Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Snelle verzending, makkelijke retourpolicy omdat ik de verkeerde pc-kast had besteld. Goed verpakt verzonden. (alles behalve GPU daar besteld).

Goed verpakt in meerdere dozen, zodat de cpu klemzat en niet kon schudden.

Had mail gestuurd met vraag over retour van pckast, geen probleem en wezne mij op een dhl point bij mij in de straat.

Ik heb zo snel mogelijk een product van goede kwaliteit ontvangen en heb er tot nu toe geen problemen mee gehad. bedankt

Tijdige levering en inhoud van het pakket waren veilig. Bedankt

betalen was zo gebeurd, erg makkelijk en simpel. het was niet moeilijk om mijn adres in te voeren. je had verschillende betaalmethodes, wat ik fijn vind. het was heel overzichtelijk met alle betaalmethodes je kon kiezen.

---

mijn pakketje kwam snel binnen. Alles kwam keurig binnen en had geen klantenservice nodig.

Kreeg eerst een mail dat mijn bestelling is ontvangen met de datum wanneer het word geleverd. daarna kreeg ik een mail dat mijn bestelling is verzonden met een track and trace en dat vind ik heel hanig omdat ik kan zien wanneer/waar mijn pakket is. snelle levering (1dag).

Goede prijzen, redelijke keus. Dit moet minimaal 15 woorden zijn om op plaatsen te mogen klikken.

Terugsturen van een verkeerd geleverd product moet je zelf voorschieten.

Alleen per mail te bereiken, en alleen tijdens kantoortijden. Als iets niet duidelijk is of je hebt een aanvullende vraag ben je weer een dag verder. Als dat een weekend is ben je 3 dagen verder. Alles bij elkaar een week, in mijn geval.
In eerste instantie werd het probleem niet herkend.(8 Gb besteld, Windows en Speccy geven 6 Gb aan. 2Gb wordt gebruikt voor videogeheugen. Dat schijnt tegenwoordig normaal te zijn.) Tweakers wisten mij dat meteen te vertellen, Megekko pas nadat ik de laptop teruggestuurd had.,

Hierdoor voor niks de laptop teruggestuurd, want de volgende had hetzelfde "euvel", maar nu met uitleg.
Gevraagd of ze mij dan dezelfde laptop konden sturen, maar dat zij dan tegen betaling er extra geheugen in konden zetten, maar dat kon niet.
Zelf extra geheugen besteld om het zelf te plaatsen om het probleem op te lossen, maar daar moest nog een keer verzendkosten betaald worden.

Wanneer we computers of onderdelen nodig hebben bestellen we heel vaak bij Megekko. Zeer tevreden over de service, snelheid van levering en de prijs is vaak scherp.

Altijd goed ingepakt en snel verzonden.

Ik bestel regelmatig bij Megekko. Veel liever wat extra betalen bij Megekko dan overstappen op webshops als Amazon. Altijd goede marketing, leuke nieuwsbrieven en competitieve prijzen op een groot assortiment. Alleen de gratis verzending vanaf zo'n 30 euro mist voor mij.

---

Helaas niet gratis, ook bij hogere bedragen

Ooit contact mee moeten hebben, super service.

Al vele bestellingen bij Megekko geplaatst en nog nooit problemen gehad. Bestellingen zijn altijd snel verwerkt en netjes verpakt. Prijs is altijd competitief, ik raad Megekko zeker aan.

Zoals altijd, ben al heel lang klant, alle prima geregeld, snelle levering en met een uitstekende prijs!

Het pakket was ruim voldoende ingepakt en en kwam zodoende heel aan.
Het product voldoet geheel aan de verwachtingen.

Beste prijs, duidelijke webshop, snelle verzending: vóór 22:30 besteld morgen in huis. Goed ingepakt, juist afgeleverd. Geen slecht woord over te zeggen!

Goed ingepakt, snel bezorgd!

Staffelkorting logica is een mooie feature, echter DHL als vervoerder is waardeloos. Ook de “optie” om je aankoopbedrag als bonus terug te krijgen bij het afsluiten van een duur maandelijks contract is vrij misleidend. Als bredanaar koop ik voortaan niet meer “lokaal”.

DHL in Breda is waardeloos. Hele dag thuis geweest en toch om 14:28 het bericht ontvangen “u was niet thuis”.. ammehoela, dit is gewoon een DHL bezorger die om 16:00 uur op de grote markt in Breda carnaval wil vieren.. nu kan ik naar een servicepunt om zijn werk te doen..

Algemene positieve indruk, het gehele bestelproces verliep goed, website is duidelijk. Ervaring met klantenservice is top.

Snelle verzending (leverdatum is tevens te kiezen, een pluspunt imho)

Een besteld artikel raakte na een dag of 10 gebruik defect (ws. kabelbreukje), heb deze aangemeld voor retourzending. Er is vervolgens een vervangend artikel naar ons verzonden, waarbij het defecte artikel (kostte iets onder de 25 euro) niet geretourneerd hoefde te worden. Dit is echt top service!

Snelle levering, sneller dan verwacht uiteindelijk. Tevens os de service altijd al hoog in het vaandel bij Megekko. Ook voor extra voordeel is het altijd raadzaam om eerst Megekko te bezoeken.

Top site!!

Snel sneller snelst!!

---

Fijne mensen, zijn erg coolant bij een geschil.

Eenvoudig, zoals het hoort. En geen gedoe met het verplicht aan moeten maken van een account of zo.

's Avonds besteld, een paar uur later al verzendbericht, de volgende dag binnen.

Snelle levering en over het algemeen meeste producten uit voorraad leverbaar. En ook voor een RMA bij leverancier het onderdeel uit eigen magazijn leveren.

Goed verpakt en op tijd geleverd

Onderdeel missend bij koeler niet op voorraad bij fabrikant maar contact met klantenservice uit eigen magazijn verzonden.

Altijd netjes op tijd en veilig verpakt, het verpakken vooral is erg belangrijk wetende hoe sommige verzenders met een doos omgaan.

Top webshop, goeie service. De prijzen zijn ook competitief. Snelle levering kortom top webshop, een van mijn favorieten

Positief: Duidelijke website, goede beschrijvingen bij producten, uitgebreid assortiment, makkelijk bestelproces

Negatief: Gebrek aan filtermogelijkheden

Product super snel en schadevrij geleverd, wat Megekko beloofde is nageleefd, top dat is niet altijd zo.

Uitstekend en veilig verpakt, doos had geen schade.Product top.

Handige website, goed georganiseerd en makkelijk om dingen terug te vinden. Brede catalogus aan producten en altijd snel geleverd. Ook heel snelle service bij vragen.

Alles wag ik al bij hen besteld heb is altijd spoedig in huis. Niets op aan te merken!

Had overlaatst een probleempje met mijn pakket door PostNL, heb dit gemeld aan Megekko en had antwoord binnen het kwartier. 10/10

Fijne webwinkel, veel keuze, goede prijs.
Pakketjes worden wel in delen verzonden waardoor het bij mij voorkwam dat het ene deel in de ochtend geleverd werd en het andere in de middag. Lijkt me efficienter kunnen...

Scorekaart voor Megekko