerfecte cooler voor LGA1700 gescoord, de Arctic Liquid freezer II 280 (Rev 4) en de volgende dag op de stoep.
AlgemeenTja wat kan ik er van zeggen, product snel geleverd en volledig compleet en niet beschadigd
AlgemeenIk had een HDMI kabel nodig. Via de pricewatch goed kunnen vinden. Bestel proces ging snel en soepel.
VerzendingKabel was prima in een doosje verpakt en goed opgevuld. Ook bij afleveren via Post NL was identificatie nodig. Voor een HDMI kabel niet echt nodig. Maar wel fijn om te weten dat hier dus standaard om gevraagd wordt. Bij duurdere bestellingen dus wel een fijn gevoel.
AlgemeenAlles goed op voorraad, wel erg duur omdat de markt erg schaars is (opportuun) DDR5 besteld en dat was de volgende dag binnen, geheel volgens belofte. Later nog een Cooler besteld en die was ook de volgende dag binnen. Erg netjes.
VerzendingSnel en volgens afspraak. Meer kan je niet verwachten.
AlgemeenSuper. Goede communicatie. Duidelijke e-mails. Waarom vijftien woorden Tweakers? Dit is een beetje overdreven. Toelichting
VerzendingSuper snel geleverd. Duidelijke communicatie.
AlgemeenIk heb gisteren een bestelling gedaan voor een nieuwe monitor. De website gaf aan dat het artikel op voorraad was. Vandaag krijg ik een mail dat het artikel pas over een maand geleverd word. Wat me met name tegenvalt is dat er geen alternatief wordt aangeboden en ook geen optie om het geld te restitueren. Dit verwacht ik wel van een kwaliteits webshop.
VerzendingDe verzendinformatie op de site is onjuist. Ook geen alternatief aangeboden.