Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Tijdens het bestellen een fout onderdeel besteld, welke later zou worden nabezorgd. Een dag van te voren kunnen veranderen.

Een verkeerde video kaart besteld welke ik de dag voor levering nog kon veranderen. Volgende dag juiste mogen ontvangen.

Snelle, directe en vriendelijkr klantenservice.

Snelle levering en duidelijke communicatie tijdens het bestelproces. Verder werkt alles zoals je mag verwachten tegenwoordig.

Twee AOC 27 inch QHD schermen besteld. Werken goed, alleen vergeten te checken of mijn laptop wel twee schermen met deze hoge resolutie aankonden, dus draaien nu op 1920x1080. Maar ze werken wel goed.

Al vaker bij Megekko besteld en dat gaat altijd goed. Sinds jaren weer eens zelf een PC samengesteld en waar ik dat vroeger bij verschillende leveranciers deed kon ik nu voor alles bij Megekko terecht.

De website navigeert fijn, ook al had ik alle artikelen al in de wenslijst van Tweakers staan.

Ook de verzending (gelukkig met PostNL en niet DHL) ging in een rap tempo. Alles werd netjes en in ongeopende verpakkingen geleverd.

De behuizing werd zonder omdoos geleverd, dus geen onnodig verpakkingsmateriaal.

Verzending is in veel gevallen niet gratis, maar €3,95 is nu ook weer niet iets om wakker van te liggen, zeker niet op een grotere bestelling.

Mooie en overzichtelijke site, met een mooi aanbod.
Uitgebreide en technische informatie over het product .

Vrijdag besteld en zaterdag netjes geleverd zodat onze klant dadelijk verder geholpen kon worden.

Bestellen is super makkelijk. Precieze info over de producten staat duidelijk op de website vermeld. Afrekenen is makkelijk en goed geregeld.

In de avond besteld en het werd de dag erna al netjes geleverd!

Als er vragen zijn wordt je altijd zo goed mogelijk geholpen.
De social media is ook echt hilarisch :)

Ze hebben een breed assortiment tegen scherpe prijzen en leveren snel. . . . .

Breed assortiment, super fijn dat ik alles wat ik nodig had voor mijn pc bij Megekko kon bestellen voor een goede prijs!

Verwachtte zelf mijn bestelling 30-juni te ontvangen, maar uiteindelijk ontving ik hem 23-juni. Hier was ik uiteraard super blij mee!

Heel prettig dat je stap voor stap op de hoogte wordt gehouden van je bestelling (bijvoorbeeld als een artikel op voorraad is & als je bestelling onderweg is)

Megekko is een prima webshop voor de hobbyist, of ICTer dat vele extra services niet nodig is van een klantenservice. Heb je alleen een RMA of fabrieksgarantie proces nodig wanneer je zeker weet dat je hardware kapot is? Dan is Megekko geschikt voor jou. Megekko's doelgroep is echt de persoon dat weet waarmee diegene bezig is.

Verzending gaat altijd goed, producten zijn altijd keurig verpakt. Probleemoplossing is ook uitstekend wanneer er iets mis mag gaan.

Ben je meer hulp nodig? Dan word je verwezen naar Handige harrie's een leuke Facebook groep. De moderatie op deze groep is laag, en je kan met onbetrouwbare informatie en niet zulke Handige Harrie's te maken krijgen. Neemt niet weg dat er ook slimme personen aanwezig zijn. Echter kan een minder ervaren persoon met incorrecte, onduidelijke of verkeerde informatie eindigen. Hier ligt ook zeker een risico.

Dankzij deze unieke aanpak is de prijs van producten bij Megekko zeer regelmatig lager dan concurrenten.

Ik heb via de mail contact opgenomen met Megekko om de beschikbaarheid te vragen van een moederbord die ik graag wou hebben.
Helaas was deze niet meer leverbaar en heeft de medewerker op eigen initiatief een vergelijkbaar maar wel beter moederbord uitgezocht, rekening houdende met de functies die ik nodig heb en uiteindelijk mij deze board voorgesteld.
Dat moederbord heb ik uiteindelijk ook gekocht en ben er zeer blij mee.
Het zijn dat soort extra service dingetjes waardoor een webshop een stuk prettiger en betrouwbaarder wordt.

