Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHoewel ik in het verleden niet altijd even blij was met Megekko in verband met beloofde levertijden waarbij Megekko destijds prima wist dat deze niet te garanderen waren, is deze bestelling gewoon prima verlopen. Artikelen zijn netjes geprijsd, makkelijker bij elkaar te klikken en snel met iDeal betaald.
Deze keer is de belofte netjes nagekomen; voor 22:30 besteld, de volgende dag in huis. En zo ging het ook.
Prima verpakt in een doos van gepast formaat met voldoende opvulmateriaal ter bescherming en tijdig bezorgd. Zoals het hoort.
AlgemeenBijzonder snelle levering en, hoewel niet altijd de goedkoopste, een goede prijs. En geen enorme dozen voor kleine spullen zodat dit brievenbus post blijft.
VerzendingLevering binnen 24 uur beloofd en al 2x waargemaakt!
AlgemeenWegens een spontaan defect had ik een nieuwe voeding nodig. In de Pricewatch had ik gezien dat deze winkel een goede aanbieding voor een hele goede voeding had. Binnen een paar uur werd deze afgeleverd bij mijn huis.
VerzendingSuper snel verzonden en bezorgd. Besteld op zondagmiddag afgeleverd op maandagochtend. Echt super. Had zelfs nog sneller gekund maar ik wou niet extra betalen daarvoor.
AlgemeenGeweldig grappige social marketing, site is duidelijk, assortiment is breed en diep en de prijzen zijn prima. Levering is vlot en de communicatie met de mensen van Megekko verloopt ook altijd prettig. De site is ook lekker snel. Bovendien goed advies gehad van Harrie; hij is écht de steun en toeverlaat van het bedrijf.
Op tijd verzonden zoals aangegeven, tracking updates werken goed. PostNL heeft alles netjes en volgens afspraak bij me afgeleverd. Handig ook dat je vanuit je customer account op de site ook makkelijk even door kan linken naar de status en de tracking van je bestelling.
KlantenserviceIk had o.a. een NXXT Kraken Z63 besteld voor mijn nieuwe LGA 1700 CPU, maar de bracket moest via de site van NZXT aangevraagd worden. Hoewel NZXT beloofde binnen 3 tot 5 werkdagen de bracket te versturen, kwam er niets binnen. Ook reageerde NZXT niet op het ticket. Na twee weken Megekko gemaild en de situatie uitgelegd. Marisa heeft mij uit de brand geholpen door dezelfde dag een bracket toe te sturen, als service. Zij hadden de brackets in de tussentijd binnengekregen en de de volgende dag kon ik dan eindelijk aan de slag. Dit soort fijne service is veel waard. Dus ik heb ze dan ook de aanschaf van een Alienware AW3821DW gegund, Megekko was daarmee niet de goedkoopste, maar wél wederom één van de weinige shops die de monitor op voorraad had en het is een geruststellend idee dat Megekko er voor je staat als je service nodig hebt.
AlgemeenHet is een top-shop die ondanks zijn gekke en 'scheewerige' reclames prima zijn afspraken nakomt. Prijzen zijn, in deze krappe markt, echt buitengewoon scherp en in combinatie met het geleverde service/professionaliteits-niveau goed is verhouding! Bestel er al jaren heel erg graag
Zoals altijd: Goed verpakt en erg duidelijk wie de afzender is
Ook de statusupdates, track-en-trace, worden verzonden, zodat je goed op de hoogte bent.
Gelukkig niet echt nodig gehad, maar de communicatie is helder en duidelijk!
AlgemeenNa bestellen bleek een moederbord niet direct leverbaar. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice om het moederbord in de bestelling te vervangen met een andere. Binnen een kwartier was het aangepast en een dag later was alles binnen. Uitstekende service, derhalve.
VerzendingZoals reeds genoemd was de bestelling binnen een dag geleverd.
KlantenserviceDe klantenservice reageerde zeer snel, was vriendelijk en behulpzaam. Ik ben er heel tevreden over.
AlgemeenVoldeed volledig aan mijn verwachting. Keurige afhandeling en snelle bezorging. Verder geen contact nodig gehad met de klantenservice.
VerzendingDe monitor die ik bestelde was verpakt in de originele doos. Geen extra verpakkingsmateriaal verspild. Ik had een kortingscode voor gratis bierviltjes. Die zijn vervolgens in een aparte doos verstuurd. Achteraf gezien een beetje zonde.
AlgemeenAl jaren een tevreden klant. Vaak de laagste prijs in de Pricewatch, met daarop een groot assortiment.
Wanneer een product meedoet aan een actie (waarbij je bijvoorbeeld een gratis game o.i.d. krijgt, staat dit altijd keurig aangegeven, compleet met hoe je je aanmeldt voor de actie.
Verzending top, snel, levering op maandag als je in het weekend bestelt. Erg fijn.
Samengevat: een webwinkel die met de klant meedenkt.
AlgemeenAl een tijd klant hier en ben meer dan tevreden over de kwaliteit en de prijzen.
