Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDit is een grappig en mooi bedrijf (de naam alleen al). Ik heb er al verschillende dingen besteld en altijd word het snel en netjes geleverd.
Service is top als je een keer een probleem met het product zelf hebt.
Ik bestelde dit keer een kleine geheugenmodule en die werd netjes en goed verpakt de volgende ochtend door PostNL bezorgd.
KlantenserviceEen keer een issue gehad met een laptop waarbij deze gek gedrag veroorzaakte. De klantenservice heeft mij goed geholpen en uiteindelijk is de laptop snel en perfect (door de serviceafdeling van de fabrikant) gerepareerd.
AlgemeenVergeleken met mijn andere favoriete webshops heeft Megekko een modern, duidelijk en overzichtelijk assortiment tegen scherpe prijzen. Hou de pricewatch maar eens in de gaten.
Een bestelling plaatsen en betalen via iDeal was eenvoudig.
Kleine puntje: De factuur had ik graag per e-mail gehad. Die is pas later te downloaden in "mijn aankopen". Ik heb het vaker bij de hand gehad als een webshop om welke reden dan ook stopt, dan kun je niet meer bij de facturen met typenummers van eerder bestelde onderdelen, dus zelf de factuur downloaden.
Ik ga waarschijnlijk vaker een bestelling plaatsen en vind dit een aanrader.
Inmiddels heb ik 3 bestellingen geplaatst (1 daarvan zelfs om 21:23 uur) en allemaal de volgende werkdag met PostNL track & trace geleverd zoals op de webshop aangegeven. Ik vind dat heel bijzonder en een compliment waard, want vaak is een onderdeel bij grote webshops alleen bij de leverancieer op voorraad en duurt de verzending langer.
Wat ik eerst wel raar vond is dat de bestelkosten altijd EUR 3,95 zijn, ongeacht of je nou een bestelling plaatst voor meer dan duizend Euro. Eigenlijk is dat prima gezien de snelle levering en goede verpakking die de webshop ook geld kosten. Dus bij deze geef ik toch 5 sterren.
Met de klantenservice heb ik (nog) geen ervaring.
AlgemeenDit was mijn eerste bestelling bij me gekko. Dit is erg goed bevallen. Product zoeken, selecteren en betalen ging erg gemakkelijk. Daarna ook direct een bevestiging met levertijd voor de volgende dag ontvangen. erg prettig. Je weet dan waar je aan toe bent.
VerzendingHet product werd de volgende dag geleverd, zoals ook op de website vermeld was. Netjes verzegeld en degelijk verpakt. Ze doen ook echt wat ze beloven op hun website.
AlgemeenUitgebreide, juiste en technische informatie bij elk artikel.
Bestellen en leveren "no nonsense" zoals ik het graag heb.
Levertijd komt overeen met wat op bij het artikel wordt vermeld.
AlgemeenTot nu toe met Megekko enkel positieve ervaringen! Altijd snelle levering en vaak goede prijzen. 1 keer met klantenservice contact gehad, ook daar een goede ervaring.
Met kleinere bestellingen wel losse verzendkosten, maar in het totaal bedrag nog steeds zeer interessant!
Product altijd erg snel geleverd, volgens opgegeven verzend periode.
AlgemeenAlles geïnstalleerd voor nieuwe PC, zonder problemen (hardware functioneert) tot nu toe. Volgens mijn historie was dit de eerste bestelling, maar zeker niet de laatste.
VerzendingZending op zondag besteld, volgende dag (binnen 24 uur) binnen.
AlgemeenMeerdere produkten aangekocht voor bouw nieuwe PC, alles op voorraad en makkelijk te vinden op de webshop.
KlantenserviceOok de RMA voor geheugen wordt snel akkoord gevonden, door deze eerst te kopen en na terugsturen defect geheugen. En code voor verzendkostenvrij verzenden.
AlgemeenAltijd enorm snelle levering, goede prijs en nette retour bij Megekko. Als ik iets moet benoemen is het:
- Het zou fijn zijn als je een order nog kon aanpassen, enkele minuten na plaatsing. Ik zag dat ik het verkeerde werkgeheugen had besteld en mijn enige keuze was om het juiste RAM te bestellen en de verkeerde te retourneren.
- Retourprocedure is netjes, maar wel ouderwets en niet op het niveau van bijvoorbeeld Zalando.
AlgemeenGewoon, zoals je mag verwachten. product uitkiezen, winkelmand, afrekenen. Dat gaat allemaal prima, zonder problemen
Verzendingtot 2x toe een switch besteld waarbij op de site wordt aangegeven dat deze beschikbaar is, en beide keren een dag voor de leverdatum een bericht krijgen dat het nog een maand duurt. Vervolgens bij een andere winkel (wel weer 2 tientjes duurder) moeten kopen. Ik koop hier niks meer
AlgemeenVaker besteld bij Megekko, Harde schijf voor laptop, groot deel van mijn eigen nieuwe desktop, en nu een SSD voor de laptop van een collega.
Via Pricewatch gekeken naar een geschikte SSD voor een HP 15-G. Kwam uit bij een MX500, collega doet niet veel met de laptop en wil er niet te veel aan uitgeven (anders koop je ook niet zo'n laptop...). Megekko stond in de lijst met verkopers, niet lang over nagedacht en daar besteld.
Volgens de website op voorraad. Zaterdag besteld, maandag in huis.
Netjes verpakt, geen idioot grote doos zoals je soms tegen komt. Beetje bubbelplastic er omheen tegen stoten, niets van te zeggen.