Snelle bevestiging van de order via de mail en vervolgens een snelle verzending. Dag erop in huis.

binnen en dag in huis

Het is erg makkelijk om producten te vinden omdat ze veel diversiteit hebben. Betalen gaat erg snel en soepel en de verzorging van het paketje is erg goed.

Verzenden ging erg snel en het paketje was goed bescherm en heel aangekomen.

Zeer fijne website. Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen en de betaling verliep ook vlot. Natuurlijk was het artikel perfect zoals omschreven.

Snelle verzending ook al was het artikel niet in voorraad.

Meerdere producten nodig, en gemiddeld was megekko het goedkoopst alles bij elkaar genomen, daarnaast was alles ook nog op voorraad.
naderhand bleek er ineens 1 kabel toch niet de volgende dag leverbaar te zijn, dit werdt direct netjes opgelost door de order gratis te splitsen en het niet op voorraad zijnde artikel later op te sturen.

Gelijk na contact werdt aangeboden de order te splitsen, in 20 min mail contact was alles geregeld, op een vriendelijke manier.

Prijzen zijn redelijk goed, de ene product is er goedkoper terwijl andere producten er juist duurder zijn.
Verzending was goed en snel.

De website lijkt wat gedateerd maar is wel duidelijk, en daar gaat het uiteindelijk om

Bestellingen worden gewoon goed en snel geleverd. De volgende dag al in huis.
Ik vind zelf wel jammer dat ze soms gebruik maken van DHL, omdat ik daar niet al te goede ervaringen mee heb gehad.

Heb een keer problemen gehad met een zending. Vanuit Megekko werd er niet echt mee gedacht, er werd mij verteld dat de zending buiten hun om lag. Daar heb ik natuurlijk niet zo veel aan.
Probleem lag inderdaad bij DHL, maar DHL zegt juist weer dat ik het maar via de zender moet regelen. Kastje van de muur dus. Is uiteindelijk wel goed gekomen.

Mijn laatste zending is (gelukkig) door PostNL geleverd en dat verliep zonder issues.

Altijd top service gehad bij megekko. De prijzen en kortingen zijn altijd goed en alles is altijd al optijd aangekomen. Ik hou ook van de kortingscodes waarmee je soms goodies bij krijgt bij je bestelling ik had overlaatst nog gratis stickers erbij.

Altijd optijd geweeest en je kunt ook een latere datum kiezen wanneer het dan geleverd word.

Handige Webshop, ik vond er meteen wat ik zocht, heb meteen mijn ventilator aan een super coole prijs besteld.

Perfect geleverd.

Website is simpel en heeft veel zoekfilters om te vinden waar je naar zoekt, levertijd is altijd duidelijk vermeld, klantenservice is naar mijn ervaring altijd snel en behulpzaam geweest, wekelijkse mail laat acties en kortingen zien

Levertijd is altijd accuraat geweest en leveringen zijn nog nooit incorrect/beschadigd geweest. Ook een bestelling annuleren was binnen een paar minuten geregeld.

Vragen zijn altijd binnen de opgegeven tijd beantwoord, en worden vriendelijk en informatief beantwoord.

Duidelijke website en afgesproken afleverdatum tot nu toe keurig nagekomen.
Ook website is duidelijk genoeg...

track en trace code via mail en website goed en heb deze gekoppeld aan tnt app dus altijd op de hoogte waar pakket is en wanneer geleverd.

Prima webshop met uitgebreid assortiment. Scherpe prijzen en goede reviews.
Van bestelling tot aflevering duidelijke communicatie (mail) en goederen onbeschadigd en supersnel afgeleverd.

Zowel deel levering via DHL als PostNL op de afgesproken datum en binnen het opgegeven tijdvak.

De vragen die per mail werden gesteld werden snel en duidelijk beantwoord.
Ofschoon te begrijpen is het jammer dat er geen advies/ondersteuning per telefoon mogelijk is.

Alles ging makkelijk en snel. Het bestellen makkelijk en snel, betalen ging makkelijk en snel.

Verzending was uitstekend, ik kon zelf een dag uitkiezen en het is die dag geleverd. Ik kreeg van DHL een paar keer bericht, en het tijdvak van levering werd aan het eind maar 2 uur!!

Scorekaart voor Megekko