Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenFijne website, snelle levering en goede service! Al jaren koop ik bij Megekko, prijzen zijn competitief. Je kunt ze niet bellen, maar via de mail reageren ze vaak binnen een halve dag!
AlgemeenAltijd goede service van Megekko. Snelle levering en nette prijzen. Ik heb één keer aanspraak moeten maken op garantie en dat was snel en zonder gedoe geregeld.
AlgemeenBestelling werd snel- en goed uitgevoerd: alles was voorradig en snel binnen. Site is overzichtelijk, dus kon snel vinden wat ik zocht.
VerzendingAlles was binnen de gestelde periode binnen: netjes- en goed verpakt.
AlgemeenIk heb nu twee maal een flinke bestelling geplaatst:
1. de meeste pc onderdelen die nodig zijn voor een pc, minus de GPU.
2. de GPU en een extra ssd.
Beide keren was de bestelling netjes op tijd de dag daarna geleverd.
De doos is goed ingepakt en zat vol met beschermende materialen.
Ik heb nog geen problemen met onderdelen gehad dus ik kan de klantenservice niet beoordelen, maar ik heb er een goed gevoel bij.
De bestelling netjes op tijd geleverd.
De doos is goed ingepakt en zat vol met beschermende materialen.
AlgemeenSnel, Goede prijs, goede service.ik heb gekregen wat ik besteld heb, aanbevolen aan vrienden, ben zeer tevreden
Verzendingop 27-01-2022 in de avond besteld en vanmorgen 28-01-2022 geleverd
KlantenserviceSnelle reactie, ik had een mailtje gestuurd en binnen een paar minuten al antwoord.
AlgemeenAl meerdere keren bij megekko besteld voor mijzelf en om de computer van mijn moeder te maken. Zeer snelle levering en ze hadden de beste prijs in combinatie met verzendkosten. Gewoon tevreden.
VerzendingSnelle levering, producten redelijk verpakt, had iets meer opvul materiaal erin gekunnen.
AlgemeenIk koop hier regelmatig computer onderdelen. Ze zijn af en toe de goedkoopste, hebben veel keuze en hebben meestal een korte levertijd. In dit geval ging het om iets wat ik alleen hier kon vinden. Wel deze keer een lange levertijd, maar dat was netjes aangegeven bij bestellen.
VerzendingDe doos waarin alles verpakt was, was net een beetje te krap, want één van de onderdelen was beschadigd, doordat de bezorger met de hoek van de doos ergens tegenaan heeft gestoten, wat zorgde voor die beschadiging van de inhoud van de doos.
KlantenserviceNadat ik de schade had gemeld, heb ik het geld van dat onderdeel diezelfde dag nog teruggestort gekregen, ik mocht dat onderdeel houden of weggooien, hoefde het niet terug te sturen. Waarschijnlijk vanwege dat de prijs van dat onderdeel relatief laag is. Prima opgelost!
AlgemeenBestel hier met ons computerbedrijfje een aantal jaar bijna standaard al onze onderdelen, erg tevreden over megekko, we hebben ook de megekko trui besteld
Verzendinglevertijd altijd duidelijk toegelicht
Klantenserviceemails worden snel beoordeeld, producten retour is geen probleem
Algemeenfijne winkel, als deze winkel er bij een product tussen staat koop ik het bijna altijd hier vanwege de betere service, ook als ze niet persé de goedkoopste zijn.
Verzendingze zijn snel met levering en de status updates kloppen (voor dat laatste is erg fijn)
Klantenservicede keren dat ik contact gehad heb met klantenservice was de afhandeling altijd snel en netjes
AlgemeenDeze recensie had ik ook geschreven als ik geen kans had gemaakt om een prijs te winnen. Megekko is een fantastische webshop voor techneuten. Hun prijzen zijn 9/10 keer de goedkoopste en hebben super snelle levering.
VerzendingVoor 22:30 besteld is volgende dag in huis. Ideaal als je snel je producten wilt hebben.
KlantenserviceIn mijn geval heb ik geen contact gehad met de klantenservice omdat mijn bestelling foutloos verliep.
AlgemeenAlles goed verlopen netjes binnengekregen en duidelijke datum op een normaal tijdstip geleverd. Geen contact opgenomen voor wat dan ook. Zo goed is t
AlgemeenEerst alleen opzoek naar een geprijsde monitor maar door hun grote aanbod ook direct een paar scherp geprijsde casefans op de kop getikt, over het algemeen een zeer aangename ervaring.
VerzendingDe levering was spoedig en ik krijg al snel een Track & Trace opgestuurd.
AlgemeenAl jaren klant en ben nu ook weer een nieuwe computer aan het samenstellen, niet altijd de beste prijs maar daartegenover staat de service en afwikkeling als een huis en dat is ook iets waard uiteraard.
VerzendingEenvoudige website, makkelijk gevonden. Eenvoudige bestelling en levering de volgende dag, duidelijk en netjes verzorgd.
KlantenserviceOp mijn vraag werd meteen gereageerd, wat ik niet had verwacht. Top!
Kortom, met dit bedrijf is het prettig zaken doen, een aanrader!
AlgemeenDuidelijke website, alles tiptop in orde, bestelling geplaatst en de volgende dag ontvangen.
5/5 would buy again
AlgemeenProductinformatie had iets duidelijker gekund. Bestellen ging gemakkelijk. Verzending was tijdig, en het product was degelijk verpakt.
AlgemeenThe link between tweakers and megekko works well. Right product at the given price. Easy to order and pay, received on the anticipated day.
VerzendingReceived on time, undamaged
KlantenserviceThey took the time to explain a promotion that want clear to me
AlgemeenLenovo Thinkpad gekocht bij Megekko omdat die direct uit voorraad leverbaar was en voor een mooie prijs te koop was. Inderdaad volgende werkdag geleverd, prima geregeld.
AlgemeenMidden in de nacht bier laten vallen over toetsen board en muis. Gelukkig hebben de helden van megekko alles op voorad en heb ik exact dezelfde weer terug kunnen kopen bij hun voor een zachte prijs. Het artikel was er binnen een dag!
VerzendingAls de bliksem, volgende snelle manier was waarschijnlijk als ze het zelf gebracht hadden
AlgemeenBetaalproces verloopt soepel. Betaalmethode kiezen, eventueel een bank selecteren en betalen. Direct bevestiging dat het gelukt is.
VerzendingDe dag ervoor 's avonds besteld. Assortiment is prima en concurrerend, Standaard verzenkosten bij dergelijke bedragen zie je echter zelden bij andere webshops. Verder degelijk verpakt .
KlantenserviceHierna nog een bestelling gedaan, maar hierbij kwam naar voren dat een deel van de bestelling langer ging duren. Via e-mail geregeld dat de bestelling in 2 delen geleverd gaat worden
AlgemeenSnelle levering/goed verpakt. Product zoals aangeboden en goed op de hoogte gehouden tijdens het proces van bestellingen tot levering.