Volgende keer bestel ik zo weer bij Megekko als ze gunstige prijzen hanteren, en dat doen ze vaak wel. Uit principe koop ik niets bij bol.com of Amazon, liever de kleinere winkels die ik het gun.
Ja wat moet je er van zeggen? Megekko verstuurd het pakje en dan is het aan PostNL.
Gaat eigenlijk altijd goed, zo ook deze keer. Verstuurd naar afhaalpunt ivm werk, die avond opgehaald. Keurig.
Verzendkosten van 4 euro vind ik geen probleem, of niet meer dan logisch misschien. Niet iedereen heeft contracten met de bezorgers om maar klanten te lokken met gratis verzenden.
Heb eerder een (ook toevallig) zelfde SSD besteld voor een laptop maar die bleek zo oud te zijn dat er nog een IDE HDD in zat.
Kon de SSD terug sturen, netjes geld terug gestort.
AlgemeenIk zag de aanbieding op Tweakers, een goede shopreview en heb mijn bestelling (printer) geplaatst. Er stond bij dat die in eigen voorraad was en hij werd inderdaad de volgende dag bezorgd. Keurig.
De specificaties van de printer waren uitgebreid vermeld.
Alleen wat raar is: op de bon staat dat de garantie 12 maanden is. Terwijl dat vanuit de winkel 24 maanden is, toch?
Efficiënt verzonden en naar verwachting geleverd.De printer werd gewoon in zijn eiegen doos verstuurd, wat ik prima vind. Stevige doos en geen karton verspild aan een extra doos.
AlgemeenSpeciaal voor de klantenservice deze review. Ik kreeg een mail waarin stond dat mijn bestelling vertraagd was met 3 dagen. Aangezien het op mijn werk bezorgd zou worden en wij op zaterdag dicht zijn heb ik verzocht om het op maandag te laten bezorgen. Binnen no-time een mailtje terug dat de ze (de klantenservice!!!) mijn bestelling hebben nagekeken en het bleek dat mijn missende product zojuist was afgeleverd en mijn bestelling klaar zowat klaar staat om verzonden te worden. Helemaal top natuurlijk om er even wat extra moeite in te stoppen ipv standaard mailtje met de bevestiging om op maandag te leveren. Bedankt!
KlantenserviceSpeciaal voor de klantenservice deze review. Ik kreeg een mail waarin stond dat mijn bestelling vertraagd was met 3 dagen. Aangezien het op mijn werk bezorgd zou worden en wij op zaterdag dicht zijn heb ik verzocht om het op maandag te laten bezorgen. Binnen no-time een mailtje terug dat de ze (de klantenservice!!!) mijn bestelling hebben nagekeken en het bleek dat mijn missende product zojuist was afgeleverd en mijn bestelling klaar zowat klaar staat om verzonden te worden. Helemaal top natuurlijk om er even wat extra moeite in te stoppen ipv standaard mailtje met de bevestiging om op maandag te leveren. Bedankt!
Om de klantenservice te kunnen beoordelen moet ik dit vak invullen, dus bij deze een copy/paste ...
AlgemeenVaak bij megekko besteld en nooit teleurgesteld. Prijzen zijn in orde en de producten worden bezorgd op de aangegeven dag.
Daarbij heeft Megekko een accurate schatting m.b.t levering producten.
Computeronderdelen zijn goed verpakt waardoor ze niet onderweg zomaar stuk kunnen gaan. Ik blijf hier bestellen!
Zoals in de toelichting aangegeven worden de producten meegegeven wanneer dit kan. Daarbij geeft Megekko een accurate schatting en ontvang je natuurlijk een Track & Trace.
AlgemeenSnelle levering, Lenovo laptop besteld, was volgende dag in huis. Laptop functioneert helemaal naar behoren.
AlgemeenIk was opzoek naar een Omada router, via Google en Tweakers kwam ik bij Megekko. Mooie webwinkel (zeker een aanrader voor de volgende bestelling) en makkelijk bestellen.
VerzendingOndanks dat heel Nederland wegwaaide door Eunice werd het pakketje de volgende dag bezorgd. Big thumbs up
AlgemeeniPad A13 WiFi 64GB besteld. Megekko kon hem gelijk leveren en had een goede prijs en goede recensies als bedrijf, dus op basis daarvan besteld. Was hier niet eerder klant, maar ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling.
VerzendingBegin van de avond besteld, de volgende dag bezorgd in een keurige verpakking. Men maakt de belofte waar, dus niets dan lof.
AlgemeenVerkopen je gewoon oem hdd waar je zelf niet een rma kan claim bij seagate en stond nergens vermeld bij het aankopen. zijn gewoon bluk hdd's titel klop niet https://tweakers.net/pric...-standard-model-16tb.html
AlgemeenVolgde al langer de prijs van de Crucial p5 en nu kreeg je er 20 euro Steam tegoed bij dus meteen besteld. Goede prijzen en snel geleverd.
VerzendingLaat op de avond besteld volgende dag geleverd!
AlgemeenBinnen een paar klikken heb ik nieuwe PSU binnen.Snel en eenvoudig opleveren. 17:15 vrijdag besteld, 11:34 zaterdag thuis.
VerzendingSnel en eenvoudig. Binnen paar klikken heb ik mijn nieuwe PSU binnen.
AlgemeenUniversele docking bestel voor mijn laptop. Was zo besteld en op voorraad. Bestellen was makkelijk via iDeal.
VerzendingNa de bestelling een bevestiging ontvangen, even late Track en Trace. Zoals aangegeven bij een ophaalpunt op kunnen halen de volgende dag.