VerzendingLevering ging altijd goed en optijd.
KlantenserviceKon makkelijk mijn leveradress tijdig veranderen.
Samengevat: een webwinkel die met de klant meedenkt.
AlgemeenHeb snel een bestelling kunnen plaatsen. Duidelijke uitleg m.b.t. afhandeling proces waardoor alles vlotjes verliep.
VerzendingLevering was binnen 1 dag en voldoet aan aan verwachtingen.
KlantenserviceNa een vraag over product ben ik snel en netjes te woord gestaan.
AlgemeenGoede deal gesloten, 3060 Ti met Gigabyte 750W voeding gratis erbij. Snelle verzending, service nog niet op te hoeven besteden. Professionele zaak.
VerzendingSnel en netjes verpakt. Hier word aandacht aan besteed en alles is te volgen op de postNL app.
AlgemeenNieuwe game pc samengesteld en besteld bij Megekko, en dat ging zeer soepel. Het moederbord bleek niet direct leverbaar te zijn, maar kwam toch eerder op voorraad dan aangegeven.
VerzendingDe verzending was super! Zoals eerder vermeld was het moederbord niet direct op voorraad en zou dit ca. een week duren voordat deze er was. Echter was deze eerder op voorraad en is de bestelling 5 dagen eerder geleverd dan oorspronkelijk de bedoeling was. Erg super dus!
AlgemeenMijn monitor had het leven gegeven, dus snel een nieuwe besteld en de volgende dag was het al geleverd! De zoek filter was super handig om snel de juiste vervanging te vinden.
AlgemeenIk zocht kooimoeren van Startech en vond een zak van 50 stuks via de Pricewatch. Qua prijs was er geen verschil met Azerty. Toen ik de niet lovende reviews van beide partijen doorspitte, had ik een beter gevoel bij Megekko.
Ik kwam hier wel een melding tegen over spam die ontvangen zou worden. Ik kan wel bevestigen dat na het aanmaken van een account ik verlijd wordt om korting te ontvangen op een volgende bestelling. De voorwaarden lezend, kom ik er achter dat het een abonnement betreft. Zeer lage manier van commissie binnenharken. Jammer ook dat de klantenservice niet reageert op klachten alhier.
Gewoon goed verpakt zonder al te veel ruimte over.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk geplaatst en de dag erop in huis (externe hdd voor foto’s). Prijs ook prima, berichtgeving dik op orde.
VerzendingIk kreeg direct een bevestiging, de verzendbevestiging kwam er vlak achter aan, gevolgd door de koerier. Prima.
AlgemeenUitstekende winkel om te bestellen. Gaat eigenlijk altijd goed en de prijs is vaak een van de goedkoopste. Ook al zijn ze hier een paar euro duurder dan de concurrent, dan bestel ik hier vaak alsnog.
VerzendingMonitoren besteld. Mailtje gekregen dat ze helaas iets later zouden komen. heb gereageerd dat dat geen probleem was en uiteindelijk kreeg ik de monitoren toch nog op de originele leverdatum.
KlantenserviceZe zijn niet telefonisch bereikbaar. Ik bedoel niet dat je lang in de wacht staat... je kunt ze gewoon niet bellen maar alleen mailen. Op zich zijn de reacties op e-mail vlot en kundig en eerlijk gezegd is het maar beter dat je een klantenservice uberhaupt niet nodig hebt omdat de service verder gewoon goed is maar soms zou een belletje kunnen plegen wel fijn zijn. Anderzijds, als dat ze helpt om het goedkoop te houden dan is dat ook goed.
AlgemeenIk heb vaker onderdelen bij Megekko gekocht waar onder een kast,
moederbord, voeding en nu een graphische kaart.
Nooit problemen gehad en alles wordt snel en netjes verstuurt.
AlgemeenHad nog nooit eerder bij Megekko gekocht, maar altijd goede reviews gehoord en gelezen. Daarom gelijk bij Megekko een nieuw toetsenbord en muis besteld toen mijn oude combinatie ermee ophield.
Op de duidelijke website snel gevonden wat ik graag wilde hebben en ook nog eens tegen een prima prijs.
De bestelde producten waren netjes en met voldoende verpakkingsmateriaal verpakt.
's Avonds om 20:00 uur besteld en de volgende dag keurig op tijd door PostNL bezorgd. Er is een prima duidelijke communicatie over de status van de bestelling, maar ook weer niet te veel mails, en de bestelling was prima te volgen via track en trace.
AlgemeenMegekko stelt tot nu toe nog steeds niet teleur. Bijna altijd de goedkoopste op enkele producten na maar dan hebben we het over enkele euro’s als dit voorkomt.
Website is verder duidelijk en gelukkig niet overdreven bling bling zoals we misschien van andere sites kennen.
Bestelling was netjes verpakt met genoeg verpakkingsmateriaal. En natuurlijk netjes op tijd geleverd. Rond 10 uur in de avond besteld en de volgende dag was het gewoon binnen. De belofte voor 22:30 bestellen de volgende dag in huis zit wel pluis.